Vyhledávání
Kdo tomu rozumí poradí!
3.11.2004 | DEATH | 2.418 zobrazení | 15 odpovědí
Chtěl bych muškařit,avšak sem odrazován okolím,kvůli ceně vybavení a nedobrým podmínkám na blízkých revírech..... Podmínky zas tak hrozné nejsou,spíš by mě zajímalo,do kolika tisíc se vejdu se základní výbavou??? Mušky neberte v potaz,ty kamarád váže za 2 neb 3 koruny jednu..... !!!!!!!DÍKY ZA ODPOVĚĎ!!!!!! DEATH
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 4. listopadu 2004 v 18:02 ® pupak
-
tak sem ti to vyridil, mas se mu ozvat jestli mas soukromej mail tak mi ho posli nebo jestli mas ICQ tak se mi ozvi reknu ti co a jak a vejdes se se stavenym musakem do 2500 ))
reagovat - Čtvrtek 4. listopadu 2004 v 17:56 ® DEATH
-
Momentálně nic moc,ale počítám investici 4000kč,táta mě v muškaření nepodpoří…
reagovat - Čtvrtek 4. listopadu 2004 v 15:25 ® pupak
-
jo a nezanedbatelna vec kolik na to mas ?[ Upraveno pupak dne 2004–11–05 v 15:57 ]
reagovat - Čtvrtek 4. listopadu 2004 v 15:24 ® pupak
-
Takze bych sel vzhledem k tvymu veku a vysce do klaciku AFTMA 4 a maximalne 9 stop dlouhymu, vydrz do vecera budu mluvit s jednim clovekem co stavi pruty a zeptam se ho jestli by pro tebe neco nemel
reagovat)
- Čtvrtek 4. listopadu 2004 v 15:00 ® DEATH
-
sorry váha ti je k h...... je mi 15let!!
reagovat - Čtvrtek 4. listopadu 2004 ve 14:59 ® DEATH
-
měřim 173cm vážím 60kg
reagovat - Čtvrtek 4. listopadu 2004 ve 14:07 ® HaD
-
pupak:
reagovat - Čtvrtek 4. listopadu 2004 ve 13:23 ® pupak
-
kolik meris a kolik ti je let
reagovat - Čtvrtek 4. listopadu 2004 v 9:40 ® DEATH
-
Chtěl bych upozornit,že se na pstruhové revíry nedostanu!!!Dřepím celý život na Otavě !!Občas na Lipně,má to cenu s tím začít?????
reagovat - Čtvrtek 4. listopadu 2004 v 8:57 ® DEATH
-
Bohužel kamarád váže mušky opravdu jen ze zábyvy. Je sice rybář,ale o muškařebí neví vůbec nic…
reagovat - Čtvrtek 4. listopadu 2004 v 8:51 ® Lerak
-
Tak se obrať na svého kámoše – pokud váže mouchy, tak o muškařině asi něco ví. Neváže je přece jen tak pro nic za nic. Ale je dobrej – dneska jenom slušnej muškovej háček pořídíš cca za 2–3,– Kč. Nejlepší je, vydat se s nějakým muškařem k vodě – ten Ti předvede a poradí. Napiš lokalitu a snad se někdo ozve…
reagovat - Středa 3. listopadu 2004 ve 23:50 ® Dědek
-
No na tu muchu jsem se taky nechal zlákat a společně s toulovcem uznáváme pana mistra – pupaka. Za 14 dnů jdeme na první část školy – lipany na mušák. Pokud máš opravdu zájem, tak pupak je extra třída a supr šikovnej a skromnej borec, který rád poradí.
reagovat - Středa 3. listopadu 2004 ve 23:34 ® DEATH
-
mikky hodime pokec??Kde??
reagovat - Středa 3. listopadu 2004 ve 23:34 ® DEATH
-
milky přes ICQ??
reagovat - Středa 3. listopadu 2004 ve 23:33 ® Milky
-
Se stejnou myšlenkou začal Toulavec před cca měsícem. Jeho hlavním poradcem v těchto otázkách je Pupák. Myslím, že se ti tu vyjádření obou brzy objeví. Jsou pochopitelně dvě cesty – levnější a dražší. Možná by stálo za pokus požádat někoho o společnou vycházku k vodě, abys měl možnost vyzkoušet … .
reagovat