Chytej.cz

PRAHA a okolí kam na ryby?! necteno

1.10.2007 | doktorov | 122.262 zobrazení | 377 odpovědí

Ahojda všem rybářům z hlavního města a nejen jim..pište a pochlubte se kde tady v Praze a okolí berou?!

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 6. května 2008 v 11:43 ® Filip00 reakce na …
Filip00

Úhoře chytam v Hýskově u potoka, u zdi a nebo pod jezem, mam tam 65 cm a parmy jsou tam taky chytil jsem jen malou 53 ale kamarad dostal 58 a 60 cm

reagovat
Pondělí 5. května 2008 ve 21:10 ® kandat75
kandat75

sojka – Ja jsem na Hostiku chytil asi tri uhore (cca 45cm). Moc na ne nechodim chodim chytat rano. Ale ty tri uhoriky jsem chytil naproti nudaplazi a jen kousek od brehu cca 15m. Ja se na ne chystam v patek primo na Botic. Tak jsem zvedavej jak dopadnu.

reagovat
Pondělí 5. května 2008 ve 20:32 ® sojka reakce na …
sojka

Slimi: na Berounku jsem šel nad soutok, vždy nad ten přístav. Voda tam je klidnější, chytal jsem i přímo v té zátoce hned u přístavu a úhoř mi nikdy nezabral. Stejně tak na Hostíku. Byl jsem tam na ně loni několikrát a vždy bez záběru. Chytal jsem jak na přítoku hned u té betonové hrázky, tak na pláži naproti nudapláže, dále na špičce, pak naproti tobogánu a dále na hloubce hned u velké hráze. Dával jsem rousnice i rybičku a nikdy nic, ani tkaničku, ani něco většího. To by mne zajímalo, kam tam na ty úhoře všichni chodíte. Furt čtu na netu, že se na Hostíku chytaj a já nic, tak nevím jestli jsem v blbou dobu na blbém místě nebo mám prostě smůlu.

reagovat
Pondělí 5. května 2008 ve 20:23 ® doktorov

Zdarec,tak na hostiku jsem jeste hada nedostal (myslim uhore ne HaDa :o) ) ale chystam se tam na dravce po zahajeni protoze to tam vypada ze tam nejaka pekna rybka drava bude tak se chci zeptat objetoval by v cervnu po zahajeni nekdo celej vikend na dravce myslim to jako SO.den i vecer prespat a rano v NE.pokracovat?? Takove skautovani pod sirakem ve spacaku…

reagovat
Pondělí 5. května 2008 v 19:13 ® mrva

Ahoj rybáři! Nevíte někdo ,jak to vypadá na Kyjském rybníku?

reagovat
Pondělí 5. května 2008 v 19:10 ® mrva
reagovat
Pondělí 5. května 2008 v 15:41 ® kandat75
kandat75

Skalenejřízek,sli­mi – Nechodite na uhore primo na Botic???? Jednou jsem tam chytal a chytil jsem asi tri uhoriky. Vsichni okolo 50 cm.

reagovat
Pondělí 5. května 2008 v 10:50 ® Skalenejřízek
Skalenejřízek

slimi:To máš pravdu s tím Hostíkem,ale je tam dost i větších tkaniček:)

reagovat
Pondělí 5. května 2008 v 0:24 ® slimi reakce na …

sojka: tak s parmou na me mysli a jinak na úhoře sme chodily do černošic pod chaty,jenže je tomu tak možná sedm,osm let.Jinak kdekoliv kde je trošku stojatá voda…radotín,mo­kropsy.Je to hodně nárazový,ale kde je proudnější voda se mi ani nikomu mě bližšímu ůhoře lapit nepodařilo,chce to klidnější místo a klidně i na rybičku.Jinak bych teda doporučil ty černošice…když se vyjede z radotína na černošice po levý straně je pole před řekou…tak po půlce cesty mezi zeležničním přejezdem a první chatou je cesta k vodě a tam si už vyber místo podle tvyho gusta.Od povodní jsem tam nebyl,ale snad se to nějak nezměnilo.a jinak kam ty chodis na berounku????já když chodil na úhoře tak hlavně sem na hostík.tam je vždycky zaručená nějaká tkanička:)))

