Vyhledávání
PRAHA a okolí kam na ryby?!
1.10.2007 | doktorov | 122.191 zobrazení | 377 odpovědí
Ahojda všem rybářům z hlavního města a nejen jim..pište a pochlubte se kde tady v Praze a okolí berou?!
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 14. února 2008 ve 14:18 ® Czudko reakce na …
-
SOJKA: Alespon se pekne ochladil, kdyz mel silny reci. Uprimne verim tomu, ze mestska policie by se na to vykaslala …aby nekam jezdila resit rybare a ja nevim jak vy, ale na rybarskou straz u sebe tel.c. nenosim…
reagovat. Nemam rad, kdyz se u vody nekdo chova jako zvire a myslim, ze takto vyresena situace je dukazem toho, ze jsou i rybari kteri dokazou zastavat prava Petrova cechu
)… nemel si zacinat
- Čtvrtek 14. února 2008 ve 13:27 ® Zeek reakce na …
-
Tak jsem tam včera byl a až na dva ťukance vůbec nic…zmrznul jsem až na kost a byl jsem rád když jsem seděl ve vyhřátém autě na cestě domů. V sobotu jdu znovu, ale zeptám se jako nezkušený rybář…Když bude v sobotu taková zima jako má být, má cenu chodit na ráno nebo klidně stačí dopoledne? A ještě jeden dotázeček..jak daleko dáváte olůvko od háčku? Moc díky za návrhy a rady;)
reagovat - Středa 13. února 2008 ve 21:13 ® sojka reakce na …
-
jedno, Czudko: Abych to upřesnil a zabránil krveprolití:
reagovat
o těch kaprech to vím z doslechu od jiných rybářů, ale když vám to řekne několik různých lidí nezávisle na sobě, tak na tom něco bude.Jeden z rybářů prý tomu co nesl těch 7 řekl, že jestli neví kolik je denní limit a on mu na to odpověděl:„porybnej nejseš, tak drž hubu nebo po ní dostaneš“ No a rybáři si hleděli svého a on šel dál. To mi připomělo jeden příběh od nás ze SM. To si na naší malou přehradu za barákem taky jednoho dne přijel nějaký přespolní a když dával třetího kapra do síťky, tak se jeden důchodce ozval. On na to: „tak mi to pojď říct sem“. Zvedlo se 5 chlapů, kreténa hodili do vody, všechny věci za nim, kapry mu pustili a mohl být moc rád, že porybný přišel 10 minut po incidentu, když už odjížděl. To by přišel ještě o papíry, i když po té koupeli mu z nich asi moc nezbylo. Od té doby jsme ho tam už nikdy neviděli. No a k těm co chytali v 06.40 hod. Tak to jsem fakt viděl, no ale i kdybych zavolal PČR, tak než přijedou je 7 a všichni by si určitě dosvědčili, že zrovna nahodili. No ale volat PČR kvůli pár minutám je nesmysl, mají toho na starosti dost a nedodržování ryb. řádu je hlavně věcí RS. - Středa 13. února 2008 v 17:23 ® Czudko reakce na …
-
@jedno->Apropos uz to, ze nejsi zalogovany pro mne znamena, ze se stydis za svuj nazor. Coz SOJKA neudelal, rekl ho naplno… Takze?
reagovat - Středa 13. února 2008 v 17:21 ® Czudko reakce na …
-
@jedno → Sice chapu Tve „rozhorceni“, ale nejdrive se podivej koho atakujes. Ta informace byla pro mne od SOJKY nikoliv, ze bych ji psal ja. V modrem radku je autor textu, CZUDKO: znamena pro koho je urcena! Takze paklize se Ti na kolegovo reakci neco nelibi, napis to jemu ne mne!!!!!!! Dekuji za pochopeni.
reagovat - Středa 13. února 2008 ve 12:17 ® Zeek reakce na …
-
Tak dneska to jdu na ten Hostík zkusit…končím dřív v práci, tak se už nemohu dočkat…sice jdu až na 3 hodinu ale třeba tam ňákej ten záběr bude:) Zítra napíšu;)
reagovat - Středa 13. února 2008 v 10:37 @ ??? reakce na …
-
Dobrý den, CZUDKO: když už tady popisuješ tyto extémy, proč jsi proti nim nezasáhl. Nemyslím tím dát někomu po držce ale policie a RS snad existuje ne?! A pokud tady jen plácáš co, kdo, jak… A nic s tím neuděláš. Tak tě poprosím nechy si tyto duchoprázdné řeči jinam. Když s emi něco nelíbí bojuji proti tomu. A když nebojuji…držím hubu a hledím si svého.
