Vyhledávání
PRAHA a okolí kam na ryby?!
1.10.2007 | doktorov | 122.327 zobrazení | 377 odpovědí
Ahojda všem rybářům z hlavního města a nejen jim..pište a pochlubte se kde tady v Praze a okolí berou?!
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 21. února 2008 v 10:27 ® Petas reakce na …
-
Hostivický písák jsem už hledal, ale jelikož nejsem místní, nějak jsem ho nenašel.
reagovat(
- Čtvrtek 21. února 2008 v 9:52 ® Zeek
-
No já budu na hostíku v sobotu a i v neděli tak se tam určo potkáme;)
reagovat - Čtvrtek 21. února 2008 v 9:52 ® Zeek
-
No já budu na hostíku v sobotu a i v neděli tak se tam určo potkáme;)
reagovat - Středa 20. února 2008 ve 22:37 ® romank1 reakce na …
-
Nějak mi to blbne odesílání
-
-
reagovat - Středa 20. února 2008 ve 22:36 ® romank1 reakce na …
-
reagovat - Středa 20. února 2008 ve 22:36 ® romank1 reakce na …
-
reagovat - Středa 20. února 2008 ve 22:35 ® romank1
-
Chodí někdo do Hostivic na písák
-
-
reagovat - Středa 20. února 2008 v 18:51 ® doktorov
-
zdar pánové tak to vypadá že o víkendu na Hostik razim rano bych mel jit pro povolenku a sobota a nedele ma byt hezka tak vikend planuju na hostiku,jeste je dost casu premyslet co jim nabidnout ale to nebude tezke..jinak naposledy co vim se nasazovalo napodzim nekdy v listopadu na hostiku a zda nasazujou i na jare to nevim ale na hostiku se nasazovalo napodzim a tusim ze 2× po 3 tydnech..takze o vikendu se tam nekde asi potkame..pokud nekdo planuje travit teplej vikend na rybach :o))
reagovat - Úterý 19. února 2008 v 15:16 ® Zeek
-
Tak mě teď napadá…nevíte kdy se v Hostivaři vysazujou ryby? Hledal jsem na netu ale ňák jsem nenašel…
reagovat - Úterý 19. února 2008 v 9:31 ® Zeek reakce na …
-
Czudko: Tak ten víkend to vidím špatně…ňák mi prostě nezbyly peníze a tak není na benzín do auta…takže chytat jdu v neděli na hostivař…třeba změním skore a už to letos nebude bezrybka
reagovat - Pondělí 18. února 2008 v 17:19 ® Czudko reakce na …
-
No cece asi jo, ale doufam, ze to ustojim…
reagovat)
- Pondělí 18. února 2008 v 16:09 ® Zeek reakce na …
-
Tak doufám že to nemáš z té soboty;)
reagovat
A také doufám že ta neděle se dohodne…;) - Pondělí 18. února 2008 ve 14:40 ® Czudko
-
Skalenejrizek: V klidu,
cepujou stale a cepovat jeste budou…
All: Na me neco leze, ale doufam, ze do soboty to bude v poho,protoze ma byt hezky a chci zase vyrazit…
reagovat - Pondělí 18. února 2008 v 10:46 ® Zeek reakce na …
-
Nazdárek..na hostíku jsem byl v sobotu a zamrzlé tam byly jen dva kousky ale to bylo fakt jen pár metrů, takže chytat se tam bez problémů dá…horší je to že za celej den to ani neťuklo:(
reagovat - Neděle 17. února 2008 ve 20:21 ® doktorov reakce na …
-
skalenejřízek: Zdar no ještě nevím kam a v kolik v 9h prodavají papíry tak je koupím mažu na Opatov domu udělám svačinu,čaj napařím rohlík zabalím a vyrazím počítám když to vemu busem tak kolem 12h bych tam mohl asi bejt ale za 1. nevím zda to není zamrzle a za 2.nevím kam tam pujdu,ale poznáš mě podle toho že budu mít dlouhej maskáčovej kabát bilou kšiltovku 3 komorovej obal na pruty od semy a žlutou malou židličku tak mě poznáš napiš co maš za štěky a snad se tam potkame a pokecáme..
