Vyhledávání
PRAHA a okolí kam na ryby?!
1.10.2007 | doktorov | 122.262 zobrazení | 377 odpovědí
Ahojda všem rybářům z hlavního města a nejen jim..pište a pochlubte se kde tady v Praze a okolí berou?!
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 14. dubna 2008 v 9:45 ® Zeek reakce na …
-
No tak jsem byl na hostíku v pátek i v sobotu a ani ťuk..už jsem si říkal co dělám špatně..ale nedělní návštěva Berounky 1 mi prozradila že to se mnou zas tak strašný není..tento úlovek mě vsutku potěšil(samozřejmě ještě ňáká drobotina ale t sem dávat nebudu:))
reagovat - Čtvrtek 10. dubna 2008 ve 21:02 ® doktorov
-
tak ja jdu v patek sobotu nedeli tak se tam treba uvidime pokud se tu ukaze Zeek tak pisni a zajdem zase spolecne…
reagovat - Úterý 8. dubna 2008 v 16:16 ® bucharovic
-
Mňo,nevím jestli a kde berou, ale vím kde jsou. Berounka 1 – candát,kapr,sumec, bolen ( moc).Jezero pod Ostrou – okouni jako selata,kapr,amur, štika, bolen ( profesoři takřka nechytatelní daleko od břehu).Vltava (i přímo v Praze – divil by jsi se co nám tady všechno plave ! ) Myslím,že kdo chce tak si okolo Prahy ryb najde dost, jen asi pstruhaři mají dost smůlu
reagovat,těm v Praze moc blaze není – můj názor. Čus všem
- Pondělí 7. dubna 2008 ve 22:01 ® kandat75
-
Ja jsem tam byl v sobotu. A docela dobry nejaky cejnky,par linku a jednoho kaprika (49cm). V nedeli byl kolega z prace a ty si docela zachytal. Taky jednoho kaprika (48cm) a nejaky prcky.
reagovat - Neděle 6. dubna 2008 ve 22:42 ® doktorov reakce na …
-
Cus jak koukam asi ne je fakt ze bylo hnusne ja kolem prace nahledal nejake zizalky a vypada to ze se dostanu na ryby az o dalsim vikendu ale uz se tesim doufam ze uz to bude o dost vice napusteny a bude se dat chytat lepe na splavek..
reagovat - Neděle 6. dubna 2008 ve 22:02 ® kandat75
-
Tak co chlapi??? To nikdo nebyl o vikendu na Hostivari???
reagovat - Sobota 5. dubna 2008 v 17:34 ® kandat75 reakce na …
-
Ten kapr meril 49 cm
reagovat - Sobota 5. dubna 2008 v 17:33 ® doktorov reakce na …
-
A někdo něco mírového? Ja se chystam ve stredu a o víkendu ma bejt teplo tak to snad pujde lepe už se tesim vypadnout z prace arozvalit se u vody :o))
reagovat - Sobota 5. dubna 2008 ve 13:59 ® kandat75
-
Dneska jsem byl na Hostivari. Rano kosa jako krava. Ale ryby docela sly. Vse chyceno na feeder na housku s cervikem. Jinak rybaru jako vzdy hodne.
reagovat - Pátek 4. dubna 2008 v 8:35 ® doktorov reakce na …
-
No kdyby se to bagrovalo jen tam jak je to vypusteny tak pohoda nemusej to vypoustet cele a udelat tam muzou peknou lavici,melcinu, a bylo by to super protoze tam vepredu je to hluboke dost..jinak ja pujdu pred nocni asi v utery a co jsem poslouchal tak koncem pristiho tydne ma byt az 20 stupnu a vikend mam volnej tak udelame pristi vikend poradnou rybarinu co??? :o))
reagovat - Čtvrtek 3. dubna 2008 ve 21:55 ® slimi reakce na …
-
ale snad daj…dela se to tak ze se secte co se odlovi a priblizne v ty samy vaze by se to melo vratit zpet.jinak byl ste nekdo tedkon nejak?ja predevcirem ani supinu a dneska dva línky a kapříka…a dokonce v podvečer začlo bejt krásně.Jo a už pomalinku připouštej…
reagovat - Čtvrtek 3. dubna 2008 ve 20:06 ® kandat75 reakce na …
-
doktorov – Oni az to udelaji tak tu prehradu uplne poserou. Ryby se sloveji a uz tam asi tak velky nedaji
reagovat((
- Středa 2. dubna 2008 ve 20:53 ® doktorov reakce na …
-
Kandat75: udělal si mi nesmírnou radost…to se mi hned bude lepe chytat a chodit na hostík..
