Chytej.cz

PRAHA a okolí kam na ryby?! necteno

1.10.2007 | doktorov | 122.187 zobrazení | 377 odpovědí

Ahojda všem rybářům z hlavního města a nejen jim..pište a pochlubte se kde tady v Praze a okolí berou?!

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Neděle 20. ledna 2008 ve 12:23 ® Petas
Petas

Venku krásně a já sedím v práci. Ach jo. :-( ((

reagovat
Sobota 19. ledna 2008 ve 20:06 ® m.b. reakce na …

vy ste ale masla ;-)

reagovat
Sobota 19. ledna 2008 v 18:58 ® doktorov reakce na …

Zdarec lidi,no jako nekam bych vyjel ale jeste jsem nekupoval papiry takze to nechavam zatim spat ale v unoru si pro ne jdu a pak pocitam ze v breznu nekam vyrazim probudit supinace,tak se se to urcite ozvu a udelame nejakou akci nekde..

reagovat
Sobota 19. ledna 2008 v 11:29 ® Czudko
Czudko

ALL → Vypada to, ze nepujdu, pac me opet pokousi nejak hnusnej bacil :-(( … uvidime… jak bude zitra.

reagovat
Pátek 18. ledna 2008 v 11:44 ® Petas
Petas

Včera jsem byl zkusit plavajze na V6 a 0bodů. Je to letos nějaké zakleté. :-)) ))

reagovat
Čtvrtek 17. ledna 2008 ve 22:03 ® m.b. reakce na …

v nedeli po obede bych se sel taky vyvencit – koupil jsem si feeder, tak bych ho rad testnul :-) Pokud neni spolecnost uzavrena, necht organizacni talent pisne misto, odhadovany cas a poznavaci znaky :-)

reagovat
Čtvrtek 17. ledna 2008 ve 12:26 ® Czudko reakce na …
Czudko

doktorov → jeste dodam: Sicem ma o vikendu prset, ale mozna bych v nedeli na chvilku zasel. Tak napis na mail a mozna to vymyslime.

reagovat
Čtvrtek 17. ledna 2008 ve 12:23 ® Czudko reakce na …
Czudko

Doktorov → Jj… jezdime napr. s Marfim a klidne nekoho pribereme. Jinak s lepsim pocasim verim, ze ozije i forum KOLEGA RYBAR Z PRAHY a tam se vetsinou ukuje nejaky ten vyjezd.

reagovat
Čtvrtek 17. ledna 2008 ve 3:02 ® doktorov

Nikde nikdo z Prahy?? nic nikde nebere? Vikendove pocasi laka na ryby 10 stupnu tak pokud nekdo pujde na ryby podelte se o zabery… :o))

reagovat
Neděle 30. prosince 2007 v 0:20 ® m.b.

Praha je parádní místo na ryby. Je až kontrastní, jak se v takovém šumu dá najít flek na ryby. Stejně ulovené ryby na 99% nejím, tak proč bych se měl ochuzovat o pohodu s prutem. Další dobré místo, mimo jmenovaných, je třeba Veslařský kanál (Podolí), tam se dokonce spletla 55cm kudla na žlutého twistříka. Mimochodem, na kanále je i dost okounů a bolenů, sice tak do 30 cm, ale radosti s nima užijete habaděj.

Bo jsem se přestěhoval a Sázava je blíž, docela by se hodil tip na flek někde poblíž Týnce – nevíte?

reagovat
Sobota 29. prosince 2007 v 15:54 ® doktorov reakce na …

Já si myslím že ikdyž jsme v hlavním městě dají se tu najít klidná krasná místa na rybaření. Po dlouhe době jsem začal rybařit a tady v Praze chytám první rok dříve jsem lovil 5 let takže tady toho moc neznám ale brzy začne zase nová sezona tak si to vynahradím a určitě rád s někým vyjedu na nová místa. chytat o samotě je trochu nuda,ale ve dvou a více lidech bejvá víc ůlovků a větší pohoda. Proto všichni kluci Pražsky rybářský,budem se scházet tady na tomto foru a plánovat nějaké akce a dělit se o zážitky..O.K.? Jinak vše nej do nového roku hodně úspěchů ve škole,v práci,o­sobním životě a hlavně plno úlovků,záběrů a pohody na rybách..

reagovat
Sobota 22. prosince 2007 ve 23:31 ® Cudla
Cudla

Já jse dostanu tak 3–5× do roka do Prahy na ryby,vždy se těšim jako malej jarda.Vltava nezklame,perfekt fídrovačka,místy muchaření.

reagovat
Pátek 21. prosince 2007 v 15:31 ® Czudko
Czudko

Taky chytam v Praze a v okoli a nejak mi to nedela problemos :-)) ). Jen ta zima ta uz me trochu se… Byl jsem 2× a nevidel jsem ani supinu :-)) Vlastne jo. Minicejnka :-)

reagovat
Pátek 21. prosince 2007 v 1:41 ® doktorov reakce na …

Chro chro … quííík mě nevadí že chytám v Praze a nevím proč by mělo? Vadí někomu chytat v našem hlavním městě? Mě ne,přispůsobím se všude a všem vodám..

