Vyhledávání
Orlík
10.10.2007 | vosakh | 3.459 zobrazení | 8 odpovědí
Ahoj.Mohl by mi někdo z vás doporučit nějaké ubytování na orlíku.Mělo by to být hned u vody.a tak pro 6–8 osob.dik.zatim se mě líbí jedna chatka na Pukňově.nevíte tak jdou ryby tam??
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 29. ledna 2009 v 15:51 ® cruel00
- reagovat
- Pondělí 10. března 2008 ve 12:02 ® cruel00 reakce na …
-
dal sem tam zas náký fotky
reagovat - Pondělí 25. února 2008 v 15:20 ® cruel00 reakce na …
-
tak Turkováci,dneska sem na svuj profil naházel fotky z výlovu a Podmok atd.tak tam jukňěte.Thomas
reagovat - Neděle 24. února 2008 v 11:44 ® Sniper001
-
www.chatatour.cz zkus tady.
reagovat - Neděle 24. února 2008 v 10:02 ® vosakh reakce na …
-
ahoj.zkus tohle. old.fishnet.cz
reagovat - Neděle 24. února 2008 v 9:58 ® vosakh reakce na …
-
DO hospody pujdem.o to strach neměj.kousek od naší chaty je kiosek,tak mám strach aby butrus vubec za ten tejden nahodil.
reagovat - Neděle 24. února 2008 v 9:37 ® gabo
-
Běžte do hospody, tu butrus rád.Zdar Turkovicím.
reagovat - Středa 23. ledna 2008 ve 20:52 ® jerry1
-
čau VOSAKH- blbnu na PC a rybářských servech , a uviděl jsem tvůj.dotaz ohledně ubytování na Orlíku. Já jezdím / spíše mě kolega přiveze a zase odveze , já jsem nepojízdnej/ již 8 let do penzionu Loužek kde majitele znám a to vždy mimo sezonu, jsem tam sám a nikdo mě neotravuje. Cena na osobu za noc je cca 300 KČ , ale vše si bud musíš zde půjčit , nebo přivézt. Myslím tím, konvici, ventilátor, TV, radio, příbory, talíře. Zde je to tak, že ušetříš, nic tu není a do vesnice to je 5 Km. Z okna koukám na zátoku. Pro mě to tu je super-relax. Jinak www.orlík-loužek.cz Čau Franta . P.S já zase sháním něco v tomto duchu na Slapech, nevíš o něčem, chci zase neco nového nebo někdo z dalších . Díky
reagovat