Chytej.cz

Woblery-JAXON necteno

16.10.2007 | Rybman | 23.127 zobrazení | 9 odpovědí

Jaké máte zkušenosti s těmito nástrahami???Pro mě tenhle rok je Jaxon holo select zatim nejlepší wobler mám na něj hafo tloušťů a okounů a i docela dost štik(nej 75) a bolenů.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pondělí 12. března 2012 ve 14:01 ® osprey reakce na …
osprey

henny> Není problém mít úlovek téměř na jakoukoli nástrahu, ale jde o to, jak nástraha vyhovuje tvým požadavkům. Dohodíš s ní, kam potřebuješ? Dokážeš ji vést v požadované hloubce? Při jakých rychlostech pracuje? Má natolik kvalitní pohybovou akci, aby se vyplatilo ji používat? Nebo je aspoň cenově tak příznivá, aby se s ní dalo chytat tam, kde se hodně trhá? Co kvalita lopatky, kroužků, háčků, povrchové úpravy?

A další věc – jakmile někde s něčím chytá větší počet lidí, tak ta nástraha je časem téměř nepoužitelná a je třeba ji vzít jinam nebo ji nechat pár let v šuplíku.

U mě přichází v úvahu vyzkoušení několika nových nástrah za sezónu. Některé si najdu sám, některé mi poradí kamarádi. Ale potřebuju vědět co jak a proč s tím chci dělat a pořádně se to s tím naučit. Na woby od Jaxonu mi nikdy nezbyl čas, ačkoli jsou normálně funkční, chytat se s nimi nechá a jsou i lidi, co s nimi nachytají.

reagovat
Neděle 11. března 2012 ve 13:56 ® talE

Před 6 rokama jsem si náhodou koupil jaxona asi 6 cm v barvě okoun, a byl to můj nejlepší wobler na štiky a candáty na ohři vůbec. Ponor asi 2–3m.

reagovat
Sobota 10. března 2012 v 19:26 ® henny

Tedka jsem přikoupil 3 woblery od JAXONU a docela by mě zajímalo jestli naně máte někdo něaký ulovek a pošlete sem i fotku kdyžtak jsou to tyto 3 : Wobler Jaxon XTR-B – barva VR-SB090D Wobler Jaxon XTR-B – barva VR-SB090F a Wobler Jaxon XTR-G – barva D

reagovat
Pátek 8. října 2010 ve 22:49 ® rgb23 reakce na …
rgb23

kostnak> snoubení trojháčků je problém u malých woblerů asi většiny značek:-) Rybman> jaxoňácké nástrahy mám rád, spíš ale kvůli vzhledu, než akci.

reagovat
Pátek 8. října 2010 ve 20:09 ® džigit reakce na …

džigit> tak hodinka s oběma a nic.Asi nejsou ryby :-D Ale chodí hezky :-)

reagovat
Pátek 8. října 2010 ve 20:09 ® Robur reakce na …
Robur

džigit> vypadá poměrně dobře a věrohodně, pokud je neurveš při náhozu, tak si vytáhneš skoro rybu:-D

reagovat
Pátek 8. října 2010 ve 14:55 ® džigit

Jsou nějaké nové postřehy?Uchvátil jsem dnes jednoho karase 8cm provedení.
Pro porovnání nad ním 6cm Slider od Salma

reagovat
foto/forum/2010/th-img15164.jpg
Úterý 16. října 2007 v 17:52 ® Rybman reakce na …

Jo to je pravda někdy se do sebe zamota vlasec s trojhacky ale několikrát se mi stalo že když jsem se je cukáním snažil oddělít od sebe skočil mi po tom okoun.

reagovat
Úterý 16. října 2007 v 17:24 ® kostnak
kostnak

celkom pouzitelne, ale az po vymene trojhakov za mensie, aby sa navzajom nemotali.

reagovat