Vyhledávání
Sraz Jihomoravanů na Svratce 4
19.9.2007 | Robur | 12.486 zobrazení | 134 odpovědítak po vydařeném srazu na Dobré vodě, bych se v případě zájmu pokusil zorganizovat sraz na mém chudém domácím revíru. Zatím bych preferoval účast jihomoraváků Chytejáků + těch co mají povolenku platnou i na JM. Šlo by cca o přelom května a června, prostě před zahájenou. navíc by se mohla udělat nějaká celorepubliková tradice, že např. v květnu by byl v každém kraji nějaký minisraz z dané lokality, pokaždé na jiném revíru. No a ta naša řeka je hlavně o bílé rybě a kapřících, takže feedr, plavačka, ale rozhodně nedoporučuji biče, jsou zde dost stromy. Jinak klasická náplň: pití, jídlo, rybaření, zpěv v libovolném pořadí:-) tak jsem po brutálním nátlaku odstoupil od dvojboje viz. historie fóra, z tohoto důvodu jsem musel sehnat více místa na chytání, abychom se tam všichni vešli. Vybral jsem místo mezi plechovou lávkou nad tzv. Sněhurkou a mostem, co po něm jede šalina do Bástru / je však dost daleko, abychom neměli pocit, že jsem ve městě. Níže máme fotky. V mezipauze bychom mohli objednat donášku pizy z Ponorky nebo gulášek a na závěr se pak přesunout do Holidaye, což je jediná nevýhoda, že se nám vzdálí zázemí a těm co by chtěli přespat, tak spaní. Ale není to nějaká tragedie, pěšky je to tak 25 minut nebo 3 zastávky šalinou nebo 5 minut autem.
SRAZ JIHOMORAVANŮ A ZBYTKU SVĚTA NA SVRATCE 4 S FEEDREM A PLAVAČKOU
KDY: 24. 5. 2007 sobota, čas a místo upřesním, pro brněnské bych sehnal spaní, otázka zda už z pátku na sobotu nebo ze soboty na neděli po večerní trachtaci. Očekávám, že ten kdo bude chtít spát, tak se o tom včas zmíní, zatím takové signály nemám.
Limit účastníků: max. bych viděl na 30
Asi vzniknou nějaké organ. náklady, takže bych vybíral 100 na osobu, co zbude proměním v ceny pro vítěze.
Revír: Svratka 4 je řeka – kaprovocejnového charakteru, voda je hlubší, okolo stromy. Lovené ryby: cejni, plotice, okoun, dále kapr, lín, ježdík atd.
Pozor řeka nepravidelně proudí, tak jak rozhodne hrázný o 5 km výš proti proudu. Nicméně tah vody není nějak drastický. Protože jsou v okolí stromy, tak zvažte, zda se vyplatí chytat na bič, pokud dostanete blbej flek, je to váš problém.
Hodnotil bych největší rybu a nejvíc ryb.
Večerní či odpolední program, bych ještě upřesnil. Pohrávám si s myšlenkou, že sraz by byl kolem 7 –8:00, místo upřesním, ale kousek od mostu je větší parkoviště. Konec 15:00. Na 16:30 by byly objednány kolínka či žebírka a začalo by se plkat.
Tato verze je stručný nástin toho, co Vás čeká a ještě se to může drobně změnit.
Přihlášky posílejte na robert.valek@volny.cz, tč: 608 700 442 nebo 541 223 202
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 2. října 2007 ve 23:09 ® Rybar211
-
no jakej asi, pořádej kaprařskej
reagovat - Úterý 2. října 2007 ve 22:28 ® njesek
-
mají tam i lední medvědy,ty mají naučený na určitou hodinu na krmení,ale nevím,jaké bys použil podběrák
reagovat - Pondělí 1. října 2007 ve 22:05 ® Robur
-
tož jsem to trochu přejmenoval, teď by mohli psát i ostatní
reagovat - Čtvrtek 27. září 2007 v 8:36 ® Robur
-
pife, to se nahledá, čutňáky v bastru nemají, ale povodit si lachtana, to by byla zajímavá zdolávačka
reagovat - Středa 26. září 2007 ve 22:17 ® pif
-
bystrc,ZOO..pavilon tučňáků…
reagovat - Středa 26. září 2007 ve 22:03 ® Rybar211
-
Uz se tesim az budu moci pristi rok chytat na rybku… Mate nejake mistecko, oblast, kde se da na ni neco chytit.?
reagovat - Středa 26. září 2007 v 7:30 ® Dědek
-
sumce jsem tam nedopatřením dostal na 5cm gumu, když jsem zkoušel candoše. to byl mazec, když se rozhod, že za mnou na břeh nepujde
reagovat))))
- Pondělí 24. září 2007 v 19:33 ® Rybar211
-
jj, diky
reagovat - Pondělí 24. září 2007 v 17:34 ® Robur
-
no tak štik je tam dle mého málo, sumci určitě ano
reagovat - Pondělí 24. září 2007 v 16:46 ® Rybar211
-
robur/ diky, a co takhle štika 80+? jsou tam nějaký? a co sumci?
