Vyhledávání
Sraz Jihomoravanů na Svratce 4
19.9.2007 | Robur | 12.487 zobrazení | 134 odpovědí
tak po vydařeném srazu na Dobré vodě, bych se v případě zájmu pokusil zorganizovat sraz na mém chudém domácím revíru. Zatím bych preferoval účast jihomoraváků Chytejáků + těch co mají povolenku platnou i na JM. Šlo by cca o přelom května a června, prostě před zahájenou. navíc by se mohla udělat nějaká celorepubliková tradice, že např. v květnu by byl v každém kraji nějaký minisraz z dané lokality, pokaždé na jiném revíru. No a ta naša řeka je hlavně o bílé rybě a kapřících, takže feedr, plavačka, ale rozhodně nedoporučuji biče, jsou zde dost stromy. Jinak klasická náplň: pití, jídlo, rybaření, zpěv v libovolném pořadí:-) tak jsem po brutálním nátlaku odstoupil od dvojboje viz. historie fóra, z tohoto důvodu jsem musel sehnat více místa na chytání, abychom se tam všichni vešli. Vybral jsem místo mezi plechovou lávkou nad tzv. Sněhurkou a mostem, co po něm jede šalina do Bástru / je však dost daleko, abychom neměli pocit, že jsem ve městě. Níže máme fotky. V mezipauze bychom mohli objednat donášku pizy z Ponorky nebo gulášek a na závěr se pak přesunout do Holidaye, což je jediná nevýhoda, že se nám vzdálí zázemí a těm co by chtěli přespat, tak spaní. Ale není to nějaká tragedie, pěšky je to tak 25 minut nebo 3 zastávky šalinou nebo 5 minut autem.
SRAZ JIHOMORAVANŮ A ZBYTKU SVĚTA NA SVRATCE 4 S FEEDREM A PLAVAČKOU
KDY: 24. 5. 2007 sobota, čas a místo upřesním, pro brněnské bych sehnal spaní, otázka zda už z pátku na sobotu nebo ze soboty na neděli po večerní trachtaci. Očekávám, že ten kdo bude chtít spát, tak se o tom včas zmíní, zatím takové signály nemám.
Limit účastníků: max. bych viděl na 30
Asi vzniknou nějaké organ. náklady, takže bych vybíral 100 na osobu, co zbude proměním v ceny pro vítěze.
Revír: Svratka 4 je řeka – kaprovocejnového charakteru, voda je hlubší, okolo stromy. Lovené ryby: cejni, plotice, okoun, dále kapr, lín, ježdík atd.
Pozor řeka nepravidelně proudí, tak jak rozhodne hrázný o 5 km výš proti proudu. Nicméně tah vody není nějak drastický. Protože jsou v okolí stromy, tak zvažte, zda se vyplatí chytat na bič, pokud dostanete blbej flek, je to váš problém.
Hodnotil bych největší rybu a nejvíc ryb.
Večerní či odpolední program, bych ještě upřesnil. Pohrávám si s myšlenkou, že sraz by byl kolem 7 –8:00, místo upřesním, ale kousek od mostu je větší parkoviště. Konec 15:00. Na 16:30 by byly objednány kolínka či žebírka a začalo by se plkat.
Tato verze je stručný nástin toho, co Vás čeká a ještě se to může drobně změnit.
Přihlášky posílejte na robert.valek@volny.cz, tč: 608 700 442 nebo 541 223 202
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 10. února 2008 v 17:38 ® Robur
-
zatím 9, pokud někoho máš, ber ho, páč 4*4 je záhul
reagovat - Neděle 10. února 2008 v 17:37 ® kubas
-
robur: kolik tam bude lidí na florbale?
reagovat - Neděle 10. února 2008 v 17:22 ® Robur
-
mě, oprava
reagovat - Neděle 10. února 2008 v 17:21 ® Robur
-
kurnik Regule, neser. Smiř se prosím s tím, že Brno je MĚSTO a leží na soutoku dvou řek a při nejlepší vůli vybírám nejhezčí úsek. Až tam budu chtít spát pod širákem, tak pojedu někam za Brno. Prygl je taky hnus. Ještě mně napadá Poříčí
reagovatToto bude poprvé a má to seznamovací charakter. Úsek je přehledný a pro všechny relativně spravedlivý. V Jobsku je možná trošičku klidněji, ale není tam tolik místa.
- Neděle 10. února 2008 v 17:05 ® regulus reakce na …
-
Sněhurko, tak máš napsat most u Letné nebo údolí oddechu, se mě ty fotky nějak nezdály, zmátlo mě to „… abychom neměli pocit, že jsem ve městě.“ To fakt nebudeme mít pocit, čtyřproudovka za zádama nebo před čumákem.
reagovat - Neděle 10. února 2008 v 16:17 ® Robur
-
hihi, trpaslík nezná Sněhurku, tak je to most u kamenolomu, když jdeš do Údolí oddechu. My bychom chytali proti proudu na obou březích. U toho šalinového mostu je naopak před pneuservisem pěkné parkoviště a dobře se to bude hledat. Včera jsem si to prošel a je tam dobrejch 40 fleků, tedy na obou březích.
