Chytej.cz

Sraz Jihomoravanů na Svratce 4

19.9.2007 | Robur | 12.484 zobrazení | 134 odpovědí

tak po vydařeném srazu na Dobré vodě, bych se v případě zájmu pokusil zorganizovat sraz na mém chudém domácím revíru. Zatím bych preferoval účast jihomoraváků Chytejáků + těch co mají povolenku platnou i na JM. Šlo by cca o přelom května a června, prostě před zahájenou. navíc by se mohla udělat nějaká celorepubliková tradice, že např. v květnu by byl v každém kraji nějaký minisraz z dané lokality, pokaždé na jiném revíru. No a ta naša řeka je hlavně o bílé rybě a kapřících, takže feedr, plavačka, ale rozhodně nedoporučuji biče, jsou zde dost stromy. Jinak klasická náplň: pití, jídlo, rybaření, zpěv v libovolném pořadí:-) tak jsem po brutálním nátlaku odstoupil od dvojboje viz. historie fóra, z tohoto důvodu jsem musel sehnat více místa na chytání, abychom se tam všichni vešli. Vybral jsem místo mezi plechovou lávkou nad tzv. Sněhurkou a mostem, co po něm jede šalina do Bástru / je však dost daleko, abychom neměli pocit, že jsem ve městě. Níže máme fotky. V mezipauze bychom mohli objednat donášku pizy z Ponorky nebo gulášek a na závěr se pak přesunout do Holidaye, což je jediná nevýhoda, že se nám vzdálí zázemí a těm co by chtěli přespat, tak spaní. Ale není to nějaká tragedie, pěšky je to tak 25 minut nebo 3 zastávky šalinou nebo 5 minut autem.

SRAZ JIHOMORAVANŮ A ZBYTKU SVĚTA NA SVRATCE 4 S FEEDREM A PLAVAČKOU

KDY: 24. 5. 2007 sobota, čas a místo upřesním, pro brněnské bych sehnal spaní, otázka zda už z pátku na sobotu nebo ze soboty na neděli po večerní trachtaci. Očekávám, že ten kdo bude chtít spát, tak se o tom včas zmíní, zatím takové signály nemám.

Limit účastníků: max. bych viděl na 30

Asi vzniknou nějaké organ. náklady, takže bych vybíral 100 na osobu, co zbude proměním v ceny pro vítěze.

Revír: Svratka 4 je řeka – kaprovocejnového charakteru, voda je hlubší, okolo stromy. Lovené ryby: cejni, plotice, okoun, dále kapr, lín, ježdík atd.

Pozor řeka nepravidelně proudí, tak jak rozhodne hrázný o 5 km výš proti proudu. Nicméně tah vody není nějak drastický. Protože jsou v okolí stromy, tak zvažte, zda se vyplatí chytat na bič, pokud dostanete blbej flek, je to váš problém.

Hodnotil bych největší rybu a nejvíc ryb.

Večerní či odpolední program, bych ještě upřesnil. Pohrávám si s myšlenkou, že sraz by byl kolem 7 –8:00, místo upřesním, ale kousek od mostu je větší parkoviště. Konec 15:00. Na 16:30 by byly objednány kolínka či žebírka a začalo by se plkat.

Tato verze je stručný nástin toho, co Vás čeká a ještě se to může drobně změnit.

Přihlášky posílejte na robert.valek@volny.cz, tč: 608 700 442 nebo 541 223 202

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ... 3 2 1   
Čtvrtek 20. září 2007 ve 14:57 ® Dědek
Dědek