reagovat - Pondělí 24. září 2007 v 9:55 ® Robur
-
úplně každý dravec až asi na mníka
reagovat - Pondělí 24. září 2007 v 9:26 ® Rybar211
-
Dá se na S4 chytit něco na mrtvou či živou rybku??
reagovat - Neděle 23. září 2007 ve 20:08 ® Robur
-
Njesek, dobře děláš, Regulus je maličký a dostane se tam, kam se ani vysavač nedostane…
reagovat))))))
- Sobota 22. září 2007 ve 20:42 ® njesek
-
Regul jako výhra??beru,potřebuju otroka
reagovat - Sobota 22. září 2007 ve 14:10 ® obrisek
-
já já se hlásím též, přijedu tam přes tunel…nikdy sem na žádné rybářské akci nebyl…
reagovat - Pátek 21. září 2007 v 7:57 ® silvan
-
Kurňa, nebo že by to bylo těmi závody ve vláčcce, co tam letos byly…a „ryby byly popíchané“?
reagovat - Pátek 21. září 2007 v 7:56 ® silvan
-
No dravců tam skutečně mnoho nenachytám…ale tvdrdím, že je to rukama
reagovat - Pátek 21. září 2007 v 0:03 ® regulus reakce na …
-
Robur – no to by byla výhra jak sviňa. -:)))))))))))
reagovat - Čtvrtek 20. září 2007 v 19:24 ® Švejk
-
Předběžně bych se taky připojil, „šalinó“ to mám 20 min. Aspoň provětrám feederové nádobíčko, než začne sezóna. Potom se k tomu už nedostanu
reagovat - Čtvrtek 20. září 2007 v 17:50 ® Rybar211
-
reagovat
- Čtvrtek 20. září 2007 v 17:33 ® Robur
-
Regule, nebuď drzej nebo tě dám do tomboly…
reagovat - Čtvrtek 20. září 2007 v 17:31 ® regulus reakce na …
-
silvan – nabízet ženu a dceru, no to to pěkně začíná. -:))))))))
Robur – nevymlouvej se, bojíš se, že by ti ty dravce vychytali, na tebe by nic nezbylo a ty bys musel na ryby chodit dál než 100m. -:))))))))
reagovat - Čtvrtek 20. září 2007 v 17:17 ® Robur
-
jo tak to jsem přehlídl, takže ryby: když pominu už 2 utopence, co jsem našel, tak cejni, cejni, cejni, plotice, okoun, kapr a zase cejni a malí cejni. Jinak je tam opravdu všechno. Určitě bych to chtěl před zahájenou dravců, páč těch fleků není tolik a dravců je tam ještě míň, ale třeba jsi úspěšnější.
reagovat - Čtvrtek 20. září 2007 v 17:10 ® silvan
-
Robur: naprosto elegantně a nenásilně jsi se vyhnul odpovědi na to, co tam lze nachytat…chápu…bude to překvapení
Mohu dotat dvě baby – starší i mladší…neboť moje drahá i náš smrad tu a tam loví…i když mladší fčil jen „vláčku“, tak sraz až po patnáctém
reagovat - Čtvrtek 20. září 2007 v 17:04 ® Rybar211
-
robur:to je me jasny:))) Takze ja bych se taky prihlasil.
reagovat - Čtvrtek 20. září 2007 v 17:03 ® Robur
-
211, včas se dozvíš, teď se sonduje zájem, s věkem problém není, ale lepčí by byla holka a trochu starší
reagovat - Čtvrtek 20. září 2007 v 17:01 ® regulus reakce na …
-
To se zeptej Robura, posledně když jsem tam byl, tak jsem chytil asi 3 červenky. -:))))
reagovat - Čtvrtek 20. září 2007 v 16:54 ® Rybar211
-
¨regulus: diky, vim kde to tam je… me kofola nevadi
reagovat)) ja moc pivečko nemusim:))) A da se tam vubec neco chytnout?
- Čtvrtek 20. září 2007 v 16:52 ® regulus reakce na …
-
Rybar211 – no sraz by asi byl u mostu (pěší lávka) přes Švarcavu v Komíně u restaurace Holiday (bývalý kino Hvězda), aby Robur mohl přijít v papučích, má to tam asi 100m. -:)))))))) Na chytání bez problémů, pivní večírek bys přetrpěl u kofoly. -:)))))
reagovat - Čtvrtek 20. září 2007 v 16:30 ® Rybar211
-
Zdar, jsem taky z Brna a zajímalo by mě, (nějak sem to nepochopil, kde přesně by ten Sraz byl na S4). Doufám že mezi sebe byste vzali i 15 kluka?!
reagovatV Jundrově mám Kousek od Piavy chatu…