Vyhledávání
Ocka u prutu
25.10.2007 | richtich | 2.356 zobrazení | 7 odpovědí
Ahoj vsem!!!
Rekl jsem si, ze pristi rok zkusim nekde na sumce…koupil jsem si pres internet prut Sänger Pro T Waller 2,7m 100–400g. Vcera dosel a hned pri pohledu na jeho ocka jsem zacal svidrat. Uchyceni ocek, je vzdy rovne, ale pak samotne ocko nestoji rovne(nektere je naklonene k rukojeti, jine ke spicce a mozna nektere je snad i dokonale kolme k prutu). Prikladam foto prvniho a druheho oka od rukojeti. Uz jsem to s dvema z vas probiral, ale nikdo presne nevi…proto by me zajimalo, jestli se nekdo muze vyjadrit k nazoru, ktery mi byl jednou recen v obchode. Ty sikme ocka prej nejsou vady, ale schvalne provedene kvuli akci prutu. Muze to nekdo potvrdit?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 25. října 2007 v 15:30 ® richtich reakce na …
-
Tak me to nedalo a zavolal jsem do Nemecka do toho obchodu kde jsem to koupil…bez reci mi bylo receno, ze mi hned zitra posle ten samej prut a zaridi odvazku toho se sikmejma okama…jen to mam zabalit pockat az prijedou. No jesli to tak hladce klapne, jak mile se mnou bylo jednane, tak budu velmi prijemne udiven…a i kdyby ten novej prut mel sikme oka, tak aspon za pokus to stalo. Treba si pro zname nebudu muset vymyslet bachorky, proc mam sikme ocka
reagovat - Čtvrtek 25. října 2007 ve 14:25 ® regulus reakce na …
-
No myslím, že to na to jestli chytněš nebo nechytneš sumca mít vliv nebude. Fungovat to bude a když to očko jak píšeš drží jak sviňa, tak bych to neřešil. Vyslechneš si pár blbejch poznámek od kamarádů, ale vliv na počasí to mít nebude. Vymysli si pro ten případ nějakou výmluvu. Další možnost je koupit si nový očka a předělat to, ale na to bych se vykašlal. Pokud se týká toho, že se divíš, jak to mohlo opustit bránu závodu, tak tomu se nediv v čangajškově je možný všechno.
reagovat - Čtvrtek 25. října 2007 ve 14:09 ® richtich reakce na …
-
Tak sem pri obede vzal prut do ruky…chytl sem za oko a chtel ho ohnout do roviny. Ale ani se nepohnulo. Pritelkyni sem dal spicku prutu do ruky a zabral jak se dalo(ale aby to udrzela
reagovat..takze ne max max)…drzi. Stejne jak pises, tak mi v osobnim mailu bylo psane, ze to bude urcite vadnej prut. Tohle slysim ze trech stran a ja tomu take verim…vracet ho nema cenu. Jen je mi divne, jak nekdo neco takoveho muze propustit branou zavodu a jeste divnejsi, ze to nekdo nekomu nabidne. To ze sem pred pul rokem koukal na kaprovej prut od Spra a dve oka sly take bokem, a prodavajici mi rekl, ze to je kvuli akci prutu…tak to uz ani nekomentuji. Kdyz ho pristi rok treba zlomim na sumcovi, tak me srdce kvuli prutu nezaboli a s nadsenim koupim novej.
- Čtvrtek 25. října 2007 ve 13:13 ® regulus reakce na …
-
Mám spíš obavy, že ty očka jsou tak shit, že se vohly. Asi bych je zkusil opatrně narovnat, pokud to pude. jestli je to takový blato jak myslím, tak je lepší když ti rupne doma před sezónou než u vody se sumcem na háčku.
reagovat - Čtvrtek 25. října 2007 ve 12:49 ® richtich reakce na …
-
No ja osobne o tom take pochybuji. Navic opicky ten prut pak vypada hodne komicky. Nekoupil jsem ho v Ravenu…vydrazil sem ho na Ebay z obchodu jako novy…cena dohromady i s postovnym domu cca.700KC, takze se nic hrozneho nedeje. Nasel sem ho v jednom obchode za 1.600KC, ale jestli vsechy pruty maji tak krive oka, tak bych ho v kamenem obchode rozhodne ani za tech 700 nekoupil.Jestli to ovlivni jeho funkcnost do + nebo -… netusim…
reagovat - Čtvrtek 25. října 2007 ve 12:29 ® regulus
-
Tak vo tom velice silně pochybuju, nekoupils ten prut náhodou v Ravenu????
reagovat - Čtvrtek 25. října 2007 v 11:20 ® richtich
- reagovat