Chytej.cz

Obchod Spoma necteno

5.11.2007 | Tomek | 2.350 zobrazení | 8 odpovědí

Velice negativni zkušenost s internetovým obchodem Spoma.cz

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 6. listopadu 2007 ve 21:53 ® Tomek

Děkuji všem za rady,zkusim něco řešit a uvidím,co bude..... díky

reagovat
Úterý 6. listopadu 2007 v 0:17 ® regulus
regulus

Zkus zavolat na tel. číslo 603703146 ozvat by se ti měl Ing. Jan Matúš, je to velice seriózní člověk, myslím, že ti tvůj problém vyřeší.

reagovat
Pondělí 5. listopadu 2007 ve 23:18 ® bubu reakce na …
bubu

Ještě máš „čojku“ ČOI a potom SOS (svaz na obranu spotřebitele)

reagovat
Pondělí 5. listopadu 2007 ve 22:29 ® Tomek reakce na …

Už se docela bojím tam cokoliv posílat,jsem rád,že mi zbyly alespoň nějaké pruty.A hlavně nemám chuť,náladu a čas něco řešit přes úřady.Píšu to spíš jako varování před tímto obchodem.Přesto díky za radu…

reagovat
Pondělí 5. listopadu 2007 ve 22:25 ® bubu
bubu

Kupující má dle §53 odst. 6 zák. č. 40/1964 Sb. (obč. Zák.), právo odstoupit od kupní smlouvy do 14 dnů od převzetí zboží.

reagovat
Pondělí 5. listopadu 2007 ve 22:13 ® Tomek

Pointa je,že pruty jsem poslal zpět,14 dní čekal a pak mi přisly opět ty samé.Já zaplatil 2800 kč a přisly pruty za 1800 kč a vypadá to,že mi zůstanou…

reagovat
Pondělí 5. listopadu 2007 ve 22:10 ® skwor
skwor

A kde to má pointu? :-) BTW kamarád odtud objednával prut, který momentálně neměli. Krátce po obědnání mu zavolali a všechno domluvili. Takže ten obchod „asi“ úplně špatný není ;-)

reagovat
Pondělí 5. listopadu 2007 ve 22:09 ® Tomek

Ještě jednou já…v krátkosti můj příběh.Na e-shopu Spoma.cz jsem si objednal 2ks prutů Rafale Power,pěkné nado bíčko.Bohužel přisly pruty jiné,ne špatné,ale jak jsem později zjistil,samozřejmě po zaplacení,každý o 500kč lev- nější.Komunikace s prodejcem zpočátku v pohodě,ale nakonec vše dopadlo špatně,ničeho jsem nedosáhl a pan Brož s kole- gou,který mi dokonce vyhrožuje podáním trestního oznámení, jsou o 1000 kč bohatší.Jestli si takto představují podniká- ní,tak chudáci mi rybáři…Byl bych rád,kdyby mi někdo poradil,co s takovou situací dělat…Nevím,jestli se obra- cet na úřady,jestli vůbec něco zmohou?…díky za případné postřehy ostatních…T.Křížek

reagovat