Vyhledávání
Sraz Jihomoravanů na Svratce 4
19.9.2007 | Robur | 12.476 zobrazení | 134 odpovědí
tak po vydařeném srazu na Dobré vodě, bych se v případě zájmu pokusil zorganizovat sraz na mém chudém domácím revíru. Zatím bych preferoval účast jihomoraváků Chytejáků + těch co mají povolenku platnou i na JM. Šlo by cca o přelom května a června, prostě před zahájenou. navíc by se mohla udělat nějaká celorepubliková tradice, že např. v květnu by byl v každém kraji nějaký minisraz z dané lokality, pokaždé na jiném revíru. No a ta naša řeka je hlavně o bílé rybě a kapřících, takže feedr, plavačka, ale rozhodně nedoporučuji biče, jsou zde dost stromy. Jinak klasická náplň: pití, jídlo, rybaření, zpěv v libovolném pořadí:-) tak jsem po brutálním nátlaku odstoupil od dvojboje viz. historie fóra, z tohoto důvodu jsem musel sehnat více místa na chytání, abychom se tam všichni vešli. Vybral jsem místo mezi plechovou lávkou nad tzv. Sněhurkou a mostem, co po něm jede šalina do Bástru / je však dost daleko, abychom neměli pocit, že jsem ve městě. Níže máme fotky. V mezipauze bychom mohli objednat donášku pizy z Ponorky nebo gulášek a na závěr se pak přesunout do Holidaye, což je jediná nevýhoda, že se nám vzdálí zázemí a těm co by chtěli přespat, tak spaní. Ale není to nějaká tragedie, pěšky je to tak 25 minut nebo 3 zastávky šalinou nebo 5 minut autem.
SRAZ JIHOMORAVANŮ A ZBYTKU SVĚTA NA SVRATCE 4 S FEEDREM A PLAVAČKOU
KDY: 24. 5. 2007 sobota, čas a místo upřesním, pro brněnské bych sehnal spaní, otázka zda už z pátku na sobotu nebo ze soboty na neděli po večerní trachtaci. Očekávám, že ten kdo bude chtít spát, tak se o tom včas zmíní, zatím takové signály nemám.
Limit účastníků: max. bych viděl na 30
Asi vzniknou nějaké organ. náklady, takže bych vybíral 100 na osobu, co zbude proměním v ceny pro vítěze.
Revír: Svratka 4 je řeka – kaprovocejnového charakteru, voda je hlubší, okolo stromy. Lovené ryby: cejni, plotice, okoun, dále kapr, lín, ježdík atd.
Pozor řeka nepravidelně proudí, tak jak rozhodne hrázný o 5 km výš proti proudu. Nicméně tah vody není nějak drastický. Protože jsou v okolí stromy, tak zvažte, zda se vyplatí chytat na bič, pokud dostanete blbej flek, je to váš problém.
Hodnotil bych největší rybu a nejvíc ryb.
Večerní či odpolední program, bych ještě upřesnil. Pohrávám si s myšlenkou, že sraz by byl kolem 7 –8:00, místo upřesním, ale kousek od mostu je větší parkoviště. Konec 15:00. Na 16:30 by byly objednány kolínka či žebírka a začalo by se plkat.
Tato verze je stručný nástin toho, co Vás čeká a ještě se to může drobně změnit.
Přihlášky posílejte na robert.valek@volny.cz, tč: 608 700 442 nebo 541 223 202
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 1. února 2009 v 16:40 ® Robur
-
neoprášíme myšlenku?
reagovat - Středa 23. července 2008 ve 21:16 ® silvan
-
Robur: už jsem to našel a pochopil, že nebyl. Bude?
reagovat - Středa 21. května 2008 v 11:07 ® Robur
-
ee, vykakal jako vysral
reagovat - Středa 21. května 2008 v 10:22 ® Rybar211
-
Tkže bude se to pořádat?
reagovat - Úterý 13. května 2008 v 11:19 ® čabi
-
Omlouvám se,ale nemohu se zůčastnit kvůli škole,mám toho moc.
reagovat - Pondělí 12. května 2008 v 10:13 ® Robur
-
vzhledem k mnoha připomínkám a následným nulovým reakcím jsem se na to vykakal
reagovat - Pondělí 12. května 2008 v 9:16 ® MiK
-
Něco nového ???
