Chytej.cz

Samolepky fišek na auto necteno

28.9.2007 | Sander | 3.106 zobrazení | 9 odpovědí

Chlapi kde by se daly sehnat trošku větší samolepky s rybářskou tematikou do interiéru (okna) a též na karoserii? Dík moc.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Sobota 29. září 2007 ve 23:09 ® Sander
Sander

hecht > předem dík moc.

reagovat
Sobota 29. září 2007 ve 22:32 ® hecht
hecht

Až se uvidíme, tak Ti dám pár menších Rapaláckých se štikou.

reagovat
Pátek 28. září 2007 ve 12:15 ® cormaxx
cormaxx

Sander: ten můj sumec je vyřezanej z nějaký tapety.Jednou když jsem se dostal k Tomimu do krámu a něco nakoupil tak jsem dostal taštičku na který byl ten sumec.Toho sme vystříhli,obkres­lili na tapetu a vyřezali žiletkovym nožem.Chvilinka práce a už tam drží 2–3 roky:-D

reagovat
Pátek 28. září 2007 v 11:46 ® regulus reakce na …
regulus

kurnik omluva „favály“

reagovat
Pátek 28. září 2007 v 11:44 ® regulus reakce na …
regulus

Sander – no je pravda, že trochu záleží na co to lepíš, ale pokud vím tak faváli nebyly loupáčky, takže pokud je ten lak jen trochu slušnej, tak to držet bude. Polepy aut se dělají běžně, fólie jsou myslím dvojí, tuším dvouletý a pětiletý (prej by to mělo minimálně po tuto dobu držet). Mám spíš opačný zkušenosti, když je to starší tak se to neloupe, ale jde to blbě dolů.

reagovat
Pátek 28. září 2007 v 11:05 ® Sander
Sander

dvorak > dobrý nápad! Kluci z prodejny už mi psali že se pokusí je sehnat. Dík.

reagovat
Pátek 28. září 2007 v 10:40 ® dvorak

Skoc do ryb.potreb,s kazdym zbozim dostavaji i nalepky,lepej je na vylohu a tak. Ja mel nekde nalepky TICA,velice pekne. A na nalepky Garbolino u nas motaj snuru,kdyz si ji koupis na metry. Anebo si nejakou nech vyrobit,favous pak bude takovej ojedinelej…

reagovat
Pátek 28. září 2007 v 10:35 ® Sander
Sander

regulus > myslíš? Aby na to dvakrát nezapršelo a bylo po nich.

reagovat
Pátek 28. září 2007 v 10:33 ® regulus
regulus

Na co potřebuješ velký samolepky??? Budeš lepit díry??? -:))))

Teď beze srandy, nevím kde se dají koupit, ale pokud myslíš něco takovýho jako má cormaxx, tak to ti vyříznou na plotru v každě reklamce.

reagovat