Chytej.cz

Ohre Nechranice necteno

28.10.2007 | puch | 2.911 zobrazení | 11 odpovědí

poradil by mi nekdo,kam zajet na Ohři nebo na Nechranice na privlac???Neboj­te,nejsem masar

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 3. června 2008 ve 21:34 @ ??? reakce na …

Dno neznam a clun a echolog nemam a loni bylo spousty bolenu a candatu …

reagovat
Úterý 3. června 2008 ve 14:18 ® farnas
farnas

ja tam pojedu hned prvni tyden v prazdninach uz jse na ty macouri tesim newite jak je to tam z smackovanim a s gumou na lodce

reagovat
Úterý 3. června 2008 ve 14:04 ® sirka12

Ohře to je nádhera, já si zachytám na přívlač od kadanského stupně až pod Vísku a ulovky jsou opravdu pěkný, jen doma musím tvrdit že nic nejde, a fotky ty ukazuju až po sezoně,už se těším na boleny to je vždycky užasná rána do prutu…

reagovat
Úterý 3. června 2008 v 9:03 ® Piranha
Piranha

Na nechranicich si zachyta dravce dobre ten co bud zna dno a ma clun nebo aspon clun s echolotem.Jinak klasickej sedavej rybyr s krmitkem taky pochyta pekny ryby cejny velky a nejaky kapriky.Jinak na Kaprarinu uz je to slabota a ze brehu uz se i dravci blbe tahaj.

reagovat
Úterý 3. června 2008 v 7:40 ® foks01
foks01

Finnp-pravda,ohře miluju hned jak sem jí viděl poprvé.jezdím už tam spoustu let a za ty léta ryb ubylo bych klidně řekl o 80 %.ale stále je tam co chytat.

reagovat
Úterý 3. června 2008 v 7:01 ® monaster reakce na …
monaster

Flnnp: brzdi, brzdi. u Nechranky jsem vyrůstal. ;-) a stím Ohřem úplnej souhlas. je to nádherná řeka

reagovat
Pondělí 2. června 2008 ve 23:09 ® FInnnp

Nechranice jsou nejošklivější přehrada v republice,ale ůlovky tam jsou.Ohře je zase překrásná řeka,ale ůlovky jsou na ní slabší.Nachytají na ní jen znalci.Mě osobně se na ní moc nedaří a to se jí věnuji často.

reagovat
Pondělí 2. června 2008 ve 20:06 ® cormoran reakce na …
cormoran

Lojza: Ty abys nebyl první co..:-D :-D

reagovat
Pondělí 2. června 2008 v 19:48 ® Capi

Na Nechranicích chytám od svých 3 let a myslím si, že dobrý místa jsou všude… zkus projít pravej břeh(vzhledem k toku) je tam hodně slušnejch míst.

reagovat
Neděle 28. října 2007 v 19:57 ® puch reakce na …

jj dik

reagovat
Neděle 28. října 2007 v 17:25 ® LojzaRybka
LojzaRybka

ahoj,stačí když budeš sledovat diskuzi z lovu a všeobecnou,tak potom ti bude jasný jak kam a naco

reagovat