Všem se omlouvám za mou trošec namejchlou odpověď, ale toto mě nemístně namíchlo.
reagovat - Úterý 12. února 2008 ve 20:56 ® Hony
-
sojka – Já jsem se vykoupal před několika lety pod pod Hiltonem v červnu. Na prostředním betónu jsem byl jen ve slipech a sušil a sušil šaty a vše z batohu. Občané tmavé pleti měli z toho vánoce a upozorňovali, že tržnice je v Holešovicích.
reagovat - Úterý 12. února 2008 v 17:14 ® Zeek reakce na …
-
No jinak celkem by mě zajímalo co v Hostíku nepoužívat za návnadu..abych tam pak jako nováček neseděl celej den jak trubka:(
reagovat - Úterý 12. února 2008 v 17:13 ® Zeek reakce na …
-
No rád bych parkoval někde u konečný trmavaje..u starý klubovny RS. Snad se tam nic nestane…taky by mě to moc nepotěšilo…na druhou stranu kdybych se tam měl vypravit trmavají tak zaplatím za sebe přítelkyni a psa tolik že autem se to prostě vyplatí:( No doufám že budu mít aspoň začátečnické štěstí v chytání…;)
reagovat - Úterý 12. února 2008 v 16:46 ® novas32 reakce na …
-
ahoj, pokud jde o hostik a auto, uz jsem ztratil iluze
reagovatna „vyhlaseny parkoviste“ u pritoku vzhledem k jeho proslulosti, co se kradezi tyce, nejezdim, ale loni jsem udelel „dobrou“ zkusenost i pod hrazi. byl jsem vecer, jen na tri hodiny, auto jsem nechal dole v ulici mezi rodinyma domkama a behem tech tri hodin mi to nekdo naboril. vzhledem k tomu, ze bylo v ty dobe mesic stary, me to fakt potesilo. takze hostik je asi fakt lepsi pesmo…
- Úterý 12. února 2008 v 16:42 ® novas32 reakce na …
-
vrane nad vltavou – zdarec, nevim jak ted, letos jsem se jeste k vode nedostal. ale loni v rijnu za odpoledne 12 kapru, zadni obri, 40–45 cm, krasna chytacka. navic se jich par vyvliklo u brehu, takze mi usnadnovali praci
reagovatv davli tyden predtim nasazovali, takze to bylo fajn. dalsi vikend uz jen dva zabery a jeden kaprik
- Úterý 12. února 2008 v 16:36 ® Zeek reakce na …
-
Ahoj, po letech jsem se vrátil konečně k rybaření a už se třesu, tak chci v sobotu vyrazit na Hostík..mám to autem kousek(doufám že auto přežije).Teď v sobotu jsem tam byl na 4hodinové procházce a jen jsem koukal a záviděl:) Už aby byla sobota. Doufám že jsem ještě nezapoměl nahazovat atd.. Tak mi držte palce;)A asi se tam potkáme
reagovat - Úterý 12. února 2008 v 15:15 ® Petas
-
Tak mě tu asociovalo jedno fórum na dotaz.
Kam chodíte na stojáky v Praze a okolí????
A nemyslím tím Hostík, Džbán a Záplavy ( Turýňský ) na kledensku.Zkoušel jste někdo Vranskou přehradu????
reagovat - Neděle 10. února 2008 v 18:40 ® doktorov reakce na …
-
:o) si piš že koukaj i na mě a ještě když smrdíš vohněm to je pak pro lidi kolem trest :o))
reagovat - Neděle 10. února 2008 v 18:29 ® Czudko
-
Teda koukam auto ma prece jen vyhodu
reagovat. Ja se z ryb vracim vzdycky jak prase, blato az za usima a kdyz se da delat ohen, tak i pekne smrdim kourem… to by v metru koukali
)).
- Neděle 10. února 2008 v 8:55 ® doktorov reakce na …
-
:o)) jo tak to je prdel :o)) to znám taky,ona je sranda i kdyz jedeš z ryb teď máš na sobě ten jejich sliz (specialitka když si zapomeneš hadr na ruce) smrdíš rybinou to na tebe taky koukaj jak na zjevení a ještě k tomu když si neseš nějakýho kapříka,igelitka od krve,kape sliz to pak je něco na lidi v buse,ale to pak radši chodím domu pěšky abych se vyhnul blbým pohledům a otazkám tipu „tak co berou,berou? Copak jste to chytnul? fakt tak to je hezký!“ Úplně nej je pak když jedeš a jsou tam mladý holky snažíš se upotat jejich pozornost usměješ se a najednou tě sjíždej očima koukaj po tobě a co vidí? Vocase vod slizu,s krvavou igelitkou a batohem ze kterého koukaj antény.. :o) To pak radši taky koukám z vokna a dělám že jedu sám v buse..
