Chytej.cz

Pruty SEMA ??? necteno

30.9.2007 | norslav | 13.464 zobrazení | 45 odpovědí

Ahoj , co rikate na kvalitu prutu znacky SEMA , chtel bych si poridit prut i navijak SEMA THERAPY , namate zkusenosti

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   2 1  
Neděle 9. března 2008 ve 12:14 ® PeťanX reakce na …

Kobr: já v něm mám 3 teleskopy, děličku, hafo krámů a ještě myslím zbejvá dost místa… dva objemnější pruty do jedný komory v pohodě.. Jinak teda abych se opravil, tak raptor se už nevyrábí, nahradil ho nový model SEMA TEAM. Je skoro stejnej, akorát trochu jiný vzhled. Já ho kupoval tady – www.fishop.cz , jestli ho nemůžeš sehnat tak si ho objednej z netu..

reagovat
Sobota 8. března 2008 v 17:50 ® Cudla
Cudla

Mam tříkomorák Raptor taham v něm 3× feeder 1× bolo podběrárk 4m, malej stojan veškerou bižuterii k feedru a plavačce v průměru tak 15kg.drží letos začíná třetí sezonu bez závad.

reagovat
Pátek 7. března 2008 v 10:21 ® Kobr reakce na …
Kobr

cudla : chci se zeptat na ten futral, chtel jsem sema raptor trikomorak, ale uz ho nikde nemuzu sehnat…je to pro me dobre nebo spatne? me osobne se mooooc libil kvuli tem kapsam na boku, ale spousta lidi rikalo, ze je maly co se tyka trech prutu s navijaky ..... diky za odpoved petruv

reagovat
Pátek 7. března 2008 v 9:29 ® kaprnak
kaprnak

mam od nich feeder a velka spokojenost

reagovat
Čtvrtek 6. března 2008 v 11:01 ® Cudla
Cudla

Futrál pruty háčky a k tomu spokojenost.

reagovat
Středa 5. března 2008 ve 23:07 ® Mila reakce na …

Peťan: S tím futralem s tebou naprosto souhlasím.

reagovat
Středa 5. března 2008 ve 22:57 ® b.gun reakce na …

MiK: V pohodě, to taky nikdo netvrdil.

Jen jsem chtěl upozornit na to, že jako protipól existuje skupina lidí, která ostatním za každou cenu nutí výrobky Shimana. Někdo například hledá naviják na střední vláčku, oni mu s klidným srdcem doporučí tu nejobyčejnější a nejlevnější plečku a zdůvodní to hláškou, že „Shimano je Shimano“ …

reagovat
Středa 5. března 2008 ve 20:27 ® MiK
MiK

b.gun,> to jsem klidný, bo to není můj případ.

reagovat
Středa 5. března 2008 v 19:23 ® b.gun reakce na …

Mik: No vidíš, a někoho třeba zase může štvát, když zarytí „šimanisti“ přesvědčují ostatní o koupi něčeho jenom proto, že je to Shimano …

reagovat
Středa 5. března 2008 v 19:19 ® sojka reakce na …
sojka

pepos.93: Přes 5 tisíc. Na vše pak byla sleva 15%, takže cca 800,–Kč při placení odečetli

reagovat
Středa 5. března 2008 v 16:26 ® PeťanX

Já mám prut Sema cartel(3,6m, 80g) – myslím, že je to dobrey proutek co se týče vlastností, ale na mě moc tvrdej, určitě bych už šel do nižší gramáže. Vlastnostma teda v pohodě, ale po jedný sezóně se začala loupat povrchová vrstva(začali se na blanku tvořit jakoby bubliny), což mě na prutu za 1200kč docela zarazilo,ale co nadělám.. dál mám od Semy obal raptor, a ten můžu jen doporučit! Pevný švy, všechno betelný, nepromokavý a na pohled je taky hezkej! Nevím no mám takový smíšený pocity…

reagovat
Středa 5. března 2008 v 16:09 ® MiK
MiK

hoši, že vás to Shimano pořád tak pálí? Že se platí za značku? To je snad v dnešní době normálka ne? Značkové oblečení je dražší, značková elektronika je dražší… To nikdo nerozebírá, ale Shi je na tapetě furt. Nerad bych se někoho dotknul ani urazil, ale připadá mi, že ti co na něj zkrátka nemají love, přesvědčují sami sebe, že je to nafouklá bublina, předražené zboží… Pokud tak přesvědčují sami sebe, nevadí mito. Štve mě, když o tom chtějí přesvědčit i jiné. Už si připadám jako placený agent Shi :-)) )

reagovat
Středa 5. března 2008 v 0:59 ® rgb23 reakce na …
rgb23

Prutos: mno, já mám od Shimana taky jen pruty (vlasce a podobné spotřební zboží nepočítám). Neupírám Shimanu kvalitu, ale cena podle mě odpovídá názvu značky. Děličky stejné kategorie od Mitchellu, nebo třeba D.A.M.u mají srovnatelnou akci a vlastnosti za 1/3novou cenu.

