Vyhledávání
Obchod Spoma
5.11.2007 | Tomek | 2.350 zobrazení | 8 odpovědí
Velice negativni zkušenost s internetovým obchodem Spoma.cz
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 6. listopadu 2007 ve 21:53 ® Tomek
-
Děkuji všem za rady,zkusim něco řešit a uvidím,co bude..... díky
reagovat - Úterý 6. listopadu 2007 v 0:17 ® regulus
-
Zkus zavolat na tel. číslo 603703146 ozvat by se ti měl Ing. Jan Matúš, je to velice seriózní člověk, myslím, že ti tvůj problém vyřeší.
reagovat - Pondělí 5. listopadu 2007 ve 23:18 ® bubu reakce na …
-
Ještě máš „čojku“ ČOI a potom SOS (svaz na obranu spotřebitele)
reagovat - Pondělí 5. listopadu 2007 ve 22:29 ® Tomek reakce na …
-
Už se docela bojím tam cokoliv posílat,jsem rád,že mi zbyly alespoň nějaké pruty.A hlavně nemám chuť,náladu a čas něco řešit přes úřady.Píšu to spíš jako varování před tímto obchodem.Přesto díky za radu…
reagovat - Pondělí 5. listopadu 2007 ve 22:25 ® bubu
-
Kupující má dle §53 odst. 6 zák. č. 40/1964 Sb. (obč. Zák.), právo odstoupit od kupní smlouvy do 14 dnů od převzetí zboží.
reagovat - Pondělí 5. listopadu 2007 ve 22:13 ® Tomek
-
Pointa je,že pruty jsem poslal zpět,14 dní čekal a pak mi přisly opět ty samé.Já zaplatil 2800 kč a přisly pruty za 1800 kč a vypadá to,že mi zůstanou…
reagovat - Pondělí 5. listopadu 2007 ve 22:10 ® skwor
-
A kde to má pointu?
reagovatBTW kamarád odtud objednával prut, který momentálně neměli. Krátce po obědnání mu zavolali a všechno domluvili. Takže ten obchod „asi“ úplně špatný není
- Pondělí 5. listopadu 2007 ve 22:09 ® Tomek
-
Ještě jednou já…v krátkosti můj příběh.Na e-shopu Spoma.cz jsem si objednal 2ks prutů Rafale Power,pěkné nado bíčko.Bohužel přisly pruty jiné,ne špatné,ale jak jsem později zjistil,samozřejmě po zaplacení,každý o 500kč lev- nější.Komunikace s prodejcem zpočátku v pohodě,ale nakonec vše dopadlo špatně,ničeho jsem nedosáhl a pan Brož s kole- gou,který mi dokonce vyhrožuje podáním trestního oznámení, jsou o 1000 kč bohatší.Jestli si takto představují podniká- ní,tak chudáci mi rybáři…Byl bych rád,kdyby mi někdo poradil,co s takovou situací dělat…Nevím,jestli se obra- cet na úřady,jestli vůbec něco zmohou?…díky za případné postřehy ostatních…T.Křížek
reagovat