Chytej.cz

PRAHA a okolí kam na ryby?! necteno

1.10.2007 | doktorov | 122.328 zobrazení | 377 odpovědí

Ahojda všem rybářům z hlavního města a nejen jim..pište a pochlubte se kde tady v Praze a okolí berou?!

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 6. února 2008 v 16:52 ® Czudko reakce na …
Czudko

Marfi → No jo, jenze ty cekas az bude 30st. nad nulou :-D …

reagovat
Středa 6. února 2008 v 16:45 ® Marfi69
Marfi69

Czudko → kdepak, to bylo tím jak slintám a čekám až konečně vyrazím na ryby… :-)

reagovat
Středa 6. února 2008 v 15:23 ® Czudko reakce na …
Czudko

Tomchamik → Marfi melo zrovna posazenou sekretarku na Enteru, tak se to odeslalo nekolikrat :-) – teda 3× a dost… no, bude muset trenovat. Skalenejrizek → tak co zube, pridas se?

reagovat
Úterý 5. února 2008 ve 23:49 ® Marfi69
Marfi69

Tomchamík, Czudko…+? Tak kluci sraz zítra přesně v 18.00 na stanici metra Staroměstská – ve vestibulu nahoře (u té trafiky naproti dozorcům). Zajdeme k Rudolfínu, Mají tam Plzeň z tanků..... Naštěstí se mi to podařilo zarezervovat – bylo úúúúplně plno…

reagovat
Úterý 5. února 2008 v 18:43 ® tomchamik
tomchamik

Stačilo to jednou,jsme dohodnuti na zítra,tj středa 6,2.uvidíme co marfi vybere,jediná podmínka je plznička a dobrá bašta,

reagovat
Úterý 5. února 2008 v 16:02 ® Marfi69
Marfi69

Czudko + Tomchamik…Ahoooj – no já souhlasím – viděl bych to pivko na zítra co vy na to? Tome jestli je to možný, napiš mi večer na SKYPE!!!! Skalenejrizku – na vytrzenej zub je nejlepsi Rohypnol a lední medvěd (sekt+vodka… :-) Probereš se fakt až na jaře…

reagovat
Marfi69

Czudko + Tomchamik…Ahoooj – no já souhlasím – viděl bych to pivko na zítra co vy na to? Tome jestli je to možný, napiš mi večer na SKYPE!!!! Skalenejrizku – na vytrzenej zub je nejlepsi Rohypnol a lední medvěd (sekt+vodka… :-) Probereš se fakt až na jaře…

reagovat
Marfi69

reagovat
Úterý 5. února 2008 v 10:57 ® Skalenejřízek
Skalenejřízek

Dnes nemůžu,včera mi vytrhli zub,tak sem musel žrát prášky na bolest a to by asi nebyla ta pravá kombinace.Zítra klíďánko zajdu a domluvíme nějakou výpravu,ještě se přidá asi i kolega Mastrof,jezdíme spolu pořád chytat.Sin4him:On je to v podstatě chovný rybník,ale znám správce a za 2kilča nebo flášu rumu tě nechá chytat celej den,ale vše se pouští,je to vedle cvičáku na Hájích cca 2km od Hostivaře

reagovat
Úterý 5. února 2008 v 10:37 ® Czudko reakce na …
Czudko

S Marfim jdeme na pivko asi dnes nebo zitra. Uvidime zda bude moct. Nechces se pridat??

reagovat
Pondělí 4. února 2008 ve 21:42 ® Skalenejřízek
Skalenejřízek

Na Hostíku by šlo zvládnout obojí,stánek od Petrovic má otevřeno.

reagovat
Pondělí 4. února 2008 v 19:10 ® tomchamik
tomchamik

Jestli na ryby,to nevim,ale na to pivko bych zašel,marfi se přídá???? Márfi,prosím o souhlas:-)) )

reagovat
Pondělí 4. února 2008 ve 14:45 ® Czudko reakce na …
Czudko

doktorov: na to pivko, ale pocasi neni dulezity :-D …I kdyz na Haje to mam z P4 trochu z ruky :-)

reagovat
Pondělí 4. února 2008 ve 14:43 ® Czudko reakce na …
Czudko

doktorov: JJ… asi bych se pridal, ale doufam, ze uz nebude takova kosa :-)

reagovat
Pátek 1. února 2008 ve 20:33 ® doktorov reakce na …

Tak co vyrazil by někdo na rybky koncem února a pak třeba na pivko?? :o))

reagovat
Pátek 1. února 2008 v 0:54 ® doktorov reakce na …

:o))