reagovat
Úterý 4. března 2008 ve 20:13 ®  reakce na …

sojka>a na kolik tě to vyšlo?máš tam toho docela dost

reagovat
Úterý 4. března 2008 ve 20:05 ® sojka
sojka

Já jsem letos koupil 2 pruty Sema. Nejprve feeder Sema Z-Force a ted mořský laminát Sema Raptor na sumce. Ten sumčák má ještě čas, ale feeder už jsem chtěl vyzkoušet, bohužel vždy když s nim chci vyrazit, tak prší, takže bych řekl, že mi nosí smůlu. Loni jsem koupil Simano Alivio Match na lov splávkem a spokojenost. Vyšel mne něco přes 1.000,–Kč a nemůžu si zatím stěžovat. LojzaRybka: tak to fakt záleží na prodavači. Já minulý týden využil toho, že je v krámu Tomi-Korda během pár dnů na všechno zboží 15% sleva, takže jsem si pořídil vše, co budu na letošní sezónu potřebovat: kompletní výbavu na sumce, pak jsem táhnul prodavače k twistrům, pak k woblerům, pak k rotačkám, pak ke krmení na feeder, vzal jsem nějaké Stormy, pak úhořové háčky, wolframové návazce na štiku, pak pilkry na moře a naprosto v pohodě, ani necekl. Náš zákazník – náš pán.

reagovat
Úterý 4. března 2008 v 15:54 ® Krušnohorec

Jestli chceš něco od f.Sema tak zajeď do Lenešic ve starým cukrovaru tam Sema sídlí a zajdi do servisu za p.Červeňákem a tam koupíš většinu jejich zboží za desetinovou cenu.A můj názor na jejich zboží, pro nenáročného rybáře se tam dá něco vybrat, ale kdo chytá pět dní v týdnu tak rači to Shimano.

reagovat
Úterý 4. března 2008 ve 14:31 ® paia
paia

nevite, jestli se nekde v Praze nedaji osahat delicky Therapy Carp? uvazuju o nejakych levnejsich trojdelickach, Alivio jsem mel v ruce a ma na me moc dlouhou nasadu, Sanger K2 ma zase problemy s prorezavanim ocek (jinak se mi moc libil), uz fakt nevim…

reagovat
Neděle 25. listopadu 2007 v 18:33 ® Prutos reakce na …
Prutos

Chyť.pusť: „Shimano odvádí svou práci dobře a i ta nejnižší řada se může pyšnit dobrou kvalitou … věř mi měl sem možnost porovnat“ Co jsi mohl porovnat když máš od shimana jen ty pruty?! :-D

reagovat
Neděle 25. listopadu 2007 v 15:02 ® Chyť.pusť reakce na …

No jo… tak sem hold měl smůlu že vše co sem od Semy koupil se rozpadlo :-) koupil sem Shimano Alivio a držej perfektně…každýmu vyhovuje něco jinýho.A navíc žádnej šimanista nejsem … jediný co od Shimana mám jsou právě ty pruty:-)

reagovat
Pátek 23. listopadu 2007 ve 23:24 ® skwor
skwor

Chyť.pusť: Po zkušenosti s Aliviem jsem se rád vrátil k Okumě. b.gun: Asi tak. Bohužel dost lidem jde víc o ten nápis Shitmano než o kvalitu náčiní :-)

reagovat
Pátek 23. listopadu 2007 v 17:16 ® b.gun reakce na …

Zarytý šimanista prostě nepřizná, že existují i kvalitnější pruty za stejnou cenu. I kdyby nápis Shimano byl na násadě od koštěte osazené očky z vázacího drátu, tak bude tvrdit, že Shimano je Shimano…

reagovat
Pátek 23. listopadu 2007 v 16:36 ® Cudla
Cudla

Blanky prutů stejně pro všechny vyrábí Čangajšek záleží kdo je jak osadí,Já jsem šel do Semy o jsem sní spokojen,záleží komu se co líbí.

reagovat
Pátek 23. listopadu 2007 v 15:52 ® Chyť.pusť reakce na …

Nejnižší řada to sice je,ale Shimano odvádí svou práci dobře a i ta nejnižší řada se může pyšnit dobrou kvalitou … věř mi měl sem možnost porovnat

reagovat
Pátek 23. listopadu 2007 ve 13:15 ® LojzaRybka reakce na …
LojzaRybka

Kubajs

reagovat
Pátek 23. listopadu 2007 ve 13:14 ® LojzaRybka
LojzaRybka

jo,pravdu měla,ale já jel do finska a chtěl jsem novej klacek na štiky

reagovat
Čtvrtek 22. listopadu 2007 v 16:16 ® skwor
skwor

Chyť.pusť: A v čem myslíš, že bude Alivio lepší? Je to jedna z nejnižších řad Shimana a podle toho to taky vypadá… Ta Sema by byla lepší volba.

reagovat
Čtvrtek 22. listopadu 2007 v 16:10 ® Chyť.pusť

Taky bych do toho nešel!! Sice tato firma má nízké ceny ale ta kvalita podle toho vypadá:-) Doporučil bych výrobky značky SHIMANO ALIVIO levné ale kvalitní…

reagovat
Středa 21. listopadu 2007 ve 21:54 ® Cudla
Cudla

Jestli to vyjde,jdu do Sema Amnesie3,60m perfektní chování při záběru i zdolávání mněl jsem ji pujčenou a těžce se mi vracela.Je to každýho názor co se líbí a nelíbí,ale pruty mně nezklamaly.

reagovat
Středa 21. listopadu 2007 v 19:23 ® sus1 reakce na …

To co mam je taky sema: cartel 80 gr, 3.30 m

reagovat
Středa 21. listopadu 2007 v 19:21 ® Kubah

Jo je to dělička

reagovat
novější starší
Stránky:   2 1