Já se k vám skulím z bystrca

reagovat
Čtvrtek 20. září 2007 ve 13:55 ® regulus reakce na …
regulus

Silvan – to seš vedle jak ta jedle. Pán je sice znalec, netvrdín, že si točený pivečko nedám, ale to ošlehání hospodskými ventilátory je zase přeháňka. -:))))))))) Jen jsem konstatoval stav občerstvovacích zařízení okolo místa konání. To aby jiní, co znalci místních poměrů nejsou byli v obraze, že žízní rozhodně neumřou. -:))))

reagovat
Čtvrtek 20. září 2007 ve 12:49 ® Robur
Robur

aha, zatím ten sraz vypadá dobře, jsem tři, každý bude jíst a spát doma:-))

reagovat
Čtvrtek 20. září 2007 ve 12:38 ® silvan
silvan

Robur: my tam bydlíme jen nějaké 4 roky – předtím Blansko. Nicméně před 35lety jsem do Jundrova občas jezdil za prabábou…a pak za vejšky na filmový klub do kina Zvratka…no..teď se ten kruh uzavřel:-) Jojo, vzpomínám si na Cementovic grupu – v DL berou kapříci furt:-) .

reagovat
Čtvrtek 20. září 2007 ve 12:29 ® Robur
Robur

Silvan, nejvic mě štve, že jsi Jundrovák a neznám tě, a to jsem tam od 73 do 93 bydlel. Potkali jsem se v Dolná¨ích loučkách letos, byl jsem tam s Cementem a tak hoďku po vašem příchodu odcházeli. šli ti malí kapři, cca duben?

reagovat
Čtvrtek 20. září 2007 ve 12:10 ® silvan
silvan

Robur: pokud se organizace chopíš…stejně v řiti budeš:-)

Regulus: ááá..pán je znalec:-) …jasně..už chápu ten tvůj vysněný klid na rybách…ošlehán hospodskými ventilátory:-) Dlužno podotknout, že z Pijavy by šlo ze zahrádky i háček smočiti…nakonec, toto občerstvovací zařízení mám nejblíže.

reagovat
Čtvrtek 20. září 2007 ve 12:04 ® Robur
Robur

silvan, s tím bičem to je prevence, páč, kdyby jich bylo 20, tak jsem v riti

reagovat
Čtvrtek 20. září 2007 v 11:35 ® regulus reakce na …
regulus

silvan – o hospůdkách vím, neboj, jen v těsném okolí splavu čtyři, kousek níž po proudu Pijava, kousek výš proti proudu Letná, no a skončili bysme U lva. -:))))))))

reagovat
Čtvrtek 20. září 2007 v 10:22 ® silvan
silvan

Robur: náhodou s bičem – odkládacím to tam leckde jde:-) …a málokdo si může zkusit chytat v pravidelných přívalových vlnách

Regulus: těch hospůdek je tam kolem „čtverky“ vícero…a navíc v OBI dělají výtečnou kávu:-)

reagovat
Středa 19. září 2007 ve 14:45 ® Robur
Robur

to si můžeš akorát potichy myslet:-))

reagovat
Středa 19. září 2007 ve 14:33 ® regulus reakce na …
regulus

Žádný hnidy nehledám, jen konstatuju skutečnou situaci.

reagovat
Středa 19. září 2007 ve 14:24 ® Robur
Robur

a ty na tom Regule nehledej hnidy

reagovat
Středa 19. září 2007 ve 14:24 ® Robur
Robur

no bylo by to tak do 20 lidí, stany dáme za loděnicu, takže tam nikdo nepoleze a myslím na horní část, tj. nad splavem a tam ti kolálisti už nejezdí a nebo chytat od tzv. Sněhurky po šalinovej most, tam je taky klid.

reagovat
Středa 19. září 2007 ve 13:30 ® regulus
regulus

No sem se pobavil. Aby bylo jasný, Robur to myslí dobře, je tam slušný zázemí restaurace která je vyhlášená z veletržních srazů, kolínka, žebírka, s ubytováním to už bude trochu horší, nevím jakou má ta ubytovna kapacitu, ale rozhodně si tam asi nelze postavit stan. Dalším kladem je to, že to Robur má asi 50 m od baráku. -:))))) (já si taky nemůžu stěžovat necelou hodinku MHD nebo půlhodinky autem). Má to ale jednu stinnou stránku. Zmíněný úsek řeky je v těsné blízkosti poměrně frekventované silnice, druhá část pod splavem, zase mezi zahrádkama s cyklostezkou za zády. Nejsem si tak úplně jistej, jestli je to správný prostředí. Já osobně mám na rybách rád klid.

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ... 3 2 1