reagovat - Úterý 1. dubna 2008 ve 20:33 ® Robur
-
tak udělám poslední projev dobré vůle, nic níže v historii neplatí krom fotek. Organizačně platí jen to co je v úvodu fóra a přihlášky, které jse doposud napsali, jsem úplně zrušil. Platí jen orientační fota fleků v histori z 10. 2. 2008 a fota výborné bašty a zázemí ve veltržním srazu 2008
reagovat - Úterý 1. dubna 2008 ve 20:32 ® Robur
-
tak udělám poslední projev dobré vůle, nic níže v historii neplatí krom fotek. Organizačně platí jen to co je v úvodu fóra a přihlášky jsem úplně zrušil. Platí jen orientační fota fleků v histori z 10. 2. 2008 a fota výborné bašty a zázemí ve veltržním srazu 2008.
reagovat - Úterý 1. dubna 2008 ve 20:30 ® Robur
-
.....................................................
reagovat - Neděle 2. března 2008 ve 21:55 ® Robur
-
ne, páč neumím jahodový bobky
reagovat - Neděle 2. března 2008 ve 20:43 ® MiK
-
Robur> hele a berou ti tam i oukleje? Nemyslím žádné mrdky, ale ty pořádné – na odznak !
reagovat - Pátek 29. února 2008 v 19:20 ® Robur
-
v prostředku,................na ostrůvku
reagovat - Pátek 29. února 2008 v 18:51 ® MiK
-
a hele gde je chytáš? U kraje nebo vprostředku a nacotidou?
reagovat - Pátek 29. února 2008 v 18:01 ® Robur
-
ano, ale každému ukousnu hlavičku, takže jich ubývá
reagovat - Pátek 29. února 2008 v 17:54 ® MiK
-
Robur:hele, berou na Svratce 4 taky perlíni?
reagovat - Sobota 23. února 2008 ve 22:49 ® Rybar211
-
Doktor z hor
reagovat - Pátek 22. února 2008 v 18:36 ® Robur
-
už jsem z hor
reagovat - Úterý 19. února 2008 ve 20:25 ® MiK
-
Kuk – Robur je pořád na horách ?
reagovat - Pátek 15. února 2008 v 19:24 ® MiK
-
Robur> já v pátek nemívám čas, bo makám ve vlastní hospodě.
reagovat - Pátek 15. února 2008 v 18:11 ® Robur
-
Mik, jakto že nejsi nahlášen na veletržním srazu?
reagovat - Pátek 15. února 2008 v 18:05 ® MiK
-
No nic. Počkáme, jak dopadne první sraz. Pokud to bude průser, druhý už se konat stejně nebude. Dopadne-li však nad očekávání dobře, pro velký úspěch necháme Robura zorganizovat i ten druhý
reagovat)
- Pátek 15. února 2008 v 16:22 ® Robur
-
no, požádal jsem Hada o změnu toho úvodu, aby už konečně bylo jasno. Mik, je to jen můj pocit, že jsi se na nic neptal…
.
Ne Regule, jedu na hory, tak to tady moderuj.
reagovat - Pátek 15. února 2008 v 16:07 ® regulus reakce na …
-
MiK – mlč a nic se ti nestane. -:))))))))))
S tím druhým stazem mě napadlo, že by ses toho mohl ujmout ty, Chobot nebo Hartlovka by to třeba spravila, třeba by ti s tím Jiris píchl. -:))))
reagovat - Pátek 15. února 2008 ve 13:56 ® MiK
-
Robur> dobře jsi vybral. Nenech se rozhodit rejpálkama. Taky jsem slyšel, že druhý sraz bude organizovat Regul, někde na regulované Svratce pod Brnem. Tak fakt nevím…
reagovat - Čtvrtek 14. února 2008 ve 21:00 ® Robur
-
kuk
reagovat - Neděle 10. února 2008 v 17:56 ® Robur
-
uvidíš, mám práci
reagovat - Neděle 10. února 2008 v 17:51 ® kubas
-
ideální a hrajete tak že se střídáte v bráně nebo bez brankářů?
reagovat - Neděle 10. února 2008 v 17:49 ® Robur
-
tuším Canadien ale typ nevím, jo na desátýho jsem málem zapomněl, 10 je nás
reagovat - Neděle 10. února 2008 v 17:41 ® kubas
-
nemám, to by chtělo ještě jednoho a je to v poho. co tam mají za florbalky?
reagovat