Chytej.cz

Noční lov a netopýři necteno

17.9.2007 | Breva | 3.243 zobrazení | 11 odpovědí

Včera večer jsem zkoušel ulovit candáta na feeder,ale nevydržel jsem ani do konce.Protože mi špička pořád poskakovala od nárazů netopýrů do silonu,nepomohlo ani když jsem dal silon co nejblíž k hladině.Máte způsob jak tomu zabránit.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 19. září 2007 ve 22:20 ® Syky reakce na …

No možem povedať že ani 100Kg šnúra neodradí netopiera aby ju otestoval.

reagovat
Středa 19. září 2007 ve 12:28 ® Firetiger reakce na …
Firetiger

Tak to jseš lepčí, mě se podařilo ho jenom sestřelit šňůrou do vody, ve které se pak plácal. Mrškám hmyzožravým zachutnali za soumraku se rojící chrostíci.

reagovat
Úterý 18. září 2007 v 17:50 ® Axamith
Axamith

Pánové, mě se podařilo na mouchu netopíra ulovit. Večer jsem sušil a netopír na to vystartoval a už to měl v křídle. Ale byl podmírovej.

reagovat
Úterý 18. září 2007 ve 12:24 ® harpunar

pif-já mám smůlu,moje stará má kaloně!

reagovat
Úterý 18. září 2007 v 0:13 ® hecht
hecht

1.Začni používat sumcařské 100 kg šňůry,aby je ti chudáci mohli identifikovat :-) 2. nebo jim lámanou ultrazvukovkou zděl, ať se ti nepletou do tvého relaxování :-) 3.Chytej normálně na těžko s čihátkem, a špičku prutu dej lehce pod hladinu. PS: dej vědět co zabralo ???

reagovat
Pondělí 17. září 2007 ve 22:32 ® Vlackar
Vlackar

Prutos: …vzkušenost?

reagovat
Pondělí 17. září 2007 ve 22:20 ® Prutos reakce na …
Prutos

Pif: Ty barbare! Ty nevíš že když se dobře upeče dá se jíst i s kostmi?! Krásně křupou… .-)

reagovat
Pondělí 17. září 2007 ve 21:07 ® pif
pif

nejhezčí pohled je na vykoštěnýho netopýra.....:o)

reagovat
Pondělí 17. září 2007 v 17:42 ® Sander
Sander

Kosmik > zcela naopak. Pokud se loví na položenou (feeder) s mrtvou fiškou, říjen a listopad bývají moc dobré měsíce. A netopýrů už je jak šafránu.

reagovat
Pondělí 17. září 2007 v 17:18 ® Kosmik

Být tebou tak bych si počkal až nebudou lítat netopýři, ale to většinou neberou ani candáti.

reagovat
Pondělí 17. září 2007 ve 12:42 ® Mary
Mary

Začít lovit netopýry, zaručeně větší úspěch. Výborný jsou tři dny naložený a ugrilovat

reagovat