Vyhledávání
PRAHA a okolí kam na ryby?!
1.10.2007 | doktorov | 122.187 zobrazení | 377 odpovědí
Ahojda všem rybářům z hlavního města a nejen jim..pište a pochlubte se kde tady v Praze a okolí berou?!
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 20. ledna 2008 ve 12:23 ® Petas
-
Venku krásně a já sedím v práci. Ach jo.
reagovat((
- Sobota 19. ledna 2008 ve 20:06 ® m.b. reakce na …
-
vy ste ale masla
reagovat - Sobota 19. ledna 2008 v 18:58 ® doktorov reakce na …
-
Zdarec lidi,no jako nekam bych vyjel ale jeste jsem nekupoval papiry takze to nechavam zatim spat ale v unoru si pro ne jdu a pak pocitam ze v breznu nekam vyrazim probudit supinace,tak se se to urcite ozvu a udelame nejakou akci nekde..
reagovat - Sobota 19. ledna 2008 v 11:29 ® Czudko
-
ALL → Vypada to, ze nepujdu, pac me opet pokousi nejak hnusnej bacil
reagovat… uvidime… jak bude zitra.
- Pátek 18. ledna 2008 v 11:44 ® Petas
-
Včera jsem byl zkusit plavajze na V6 a 0bodů. Je to letos nějaké zakleté.
reagovat))
- Čtvrtek 17. ledna 2008 ve 22:03 ® m.b. reakce na …
-
v nedeli po obede bych se sel taky vyvencit – koupil jsem si feeder, tak bych ho rad testnul
reagovatPokud neni spolecnost uzavrena, necht organizacni talent pisne misto, odhadovany cas a poznavaci znaky
- Čtvrtek 17. ledna 2008 ve 12:26 ® Czudko reakce na …
-
doktorov → jeste dodam: Sicem ma o vikendu prset, ale mozna bych v nedeli na chvilku zasel. Tak napis na mail a mozna to vymyslime.
reagovat - Čtvrtek 17. ledna 2008 ve 12:23 ® Czudko reakce na …
-
Doktorov → Jj… jezdime napr. s Marfim a klidne nekoho pribereme. Jinak s lepsim pocasim verim, ze ozije i forum KOLEGA RYBAR Z PRAHY a tam se vetsinou ukuje nejaky ten vyjezd.
reagovat - Čtvrtek 17. ledna 2008 ve 3:02 ® doktorov
-
Nikde nikdo z Prahy?? nic nikde nebere? Vikendove pocasi laka na ryby 10 stupnu tak pokud nekdo pujde na ryby podelte se o zabery… :o))
reagovat - Neděle 30. prosince 2007 v 0:20 ® m.b.
-
Praha je parádní místo na ryby. Je až kontrastní, jak se v takovém šumu dá najít flek na ryby. Stejně ulovené ryby na 99% nejím, tak proč bych se měl ochuzovat o pohodu s prutem. Další dobré místo, mimo jmenovaných, je třeba Veslařský kanál (Podolí), tam se dokonce spletla 55cm kudla na žlutého twistříka. Mimochodem, na kanále je i dost okounů a bolenů, sice tak do 30 cm, ale radosti s nima užijete habaděj.
Bo jsem se přestěhoval a Sázava je blíž, docela by se hodil tip na flek někde poblíž Týnce – nevíte?
reagovat - Sobota 29. prosince 2007 v 15:54 ® doktorov reakce na …
-
Já si myslím že ikdyž jsme v hlavním městě dají se tu najít klidná krasná místa na rybaření. Po dlouhe době jsem začal rybařit a tady v Praze chytám první rok dříve jsem lovil 5 let takže tady toho moc neznám ale brzy začne zase nová sezona tak si to vynahradím a určitě rád s někým vyjedu na nová místa. chytat o samotě je trochu nuda,ale ve dvou a více lidech bejvá víc ůlovků a větší pohoda. Proto všichni kluci Pražsky rybářský,budem se scházet tady na tomto foru a plánovat nějaké akce a dělit se o zážitky..O.K.? Jinak vše nej do nového roku hodně úspěchů ve škole,v práci,osobním životě a hlavně plno úlovků,záběrů a pohody na rybách..
reagovat - Sobota 22. prosince 2007 ve 23:31 ® Cudla
-
Já jse dostanu tak 3–5× do roka do Prahy na ryby,vždy se těšim jako malej jarda.Vltava nezklame,perfekt fídrovačka,místy muchaření.
reagovat - Pátek 21. prosince 2007 v 15:31 ® Czudko
-
Taky chytam v Praze a v okoli a nejak mi to nedela problemos
reagovat). Jen ta zima ta uz me trochu se… Byl jsem 2× a nevidel jsem ani supinu
Vlastne jo. Minicejnka
- Pátek 21. prosince 2007 v 1:41 ® doktorov reakce na …
-
Chro chro … quííík mě nevadí že chytám v Praze a nevím proč by mělo? Vadí někomu chytat v našem hlavním městě? Mě ne,přispůsobím se všude a všem vodám..
