Vyhledávání
Spacák
5.10.2007 | Robur | 8.575 zobrazení | 40 odpovědí
Potřebuji tipy na koupi spacáku. Preferuji teplý, skladný, levný. Chtěl bych se vlézt do 2000, případně jsem schopen dát i 3000 Kč. Asi spíš duté vlákno než pééřák.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 26. května 2011 v 9:28 ® Robur reakce na …
-
Lenicka1313> co nám k tomu říci něco bližšího, takhle to připomíná reklamnu zadarmo…
reagovat - Středa 25. května 2011 ve 23:34 @ Lenicka1313
-
Za sebe mohu určitě doporučit jeden malý obchůdek, kde mají velice pěkné ceny. Jedná se o http:// a nedávno jsem zde na prázdniny kupovala jak stany, tak spacáky. Uvidíme, jak se nakonec osvědčí, co se však týče samotného shopu, nemohu si naprosto na nic stěžovat. Rozhodně mohu doporučit.
reagovat - Pondělí 20. září 2010 v 18:03 ® kerob
-
mam Husky Montello… levny (cca 1300), lehky (1700g) a teply – kdyz je kolem 0, tak je to jeste v pohode.
reagovat - Čtvrtek 16. září 2010 v 18:30 ® Radim11
-
Ahoj, já být tebou tak si radší trochu připlatím a koupím si opravdu kvalitní spacák, který tě ochrání i v opravdu krutých mrazech. Já mám spacák Tandem Baits Phantom EX 5 seaseon. Již několikrát jsem s ním byl i v –5°C a vše bez problémů.
reagovat - Čtvrtek 16. září 2010 v 10:34 ® tucnak11
-
Spacak ot Česke firmy PRIMA +20 –16 celoročny je ve slevě 2900 kč
reagovat - Čtvrtek 16. září 2010 v 0:13 ® CeP reakce na …
-
Mary>
reagovat - Středa 15. září 2010 ve 23:36 ® Mary
-
CeP> dík za nabídku, ale do Strakonic to do příštího týdne nestihnu. Věk skoro jako můj, jo, ten pamatuje Škoda , že jsem neprošla na srazu spacáky
reagovat - Středa 15. září 2010 ve 23:18 ® CeP reakce na …
-
Mary> na vyzkouseni ti muzu pujcit jeden spacak ve kterym mi zima NIKDY nebyla. znacka Textilkombinat Liberec. Stari 48 roku..
reagovat - Středa 15. září 2010 ve 21:57 ® Robur
-
http://www.kasa.cz/…cerna-darek/ tento, 1 já druhý dcera 1850 hmotnsot proti tomu 4kilovému Náplň 2×210 g/m2 Invista QualloFil Příslušenství Kompresní obal, oddělitelný vak na nohy Teplotní rozsah Extrem: –22°C Comfort: –14°C Velikost po zbalení 38 X 24 cm
reagovat - Středa 15. září 2010 ve 21:41 ® Mary reakce na …
-
luk888> Jo, ten vypadá, také skvěle.
reagovat - Středa 15. září 2010 ve 21:37 ® luk888
-
http://www.usumce.cz/…-fleece.html .. Cena pomer kvalita je úžasná. Je z Fleece, takže krásně teploučko. Byl jsem s ním i když bylo –10C a spal jsem si v tričku a bylo mi dobře:D. Ještě k tomu je obrovský, bych se tam vlezl 2×
reagovat+ má odnímatelný polštářek..
- Středa 15. září 2010 ve 21:32 ® Mary reakce na …
-
který máš ve dvou kusech? Ten co jsem tam vložila s tou moskyteriou? Jsem to ňáko nepochopila. Nebo tu mumii? S cenou počítám, tak do 3000,–-Kč
reagovat - Středa 15. září 2010 ve 21:24 ® Robur
-
posílám recenzi na ten do –26, který jsem nevzal pro vyšší cenu a větší hmotnost a objem
Pro: Vřele doporučuju všem zmrzlejm holkám, který se bály spát v přírodě. Teprve s tímto spacákem jsem pochopila, že v lese se dá spát klidně celou noc až do rána. Žádné probouzení ve tři ráno, kdy jsem se klepala zimou jak drahej pes. A další výhoda je, že se v něm dá spát i v létě, jen vyndám vložku na nohy a vystrčím hlavu. Holky neváhejte a utrácejte, je SUPER.
Proti: Barvička v lese je trochu nepraktická, vyhovovala by mi i jiná barevná kombinace. Myslím, že by ji ocenila i pánská část zákazníků.
