Vyhledávání
PRAHA a okolí kam na ryby?!
1.10.2007 | doktorov | 122.201 zobrazení | 377 odpovědí
Ahojda všem rybářům z hlavního města a nejen jim..pište a pochlubte se kde tady v Praze a okolí berou?!
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 9. března 2008 ve 22:18 ® kandat75
-
Sojka – To jsem na tebe dneska asi koukal. Byl jsem tam na prochazce s kocarkem
reagovatdoktorov – Ja chodim od hraze. Ale chodim chytat az naproti nudaplazi a na podzim z boku k toboganu
- Neděle 9. března 2008 ve 22:16 ® doktorov reakce na …
-
jako tohle nasere sojka co??? Jako ten kluk je v pohodě ale pokud je nechává a kouká na ně mi nepřijde féér vůči jinejm…ale jak říkám mi s tím nic neuděláme a koukam porybnej taky ne tak nevím..
reagovat - Neděle 9. března 2008 ve 22:14 ® doktorov reakce na …
-
Co nejbliže k hrázi te velke teď,pak kousek od hraze kde je ale hloubka hned od kraje abych mohl chytat na splávek..jak jsou ty loďky modre tak naproti nim..jj,vím jak to po vysazení vypadá,ale napodzim to bralo dost ale vše kolem 25cm to byla paráda..no v létě bych tam někam jel aspoň na dva dny přes noc tam spat..v noci jeden na kapra a druhej na mrtvou a pak šup do spacáku..kam chodíš ty??
reagovat - Neděle 9. března 2008 ve 22:13 ® sojka
-
Já byl dneska taky na Hostíku a chytal jsem kousek od hráze. Porybný tam dopoledne kontroloval, zase ten mladý v maskáčích. Stál zrovna u mne, když chlap sedící asi 10m od nás vesele přihazoval koule krmení ke splávku. A nic! Přišel k němu, zkontroloval povolenku, prohodil pár slov, jak to nebere a že je hnusné počasí a šel dál.A když se vracel, tak říkal, že u té hráze na prvním fleku tahají jednoho za druhým a že mají kapra 58 cm. A my nekrmiči jsme koukali na feederové špičky a policajty bez pohybu. Jó s poctivostí nejdál dojdeš.
reagovat - Neděle 9. března 2008 ve 22:06 ® kandat75
-
Kam tam chodis chytat???
reagovat - Neděle 9. března 2008 ve 22:06 ® kandat75
-
A to pockej az zacnou nasazovat. To je teprve masakr. Nekdy se ptam jestli ma cenu ty ryby poustet. Kdyz si tam rybari berou kapriky 35 cm. No proste hnus velebnosti
reagovat - Neděle 9. března 2008 ve 21:53 ® doktorov reakce na …
-
kandat75: Tak to nevím chodím tam druhým rokem,ale chyť a sežer to vím v sobotu kdo chytnul lína ho ani neměřil a šup do vezírku,cejny,plotice co se da sežrat honem do vezírku i kapry 40cm…taky se mi to hnusí..jdu si hlavně zachytat jo taky si vemu kapra ale kdyz tak většího a jednou za čas když někdo z práce poprosí za minulej rok jsem měl 20kg ryb,tři kapry jednu štiku a jednoho amura a stačí mi to pro radost..fakt je divné že se na Hostíku nic neděje a vesele se krmí dál,no s tím mi nic neuděláme,to musí někdo jinej..
reagovat - Neděle 9. března 2008 ve 21:33 ® kandat75
-
Ja nevim cemu se divite. Tohle je tam uplne normalni. Na boilis se tam uz chyta hodne dlouho. A tolik propagovane chyt a pust se tam nehraje. Tam se jede na CHYT A SEZER!! Mozna smutny ale pravdivy
reagovat - Neděle 9. března 2008 ve 20:57 ® doktorov reakce na …
-
Tak to je svinstvo,pokud to tak je…V řádu je to napsané asi proto,protože je to přírodní koupaliště a asi proto protože když budeš krmit tak to bude o ničem vytahají se velky kapři a pak prd,najedou tam s boilisem nebo tam budou šíleně krmit a voda je zničená,když nekrmíš ryby víc žrádlo hledají není tolik záběrů ale když se něco splete může to být větší ryba,taky bych rád krmil chytal s krmítkem,ale zase to chápu..