reagovat - Čtvrtek 20. prosince 2007 v 19:27 ® ripka
-
v Praze chytá leda prase
reagovat - Pondělí 17. prosince 2007 v 15:12 ® davaprd reakce na …
-
Kyják už byl v neděli zamrzlej až na malý kousek u přítoku měl led už min centimentrovou tloušťku, takže jedině řeky
reagovat - Neděle 16. prosince 2007 ve 20:15 ® doktorov reakce na …
-
Skalenejřízek: Jo Hostivař je skoro prázdná takže na candáty to tam už není a kaprům už se taky nějak nechce ja celej týden makám takže se nikam nedostanu a je fakt že teď už bude Hostivař maximálně na bruslení :o)
reagovat - Neděle 16. prosince 2007 v 17:44 ® Skalenejřízek
-
doktorov:Na Hostivaři sem byl min týden a vůbec nic.Chtěl sem jít zítra ráno,ale nejspíš už bude zamrzat.V Úterý jedu na Slapy,tam candáti celkem jdou,když seš ve správný čas na správném místě.
reagovat - Sobota 15. prosince 2007 ve 21:01 ® doktorov
-
Tak co berou?Nebo už Pražáci už ryby nechytaj?
reagovat - Pátek 14. prosince 2007 v 18:08 ® doktorov
-
Zdarec tak jsem byl v pondeli a utery na Hostivari…ale nic moc sem tam tam nekdo tahal ale slabota a zima je i malo vody ale byl to relax uz aby bylo jaro..chytil nekdo neco v tehle zime??
reagovat - Pondělí 19. listopadu 2007 ve 20:06 ® mastrof
-
cau lidi nevedeli by ste prosim nekdo vo nakym místečku na mníky? stčí jaka řeka. ještě nikdy sem ho nechyt a letos bych to rad napravil.
reagovat - Pátek 9. listopadu 2007 v 19:24 ® doktorov reakce na …
-
No ale ma bejt pocasi na nic vyrazil bych za kazdeho pocasi nejak po obede kolem 12h?! Co ty na to napsal bych ti cislo do vzkazu a nejak se dohodnem jsem tu jen do 19h na netu tak pisni zatim..
reagovat - Pátek 9. listopadu 2007 v 17:33 ® mastrof reakce na …
-
hej ja bych mozna vyrazil uz sem tam dlouho nebyl ale spatny to tam nikdy nebylo:)))
reagovat - Pátek 9. listopadu 2007 v 17:03 ® doktorov
-
Zdar lidi nechcete nekdo zitra zavlacet do Troje na ty slepe ramena a nejak po řece? Vím počasí na nic ale treba budou brat,pokud by nekdo sel pisnete sem a treba se dohodnem..
reagovat - Pátek 26. října 2007 v 19:38 ® doktorov reakce na …
-
Zdarec tak jsem ve ctvrtek travil 8h na Hostivari a reknu vam tolik kapru jsem jeste nenachytal..myslim tam.. asi 12 nasadaku od 20 do 25cm to byl lov vetsinou na zizalu a rousnici vyjimecne na kukurici no takze po nasazeni berou spise ty mensi a kolikrat hned po nahozu!!!! byl jste nekdo taky o vikendu bohuzel nemuzu ale podelte se o vikendovem rybareni..
reagovat - Čtvrtek 25. října 2007 v 18:20 ® streda reakce na …
-
Je to Vltava 5 – 401017 www.mrk.cz
reagovat - Středa 24. října 2007 v 10:46 ® doktorov reakce na …
-
Diky za odkaz na mapu koukal jsem na to vypada to dobre,potreboval bych vedet jakej je to revir teda cislo diky moc..
reagovat - Středa 24. října 2007 v 10:35 ® doktorov reakce na …
-
Zdarec,tipy dobry vikend mam volnej takze pokud nevyjde rybareni na hostivari kaprici tak se rozjedu krtkem :o) nekam na vltavu obhlednout reviry a zavlacet horsi asi bude najit presne cislo reviru kde budu ale tak snad tam nejaka cedule bude pocasi je na dravce idealni takze lovu zdar a podelte se o ulovky! P.S. nevite nekdo jak to vypada na Hostivari? melo se tam nasazovat a nevim zda to neni zavrene,mluvilo se ze se to po nasazeni na nejaky cas zavre..Jinak nejaky tip jeste na dobre vlaceni?
reagovat - Pondělí 22. října 2007 ve 14:00 @ Petr
-
Dřív jsem chodil na Džbán, ale jaksi mi to znepříjemnili místní rybáři důchodového věku. Třebas Trója, to je klasika na přívlač a plavanou.Příští rok se chci naučit mouchu a tam je to ideál. Vltava okolo Tróji je velmi zajímavá, ale před povodní se mi líbila víc. Jedinej mínus občas vidim (cítim) v čističce…
reagovat - Sobota 20. října 2007 ve 12:56 ® streda
-
bile ryby tam je moooc…na feeder a plavacku vyborny
reagovat