Vyhledávání
PRAHA a okolí kam na ryby?!
1.10.2007 | doktorov | 122.201 zobrazení | 377 odpovědíAhojda všem rybářům z hlavního města a nejen jim..pište a pochlubte se kde tady v Praze a okolí berou?!
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 16. března 2008 v 1:29 ® Skalenejřízek
-
opr:ryby braly:))
reagovat - Neděle 16. března 2008 v 1:28 ® Skalenejřízek
-
Já byl včera na Vltavě a nemůžu si to vynachválit až nato počasí,ale ryb brali,chyceno 9 sivenů,2kapřík a okounek.U vody ani noha.Nevyrazil byste někdo ve středu..?
reagovat - Sobota 15. března 2008 v 18:47 ® kandat75
-
doktorov – Dneska jsem byl od 8 hod.na Hostiku. Rybaru opravdu hodne sem tam nejakej kaprik ve vezirku. Vody je porad malo. Ja jsem chytil ne zizalu jednu plotici na feeder a par zaberu jsem prosral protoze jsem kecal s kolegou. A na druhej prut kterej jsem mel na tezko jsem vytahnul peknyho kaprika. Prvni ryba tak jsem mu dal svobodu.
reagovat - Sobota 15. března 2008 v 15:04 ® doktorov reakce na …
-
Cauky jasne az v dubnu,protoze tenhle vikend makam,pristi jedu do HK na kapry mozna na reku posledni vikend slavim kulate narozky a pak uz je duben…ale fakt se uz tesim dneska je nadherne a ja drepim v praci a az na ne pojedu bude radit zase nejakej orkan,jinak bere neco na Hostiku a jaka tam je ted voda napusteno??
reagovat - Pátek 14. března 2008 ve 22:01 ® kandat75
-
Zeek – Tak co??? Byl jsi na Hostiku????
reagovat - Čtvrtek 13. března 2008 v 15:51 ® Zeek reakce na …
-
Až v dubnu se dostaneš na ryby???? Vždyť to je až za měsíc:((( No já půjdu zkusit své štěstí zítra…snad tam nikdo nebude:)
reagovat - Středa 12. března 2008 ve 21:46 ® kandat75
-
doktorov – S tim krmenim nikdo nic neudela. Tohle se tam deje uz dlouho. A ani projizdejici policiste v aute s tim nic nedelaj. Tak si nedelej moc velky nadeje
reagovat - Středa 12. března 2008 ve 21:13 ® doktorov reakce na …
-
zdarec koukam na Hostiku to zkousi kazdej po svem ale myslim ze tyhle vode to neuskodi ale to co tam delaj ostatni je husty…jsem zvedavej zda s tím krmením ve velkym nekdo neco udela…no ja si budu chytat po svem na kukuricku a housticku a myslim ze to pujde i bez mega krmeni urcite vozkousim i boilis a uvidim..zatim me ceka hodne prace tak se na hostik dostanu az v dubnu :o( ale cekaji me 3 dny v HK na amurky a kapriky tak jsem zvedavej co to bude delat ale urcite napisu co jsem ulovil a podelim se o zazitky a treba nejake nove receptiky na ktere to treba bude brat..
reagovat - Středa 12. března 2008 ve 14:34 ® soda reakce na …
-
Zeek: díky
reagovat - Středa 12. března 2008 ve 12:01 ® Zeek reakce na …
-
Soda: Co vím tak Kyjský rybník se odbahňuje a je částečně sloven. Uhynutí ryb nastalo v důsledku špatně načasovaného snížovaní hladiny. jinak chytat se tam prej dá…
reagovat - Středa 12. března 2008 v 11:59 ® Zeek reakce na …
-
JJ zkoušel jsem tento víkend. Záběr jsem měl 3× ale nezasekl jsem ani jednou…jo holt levé ruce;)
reagovat - Středa 12. března 2008 v 11:06 ® soda reakce na …
-
Obecný dotaz – Nevíte náhodou někdo jak to vypadá s kyjským rybníkem? Vím že tam před časem došlo k velkému úhynu ryb ( www.reflex.cz ), rybník se měl dávat do pořádku. ? Díky za odpověď.
