Vyhledávání
PRAHA a okolí kam na ryby?!
1.10.2007 | doktorov | 122.193 zobrazení | 377 odpovědí
Ahojda všem rybářům z hlavního města a nejen jim..pište a pochlubte se kde tady v Praze a okolí berou?!
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 29. února 2008 v 10:41 ® Zeek reakce na …
-
No jasan že bych šel…i když já se řadím spíše k té skupině částečných masařů a 150 za kilo je trochu extrém… Ale na to si tam zachytat…hmmm…proč né:) Co kdo plánujete na tenhle víkend?
reagovat - Čtvrtek 28. února 2008 ve 20:46 ® doktorov reakce na …
-
Jo videl jsem ten rybnik a pripadal mi zajimavej,ale 150kc za kg??? No to je pro ty chyt a pust,to mi nevadi masar nejsem staci mi si zachytat..tak se nekdy dohodnem a udelame partu Zeek by sel urcite snama,vid??? Jinak dnes jsem byl na Hostiky a mel jsem dva cejny a lina asi miroveho ale lini sli pekne ostatnim a stary masari tahaji kapry sotva nad miru a rvou to do vezirku,proste prasecina…ale na ten rybnik bych vyrazil mam ho kousek od baraku…tak nekdy se dohodnem..
reagovat - Čtvrtek 28. února 2008 ve 14:18 ® Skalenejřízek
-
doktorov:Jedná se spíš o chovný rybník.Málokdo o tom ví a ještě jsem tam neviděl nikoho chytat,krom policajtů.Správci dáš 200kilča a můžeš chytat,prakticky jak chceš.Rybník má asi 3ha, chytil jsem zde kapry do 70cm,amury,líny,sumce,štiky a jsou tam prý i candáti a úhoři.Všechny ryby se musí pustit nebo si je můžeš koupit 150kč/kg.Chystám se tam hned jak bude teplejší počasí..
reagovat - Čtvrtek 28. února 2008 v 7:50 ® doktorov reakce na …
-
Zdarek řízku tam to znam koukal jsem na to v lete,vypadalo to tam super na chytani co tam vse je za ryby a jake jsou podminky na chytani muzes mit krmitka chytat na rybku,vlacet?? Jake tam jsou ryby? Diky
reagovat - Čtvrtek 28. února 2008 ve 2:04 ® Skalenejřízek
- reagovat
- Čtvrtek 28. února 2008 ve 2:02 ® Skalenejřízek
-
Papíry ještě nemám,chodím občas sem a nemůžu si stěžovat.200kč na den kousek od metra Háje
reagovat - Středa 27. února 2008 v 16:59 ® Petas reakce na …
-
Zeek – vltava 7
reagovat - Středa 27. února 2008 v 15:10 ® Zeek reakce na …
-
Petas: a kde jsi byl?
reagovat - Úterý 26. února 2008 ve 21:45 ® romank1
-
Zeek:tento víkend jedu na Sázavu 10–11 do Chřenovic máme tam kaličku 40cítku na ryby snad vyjde časík
reagovat - Úterý 26. února 2008 v 18:38 ® Petas
-
tak včera se mi podařilo vyšoulat dva duháky, pár plotis, takže spokojenost.