reagovat
Čtvrtek 20. prosince 2007 v 19:27 ® ripka
ripka

v Praze chytá leda prase

reagovat
Pondělí 17. prosince 2007 v 15:12 ® davaprd reakce na …
davaprd

Kyják už byl v neděli zamrzlej až na malý kousek u přítoku měl led už min centimentrovou tloušťku, takže jedině řeky

reagovat
Neděle 16. prosince 2007 ve 20:15 ® doktorov reakce na …

Skalenejřízek: Jo Hostivař je skoro prázdná takže na candáty to tam už není a kaprům už se taky nějak nechce ja celej týden makám takže se nikam nedostanu a je fakt že teď už bude Hostivař maximálně na bruslení :o)

reagovat
Neděle 16. prosince 2007 v 17:44 ® Skalenejřízek
Skalenejřízek

doktorov:Na Hostivaři sem byl min týden a vůbec nic.Chtěl sem jít zítra ráno,ale nejspíš už bude zamrzat.V Úterý jedu na Slapy,tam candáti celkem jdou,když seš ve správný čas na správném místě.

reagovat
Sobota 15. prosince 2007 ve 21:01 ® doktorov

Tak co berou?Nebo už Pražáci už ryby nechytaj?

reagovat
Pátek 14. prosince 2007 v 18:08 ® doktorov

Zdarec tak jsem byl v pondeli a utery na Hostivari…ale nic moc sem tam tam nekdo tahal ale slabota a zima je i malo vody ale byl to relax uz aby bylo jaro..chytil nekdo neco v tehle zime??

reagovat
Pondělí 19. listopadu 2007 ve 20:06 ® mastrof

cau lidi nevedeli by ste prosim nekdo vo nakym místečku na mníky? stčí jaka řeka. ještě nikdy sem ho nechyt a letos bych to rad napravil.

reagovat
Pátek 9. listopadu 2007 v 19:24 ® doktorov reakce na …

No ale ma bejt pocasi na nic vyrazil bych za kazdeho pocasi nejak po obede kolem 12h?! Co ty na to napsal bych ti cislo do vzkazu a nejak se dohodnem jsem tu jen do 19h na netu tak pisni zatim..

reagovat
Pátek 9. listopadu 2007 v 17:33 ® mastrof reakce na …

hej ja bych mozna vyrazil uz sem tam dlouho nebyl ale spatny to tam nikdy nebylo:)))

reagovat
Pátek 9. listopadu 2007 v 17:03 ® doktorov

Zdar lidi nechcete nekdo zitra zavlacet do Troje na ty slepe ramena a nejak po řece? Vím počasí na nic ale treba budou brat,pokud by nekdo sel pisnete sem a treba se dohodnem..

reagovat
Pátek 26. října 2007 v 19:38 ® doktorov reakce na …

Zdarec tak jsem ve ctvrtek travil 8h na Hostivari a reknu vam tolik kapru jsem jeste nenachytal..myslim tam.. asi 12 nasadaku od 20 do 25cm to byl lov vetsinou na zizalu a rousnici vyjimecne na kukurici no takze po nasazeni berou spise ty mensi a kolikrat hned po nahozu!!!! byl jste nekdo taky o vikendu bohuzel nemuzu ale podelte se o vikendovem rybareni..

reagovat
Čtvrtek 25. října 2007 v 18:20 ® streda reakce na …

Je to Vltava 5 – 401017 www.mrk.cz

reagovat
Středa 24. října 2007 v 10:46 ® doktorov reakce na …

Diky za odkaz na mapu koukal jsem na to vypada to dobre,potreboval bych vedet jakej je to revir teda cislo diky moc..

reagovat
Středa 24. října 2007 v 10:35 ® doktorov reakce na …

Zdarec,tipy dobry vikend mam volnej takze pokud nevyjde rybareni na hostivari kaprici tak se rozjedu krtkem :o) nekam na vltavu obhlednout reviry a zavlacet horsi asi bude najit presne cislo reviru kde budu ale tak snad tam nejaka cedule bude pocasi je na dravce idealni takze lovu zdar a podelte se o ulovky! P.S. nevite nekdo jak to vypada na Hostivari? melo se tam nasazovat a nevim zda to neni zavrene,mluvilo se ze se to po nasazeni na nejaky cas zavre..Jinak nejaky tip jeste na dobre vlaceni?

reagovat
Pondělí 22. října 2007 ve 14:00 @ Petr

Dřív jsem chodil na Džbán, ale jaksi mi to znepříjemnili místní rybáři důchodového věku. Třebas Trója, to je klasika na přívlač a plavanou.Příští rok se chci naučit mouchu a tam je to ideál. Vltava okolo Tróji je velmi zajímavá, ale před povodní se mi líbila víc. Jedinej mínus občas vidim (cítim) v čističce…

reagovat
Sobota 20. října 2007 ve 12:56 ® streda

www.mapy.cz

bile ryby tam je moooc…na feeder a plavacku vyborny

reagovat