Chytej.cz

ostrava necteno

9.10.2007 | hanz.333 | 3.477 zobrazení | 25 odpovědí

nevite někdo o revirech ondřejnice nebo lubina 1 dik za odpověd

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pátek 26. října 2007 v 18:18 ® Shadowhunter reakce na …
Shadowhunter

byl jsem na pstruhovce – moravici

reagovat
Pátek 26. října 2007 ve 12:13 ® hanz.333 reakce na …

joo a kdes byl

reagovat
Středa 24. října 2007 v 1:07 ® Shadowhunter reakce na …
Shadowhunter

jo zkousel o wekendu…berou ale roha ;-) a totalne jsem zmrznul…fuj jeste ted mi je zima kdyz si vzpomenu jaka byla kosa…ale ted vazne…neco jsem pochytal a kosa byla taky fest…se celkem divim ze nekteri jezdi jeste pravidelne k vode

reagovat
Úterý 23. října 2007 ve 23:55 ® hanz.333 reakce na …

tak co nezkoušel někdoo jak berou

reagovat
Čtvrtek 18. října 2007 v 16:15 ® Shadowhunter reakce na …
Shadowhunter

prave proto pouzivam kevlarove vlakno…je jenme a navic neni tezke…lepsi nez ocelove lanko … obzvlaste na mensi trpytky…na velke davam normalni lanko…jen to vlakno musis kontrolovat po kazde sticce a pokud je potreba tak hned prevazat za jine. Skoc do rybarstvi a kup si par metru kulateho kevlaroveho vlakna nelepe s ocelovym lankem uvnitr…doufam ze to u nas sezenes bo jsem si to kdysi dovezl z nemecka 100m a na nase to vyslo neco pres 600kc

reagovat
Čtvrtek 18. října 2007 ve 13:19 ® hanz.333 reakce na …

ja semm si včera koupil lanku ale je nejake těžke ta třpytka sem blbě toči

reagovat
Čtvrtek 18. října 2007 ve 12:43 ® Shadowhunter reakce na …
Shadowhunter

navic priti rok v lete bych tam zajel s vama to uz budu mit MP a ukazal vam nejake dobre fleky ale samo ze bych je s musakem ;-)

reagovat
Čtvrtek 18. října 2007 ve 12:42 ® Shadowhunter reakce na …
Shadowhunter

zajed na lubinu v lete to je pak chytacka…hodis jim chlepa na hladinu a to bude kolotoc ;-) nebo nejakou mensi rotacku…nevim jestli na tlouste uz neni moc studena voda bo cim telplesi tim vetsi aktivita tloustu

reagovat
Čtvrtek 18. října 2007 v 11:09 @ ??? reakce na …

Tak pánové včera jsem tam byl ryb je tam sposty,ale nic nechcou zrát(rousnice,roh­lik,kuku,třpyt­ka)!!!!Chytil jsem jen tlouste a plotici sice krasné,ale na to,že jich tam je tolik :-( ((

reagovat
Středa 17. října 2007 ve 21:13 ® Shadowhunter reakce na …
Shadowhunter

davam kevlarove vlakno…zvlast pri mensich nastrahach … davam tak okolo 10–15cm…pouze jednou mi to uhrazla stika na slezke harte asi mela nejake good zoubky…

reagovat
Středa 17. října 2007 ve 21:06 ® hanz.333 reakce na …

davaš lankoo když vlačiš

reagovat
Úterý 16. října 2007 v 1:18 ® Shadowhunter reakce na …
Shadowhunter

ne kdyz pojedes busem tak budes projizdet petrvaldem…za krizovatkou u sokolovny bude zastavka u Kina…takze pujdes potom zpatky na tu krizovatku co je do 70m jako by ses vracel zpatky na ostravu a na te krizovatce u sokolovny pujdes z kopce dolu a pod kopcem je rozcesti bud do leva nebo do prava a jdi do leva k zamecke hospudce…na tom rozcezci je unionbunka a v ni vecerka…dojdes k rece je tam mostek u hrbitova ten prejdes pres reku na druhou stranu a zacnes vlacet pod tim mostkem a pujdes smerem proti proudu…upozornuji ze hned na tim mostkem (rika se tomu pod vrbkama) bylo nasazeno 50 stik tak bacha na ukousnuti…jinak pokud mas zajem zitra tam jedu pres petrvald muzu te tam hodit a behem hodky az dvou bych se vracel domu pojedu na emise do prchalova…kdyz tak napis osobku nez budu vyjizdet mrknu na net…nebo posli mejla…pojedu pravdepodobne dopoledne

reagovat
Pondělí 15. října 2007 ve 23:32 ® hanz.333 reakce na …

a da se tam vlačet

reagovat
Pondělí 15. října 2007 ve 23:31 ® hanz.333 reakce na …

takžee pujduu zpatky a dojduu až k řece

reagovat
Pondělí 15. října 2007 ve 13:12 ® Shadowhunter reakce na …
Shadowhunter

nepujdes zpatky nejaky kus..je to cca 70m zpatky a potom z kopce dolu a na rozcesti bud do leva k zamecke hospudce nebo do prava k „betonaku“ doporucuji jit do leva a potom zacit u hrbitova a jit smerem proti proudu