reagovat - Neděle 17. února 2008 v 18:04 ® Skalenejřízek
-
Doktorov:Kdy tam deš?Stavím se, zítra tam jdu venčit štěky.Papíry ještě nemám,nějak mě to nebaví,chytám většinou jen dravce tak si radši našetřím na celorepublikovou a vyrazím na Dyji na candoše než mrznout u vody kvůli pár broilerům:)Jinak se omlouvám Marfi a spol.,bylo mi opravdu zle s tím zubem,nemoh sem ani mluvit,natož někde kalit,byl sem rád,že sem si dal v klidu doma špeka:)
reagovat - Neděle 17. února 2008 v 16:29 ® doktorov
-
Zdar pánové,tak zitra pokud to pujde vyražím na Hostík jen se poptám pokud někdo víte je rozmrznutý? Já jen pokud tam vyjdu aby tam nebyl samej led :o)) díky…
reagovat - Sobota 16. února 2008 ve 23:10 ® doktorov
-
Zdar pirati,tak papiry jeste nemam sel jsem pro ne v patek a pry je davaji jen do ctvrtka tak prd,musim je koupit ted v tydnu abych mohl o vikendu 23. a 24. vyrazit mam nakoupene nove nadobi tasku pruty navijaky vlasce 5tis.v hajzlu tak to potrebuju prubnout tak se tam snad uvidime ma bejt teplo takze pokud nekdo bude chtit vyrazit pisnete sem…
reagovat - Pátek 15. února 2008 ve 13:03 ® Zeek reakce na …
-
Tak já mám problém v tom že mám jen klasické pruty a peníze na feeder zatím nejsou, takže pro mě jediná možnost je chytat klasicky na policajta. Bude se prostě muset vše postupem času nakoupit…
reagovat - Čtvrtek 14. února 2008 ve 20:36 ® sojka reakce na …
-
Já jsem tam byl nejvíc úspěšný na feeder. Když jsem měl jeden prut na položenou, tak policajta zvedali dost blbě, byly to takové nejisté a moc rychlé záběry a blbě se to sekalo. To na feeder se pěkně špička ohýbala a záseky byly celkem úspěšné. Bohužel mám jen jeden medium, na ten se chytá s nejjemnější špičkou suprově, druhý feeder mám bhužel heavy do 180 g a i při nejjemnější ze špiček to je dost tuhé, na zimu obzvlášť. Ale i na něj jsem něco vytáhl, bohužel mi šli jen cejni. Chce to koupit nejlíp ještě jeden feeder, nejspíš light. Ale už jsm ltos koupil vlačák na těžší přívlač, příští týden i jdu pro sumcák a s tím feederem by už žena řvala, to bych musel koupit tajně. Jinak já dávám montáž tzv. balaton, což znamená 2 návazce nad sebou a pod tím olůvko. U media mám kmen 0,18 a návazec 0,125, u heavy kmen 0,22 a návazec 0,14. Rybu jsem zatím neurval, i když třeba s padesátkou kaprem už si musím pohrát, ale pružný prut a dobrá brzda to vždy zvládla a loni v únoru na Vltavě třeba po půl hodině kapituloval i kapr šedesátka na tu 0,125. Ale musel jsem za ní kousek jít, spustil se po proudu a proti proudu se přitáhnout nedal.
reagovat - Čtvrtek 14. února 2008 v 15:43 ® Zeek reakce na …
-
Tak když by jsi tam vyrazil tak mě tam určitě potkáš:)Když by jsi chtěl tak můžeme dát řeč a také mi trošku pommoct v začátcích;)(kdyžtak mi napiš na mejla) Ještě jsem přemýšlel nad boilis…jestli to má cenu na něj teď chytat, nebo ne…
reagovat - Čtvrtek 14. února 2008 v 15:30 ® Czudko reakce na …
-
Mozna bych v sobotu taky vyrazil, tak uvidime..
reagovat - Čtvrtek 14. února 2008 v 15:30 ® Czudko reakce na …
-
Uspechy slavim klasicky na cervy, dendromedy a parenou housku…
reagovat - Čtvrtek 14. února 2008 v 15:08 ® Zeek reakce na …
-
Moc děkuji za radu:) Převážu pruty a uvidíme…no ještě také musím vymyslet správnou návnadu…na co jen ty ryby budou chtít brát že
reagovatDoufám že pak v sobotu večer sem budu moct napsat že jsem něco chytil.
- Čtvrtek 14. února 2008 v 15:07 ® Czudko
-
Zeek → jeste abych upresnil tu jemnost vlasce…0,18 je opravdu max. doporucoval bych tak 0,14 i mene…
reagovat - Čtvrtek 14. února 2008 ve 14:26 ® Czudko
-
Zeek → ze sve zkusenosti…cim vetsi zima = tim mensi aktivita ryb. Ja osobne nejezdim na 7 hod, protoze co jsem tak vypozoroval, tak mi to stejne zacinalo brat az kolem 10 hod. a navic uz nabyla ani takova zima, ale to je pripad reky. Na stojaku to je samo trochu jinak. Ovsem rozhodne v tomto pocasi nebude priliz velky rozdil v zaberech behem dne oproti brzkemu ranu. Jinak co se tyce montaze…25 vlasec klidne nech doma, paklize chces byt uspesny. Opravdu to chce co nejjemnejsi vlasec – pouzivam max.18 a male hacky . Ja na jare nechavam mezi olovem a hackem tak 30cm.
reagovat