reagovat - Středa 2. dubna 2008 v 15:49 ® kandat75
-
Ahoj. Tak jsem vcera psal na CRS ohledne Hostivare. Dneska jsem dostal odpoved. Prej to letos nebude a jeste nevedi ani presnej termin. Tak zatim je zo ok
reagovat - Středa 2. dubna 2008 v 7:19 ® doktorov reakce na …
-
Zdarec,no pokud ten hostík vypustí tak mě nas… mám to nejbliže z domu a nechci jezdit metrem na ryby někam do centra…no chystám se tam na Hostík příští týden tak jsem zvědavej co to bude dělat a kolik se toho uloví..jen tak dále.. :o)
reagovat - Úterý 1. dubna 2008 ve 21:07 ® slimi reakce na …
-
to bych byl taky rad kdyby to mela bejt fama,jenze dneska na hostiku vedle me sedel typ co mi to rek sam od sebe…ale zase ze to bude az za dlouho.jinak zase bezrybka…chyt sem akorat tak slejvak…okolo me pry do dvou chytali kapry jedna basen ale pak jako kdyz utne.Asi si zajedu do sadek,abych si zlepsil naladu=)))
reagovat - Úterý 1. dubna 2008 ve 20:46 ® kandat75
-
slimi – Doufam ze to je jen fama. Ja na Hostivar chodim docela rad. sojka – To musela bejt krasna rybačka!!Muzu vedet na co jsi chytal??? Ja jsem sel dneska okolo Hostivare a docela dost rybaru.
reagovat - Úterý 1. dubna 2008 v 17:51 ® sojka
-
Já byl v neděli na Hostíku a šlo mi to dobře. Chytil jsem 16 (slovy šestnáct) mírových línů 24–34 cm, dále cca 15 cejnů místní velikosti, 2 kapříky cca 20 cm a dva karasy stejné velikosti. 2× se povedl double – na horním návazci cejn, na spodním lín. To už jsem dlouho nezažil. Ale okolo to překvapivě moc nebralo, na to, kolik tam bylo lidí vytáhl jen občas někdo nějakou čudlu.
reagovat - Pondělí 31. března 2008 ve 23:48 ® slimi reakce na …
-
ale možná to vypustěj až příští rok…jinak zejtra to du počechrat.jde někdo taky???snad to nebude taková bída jako v neděli…
zasílám foto z loňska abych vás přemluvil=)
reagovat - Pondělí 31. března 2008 ve 22:36 ® slimi reakce na …
-
mají to cely slovit a vypustit…pak opravit hraz a vybagrovat.S budoucím tchanem sem tam kdyz se naskytne prilezitost lovim rybniky,on dela v organizaci a je to ten samej pripad,jako ted vypustenej a opravovanej Dzban…proto mozna jeste nenapustily.
reagovat - Pondělí 31. března 2008 ve 20:54 ® kandat75 reakce na …
-
Ahoj Hostivaraci. Kde jste prisli na to ze se bude Hostivar bagrovat?????
reagovat - Pondělí 31. března 2008 v 16:04 ® doktorov
-
Víkend hradec Kralové za dva dny jeden okoun malej a kapr 50cm,no uz se těším na Hostík jen není nějak čas a pokud se tam bude bagrovat tak ta voda bude stat za to…
reagovat - Pondělí 31. března 2008 ve 14:52 ® novas32 reakce na …
-
v sobotu Vrane nad Vltavou, krome vetru lautr nic, ani zaber
reagovatale pocasi jako vymalovany
- Pondělí 31. března 2008 v 10:47 ® Petas
-
Tak včera Berounka 01 – feeder ani tuk. Změna stanoviště Vltava 6 – plavaná – 1 tloušť cca 35cm a 4ks malých cejnů.
reagovat - Pondělí 31. března 2008 v 10:27 ® slimi reakce na …
-
zdravim hostíkaváře=)tak včera jsem strávil celý odpoledne na hostíku a za pět hodin jeden nesekatelnej potah.......chtel sem jit na kraj,ale dosel sem az pomalu k hrazi,bylo to voblezeny jak na zavodech,ale zadnej velkej uspech to nemelo.Kluk vedle me chyt kaprika a cejnka,ale tot vse.Bylo krasne ale foukat to nemuselo…těšil sem se celej tejden a ani frk na muj brk,tak snad priste.Jinak proc je furt tak malo vody?jelikoz letos budou náš hostík bagrovat,dostali penize od EU tak to maj na opravu hraze a vybagrovani. A jak vam se darilo????
reagovat - Středa 26. března 2008 ve 20:41 ® doktorov
-
neberou??? .o))
reagovat - Pondělí 24. března 2008 v 0:27 ® doktorov
-
Zdar panove tak ja se ted na ryby dostal ve vychodnich cechach…v patek na rece nejake podoustve tloust cejni…v sobotu na jednom rybniku nic a kamarad 3 kapri 44,44,45cm krasny..a dnes zase nic uz jsem pro smich ze uz nejsem takova vydra tak at se Hostik trese druhy vikend je muj…jinak dela to uz neco vetsiho na hostiku nez nic???
reagovat - Neděle 23. března 2008 ve 20:37 ® xyz
-
Prazaci kde jste?
reagovat - Pondělí 17. března 2008 v 9:55 ® Zeek
-
No tak jsem v pátek na tom hostíku byl…bylo tam až na tu zimu krásně, jelikož tam nebyla ani noha…teda až na pár bažantů a hodně veverek…prostě taková idylka u vody:) Bohužel to ale moc nebralo:( na žížalku pár potahu a dva promarněný záběry ale jinak nic…takže opět jako vždy..bezrybka..
reagovat - Neděle 16. března 2008 ve 21:49 ® Petas
-
Skalenejřízek – ve středu plánuji vyrazit, kam půjdeš????
reagovat