reagovat - Neděle 9. března 2008 ve 20:38 @ ??? reakce na …
-
Jo, je to tak. Kontrolu jsem dnes dopoledne nevidel, ale problem je opravdu v tom, ze mistni porybny o tom asi vi!! Proc tam teda ten zakaz je? Ti „rybari“ tam meli u sebe asi 3 pytle s krmenim, brzo rano tam nasypali jeden, to tam skoro nikdo nebyl. Ale pak je vubec nezajimalo, ze tam vedle nich sedi dalsich 10 rybaru (breh byl cely „oblozeny“
reagovata hazeli to tam dal.
- Neděle 9. března 2008 v 19:03 ® doktorov reakce na …
-
No koukám včera tam byla kontrola a dnes asi ne,to je problém s tím krmením,ty tam hodíš 3 zrníčka z háčku a koukají na tebe jak na pytláka,ale pak tam vydíš starousedlíky jak v pohodě zakrmujou,kukuřicí,krmením,a bůh ví jak ještě a nic se jim nestane,když by jsi něco řekl tak Tě buď pošlou do pr… a nebo když to budou nějací mladší tak hrozí že ti daj i na budku..Pak tomu nasadí korunu porybnej když ti řekne že tam nakraji vytahnul pár kaprů,ale to je proto že tam rybáři krmí. Tohle nechápu pokud to ví a nic se s tím neudělá..V řádu je černým písmem napsáno přísný zákaz krmení..ale nikdo si z toho nic nedělá a bude to ještě horší jak se otepluje chodí se častěji což znamená krmit třeba každý den..
reagovat - Neděle 9. března 2008 v 18:53 @ ??? reakce na …
-
dnes jsem byl na Hostvari asi dve hodiny a jsem tam nejaky jemny zaber od malych kapriku a linu, na cervi a rohlik. Co ale vubec nechapu, ze jsem tam potkal dva rybare (sedeli hned na prvnim fleku od prehrady) a naprosto bez problemu tam hazeli koule krmeni… vubec jim nevadilo, ze tam sedi spousta dalsich rybaru
reagovat - Sobota 8. března 2008 ve 21:07 ® doktorov
-
Tak panove dneska jsem tomu nasadil na hostiku korunu,Zeekoj uz jsem psal dnes 4kapříci malinkaty,4líni,hrouzek a ploticka vse na zizalku a jeden kaprik na rohlik jedine co jsem zkousel,byl jsem kousek od velke hraze od 8h do 16h plus dost zaberu kazdej tahal línky kapriky tak zejtra drzim palce ja budu spat po nocni urcite napiste co to delalo.. :o)
reagovat - Pátek 7. března 2008 ve 20:55 ® Hrouzek003
-
Ahoj. Peji pěkný den.Prosím mohl by jsem tě poprosit o mapu toho revíru Háje,prosím můžu moc poprosit. Děkuji
reagovat
moc
Pepa - Pátek 7. března 2008 v 15:33 ® Skalenejřízek
-
zeek:je to hodně o náhodě,kolikrát jsem neměl ani záběr a dědci vedle tahali kapra za kaprem.Já tam spíš chodím na candáty v létě a na podzim.Taky bych šel,ale musím do práce:(Vyrazím až po víkendu
reagovat - Pátek 7. března 2008 v 15:01 ® Zeek reakce na …
-
No tak na to samé chytám i já:((( NO jinač já chodím naproti tobogánu a nebo i více dozadu.......za hodinku už tam budu sedět:)
reagovat - Pátek 7. března 2008 ve 13:23 ® Skalenejřízek
-
Zeek:Chytali sme na červíky a žížalky.Vysazovali tak asi nejspíš proto brali a taky před náma chatali dědci,kteří si to tam krmí.Chodím na Hostíku většinou sem ,když je málo vody.
reagovat - Pátek 7. března 2008 ve 12:59 ® kandat75
-
Kam chodite v tomhle pocasi na Hostik chytat??? Na hloubku nebo na melcinu??