Byla pro Vás tato recenze užitečná při výběru zboží? ANO / NE
reagovat - Středa 15. září 2010 ve 21:21 ® Robur
-
http://www.kasa.cz/…cerna-darek/
tento máme
reagovat - Středa 15. září 2010 ve 21:20 ® Robur
-
MÁME TENTO VE DVOU KUSECH A NEMAJÍ CHYBU, samozřejmě pohledej, kde může být cena jiná , doprava zdarma + čelovka, ten vak na nohy je dost výhřevný, ani Lexu nepotřebuješ
reagovat. Dcera je zimomřivá a u tohoto spacáku se její srdce raduje
- Středa 15. září 2010 ve 21:19 ® Mary reakce na …
-
doplněk fota níže
reagovat - Středa 15. září 2010 ve 20:57 ® Mary
-
Robur> děkuji, je to pro mne akutní, do příštího týdne ho musím mít, moji nejbližší si přejí, abych s nimi jela na Chlumec II. Jelikož mi v těch našich ještě komunističtích byla v autě na srazu zima. Ani vnitří vytápění nezabralo. To co jsem četla v této diskuzi umělé vlákno – řečeno rouno (v čalounictví) můžeš skladovat, jak chceš, ale opotřebením ikdyž ho nebudeš prát, tak se slehne (ztenčí)no a praním to jde rychlejš. Také jsem ho šila, ale měla jsem na to silné pofáčované rouno-německé. Dodnes slouží, jenom je úzkej. Našla jsem spacák, ale nevím jestli se mi povede sem vložit foto. Má i moskyteriéru, což je také dobré.
reagovat - Středa 15. září 2010 ve 20:40 ® Robur
-
mrknu co jsem koupil, zatím vypadá dobře, jinak dobré fórum
reagovat - Středa 15. září 2010 ve 20:31 ® Mary
-
Zdravím, hledala jsem něco o spacáku abych nezakládala nové fórum, našla jsem jen toto fórum, ale moc jsem se toho nedozvěděla.
Můžete mi někdo doporučit, spacák, jaký používáte a jak, jste spokojeni? Jenom doufám, že se nebudou předhánět obchodníci. Do které-že značky mám jít a do kolika mínus?
reagovat - Sobota 13. června 2009 v 15:44 ® sus1 reakce na …
-
Robur> joooo,spacák je aktuální.
reagovatvim,vim.
- Pátek 12. června 2009 ve 23:46 ® Robur
-
tak zase je to aktuální
reagovat - Čtvrtek 11. října 2007 ve 14:19 ® Fish man
-
Pánové já mám spacák který je ve tvaru mimie a má ještě navíc rukávy co jsou zabudované ve spacáku tak pokud chci tam můžu mít ruce schované a nebo můžu snimi manipulovat ve spacáku!!
reagovat - Čtvrtek 11. října 2007 ve 12:33 ® pepino99 reakce na …
-
to je jediný problém že si v něm jak v prezervativu ale toploučko jako f pokojíčku. Nevím je to na něm zespod napsané…
reagovat - Čtvrtek 11. října 2007 ve 12:15 ® HaD reakce na …
-
pepino99: každopádně ten Tvůj bych doporučil. Je fajn. Tedy kromě té prostornosti. Co je to přesně za typ? Coleman…
reagovat - Čtvrtek 11. října 2007 v 11:46 ® pepino99 reakce na …
-
no téměř :o)))))
reagovat - Čtvrtek 11. října 2007 v 1:28 ® HaD reakce na …
-
pepino99: ještě prostornější? Pro tři osoby s kuchyňkou …
reagovat - Úterý 9. října 2007 ve 12:54 ® pepino99 reakce na …
-
matroš stejný všechno podobné jen Anakunda je prostornější. A s podivem i levnější :o))). Ale ve tvým se taky nespí špatně :o))
reagovat - Úterý 9. října 2007 v 8:13 ® revoke
-
Co zase říká část lidí točících se kolem outdorového světa, tak skvělé spacáky šije také Prima www.prima-spacaky.cz
reagovat - Pondělí 8. října 2007 ve 23:27 ® HaD reakce na …
-
pepino99: srovnávat nemohu, ale jsem maximálně spokojen a to je pro mě nejdůležitější. V čem konkrténě je anakonda o tolik lepší?
reagovat - Pondělí 8. října 2007 ve 22:40 ® pepino99
-
nejlepší co jsem viděl a spal sem v něm je Sanger Anakonda II i když o skladnosti moc mluvit nelze. Momentálně v akci 1.990,– u Tomiho ale není na skladě. S Davida JRC nelze srovnat. Promiň Davítku :o))
reagovat