reagovat - Úterý 26. února 2008 v 17:39 ® Zeek
-
Romank1: No do těch Hostavic jdu o víkendu tak na 80% takže pak napíšu jaké to tam bylo;)
reagovat - Úterý 26. února 2008 v 8:17 ® doktorov reakce na …
-
Zdar jo byl jeste jeden cejn,ale reknu ti ze me to rozhodilo to brani nechal jsem si v praci udelat EKG a neco na srdci mam tak v pondeli musim na ECHO na Bulovku,to je tim ze na Hostiku chodilo hodne holek a bylo tam infarktove brani :o) snad to bude v pohode…
reagovat - Pondělí 25. února 2008 ve 13:27 ® Zeek reakce na …
-
aha…já nevěděl že si pak ještě něco chytnul…ale máš pravdu ploutve jim provětráme příště víc:)
reagovat
A hlavně zkusíme jít tam jak říkal ten kluk z rybářské stráže;) - Pondělí 25. února 2008 ve 12:11 ® doktorov reakce na …
-
Oprava 3 cejny a jednoho ježdíka,ale jak se říká neštěstí v rybaření štěstí v lásce..hlavu vzhuru vždyt jim ty ploutve ještě provětráme :o))
reagovat - Pondělí 25. února 2008 v 11:16 ® Zeek reakce na …
-
Tak mám za sebou celý víkend na rybách. Celou dobu jsem byl jen na hostivaři ale bylo to pěkné a chytil jsem i první letošní rybičku a měl první kontrolu
reagovatNo doktorov byl úspěšnější(měl 2cejny a jednoho ježdíka:)))
- Pátek 22. února 2008 v 15:34 ® romank1 reakce na …
-
Rokytka 1(401008) podrevír 2 Pískovna Praha 9-Hostavice 2,0 ha
reagovat - Pátek 22. února 2008 ve 12:29 ® Zeek reakce na …
-
Doktorov: Kdyžtak mi napiš a dohodneme se;)
reagovat - Pátek 22. února 2008 ve 12:19 ® Zeek reakce na …
-
no klid tam moc není…strašně moc maminek s dětma…občas jsou na zabití…ale jinak dobrý:) Najdeš mě tam určitě;)
reagovat - Pátek 22. února 2008 v 10:24 ® doktorov reakce na …
-
No myslim ze sklamanej nebudu hlavne kdyz tam bude klid a paradni pocasi je to hlavne relax vypadnout z prace a dat si oddych a kdyz to sem tam tukne budu rad..ja te tam nekde najdu pokud tam bude misto pro dva rad prisednu tak se tam nejak uvidime…
reagovat - Pátek 22. února 2008 v 9:39 ® Zeek reakce na …
-
Tak doraž…já tam budu už od 8h:)) No hlavně aby jsi nebyl zklamanej kdyby nebraly…;)
reagovat - Pátek 22. února 2008 v 9:38 ® Zeek reakce na …
-
Aha…já se právě divil protože na těchto je zakázán lov… No nádrží tam je víc, tak kterou myslíš…?
reagovat - Čtvrtek 21. února 2008 ve 22:12 ® doktorov
-
Tak se v sobotu panove na hostiku snad nejak sejdem planuju tam dorazit nejdele v 10 dopoledne fakt jsem natesenej takze tam chci byt co nejdrive tak se tam snad nejak sejdem…
reagovat - Čtvrtek 21. února 2008 ve 20:00 ® romank1
-
Zeek:omyl myslel jsem Hostavice u Dolních Počernic
reagovat - Čtvrtek 21. února 2008 v 11:52 ® Zeek reakce na …
-
To necháme na jindy…určitě tam spolu někdy zajedem, ale tenhle víkend budu rád když se dostanu na ten hostík…:( (a to ještě budu utíkat z různých oslav)
reagovat - Čtvrtek 21. února 2008 v 11:42 ® Czudko reakce na …
-
Bych Te vzal, ale musel bych jet z5 do Prahy a na to sem linej nebo prijed vlakem a ja Te vyzvednu.
reagovat - Čtvrtek 21. února 2008 v 11:12 ® Zeek reakce na …
-
sakra ty mě štveš…nejradši bych jel taky:(((
reagovat - Čtvrtek 21. února 2008 v 11:12 ® Czudko
-
Vlastne mozna zitra vyrazim i tady po Praze, tak uvidime kam. Jeste jsem se nerozhodl, ale asi si pojedu na chvilku zavlacet a vyzkouset nove woblery a gumy.
reagovat - Čtvrtek 21. února 2008 v 11:10 ® Czudko
-
tak ja o5 neplanuji cestu na Hostivar a tentokrate nebudu ani v Praze. V sobotu odjizdim kus od Prahy a tam jsou krasne rybniky. Dokonce na jednom se vysazovalo minuly tyden a tak doufam, ze prolomim dosavadni nezdar a budu moct s potesenim pustit prvni rybu sezony.
reagovat - Čtvrtek 21. února 2008 v 11:09 ® Zeek reakce na …
-
Kterej myslíš?
reagovat - Čtvrtek 21. února 2008 v 10:27 ® Petas
-
Hostivický písák jsem už hledal, ale jelikož nejsem místní, nějak jsem ho nenašel.
reagovat(