Chytej.cz

Pruty SEMA ??? necteno

30.9.2007 | norslav | 13.461 zobrazení | 45 odpovědí

Ahoj , co rikate na kvalitu prutu znacky SEMA , chtel bych si poridit prut i navijak SEMA THERAPY , namate zkusenosti

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1   
Středa 21. listopadu 2007 v 19:19 ® sus1 reakce na …

Taky je to dělička??

reagovat
Středa 21. listopadu 2007 v 19:12 ® Kubah reakce na …

Já mám od prut SEMA Z-Force Feeder 3,30 zátěž 70g, jsem s ním spokojen, je spolehlivý.

reagovat
Středa 21. listopadu 2007 ve 14:31 ® streda reakce na …

Jdi do delicky… Ja ji mam a plne mi vyhovuje. Co sem mel v ruce teleskop, tak se mi moc nelibil…

reagovat
Středa 21. listopadu 2007 v 9:59 ® sus1

Tak co je teda lepší u feedrového prutu? teleskop nebo dělička?

reagovat
Středa 21. listopadu 2007 v 9:39 ® Kubajs
Kubajs

LojzaRybka:a měla pravdu?

reagovat
Středa 21. listopadu 2007 v 1:50 ® LojzaRybka reakce na …
LojzaRybka

jj,k rachačovi jezdim,super!!

reagovat
Úterý 20. listopadu 2007 ve 22:06 ® Cudla
Cudla

Lojzo zajed si do Chomutova,tam si i vybereš,bud Sema nebo Rachač neni to od sebe daleko

reagovat
Úterý 20. listopadu 2007 ve 21:27 ® monaster reakce na …
monaster

klucí já mám teleskop therapy tele feeder a chvilku ale naprostá mnaprostá spokojenost. řeknu za rok.

reagovat
Úterý 20. listopadu 2007 ve 21:07 ® LojzaRybka
LojzaRybka

hoj,byl jsem v Lounech v semně,je tam jejich speciálka,a překvapila mě ochota zdejší prodavačky,když jsem se jí zeptal na nějaký vláčecí prut,tak mě skoro vynadala že není vláčecí sezona,tak co bych chtěl---stoho pline že tam už nikdy nejdu!!!!

reagovat
Úterý 20. listopadu 2007 v 19:40 ® looki

Mam jeden teleskopicky feeder Sema telefeeder 3,30m a naprosta
spokojenost.Je skladny lehky.na reku ci na mensi kapry je to idealni volba.sloda jen ze nemaji ty teleskopicke feedery tensi BLANK (vim ze to nejde).

reagovat
Pondělí 8. října 2007 ve 13:18 ® kmasek

Zdarec kuci :-) Jak bych to řekl hmmm NEBRAT!!! Kamoš si koupil uplne nove pruty od semy a hned se mu jeden zlomil na 40cm kapříkovi :-(( a s navijakem mam taky zkušenost a to špatnou!!!Vydržel mi asi měsíc než jsem se jednou vydal k vodě odklopil překlapěč a pul navijaku se mi vysypalo do vody!!!No tak asi tak :-)

reagovat
Čtvrtek 4. října 2007 v 0:04 ® Hybo

Ja mam navijak Cartel X-F, po koupi jsem zjistil ze u nahradni civky chyby ta pruzinka, navijak jsem mel u vody asi 4× a uz byl na reklamaci(praskla pruzina preklapece)…od ty doby jsem ho k vode nebral, porotoze to je hruza, vlasec se mota pod civku, brzda jde moc stuha i kdyz je uplne povolena. Nevim jestli to byl jen nejaky spatny kousek, nebo je to normalni, ale uz si nikdy od semy navijak nekoupim.

reagovat
Úterý 2. října 2007 v 17:56 ® streda

Ahoj, mam Z-force a jsem uplne spokojenej.

reagovat
Pondělí 1. října 2007 ve 20:25 ® 4est

já mám x-force a jsou výborný i když na již moc nechytám

reagovat
Pondělí 1. října 2007 v 11:17 ® Cudla
Cudla

Jsem majitelem feederu Cartel sema,znám plno lidí,co mají i levnější verze jak X-Z-force,plná spokojenost.V Cho­mutově je v bývalém prioru značková prodejna ,je i v Lounech.Lze si pruty osahat a i reklamace není problem.Mojí blbostí jsem zlomil jeden díl a během týdne jsem chytal.Pruty fajn,naviják nevím netestoval jsem ho.

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1