Vyhledávání
Pruty SEMA ???
30.9.2007 | norslav | 13.461 zobrazení | 45 odpovědí
Ahoj , co rikate na kvalitu prutu znacky SEMA , chtel bych si poridit prut i navijak SEMA THERAPY , namate zkusenosti
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 21. listopadu 2007 v 19:19 ® sus1 reakce na …
-
Taky je to dělička??
reagovat - Středa 21. listopadu 2007 v 19:12 ® Kubah reakce na …
-
Já mám od prut SEMA Z-Force Feeder 3,30 zátěž 70g, jsem s ním spokojen, je spolehlivý.
reagovat - Středa 21. listopadu 2007 ve 14:31 ® streda reakce na …
-
Jdi do delicky… Ja ji mam a plne mi vyhovuje. Co sem mel v ruce teleskop, tak se mi moc nelibil…
reagovat - Středa 21. listopadu 2007 v 9:59 ® sus1
-
Tak co je teda lepší u feedrového prutu? teleskop nebo dělička?
reagovat - Středa 21. listopadu 2007 v 9:39 ® Kubajs
-
LojzaRybka:a měla pravdu?
reagovat - Středa 21. listopadu 2007 v 1:50 ® LojzaRybka reakce na …
-
jj,k rachačovi jezdim,super!!
reagovat - Úterý 20. listopadu 2007 ve 22:06 ® Cudla
-
Lojzo zajed si do Chomutova,tam si i vybereš,bud Sema nebo Rachač neni to od sebe daleko
reagovat - Úterý 20. listopadu 2007 ve 21:27 ® monaster reakce na …
-
klucí já mám teleskop therapy tele feeder a chvilku ale naprostá mnaprostá spokojenost. řeknu za rok.
reagovat - Úterý 20. listopadu 2007 ve 21:07 ® LojzaRybka
-
hoj,byl jsem v Lounech v semně,je tam jejich speciálka,a překvapila mě ochota zdejší prodavačky,když jsem se jí zeptal na nějaký vláčecí prut,tak mě skoro vynadala že není vláčecí sezona,tak co bych chtěl---stoho pline že tam už nikdy nejdu!!!!
reagovat - Úterý 20. listopadu 2007 v 19:40 ® looki
-
Mam jeden teleskopicky feeder Sema telefeeder 3,30m a naprosta
reagovat
spokojenost.Je skladny lehky.na reku ci na mensi kapry je to idealni volba.sloda jen ze nemaji ty teleskopicke feedery tensi BLANK (vim ze to nejde). - Pondělí 8. října 2007 ve 13:18 ® kmasek
-
Zdarec kuci
reagovatJak bych to řekl hmmm NEBRAT!!! Kamoš si koupil uplne nove pruty od semy a hned se mu jeden zlomil na 40cm kapříkovi
a s navijakem mam taky zkušenost a to špatnou!!!Vydržel mi asi měsíc než jsem se jednou vydal k vodě odklopil překlapěč a pul navijaku se mi vysypalo do vody!!!No tak asi tak
- Čtvrtek 4. října 2007 v 0:04 ® Hybo
-
Ja mam navijak Cartel X-F, po koupi jsem zjistil ze u nahradni civky chyby ta pruzinka, navijak jsem mel u vody asi 4× a uz byl na reklamaci(praskla pruzina preklapece)…od ty doby jsem ho k vode nebral, porotoze to je hruza, vlasec se mota pod civku, brzda jde moc stuha i kdyz je uplne povolena. Nevim jestli to byl jen nejaky spatny kousek, nebo je to normalni, ale uz si nikdy od semy navijak nekoupim.
reagovat - Úterý 2. října 2007 v 17:56 ® streda
-
Ahoj, mam Z-force a jsem uplne spokojenej.
reagovat - Pondělí 1. října 2007 ve 20:25 ® 4est
-
já mám x-force a jsou výborný i když na již moc nechytám
reagovat - Pondělí 1. října 2007 v 11:17 ® Cudla
-
Jsem majitelem feederu Cartel sema,znám plno lidí,co mají i levnější verze jak X-Z-force,plná spokojenost.V Chomutově je v bývalém prioru značková prodejna ,je i v Lounech.Lze si pruty osahat a i reklamace není problem.Mojí blbostí jsem zlomil jeden díl a během týdne jsem chytal.Pruty fajn,naviják nevím netestoval jsem ho.
reagovat