reagovat - Sobota 9. února 2008 ve 22:11 ® sojka reakce na …
-
Na Hostík jedu naštěstí jen chvíli. To když se trmácím na Berounku nebo na Kyják a jedu skoro hodinu, to lidi teprve čumí.Ale nevadí, sednu si, bágl si postavím před sebe a čumím z okna. Nejlepší to ale bylo, když jsem loni v srpnu chytal pod Štvanickým jezem, špatně jsem šlápl a zahučel jsem celý do vody.Vylezl jsem na břeh, všechno ze sebe sundal, vyždímal, vylil vodu z batohu, navijáku, mobilu, papírů, pak to všechno na sebe zase oblékl a jak hastrman jel metrem z Vltavské na Opatov. Metro plné a hlavně cizinci dost čuměli. A ještě jsem si sedl a na sedačce po mne zbyla mokrá skrvna.
reagovat - Sobota 9. února 2008 v 19:29 ® doktorov reakce na …
-
Jo ja tam jezdim taky autobusem a libi se mi pohled tech lidi koukaj na tebe jak na zevlaka nebo nejakou trosku,ze neses pruty mas maskace voni jedou do prace samej duchodce a ty si jedes zarelaxovat a oni koukaj jak na vraha ale uz je ignoruju co bus si platim tak jin muze bejt jedno co mam na sobe a kam jedu :o) kouka sama kontrola to se tam asi neco deje a nebo se chysta mega zatah a tak ted trenujou :o) aspon ze neco bere taky uz se tesim jak malej az nahodim proutky posadim se do kresilka a budu cekat co se povesi na udicku hlavne aby aspon neco bralo a clovek se nenudil..
reagovat - Sobota 9. února 2008 v 17:57 ® sojka reakce na …
-
Známému tam auto dkonce ukradli úplně. Byl na noc a už se těšil, jak bude za pár minut v posteli. Místo toho strávil noc na policii.Já tam jezdím busem. Pořídil jsem si velký bágl (vypadá to jak bych nesl na zádech basu) kam dám všechno, mám tak volné ruce a cestuje se pohodlněji. Za čtvrt hoďky jsem u vody a autobusy tam stejně jezdí furt. Nemusím mít strach o auto a k vodě se dostanu zadarmo.
reagovat
S tou malou to je pravda, zvláště když chytáš u hráze a břech tam tvoří strmý sráz. Jednou mne tam chytla běhavka, bylo léto v neděli odpoledne a po chodníku to korzovalo jak po Václaváku a mi nezbylo než se bleskově vyškrábat co nejvíc do toho svahu… Jinak dnes celkem bída, uloveno 6 cejnů a 1 ježdík. A opět kontrola! - Sobota 9. února 2008 v 16:35 ® Hony
-
Mně tam vadí, že na parkovišti u přítoku dvakrát mi vykradli auto. Již tam nejezdím.
reagovat - Pátek 8. února 2008 ve 20:20 ® doktorov reakce na …
-
Zdar no tak tohle jsem tam nevidel je fakt ze jsem vzdy zalezl abych byl sam kolem sebe protoze poslouchat duchodce tech mam dost v praci a druhej problem je jit tam na malou vsude samej turista kdyz to bere na malou clovek nejde a jak neberou chces si odskocit a sup rodinka s detma a sup duchodci a kdyz uz je klid ze si muzes odskocit zacne to brat :o) v lete jsem zazil ze konecne to prestalo tukat a nikdo nesel tak jsem tasil a jedou policajti tak jsem nastvane zase prestal a pak pul hodiny cekal nez nikdo nepujde to je jedine co mi na Hostiku vadi nemuzes si tam pomalu odskocit.. Jinak na ryby jsem se jeste nedostal dalsi vypravu planuju dle volna 18.2. pres den je to tyden dopredu ale zatim na tenhle termin nic nemam tak bych sel komu by se to hodilo at pisne jsem nebo vzkaz a nejak se dohodnem a dame supinacum na ploutve cim vetsi parta tim vetsi moznost ze by neco zabrat mohlo tak zdar lidi a dejte vedet kdyz to bude brat :o)
reagovat - Čtvrtek 7. února 2008 ve 20:04 ® sojka reakce na …
-
Czudko: autem se tam nedostanes. Ať zaparkuješ od hráze nebo od přítoku, stejně musíš aspoň 1 km jít. Teď, když je nádrž upuštěná, tak ještě více. Masaří se tam hodně, to jde třeba kolem tebe důchodce, taška plná kaprů a ještě se chlubí:„dneska to celkem šlo, nesu jich 7 a večer jdu pro další“!!! Jo a třeba v listopadu, když jsem šel kolem 06.40 hod. kolem vody na své místo, tak už měli všichni nahozené oba pruty (chytá se od 07.00 hod.), nebo jdeš kolem chlápka, který zrovna vytahuje kapra, odháčí ho, vytáhne síťku, kde už má další 3, toho čtvrtého tam přidá, nahodí a chytá dál atd., atd. doktorov: já zkoušel jen rohlík. Ale brali jen cejni, kaprům a línům asi chutná něco jiného. Ono to v noci ze soboty na něděli až k té špici zamrzlo, takže se chytalo jen od špice směrem k hrázi. A když zafoukla vítr, tak byl problém vůbec vidět záběr.