reagovat
Úterý 29. dubna 2008 ve 22:40 ® sojka
sojka

Ahoj, já byl v sobotu na Hostíku a nestačil sjem se divit. Původně jsem měl na ten den moc práce, tak jsem uvažoval jestli vůbec na ryby jít, ale pak jsem si řekl, že žena stejně dlouho spí s než v 10 hod, vstane, tak už budu doma.
A tak jsem v 6.00 nahodil feeder, položím prut do vidliček a špička hned do pravého úhlu. Po záseku táhnu kapra a ten mi sám přijel až k nohám, kde se nechal bez problému podebrat. A byl to pěkný macek – 60 cm a bez boje na dvanáctku vlasec za minutu venku. Probral se až v podběráku a to pak byla mela. Dal jsem ho do síťky, nahodil znovu, dávám prut do vidliček a špička zas do pravého úhlu. Tentokrát o poznání větší boj a výsledek kapr 51 cm. Bylo 06.16 a já to mohl balit!!! Normálně bych toho druhého pustil a ještě bych chvíli poseděl, ale tentokrát mi to kvůli té práci přišlo vhod. To byly pohledy, když se lidi trousili k vodě a já jsem si to v 06.30 hod. mašíroval se dvěmi slušnými kapry domů. Prostě jsem ten den měl neuvěřitelné štěstí, asi jsem se trefil do hejna, co zrovna projíždělo kolem a hodil to kaprům přímo na hlavu. Slimi: chtěl bych se Tě jako znalce Berounky 1 zeptat, kde se tam dají chytit úhoři? Já na ně byl loni párkrát na noc s rousnicí a vždy mi to vzali malí cejni nebo malí sumci (cca 30 cm).Možno i na mejl nebo osobní poštu. Když tam někdy lapnu parmu, slibuji, že Ti dám taky vědět.

reagovat
Úterý 29. dubna 2008 v 0:20 ® doktorov reakce na …

Hele co jsem koukal porad se dopousti asi tak pul metru ale fakt nemam odhad byl jsem moc vzadu tak nevim…jj candati vim jsem zvedavej co pujde tenhle rok chci jit blize k velke hrazi dost to tam ted lovilo a vypadalo to na pekne rybky…

reagovat
Pondělí 28. dubna 2008 ve 23:23 ® Skalenejřízek
Skalenejřízek

doktorov:Chytil jsem tam pár candátů nej.měl 64,loni v létě mi spadnul jeden větší okolo 80cm u břehu.Nemáte někdo aktuální foto jak je vysoko voda??

reagovat
Pondělí 28. dubna 2008 ve 21:17 ® doktorov

zdarec,tak v So a Ne jsem na hostíku byl na te straně jak je tobogán a jak to bylo vypuštěny,opět několik línů,cejni,plotičky a malej kapr jeden asi pěknej zajel do větví pod vodou takže víkend ušel ale nic velkého,ale těším se na dravce protože to vypada že na hostíku jsou pěkný dravci a proto se ptám chytnul tam někdo z Vás nějakého pěkného dravce?? A šel by někdo po zahajení semnou na dravce na hostík ale tak že by se ty 4h u vody spalo nebo nocovalo :o) ??

reagovat
Čtvrtek 24. dubna 2008 v 19:06 ® kandat75 reakce na …
kandat75

Tak to te uz nepotesim. Ja jsem ty fotky vymazal :-( ( Ale uz je plnej stav vody.

reagovat
Čtvrtek 24. dubna 2008 v 19:04 ® doktorov reakce na …

Tak zaloz album a dej ji treba tam nebo mi ji posli na email doktorov@seznam.cz diky jasny napisu so to dela a pokud to pujde posli foto diky :o)

reagovat
Čtvrtek 24. dubna 2008 v 18:35 ® kandat75
kandat75

Hmmm tak jsem jelito ja sem tu fotku nedostanu. Vody je plnej stav. Napis co jsi chytil??!! Cau

reagovat
Čtvrtek 24. dubna 2008 v 18:34 ® kandat75
kandat75

Tak jeste jednou :-( (

reagovat
Čtvrtek 24. dubna 2008 v 18:28 ® kandat75
kandat75

doktorov – Tak jsem ti dosel vyfotit Hostivarskou prehradu. Vody uz je plnej stav a jak to bere to ti nepovim. Protoze to nevim :-)) ))))

reagovat
Čtvrtek 24. dubna 2008 v 18:27 ® slimi reakce na …

ahoj zeeku…mám dotaz…jelikož sdílím stejné revíry,jak hostík,tak hlavně berounku,tak bych měl prosbu.Berounku jedna mám prochytanou snad celou,ale od loňska se marně pokoušim o parmu a ne a ne se zadařit.neprozradil bys nějakej zaručenej flek,nebo nějakou radu jak jí na jedničce lapnout???děkuju předem. P.S-kdyby ses chystal na jedničku na jakoukoliv jinou rybu rád poradím:))

