Vyhledávání
Sraz Jihomoravanů na Svratce 4
19.9.2007 | Robur | 12.484 zobrazení | 134 odpovědítak po vydařeném srazu na Dobré vodě, bych se v případě zájmu pokusil zorganizovat sraz na mém chudém domácím revíru. Zatím bych preferoval účast jihomoraváků Chytejáků + těch co mají povolenku platnou i na JM. Šlo by cca o přelom května a června, prostě před zahájenou. navíc by se mohla udělat nějaká celorepubliková tradice, že např. v květnu by byl v každém kraji nějaký minisraz z dané lokality, pokaždé na jiném revíru. No a ta naša řeka je hlavně o bílé rybě a kapřících, takže feedr, plavačka, ale rozhodně nedoporučuji biče, jsou zde dost stromy. Jinak klasická náplň: pití, jídlo, rybaření, zpěv v libovolném pořadí:-) tak jsem po brutálním nátlaku odstoupil od dvojboje viz. historie fóra, z tohoto důvodu jsem musel sehnat více místa na chytání, abychom se tam všichni vešli. Vybral jsem místo mezi plechovou lávkou nad tzv. Sněhurkou a mostem, co po něm jede šalina do Bástru / je však dost daleko, abychom neměli pocit, že jsem ve městě. Níže máme fotky. V mezipauze bychom mohli objednat donášku pizy z Ponorky nebo gulášek a na závěr se pak přesunout do Holidaye, což je jediná nevýhoda, že se nám vzdálí zázemí a těm co by chtěli přespat, tak spaní. Ale není to nějaká tragedie, pěšky je to tak 25 minut nebo 3 zastávky šalinou nebo 5 minut autem.
SRAZ JIHOMORAVANŮ A ZBYTKU SVĚTA NA SVRATCE 4 S FEEDREM A PLAVAČKOU
KDY: 24. 5. 2007 sobota, čas a místo upřesním, pro brněnské bych sehnal spaní, otázka zda už z pátku na sobotu nebo ze soboty na neděli po večerní trachtaci. Očekávám, že ten kdo bude chtít spát, tak se o tom včas zmíní, zatím takové signály nemám.
Limit účastníků: max. bych viděl na 30
Asi vzniknou nějaké organ. náklady, takže bych vybíral 100 na osobu, co zbude proměním v ceny pro vítěze.
Revír: Svratka 4 je řeka – kaprovocejnového charakteru, voda je hlubší, okolo stromy. Lovené ryby: cejni, plotice, okoun, dále kapr, lín, ježdík atd.
Pozor řeka nepravidelně proudí, tak jak rozhodne hrázný o 5 km výš proti proudu. Nicméně tah vody není nějak drastický. Protože jsou v okolí stromy, tak zvažte, zda se vyplatí chytat na bič, pokud dostanete blbej flek, je to váš problém.
Hodnotil bych největší rybu a nejvíc ryb.
Večerní či odpolední program, bych ještě upřesnil. Pohrávám si s myšlenkou, že sraz by byl kolem 7 –8:00, místo upřesním, ale kousek od mostu je větší parkoviště. Konec 15:00. Na 16:30 by byly objednány kolínka či žebírka a začalo by se plkat.
Tato verze je stručný nástin toho, co Vás čeká a ještě se to může drobně změnit.
Přihlášky posílejte na robert.valek@volny.cz, tč: 608 700 442 nebo 541 223 202
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 20. září 2007 ve 14:57 ® Dědek
-
Já se k vám skulím z bystrca
reagovat - Čtvrtek 20. září 2007 ve 13:55 ® regulus reakce na …
-
Silvan – to seš vedle jak ta jedle. Pán je sice znalec, netvrdín, že si točený pivečko nedám, ale to ošlehání hospodskými ventilátory je zase přeháňka. -:))))))))) Jen jsem konstatoval stav občerstvovacích zařízení okolo místa konání. To aby jiní, co znalci místních poměrů nejsou byli v obraze, že žízní rozhodně neumřou. -:))))
reagovat - Čtvrtek 20. září 2007 ve 12:49 ® Robur
-
aha, zatím ten sraz vypadá dobře, jsem tři, každý bude jíst a spát doma
reagovat - Čtvrtek 20. září 2007 ve 12:38 ® silvan
-
Robur: my tam bydlíme jen nějaké 4 roky – předtím Blansko. Nicméně před 35lety jsem do Jundrova občas jezdil za prabábou…a pak za vejšky na filmový klub do kina Zvratka…no..teď se ten kruh uzavřel
reagovatJojo, vzpomínám si na Cementovic grupu – v DL berou kapříci furt
.