reagovat - Neděle 10. února 2008 v 16:09 ® regulus reakce na …
-
Ty Sněhurko (v životě jsem to neslyšel), to je ta lávka u kníničskýho fotbalovýho hřiště??? Pokud ano, tak předpokládám, že myslíš úsek od lávky směrem k hrázi (ten kousek od lávky co je na fotkách k lávce u zoologické mě moc vhodnej nepřipadá). V tom případě bych tam šalinovej most moc nepletl, někdo by mohl taky zabloudit. pro pořádek GPS té lávky – Loc: 49°13'52.37"N, 16°31'45.023"E
reagovat - Neděle 10. února 2008 ve 14:15 ® klaxon
-
Robur: do ty doby se do Brna nedostanu. Jinak florbal uz sem kolikrat hral, ale posledni dobou uy me to tolik nebere,radsi futsal nebo tak:D
reagovat - Neděle 10. února 2008 ve 13:10 ® Robur
-
tak jsem po brutálním nátlaku odstoupil od dvojboje, z tohoto důvodu jsem musel sehnat více místa na chytání, abychom se tam všichni vešli. Vybral jsem místo mezi plechovou lávkou nad tzv. Sněhurkou a mostem, co po něm jede šalina do Bástru / je však dost daleko, abychom neměli pocit, že jsem ve městě. Níže máme fotky. V mezipauze bychom mohli objednat donášku Pizy z Ponorky nebo gulášek a na závěr se pak přesunout do Holidaye, což je jediná nevýhoda, že se nám vzdálí zázemí a těm co by chtěli přespat, tak spaní. Ale není to nějaká tragedie, pěšky je to tak 25 minut nebo 3 zastávky šalinou nebo 5 minut autem.
reagovat - Neděle 10. února 2008 ve 13:01 ® Robur
- reagovat
- Neděle 10. února 2008 ve 13:00 ® Robur
- reagovat
- Neděle 10. února 2008 ve 12:59 ® Robur
- reagovat
- Neděle 10. února 2008 ve 12:58 ® Robur
- reagovat
- Neděle 10. února 2008 ve 12:13 ® kubas
-
robur: díky před sedmou su tam.
reagovat - Neděle 10. února 2008 ve 12:13 ® Robur
-
KUdelova 8, sraz 18:45, a co Klaxon? jestli jsi někdy hrál hokej, tak nebudeš mít problém
reagovat - Neděle 10. února 2008 v 11:49 ® klaxon
-
Robur: ja trouba sem cetl fotbal, proto tak blba otazka:D
reagovat - Neděle 10. února 2008 v 11:38 ® kubas
-
Robur: já se hlásím, zadej přesnou adresu, dík.
reagovat - Neděle 10. února 2008 v 11:38 ® Robur
-
stav. průmka, roh Kudelky a Drobného, myslím Kudelova 8, sprchy, gumový povrch, klidně lze hrát 5×5
reagovat - Neděle 10. února 2008 v 11:35 ® Robur
-
super hala, vstup za 20 kč,půjčení značkové florbalky další 20ka, je to na KUdelce, místo pořád je
reagovat - Neděle 10. února 2008 v 11:06 ® kubas
-
Robur: a máš na půjčení florbalku? já mám své 2 ve škole
reagovat - Neděle 10. února 2008 v 0:10 ® klaxon
-
Robur: kousek od Jarosky…a to je jako co?? A je to venku pod svetlama a nebo v hale? Bych mozna sel s kamosem jeste, ale musel bych si sehnat drivejsi bus do brna, bo mam prijet az pred 8.
reagovat - Sobota 9. února 2008 v 19:00 ® Robur
-
o víkendu řeším nedostatek hráču na nedělní florbal, tak je to tu opět, nechce si někdo dojít rekreačně zahrát v 19:00 v neděli, je to kousek od Jarošky. Sice mimo téma, ale snad se někdo chytne.
reagovat - Středa 30. ledna 2008 ve 21:00 ® kubas
-
No jen že byly negativní ohlasy na ty závody, tak jestli se něco nezměnilo.
reagovat - Středa 30. ledna 2008 ve 20:59 ® Robur
-
myslím, že tak, jak jsem napsal 23. 1. ve 14:23
reagovat - Středa 30. ledna 2008 ve 20:35 ® kubas reakce na …
-
Robur: tak řekni, jak to bude!
reagovat - Středa 30. ledna 2008 v 19:19 ® Robur
-
nějak mrtvo
reagovat - Neděle 27. ledna 2008 v 17:47 ® kubas
-
Rybar211: na to se vykašli, voni to přežijou
reagovat - Pátek 25. ledna 2008 v 16:06 ® Rybar211
-
sorry: vozralÝho
reagovat - Pátek 25. ledna 2008 v 16:06 ® Rybar211
-
Tož, mě ty závody nějak nevadijou, ale prijde tak ci tak. Problem je v tom, ze me moje milovana maminka nesmi videt vozraliho, pac me jeste nebylo 18. Ale to se snad zmakne…
reagovat - Čtvrtek 24. ledna 2008 ve 21:53 ® regulus
-
Robur – nekomplikuješ to trochu??? Nechal bych tomu volnej průběh, na závody se vysral, jak u vás tak na priglu se stejně chytne hovno.
reagovat