reagovat
Čtvrtek 24. dubna 2008 ve 12:31 ® doktorov reakce na …

Ja vím Zeeku ale pro me je problem zabalit pruty atd a vyrazit MHD nekam ale tak doufam ze na Hostiku snad tenhle vikend pujde neco chytnout…ma bejt fajn pocasi a kdyz si privstanu tak nejake lepsi misto snad chytnu…jen mam dotaz jak moc je to uz napusteny byl jsem tam pred 14 dny naposled..diky :o)

reagovat
Čtvrtek 24. dubna 2008 v 11:38 ® Zeek reakce na …
Zeek

Já už na hostík moc nechodím…lidí jak václaváku, takže si klidu moc neužiju a úlovky nic moc…:( Za jeden den nachytám na berounce víc ryb než za x dní na hostíku…naposledy se mi teď v sobotu povedla pěkná parma:)

reagovat
Úterý 22. dubna 2008 ve 20:08 ® doktorov reakce na …

Ja jdu az o vikendu dle teda pocasi jak vypada voda je napusteno nebo jeste ne? A bere to tam nejak aspon?? Hlavne v predu u hraze?

reagovat
Pondělí 21. dubna 2008 ve 22:06 ® sojka
sojka

To už nikdo nechodíte na Hostík?

reagovat
Neděle 20. dubna 2008 v 17:32 ® Futureriver
Futureriver

ahoj,promiňte, sice je to mimo téma (Kam v Praze na ryby),ale potřeboval bych se zeptat, kolik stojí asi tak naviják Colmic legend 100, je to malej naviják,jeden známej má o něj zájem ,tak abych věděl, jaká je jeho původní cena(je asi tak jednou použitý),předem děkuji za odpovědi. :-)

reagovat
Neděle 20. dubna 2008 v 15:12 ® doktorov reakce na …

Zdar co ja vim tak za tim toboganem dozaduza tou spici to prej chodi vyborne nekde je tam melcina a kdyz je teplo tak se tam vyjizdej vyhrejvat pred 14dny to tam o vikendu bylo prej jak vo zavodech je fakt ze zaberu je malo ale zacina se voda probouzet dost tam loveji dravci…info o tech kaprech mam od porybneho co tam vzdy o vikendu kontroluje…Jinak pujdu asi ten dalsi vikend tak doufam ze to bude napusteny a bude to lepe brat a splete se snad uz vice ryb a nejake vetsi..

reagovat
Sobota 19. dubna 2008 ve 21:01 ® sojka
sojka

Ahoj, tak jak Vám to teď jde na Hostíku? Když začali napouštět, tak mi záběrů rapidně ubylo. Dříve přišel nějaký te kapřík, líni a mraky cejnů, teď jen sem tam cejn, vyjímečně línek. Chodím tedy od hráze, nevíte jak to jde blíže k přítoku? Kandat 75: ti líni mi šli 1. dubna na lisovaný rohlík a bílé červy. Sorry za 19-ti denní zpoždění odpovědi, ale PC byl v servisu.

reagovat
foto/forum/2008/th-img3603.jpg
Úterý 15. dubna 2008 v 17:42 ® doktorov

:o(

reagovat
Úterý 15. dubna 2008 v 0:01 ® doktorov

Tak suma sumarum od patka do nedele na hostiku dva kapri dorostenci,asi 20linku 15 cejnu a ploticky vetsinou na kukurici a zizalky…nejvetsi zazitek mam ale z nedele vecer asi kolem 7h jsem sel domu,spalenej od slunce a natesenej na pivko a nejsem slepej ale hned na prvnim miste od velke hraze 4 rybari 2 znich suverene na kacenu na stiku!!!! Jako myslim ze maj naliceno asi brzo je fakt jsou to porad stejny chytaji tam stale ale jako dost me zarazila ta drzost..byl jsem sticha co jineho odznak nemam a je fakt ze kontrola chodi jen rano vecer muzes cokoliv..je fakt ze mi ale dochazi trpelivost protoze to neni vubec fer a je to zakazane..ma nekdo podobnou zkusenost na Hostiku?? Jinak Zeeku ty draku gratuluju k cejnům ale nezanevri na hostik dost to tam ted lovi tak tam spolu vyrazime na dravce..Teda po 16.6. legalne!!!

reagovat
Pondělí 14. dubna 2008 v 17:03 ® kandat75
kandat75

Zeek – Kdyz jsem videl tu fotku uz jsem se lekl ze jsi je chytil na Hostiku :-))

reagovat
Pondělí 14. dubna 2008 v 10:17 ® Czudko
Czudko

JJ… parada… vidis nakonec to byla dobra volba vstat a jit. :-)) )

reagovat