- Čtvrtek 20. září 2007 ve 12:29 ® Robur
-
Silvan, nejvic mě štve, že jsi Jundrovák a neznám tě, a to jsem tam od 73 do 93 bydlel. Potkali jsem se v Dolná¨ích loučkách letos, byl jsem tam s Cementem a tak hoďku po vašem příchodu odcházeli. šli ti malí kapři, cca duben?
reagovat - Čtvrtek 20. září 2007 ve 12:10 ® silvan
-
Robur: pokud se organizace chopíš…stejně v řiti budeš
Regulus: ááá..pán je znalec
reagovat…jasně..už chápu ten tvůj vysněný klid na rybách…ošlehán hospodskými ventilátory
Dlužno podotknout, že z Pijavy by šlo ze zahrádky i háček smočiti…nakonec, toto občerstvovací zařízení mám nejblíže.
- Čtvrtek 20. září 2007 ve 12:04 ® Robur
-
silvan, s tím bičem to je prevence, páč, kdyby jich bylo 20, tak jsem v riti
reagovat - Čtvrtek 20. září 2007 v 11:35 ® regulus reakce na …
-
silvan – o hospůdkách vím, neboj, jen v těsném okolí splavu čtyři, kousek níž po proudu Pijava, kousek výš proti proudu Letná, no a skončili bysme U lva. -:))))))))
reagovat - Čtvrtek 20. září 2007 v 10:22 ® silvan
-
Robur: náhodou s bičem – odkládacím to tam leckde jde
…a málokdo si může zkusit chytat v pravidelných přívalových vlnách
Regulus: těch hospůdek je tam kolem „čtverky“ vícero…a navíc v OBI dělají výtečnou kávu
reagovat - Středa 19. září 2007 ve 14:45 ® Robur
-
to si můžeš akorát potichy myslet
reagovat - Středa 19. září 2007 ve 14:33 ® regulus reakce na …
-
Žádný hnidy nehledám, jen konstatuju skutečnou situaci.
reagovat - Středa 19. září 2007 ve 14:24 ® Robur
-
a ty na tom Regule nehledej hnidy
reagovat - Středa 19. září 2007 ve 14:24 ® Robur
-
no bylo by to tak do 20 lidí, stany dáme za loděnicu, takže tam nikdo nepoleze a myslím na horní část, tj. nad splavem a tam ti kolálisti už nejezdí a nebo chytat od tzv. Sněhurky po šalinovej most, tam je taky klid.
reagovat - Středa 19. září 2007 ve 13:30 ® regulus
-
No sem se pobavil. Aby bylo jasný, Robur to myslí dobře, je tam slušný zázemí restaurace která je vyhlášená z veletržních srazů, kolínka, žebírka, s ubytováním to už bude trochu horší, nevím jakou má ta ubytovna kapacitu, ale rozhodně si tam asi nelze postavit stan. Dalším kladem je to, že to Robur má asi 50 m od baráku. -:))))) (já si taky nemůžu stěžovat necelou hodinku MHD nebo půlhodinky autem). Má to ale jednu stinnou stránku. Zmíněný úsek řeky je v těsné blízkosti poměrně frekventované silnice, druhá část pod splavem, zase mezi zahrádkama s cyklostezkou za zády. Nejsem si tak úplně jistej, jestli je to správný prostředí. Já osobně mám na rybách rád klid.
reagovat