reagovat - Pátek 7. března 2008 ve 12:50 ® Zeek reakce na …
-
No já jdu v sobotu také na výstavu, ale v neděli na ryby vyrážím:) Už se prostě nemůžu dočkat;)
reagovat
A hlavně moc zima myslím nebude:) - Pátek 7. března 2008 ve 12:00 ® Czudko reakce na …
-
Ja jsem nejaky zpruzely ze zimy, takze o vikendu na vystavu a na ryby az pristi tyden…
reagovat - Pátek 7. března 2008 v 11:04 ® Zeek reakce na …
-
Tak pánové…napište…jde někdo o víkendu na hostík? Já tam vyrážím za pár hodinek po práci…už se těším..minulý týden jsem nebyl a už mi to chybí;)
reagovat - Středa 5. března 2008 ve 12:36 ® Zeek reakce na …
-
Na co si chytal že ti šli kapříci? já tam letos nechytl ani jednoho:( Rasa psa je Cane Corso. Já půjdu v pátek na chvilku po práci na hostík, protože to mám hnedka za rohem a v sobotu jsem přemýšlel nad berounkou 1…V neděli pak opět asi na hostík, nebo někam na rokytku…to ještě uvidím…
reagovat - Středa 5. března 2008 v 11:22 ® Skalenejřízek
-
doktorov:jj byl jsem na Hostíku s kamarádem a jelikoš ještě nemám povolenku tak jsem měl tu čest pohlídat jeden prut a celkem šli kapříci okolo 40.Zeek:Máš krásnou fenku.Můžu se zeptat co je to za plemeno?Přijde mi trošku jako stafordka nebo pitbulka??Chystám se ve čtvrtek na Vltavu 8 do Štěchovic nebo na ten soukromák jak sem vyfotil.
reagovat - Úterý 4. března 2008 v 11:31 ® Zeek reakce na …
-
Ahoj..byl jsem v pátek na vltavě zaházet si…ale žádný dravec se nekonal a tak po více než hodině jsem to s totálně zmrzlou rukou vzdal…;) Ale tento víkend chci vyrazit…snad počasí dovolí…kam se kdo chystá?
reagovat - Pondělí 3. března 2008 ve 22:32 @ ???
-
Já byl v neděli ráno (původně jsem chtěl v sobotu, ale v pátek byla hospoda a to se mi nevstává dobře) -dojel jsem ke starému rameni u Labe, voda byla tak o 60cm nahoře, takže fleky byly pod vodou. Nahodit pořádně nešlo kvůli větru a také větvím, protože jsem musel sedět výš než obvykle. První nához jsem utrh ve větvích, na další náhozy ryby nereagovaly. Jediné co jsem chytl, bylo spadlou větví do hlavy. Dvě hodiny v tom vichru mi stačily, voda mezitím stoupla o dalších 10cm. Takže bída…,ale zase tam nikdo nebyl
reagovat - Pondělí 3. března 2008 v 17:29 ® doktorov
-
Panove byl nekdo taky o vikendu na rybach…myslim nejakej blazen jako ja s kamaradem?? Co ty Zeeku byl jsi nekde nebo te pocasi zaskocilo???
reagovat - Neděle 2. března 2008 v 16:36 ® doktorov
-
zdar panove tak jsem byl v sobotu ve vychodnich cechach na rybach nejakej cejnek podoustve a hlavne jsem zmoknul a vymrznul ale pohoda na rece,jinak urcite vyrazime nekam i mimo Hostik jsem pro :o)
reagovat - Pátek 29. února 2008 v 18:09 ® Skalenejřízek
-
Hostivař od Petrovic.Ta hrázka bývá za normálního stavu pod vodou?jinak na léto moc dobré místo
reagovat - Pátek 29. února 2008 v 17:56 ® Petas reakce na …
-
Skalenejřízek – odkud je prosím tě ta fotka?????
reagovat - Pátek 29. února 2008 v 16:08 ® Skalenejřízek
-
O víkendu budu nejspíš odpočívat,max. se půjdu projít na Hostík se štěky.Papíry nemám,ale příští týden si je už ošéfuju tak můžem někam klidně vyrazit.Docela mě láká nová mp Vltava8.Jinak na Hostíku sem byl předevčírem a už začínají pomalu připouštět.
reagovat