reagovat - Čtvrtek 7. února 2008 v 17:01 ® Czudko reakce na …
-
Doktorov → Na ten hostik budu muset taky vyrazit jeste jsem tam nebyl. Po vcerejsi pivku mam trochu draka a tak dnes ne a navic jsem v praci, ale v pristim tydnu, pokud bude hezky jsem pro… da se tam nejak dostat co nejblize k vode autem, aby clovek nemusel Xkm tahat cajk?
reagovat - Čtvrtek 7. února 2008 v 0:05 ® doktorov reakce na …
-
:o))
reagovat - Středa 6. února 2008 ve 21:50 ® doktorov reakce na …
-
nejak se ten net seka…no kontrola je super ale pokud chodeji kdyz nikdo nic nema nebo tam nikdo neni tak je to na nic doufam ze tam s tim neco udelaji ikdyz nechodim tam dlouho letos poprve na Hostiku takze nevim jak to tam je s masarema,jo koukal jsem za v pohode zakrmujou nebo pouzivaji krmitka ale nic vic..ja v nedeli byl na hostiku jen tak na prochazku a nejvice rybaru (duchodcu) bylo az za tim toboganem za tou spici naproti te velke plazi..a jeste dotaz na co jsi chytal ze to slo? Ja se zitra pokusim na cervy zizalku a na rohlik tak jsem zvedavej..diky..
reagovat - Středa 6. února 2008 ve 21:50 ® doktorov reakce na …
-
nejak se ten net seka…no kontrola je super ale pokud chodeji kdyz nikdo nic nema nebo tam nikdo neni tak je to na nic doufam ze tam s tim neco udelaji ikdyz nechodim tam dlouho letos poprve na Hostiku takze nevim jak to tam je s masarema,jo koukal jsem za v pohode zakrmujou nebo pouzivaji krmitka ale nic vic..ja v nedeli byl na hostiku jen tak na prochazku a nejvice rybaru (duchodcu) bylo az za tim toboganem za tou spici naproti te velke plazi..a jeste dotaz na co jsi chytal ze to slo? Ja se zitra pokusim na cervy zizalku a na rohlik tak jsem zvedavej..diky..
reagovat - Středa 6. února 2008 ve 20:45 ® sojka
-
Doktorov: Tak jsem byl s tou RS az příliš optimistický. V neděli jsem měl totiž na Hostíku 2 kontroly behěm 3 hodin !!! Nejprve poránu přišel ten mlaďas co minule a po cca 3 hodinách ještě takový padesátník s jiným mlaďasem. Zatímco loni jsem měl z 65 vycházek 1 kontrolu (na Hostíku to nebylo), letos 3 vycházky=3 kontroly (na Hostíku 2 vycházky=3 kontroly). Ale RS byla v pohodě, když mne kontrolovali tak jsem měl záběr a oni bylo rádi, že vidí letošní první rybu. Trošku jsem si šťournul, že chodí na kontroly když je u vody prázdno a nic nebere a v létě, kdy tam mají masaři žně, tak je vidět není. Říkali, že o tom ví a že už se na důchodce chystaj, tak uvidíme. Jinak jsem chytil 8 cejnů a 1 perlína. Počasí bylo hezké, takže spokojenost, příjemné dopoledne u vody.
reagovat - Středa 6. února 2008 v 18:44 ® doktorov
-
Zdar jo koukal jsem o víkendu že hospůdka byla narvaná..no ale nevím jak to udělat že by se chytalo a pilo točený,leda si vzít s sebou nějakýho mesengera který by nám pro pivko jezdil :o)
reagovat - Středa 6. února 2008 v 18:43 ® doktorov
-
Zdarec,koukám člověk napíše jdeme na ryby a nikdo neodepíše ale jak napíšu potom na pivko po rybách už tady je odpovědí..to se mi líbí..bohužel dnes mám noční takže se na
reagovatnedostanu zítra ráno mažu konečně pro papíry :o) a pak rovnou na Hostík teda dle počasí,koukal jsem tam o víkendu masařů dost,ale ulovek asi žádnej,no pokusím se tam s nějakou rybkou zaůřadovat,koupím žížalky a červíky napařím rohlík a uvidime pak o víkendu se podělím o zážitky. měl by někdo zítra čas asi od 12h jen tak do 5h??