Vyhledávání
Hron u Levice
18.10.2007 | BigMike | 2.450 zobrazení | 10 odpovědí
Mám dotaz na tento revír, možná tam na pár dnů kouknu a nevím co je to za vodu, co se dá chytat a pod. Zárověň jak se dá vyjednat jednodenní povolenka na tento revír, jestli normální cena nebo jako pro cizince, atd. Děkuji.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 23. října 2007 v 9:56 @ ???
-
BigMike: Pekný revír …delí sa na VN Kozmálovce , Hron č. 3, VN kalná nad hronom a znova hron č. 3 … je to moja najoblubenmnejšia rieka na slovensku i ked mam dunaj za humnom …ryby – všetky kaprového pásma, najmä tloušt (jalec hl.)mreny bolene stuka zubáč sumec …vláčim prvý rok aj to len pár vychádzok k vode zatial len jalce a bolen, príroda uchvatná …odporúčam aj ked nechytíš pekne si oddychneš, + možeš využiť jedniu z posledných kômp cez rieku na slovesnku za asi 2 koruny zo Starého do nového tekova kde je ranč kone jedlo…upozornujem ta aj krasu kulturnu nakme svetoznáme tekovské kroje a v lete tekovské slávnosti…cau boris
..viac o revíri i mapy a mizerným rozlíšením..) www.srzlevice.sk reviry.choma.sk
reagovat - Sobota 20. října 2007 ve 23:25 ® BigMike reakce na …
-
:)))- tomu se říká osud:))))Také by mě lákala i jiná voda, ale po 2 dny pobytu, kdy vlastně budu pořád v jednom kole toho moc nestihnu:)Jestli se vrátím a smočím tam, písnu více:)))
reagovat - Sobota 20. října 2007 ve 23:01 ® tomchamik
-
Já jsem po 17 letech našel holku která je shodou okolností z míst kde jsem vojančil a tak tam mám vlastně „stínovou tchýni“Letos jsem se návštěvě vyhnul a příští rok mě to nemine a tak si to aspoň vylepším tou procházkou u Hronu,jinak mě spíš láká Dunaj a jeho ramena.T
reagovat - Sobota 20. října 2007 ve 22:41 ® BigMike reakce na …
-
Rozumím! Já takhle byl tuhle na zámečku co jsem kdysi, vlastně před víca jak 20 rokama dělal 4 měsíce kurzy na výpravčího:)Po těch letech jsem se sebral a jel! Opuštěno,chátrá to – nafotil, zavzpomínal, vylezl na kopec kde je zazděný kostel, projel tu vesničku a spokojen odjel:)Už se tam asi nikdy nevrátím! Na Slovensko jsem jezdil na přelomu května a června do Tater na výšlapy! Také bych se tam chtěl někdy mrknout a nejen tam! Jestli někdy pojedu s rodinou za hranice, jedině na Slovensko! Nějak mě to tam táhne! A to už ani nemluvím o návštěvě Svidníku a okolí, kam mě to táhne jako fandu na historii II. světový:) Někde našlápnout starou minu:))
reagovat - Sobota 20. října 2007 ve 21:56 ® tomchamik
-
Já bych se rád vrátil na místa která mě pomohla přežít 2 roky a pár měsíců nesmyslné vojny a k tomu projet některé další zajímavé lokality na Slovensku,jen řeším jak to stihnout vše za max 14dnů.T
reagovat - Sobota 20. října 2007 ve 21:49 ® BigMike reakce na …
-
Vyzjistím a dám vědít! Chytám na vláčku a to by nebylo abych to neprubnul!!!
reagovat - Sobota 20. října 2007 v 15:23 ® tomchamik
-
Přehrada je u obce Malé Kozmalovce,byla napuštěna v 89 a co mám info tak jsou tam krásné ryby,pod přehradou až k obci Nový Ťekov je to prý tak jak bylo,čili neporušená příroda,kde se dají najít velké ryby.Každopádně pod přehradou je to na parmy,když bylo slunce tak jsou vidět z hráze a to jsou trofejní ryby. Jak je to pro cizince s povolenkou nevim,ale když něco zjistíš tak dej vědět,příští rok se nevyhnu návštěvě Levic a tak to tam chci taky projít.
reagovat - Pátek 19. října 2007 ve 22:21 ® BigMike reakce na …
-
Díky, hezky se to čte:))) Jestli něco zjistíš, budu jen rád! Díky!
reagovat - Pátek 19. října 2007 v 19:13 ® tomchamik
-
Já nevim jestli ti to pomůže,byl jsem tam před 17 lety když se stavěla přehrada pro čerpačku na Mochovce,byl jsem na té stavbě 2 roky(vojna)a odcházel jsem po plyšákovy. Přehrada jistě skrývá krásné ryby,Hron byl perfektně zarybněn a pod přehradou v toku jsme chytali krásné parmy,žel v době vojančení s prutem lipno a 25 silonem jsme moc šancí neměli.Po proudu dolů byla klidnější voda v panenské přírodě a krásní okouni a candáti,je otázka zda to ještě nevylepšili bagrem
reagovat(.Pod přehradou asi 3 km byly i nějaké slepá ramena a tůně. Něco večer vytáhnu z přítelkyně,ona pochází od Levic a strejda tam chytá.
- Pátek 19. října 2007 v 11:42 ® BigMike
-
Nikdo to tam nezná? Koukal do mapy, teče tam i nějaký potok + přehrada či rybník?
reagovat