reagovat - Úterý 11. března 2008 v 16:15 ® kandat75
-
Zeek – Zkousel jsi to tam na bojlis???
reagovat - Úterý 11. března 2008 v 16:14 ® kandat75
-
Zeek – Ja tak uz chytam dlouho. Jeden prut dam na bojlis a druhej mam feeder. Na to bojlis se da moc pekne zachytat. Mam treba i 5 zaberu za dopoledne. Nejsou to zadni obri tak do 60 cm ale paradicka
reagovatAle i tak se to tam bojim praktikovat.Kdyz nahazuju tak se rozhlizim jako blbec
)
- Úterý 11. března 2008 v 9:59 ® Zeek reakce na …
-
No krmení v tom stylu že chytá člověk na boilis a k tomu přidá na rozpustné šňůře 10 kuliček…to mi příjde celkem v pohodě…horší je když tam někdo naháže několik kýblů různých směsí…
reagovat - Pondělí 10. března 2008 ve 23:10 ® sojka
-
Ten porybnej říkal, že to dělá teprve od loňského podzimu, takže asi ještě nedostal příležitost se ukázat. Kolega takyrybář v práci tipuje, že mu to vydrží než dostane poprvé přes hubu a poletí do vody. Pak už bude jen dělat zápisy. Tak jsem zvědav. Jinak mne tam loni taky nikdo nekontroloval, ale letos ten mlaďas vždy a jednou dokonce přišli asi 3 hodiny po něm ještě další 2 porybní.
reagovat - Pondělí 10. března 2008 ve 22:54 ® doktorov reakce na …
-
jj,taky dam kulicku na housku,teda strouhanky ale to neni to co tam videt je porybnej se tesi tak jsem zvedavej co s tim udela,ale myslim ze nic vzal bych si cislo na tu rybarnu co tam u hostiku je a jak se porusuje rad tak bych volal jinak lepsi napad neznam…ale zase se tam vydam je tam fajn…
reagovat - Pondělí 10. března 2008 ve 21:56 ® Skalenejřízek
-
No právě,pes se mi v tom pěkně vyválel:)Nevíte někdo jak mohli takhle pochcípat?
reagovat - Pondělí 10. března 2008 ve 21:49 ® kandat75
-
Skalenejrizek – Tech chciplejch kapru je tam tri prdele.
reagovat - Pondělí 10. března 2008 ve 21:46 ® Skalenejřízek
-
Čau,dnes jsem se byl podívat na Hostivaři jen okolo vody s psíky ,bez prutů.Rybářů bylo dost,hlavně těch s igelitkama:(Jinak jsem napočítal 31 kaprů,bohužel mrtvých:(Na fotce je jeden z nich.
reagovat - Pondělí 10. března 2008 ve 21:16 ® kandat75
-
sojka – Tak to si te nepamatuju. Tomu porybnemu bych moc neveril. Za minulej rok me tam nekotroloval ani jednou.
reagovat - Pondělí 10. března 2008 ve 21:13 ® sojka
-
Kandat: ne, měl jsem takovou malou trojnožku s hnědýma kovovýma nohama a nahoře zelená látka. Ale většinou jsem stál, bo mi byla zima. Jinak k rybám: chytil jsem 2 kapry, první měl tak 40 a druhý tak 15 cm, dále 2 líny 29 a 30 cm a asi 10 cejnů 20–30 cm. Jinak porybnému jsem říkal, že teď, když nic nebere tak chodí na kontroly furt a až se napustí a začne masakr, tak ho nebude vidět. On na to že ne, že už se na ty důchodce těší, tak jsem zvědav.
