Chytej.cz

bolo x match necteno

3.10.2007 | svaca | 8.560 zobrazení | 50 odpovědí

zdravim potreboval bych poradit s proutkem chytam hodne na plavacku(ploti­ce,cejn,tloust,par­ma) hlavne reka pod jezy v proudech tune a tak ale rad i na fleku zakrmim a jen pokladam!nemam rad teleskopy a nevim jestli by matchka byla to nej!tak nekdo poradte jestli mate zkusenost dikes moc

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1   
Neděle 7. února 2010 ve 22:56 ® MP-E65mm reakce na …
MP-E65mm

Libor> univerzálnější v čem ? ještě než něco koupíš tak počkej, povodíš si tu mojí, ono je něco jiného držet ji na výstavě a pak přímo u vody :-)

reagovat
Neděle 7. února 2010 ve 22:52 ® Libor reakce na …
Libor

MP-E65mm> šestka mi byla doporučována, že je univerzálnější. Nic o tom nevím, bude má první:-)

reagovat
Neděle 7. února 2010 ve 22:50 ® MP-E65mm reakce na …
MP-E65mm

Libor> ty :-D a neříkej , že by si šel do šestky :-)

reagovat
Neděle 7. února 2010 ve 22:45 ® Libor reakce na …
Libor

MP-E65mm> hele hele, kdo mluvil o sedmičce? :-D

reagovat
Neděle 7. února 2010 ve 22:43 ® MP-E65mm reakce na …
MP-E65mm

Libor> nemysli si že ze sedmičkovou boloňkou zasekneš jako s matchkou. Pokud máš aspoň trošku citu tak to opravdu nehrozí :-)

reagovat
Neděle 7. února 2010 ve 22:36 ® osprey reakce na …
osprey

Libor> Budeš se divit, ale při záseku nebo zdolávání to celkem nehrozí. Ale nezapomínej se dívat, co máš nad sebou.

reagovat
Neděle 7. února 2010 ve 22:28 ® Libor reakce na …
Libor

vondras> no našetřit na kvalitu, toho se bojím, vlastně se hodně bojím. Šacuju to že při zdolávání nebo záseku tu dlouhou věc zlámu svojí neznalostí :-) , no snad ne.. .

reagovat
Neděle 7. února 2010 ve 21:16 ® vondras

jak tady píše kolega je dobré mít obojí a hlavně si trochu našetřit na kvalitu protože při tomto chytání neustále s prutem pracuješ a tam se ty hodiny chytání projeví do zápěstí i vychutnání při zdolávání ryb !!!?

reagovat
Neděle 7. února 2010 ve 21:02 ® Libor reakce na …
Libor

Sander> néééééééé :-((

reagovat
Neděle 7. února 2010 ve 20:55 ® Sander reakce na …
Sander

Libor > závidím Ti to moře času na její výběr.

reagovat
Neděle 7. února 2010 ve 20:12 ® Libor
Libor

na jaře jdu právě do boloňky, kdy vlastně bude jaro?

reagovat
Úterý 9. října 2007 ve 21:41 ® Ricci
Ricci

Odpovědět co je jednoznačně lepší je velmi těžké. Někdo má raději boloňku, jiný zase match. Já doporučuji obojí. Když zasedneš do klidného místa v nadjezí s málo proudící vodou můžeš si krásně zachytat cejny, podoustve, kapry a plotice s anglánem. Pěkně se takto dá zachytat i s boloňkou a kuláčem. Když si ale zabrodíš do proudného úseku pod splavem oceníš výhodu dlouhé boloňky, kterou se lépe ovládá lehký kuláček. Pěkně se tak dají zalapat tloušti, parmy, ostré a další ryby.. Jako univerzálnější se mi pro říční rybolov jeví boloňka.

reagovat
Pondělí 8. října 2007 ve 12:21 ® Eli reakce na …

dělička

reagovat
Neděle 7. října 2007 ve 14:06 ® Robur
Robur

ËLI, TO JE TELESKOP NEBO Dělička

reagovat
Sobota 6. října 2007 ve 23:14 @ ???

Já bych byl pro matchku- bolo mám od trabuca NitroX BLS 5m a pokud prší(a nebo stačí i rosa) tak se mi lepí vlasec na prut a musím to pořád otírat, už mi vypadli dvě očka ( je to jenom vsazený do nějaký pryskyřice a ta popraskala ) X kamarád má už druhou match. a obě mu praskli ve spoji při nahazování, ale jinak bych do budoucna šel jenom do match. – Toť můj názor

reagovat
Sobota 6. října 2007 v 17:25 ® Eli

šel bych do matchky, mam trabucco match 7000 a nedám na ní dopustit:) a to jak na stojáku tak na řece

reagovat
Středa 3. října 2007 ve 23:04 ® Stanik
Stanik

Match prut je určitě lepší na stojáku ale na řeku by byla lepší boloňka. Pokud je řeka mělká a nechytáš daleko od břehu, tak se dá i s matchkou. Záleží na tom jakým stylem lovíš víc.

reagovat
Středa 3. října 2007 ve 22:05 ® LojzaRybka
LojzaRybka

jasně,matchka,pou­žívám ji i na parmy ,mám katánu a na srazu chytej jsem nani dostal i kapřeho 74cm,nedám nani dopustit natoš šlápnout

reagovat
Středa 3. října 2007 ve 21:52 ® skwor
skwor

Jeden hlas pro matchku.

reagovat
Středa 3. října 2007 ve 21:33 ® Sander
Sander

Match jasná volba.

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1