reagovat
Čtvrtek 31. ledna 2008 ve 20:16 ® doktorov reakce na …

Zdarec no tak na Hostiku jsem mel taky prvni a posledni kontrolu minulej rok takovej mladas v pohode rikal kde dedci zakrmujou ikdyz se to nesmi a ze tam beru tak daval rady.. no pro papiry jdu pristi tyden a pak jak bude cas vyrazim na Hostivar ale nevim na co je budu lakat premyslim na zizalku nebo cerva ikdyz nejvice jsem minulej rok zachytal na kukurici,na co to tam bere ted v unoru pokud to bere rad bych aspon nejaky popotahovani. Jinak az bych vyrazil rad bych vzal nekoho s sebou pocitam posledni vikend v unoru teda pokud nebude snezit nekoho kdo bydli na Hajich nebo v okoli Opatova aby se dalo po rybach vyrazit na pivko!!! je nekdo pro?? :o)))

reagovat
Úterý 29. ledna 2008 v 19:52 ® sojka reakce na …
sojka

Šeberák ani ty rybníky kolem mezi revíry ČRS nejsou. Jsou buď chovné nebo soukromé. Nejblíž k bydlišti budeš mít asi Hostivař, nebo můžeš sjet na Vltavu do Modřan. Já byl v sobotu na Hostíku a nic. Občas byl sice slabší záběr, ale to jen poskoči policajt a seknout se to nedalo. Taky tam kontrolovala RS. Vzhledem k tomu, že již spustu let mám vždy zásadně 1 kontrolu za rok, tak už mám pro letošek vybráno a můžu si u vody v klidu dělat co se mi zachce :-))

reagovat
Úterý 29. ledna 2008 ve 14:57 @ ??? reakce na …

Ahoj,

kdepak je ten rybník na P4.

Díky Honza

reagovat
Neděle 27. ledna 2008 ve 23:25 ® doktorov reakce na …

zdar tak aspon jeden dobrej tip na leto a nevis jak je na tom šeberák zda se na nem da chytat a treba i na tom druhym rybniku vedle nenasel jsem to nikde v radu nebo nevim pod cim ty rybniky mam hledat mam je kus od baraku a nevim zda se na nich smi chytat pokud nekdo vite diky za odpoved :o))

reagovat
Neděle 27. ledna 2008 ve 22:57 ® Skalenejřízek
Skalenejřízek

doktorov:Hostík je už pár dní rozmrzlej ,dědkařů jak nasráno..Papíry taky ještě nemám,ale vím o jednom rybníku na P4,v létě jsem si tam dobře zachytal za dvě kilča na den.

reagovat
Středa 23. ledna 2008 ve 20:30 ® doktorov

zdarec tak chystam se pro papiry zacatkem unora,nevite jak je na tom hostivar zda se tam da chytat celorocne nebo je hajena nejaky cas a je uz rozmrznuta? Diky za odpoved..

reagovat
Středa 23. ledna 2008 v 9:54 ® frajbák reakce na …

Končil jsem zhruba 100 m od hráze,úplně pod jsem nedošel,fest tam fičelo.Malý gramáže se nedaly vůbec nahazovat

reagovat
Úterý 22. ledna 2008 ve 23:33 ® Hadik reakce na …

Patrně nejlepší místa, škoda. Nevíš, zdali pod hrází na levém břehu ještě makají dělníci? Naposledy jsem tam byl asi tak před měsícem a ani se tam nemohlo. Ď.

reagovat
Úterý 22. ledna 2008 v 9:38 ® frajbák

Hadík:šel jsem od přívozu k hrázi,potom jsem přejel na chvilku pod Zbraslavský most.

reagovat
Pondělí 21. ledna 2008 ve 22:56 ® Hadik

Můžu se zeptat, kde jsi na na sedmičce zkoušel, někde nad soutokem, nebo až pod hrází Vraný?

reagovat
Pondělí 21. ledna 2008 ve 14:37 ® frajbák

V neděli jsem byl vláčet na sedmičce,zkoušel jsem jenom smáčky.Bezrybka.

reagovat
Neděle 20. ledna 2008 ve 20:54 ® doktorov

Proč neberou teď na jaře? Lítaj si na dovolenou :o)

reagovat
foto/forum/2008/th-img3038.jpg
Neděle 20. ledna 2008 v 19:21 ® sojka reakce na …
sojka

Tím „leto“ myšleno „letos na jaře“. Nějak se mi to umazalo.

reagovat
Neděle 20. ledna 2008 v 19:20 ® sojka
sojka

Já byl letos poprvé vyvětrat pruty a skončil jsem jako bezrybka. Začal jsem na Vltavě u Bránického mostu, pak se přesunul nad Modřanský jez a skončil jsem ve Zbraslavi na tůni Malá řeka. Počasí bylo celkem pěkné, ale rybám se nechtělo, neměli jsme s kamarádem ani záběr. U vody jsme potkali pár kolegů a nikdo z nich taky neměl ani záběr. Hold budem zkoušet dál, někde to brát musí (jen zjistit kde, leto budou mít tyto informace cenu zlata))

reagovat