Vyhledávání
Svítilna
24.10.2007 | Robur | 2.812 zobrazení | 19 odpovědí
Pánové, sem tam dámo a Ripko, prosím o radu. Potřebuji pro kamarádku svítilnu na chatu. Měla dobíjecí s adaptérem a ještě jí vyhovovalo, že na tom byla malá dioda, takže se to po tmě dobře hledalo. Jina při nabíjení to bylo na nějakém držáku na zdi, což není priorita. Asi by to mělo mít ochranu proti přebití, páč to má permanentně v zásuvce, kterou nahazuje hned po příjezdu zapnutím pojistek. Cena asi do 500Kč. A samozřejmě by to mělo svítit na nabití co nejdéla a nabíjení by mělo mít co nejkratší dobu. Tak nezapomeňte při doporučování uvádět i tyto údaje. Díky.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 19. dubna 2009 v 19:37 ® sus1
-
njesek> Robur se tet kamrádce nemůže věnovat,protože tet by jí tak akorát posral?!!
reagovat - Neděle 19. dubna 2009 ve 12:36 ® Libor
-
Robur díky za ochotu
reagovat - Neděle 19. dubna 2009 ve 12:34 ® Libor
-
ano?
reagovat - Neděle 19. dubna 2009 ve 12:19 ® Robur
-
Libore?
reagovat - Pátek 26. října 2007 ve 21:12 ® njesek
-
takovou svítilnu jsem sháněl taky a při zjištění,že za kvalitu se platí kolem 1200 Kč jsem toho nechal,ale třeba budeš mít štěstí na Malý Americe
reagovat - Pátek 26. října 2007 ve 21:09 ® njesek
-
Robur:nad Jóbskem jsou lesy,tak najdi smolnatou borovici a vyrob louče,jak ve středověku
reagovat,no a kamarádce se věnuj jinak a nesháněj jí světlo
- Čtvrtek 25. října 2007 v 16:45 ® Sander
-
Robur > ale jo, svítí, jen ne tak nepraktickým strojem jako jsi napsal ve výše uvedené otázce.
reagovat - Čtvrtek 25. října 2007 v 16:44 ® Robur
-
to tady nikdo ničím nesvítí?
reagovat - Čtvrtek 25. října 2007 ve 14:18 ® regulus reakce na …
-
dudu a co takhle třít ebonitovou tyč liščím ohonem -:)))))
reagovat - Čtvrtek 25. října 2007 ve 13:32 ® dudu
-
Robur- kurňa nebuď zdechlej a mysli i trochu ekologicky
reagovatwww.tvproducts.cz
- Čtvrtek 25. října 2007 ve 13:08 ® regulus reakce na …
-
Pošli kamošku s baterkou na Slovákovu (to je ta ulice, co je na rohu bordel), zhruba v prostředku na té straně, co je ten nevěstinec je obchod s akumulátory (Fulgur) a tam si buď koupí nový akumulátory, pokud jsou volně vydělatelný nebo pokud je to nějakej integrovanej baterypack jim tam svítilnu nechá a oni to vymění, doporučuju sebou vzít i tu nabíječku. Cenu netuším.
P.S. Pokud nevíš kde je bordel, tak je to ta ulice po které přejíždí trolejbus z Veveří na Kounicovu, když jedeš z čáry dom.
reagovat - Čtvrtek 25. října 2007 ve 12:40 ® Robur
-
opravaa 4,5w
reagovat - Čtvrtek 25. října 2007 ve 12:39 ® Robur
-
Regule, nezapomeň, že na vtipnost jsem zde já
reagovat, teď si zrovna stěžoval jiná kamoška, že nemůže v okolí, kde zrovna ty bydlíš koupit kaši… Jiank to vysvětluješ tak, jak to potřebuju. Umřely tam baterky, moje dedukce byla taková, že by mohly být od výrobce levnější. Na těch jejich se píše4,5v, 1,6A kw18/95 a jsou zapojeny 4 za sebou, čemuž se tuším říká serie a na delu té baterie, asi se to týká žárovka je 5,2w, 0,85A/4,4kw. Baterky jsou takový menší buřt
- Čtvrtek 25. října 2007 ve 12:10 ® regulus reakce na …
-
Teď trochu vážně. 4 tužkový akumulátory s kapacitou okolo 2 Ah stojí 400–500 Kč a ty chceš za pětikilo celou lampu i s nabíječkou, možná jo, ale leda tak u vietnamců na tržnici. Něco takovýho, co je na tvým odkazu prodávají nejspíš v různých elektrech, možná v autodoplňkách, snad i Baumax, Bauhaus, Hornbach, OBI apod. Cena ale dle mýho soudu nebude pod litr. Kontrolní otázka, co se stalo s původní lampou, nestačí tam třeba jenom vyměnit žárovku nebo akumulátor??? Ptám se zdánlivě blbě, ale s ohledem na tvůj technickej talent, no a taky proto, že s kamarádkou jste nejspíš probírali jiný věci, než opravu lampy. -:)))))))))
reagovat - Čtvrtek 25. října 2007 ve 12:01 ® regulus reakce na …
-
Mrkám na odkaz a jeho technické parametry a vidím, že ta svítilna na něm bude svítit ani ne půl hodiny, prakticky kloudně spíš 20 minut. Pokud má žárovka příkon 55W při 6V tak to žere asi 9A a akumulátor má 6V 4,5Ah. No a jaký sou technický parametry tý kamarádky. -:)))))))))
reagovat - Čtvrtek 25. října 2007 v 10:05 ® Robur
-
raději mrkni na tenb typ co jsem dal odkaz a podobné svítilny, dal jsem do vyhledávače nabíjecí svítilna, akortá moc nerozumím těm tech. údajům, o to prosím tebe. Pak ti možná vysvětlím význam slova permanetně a v zásuvce
reagovat - Středa 24. října 2007 ve 23:08 ® regulus reakce na …
-
No a jak je to s tou zásuvkou nenapsals. -:))))))))
reagovat - Středa 24. října 2007 ve 22:34 ® Robur
-
Regule, tajně jsem sázel na to, že budeš první kdo odpoví, pak možná ještě Přichy.
Měla neco takového www.eobchodnidum.cz
reagovat - Středa 24. října 2007 ve 22:11 ® regulus
-
Ty seš zhnilej jak sviňa, to si neumíš vygooglovat sám??? Obávám se, že cena je nereálná, za pětikilo do toho možná koupíš tak leda baterky, možná ještě tak mr. LEE.
Vy*ral bych se na tebe, kdybych z tebe nechtěl vytáhnout, cos myslel tím, že to ta tvoje kamarádka má pernamentně v zásuvce. -:))))))))))))))
reagovat