reagovat
Neděle 14. října 2007 ve 13:27 ® hanz.333 reakce na …

takže vystoupim u kina a pujduu směrem zpatky jo a dojdu k řece jo jo a jinak da se tam chytat i na přivlač

reagovat
Sobota 13. října 2007 ve 23:34 ® Shadowhunter reakce na …
Shadowhunter

Jo jinak nejlepsi mista jsou u zastavky Kino a Vysocky to jdes rovnou dolu k vode a mezi temi zastavkami je prave i ten usek tiche vody v mistech pod hasicarnou

reagovat
Sobota 13. října 2007 ve 20:09 ® Shadowhunter reakce na …
Shadowhunter

autobusove zastavky tam jsou a hned 3 co jsou bobliz u vody cca do 200m.

reagovat
Pátek 12. října 2007 v 16:48 ® hanz.333 reakce na …

dik za odpověd neviš nahodou jestli je v tom petřvaldě naka aoutobusava zastavka pobliš toho splavu potože tedkom nemam žadny odvoz autem

reagovat
Pátek 12. října 2007 ve 14:02 ® Shadowhunter reakce na …
Shadowhunter

zalezi na tom kolik potece vody bo jak se tak divam z okna tak prsi :-(( jinak osobne bych rekl ze v petrvalde je asi tak 2× vice ryb nez v mosnove asi i proto ze se tam ty ryby do te vody sadi a navic kdyz je v petrvalde vylov rybnika tak kluci vzdy pozbiraji nejake ty kapriky, karasky, sticky a okouny a hodi je do lubiny nad splav kde je usek cca 500m klidne vody s hloubkou do 1,5m.

reagovat
Pátek 12. října 2007 ve 12:25 ® daja reakce na …

cau, lubina by me taky docela zajimala. Byl jsem tam letos poprve 2×. chytil jsem nejake plotice, tlouste a parmy. Slo by se domluvit treba na pristi vikend? tento nemuzu. U petrvaldu to neznam, chytal jsem v mosnove.

reagovat
Čtvrtek 11. října 2007 ve 20:11 ® Shadowhunter reakce na …
Shadowhunter

na lubine prevlada tloust potom tam je dost ostrych, parem, okounu da se chytit i stika nebo i kapr…dokonce se tam vytahlo i par sumcu…nej stika co tam byla chycena je neco pres metr nad divcim splavem chytil to od kamose tatka. Jestli chces tak se tam daji krasne nachytat nastrazni rybky jako je oukej a nebo hrouzci. Pred par roky tam bylo i dost duhaku pod jednim spavem ale nejak zmizeli asi se pri vetsi vode rozprchli a da se chytit i potocak nebo lipan ale to je nahoda. Dojezd k vode je v poho pokud vis kde mas odbocit k vode. Jinak vetsi tlouste jsem vzdy chytal na ocasek z hrouzka a nebo na kacenu pod prutem na hrouzky. Jinak nej. ryby co mam z lubiny jsou parma 52, kapr 45, stika 66, tloust 48, duhak 33, potocak 28, lipan 31, a to nejlepsi na konec okoun 48cm. Jinak kluci tam nachytali i vetsi ryby ale vetsinou do ruk pod kamenama. Takze pokud chces tak neni problem se domluvit a sjet tam docela rad bych se tam zajel i podivat bo se staci mrknout z mostu napr. u hrbitova v petrvalde a je tam ryba na rybe

reagovat
Čtvrtek 11. října 2007 v 18:50 ® luk888
luk888

Cau ja znam zase ondrejnici…On splavu na prave strane naproti tuni…Jsou tam pekni Jelci, cejni a obcas i nejaka ta parma :-) …Vzdycky to tam slo ale tento tok sem tam byl parkrat a bida :-(( uplne mrtva voda ale treba to bylo jen dnem :-) …Tak to muzes skusit autem muzes dojet az k vode kdyz odbocis za starou belou na takovou polni cestu tak je to tak cca200m od vody z te silniceale je pres pole (plno bahna diry atd… :-D ) Tak jestli tam pojedes a neco vytahnes tak dej vedet :-) cau

reagovat
Čtvrtek 11. října 2007 v 17:18 ® hanz.333 reakce na …

joo dikk mohll bys mii řict jake tam sou ryby a kde je takk nejlepši misto aby tam byl dojezd autem

reagovat
Čtvrtek 11. října 2007 ve 2:18 ® Shadowhunter
Shadowhunter

jestli chces muzu ti dat informace o rece lubine v okoli mosnova, petrvaldu az nekde ke kosatce, chytal jsem tam asi 10 let a vodu relativne dobre znam…obzvlaste kde jsou jake proudy a kde je kolik vody a pod…mel jsem ji cca 200m od baraku ;-)

reagovat