reagovat - Pondělí 10. března 2008 v 19:15 ® kandat75
-
Tak na Hostivari se to dela tak ze das nastrahu na hacek a pres to kulicku krmeni. Tohle tam dela 80% rybaru. Ja se musim ale priznat ze tam taky porusuju ryb. rad. Obcas chytam na jeden prut na boilis a to tam krmim taky
reagovat). Davam 10 kulicek na rozpustnou snurku a ryby poustim. Ale vim ze porusuju taky
- Pondělí 10. března 2008 v 15:28 ® kandat75
-
sojka – Mel jsi takovou malou drevenou zidlicku????
reagovat - Pondělí 10. března 2008 v 10:36 ® Zeek reakce na …
-
Tak abych to také shrnul… Porybnej(mlaďas) tam byl v neděli kolem 9 a zase radil kam se má chodit protože to tam je pořádně prokrmený. Je sice příjemnej a milej ale jinak na…Dalším poznatkem je to že to v neděli nebralo( teda aspoň né těm co se řídí pravidly a dodržují zákaz vnadění)byl jsem tam od 8 do 2 a dohromady mi to ťuklo dvakrát a rybářům co seděli vedle mě po obou stranáchtak také nic…No a za 3) našlapáno tam bylo neskutečně…v 8 ráno bylo nemožné si najít lepší místo. Skončil jsem až vzadu naproti tobogánu, kde jsem to ve 2 hodiny bez jediného úlovku a totálně zmrzlej vzdal:( Jinak ještě musím uznat že na Hostíku se bohužel vyskytuje většina masařů. Já si také občas něco vezmu, ale určitě nebudu brát vše co mi skočí na háček. V tomto se mi hostivař prostě nelíbí:( ( kvůli lidem…jen kvůli nim)
reagovat - Pondělí 10. března 2008 v 1:15 ® doktorov reakce na …
-
jo v sobotu to bralo dobre…sedel jsem na prvnim moznem miste hned po tom kde se muze chytat..zachytal jsem si jen diky zizalkam..jako kolikrat co tam vidim se mi nelibi,drancovani,krmeni a co porybnej v pohode..nevim proc nejak nezasahne protoze to je proti pravidlum takle zacnou krmit vsichni a voda bude zmrsena a bez poradnejch ryb :o(
reagovat - Neděle 9. března 2008 ve 23:25 @ ??? reakce na …
-
Tak to jsi byl trochu dal. Ja jsem chytal tak 50m od 1. fleku, taky dva feedry
reagovat. Tak se treba nekdy potkame. Jinak porybnej me asi minul. Ale bylo tam dneska naslapano. To co psal doktorov ohledne linu atd. jsem presne zazil v sobotu. Chytal jsem kousek od jednoho duchodce a asi za hodinu mel v igelitce 5 linu kolem 25–30cm. Faktem je, ze asi 3 mensi pustil, at mu nekrividm :-/
- Neděle 9. března 2008 ve 23:14 ® sojka
-
Chytal jsem na 2 feedery. Byl jsem celý v maskáčích a na hlavě černá pletená čepice.Od 1. fleku jsem byl tak 120–150m. Toho s bolonkou jsem měl po pravé straně, časem mezi nás sedli nějací mlaďoši co chytali ze svahu a pak důchodce. No boloňkář po příchodu hodil 2 koule velikosti grepu (spíš pomela) a pak ještě přihazoval. Porybný přišel myslím kolem 9 hod.
reagovat - Neděle 9. března 2008 ve 22:38 @ ???
-
Sojka: tak to jsme museli chytat kousek od sebe. Presne ty u hraze s kaprem 58cm krmili jako blazni. Tak kolem 10 hod tam naprali asi kilo krmeni a kdyz jsem se jich ptal, jestli vi ze se nesmi na Hostivari krmit, tak nerekli ani slovo. Ale ze ryby berou jako blazen. Samozrejmne kapr ve vezirku. Ale toho porybnyho jsem nevidel. Jeste chytal jeden na bolongu a ten teda taky krmil o sto set
reagovat - Neděle 9. března 2008 ve 22:19 ® kandat75
-
Sojka – Chytal jsi jen na jeden feeder????????????
reagovat