Chytej.cz

Slezská Harta necteno

17.9.2007 | Petula | 796.017 zobrazení | 6.261 odpovědí

Vodní dílo leží v okrese Bruntál. Vzniklo přehrazením toku řeky Moravice, která zde protékala úzkým údolím.Ačkoliv mladý rybářský revír,ale uloveno již bylo na této přehradě mnoho trofejních ryb,převážně dravci štika,candát.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pondělí 15. srpna 2011 v 19:29 ® jajco reakce na …
jajco

Stroft> Já jen že tam kolem 21h kolem projeli dva čluny a vytahovali je a předtím sem slyšel vábničku.

reagovat
Pondělí 15. srpna 2011 ve 14:18 ® Stroft reakce na …
Stroft

jajco> Ahoj, byl jsem na hliníkové lodi „Linder“.Ale v Rázové jsem nespouštěl, tam je zákaz vjezdu:-((

reagovat
Pondělí 15. srpna 2011 v 7:41 ® jajco reakce na …
jajco

Stroft> Ahoj,nebyl jsi na člunu a nevytahoval jsi ho v Razové?Ja tam byl i včera vláčet a jeden candát kolem 45 se podařil.Brácha na plavanou dva malé.

reagovat
Pondělí 15. srpna 2011 v 0:48 ® Stroft reakce na …
Stroft

jajco> Teď jsem se vrátil, tak špatný lov jsem na Hartě ještě nezažil, ani sumci se nezvedali. Zanevirám na Hartu a další pokus až říjnu:-((

reagovat
Neděle 14. srpna 2011 ve 23:23 ® candát

Sobota večer na přítoku u Nové Pláně bez záběru , zato o zábavu postaráno 1 x výstřel z děla , v 21:00 tak 5 minut ohňostroj a potom volná zábava až do rána . Ryby vůbec nebraly tak snad příště to bude lapší a bez kytary.

reagovat
Neděle 14. srpna 2011 ve 22:47 ® rybardusacek
rybardusacek

Tak jsem se vrátil z Harty domů. Od pátku se tam vystřídaly, kromě zimy (nesněžilo), snad všechny roční období. Ale zachytal jsem si. Kapry jsem nepočítal. A v sobotu večer jeden candát 50 cm. Tak ať se vám všem také daří…

reagovat
Neděle 14. srpna 2011 v 9:26 ® jajco reakce na …
jajco

Stroft> Tak včera úspěšný večer.Sice to začalo špatně,první nához padla rapela,ale potom začali candáti papat.Bratr chytl tri kolem 40 na rybku,já na přívlač 57 a jeden kolem 40.Jeden vetší se ještě setřepal.

reagovat
Sobota 13. srpna 2011 v 18:52 ® jajco reakce na …
jajco

Stroft> Možná že přespím a zkusím ještě chvilku ráno.Tu podprsenku sem neměřil,ale to co v ní někdy bylo,mohlo být tak akorát do ruky.Jestli přijedu v noci,tak dám ráno vědet jak se dařilo či nedařilo.

reagovat
Sobota 13. srpna 2011 v 17:32 ® Stroft
Stroft

jajco> Já tě ráno vystřídám:-) tak mi tam něco nechej.Ps. ta podprda měla míru? (Pro neznalé, to je od č.2.)

reagovat
Sobota 13. srpna 2011 ve 14:50 ® jajco
jajco

Tak dnes večer zkusím vláčku,snad se nějaky candát nebo třeba sumec splete.Doufám že to nebude podprsenka jak na nedávné dovolené na orlíku.

reagovat
Sobota 13. srpna 2011 v 9:17 ® šikula reakce na …
šikula

mycek> Jeste mi je kamos neposlal. Blba doba dovolenych.Zau­rguju to.

reagovat
Pátek 12. srpna 2011 ve 23:48 ® mycek
mycek

Zadařilo se a zítra ráno vyrážim.Zatím jen do ůterka,ale možná se to prodlouží. Šikulo,těšil jsem se na ty fotky a zatím nic.Jak se vrátím,tak pár fotek dám.Možná to bude jen příroda.

reagovat
Středa 10. srpna 2011 ve 14:19 ® Stroft reakce na …
Stroft

AdamHT> A, že nepísneš, zrádče.

reagovat
Středa 10. srpna 2011 ve 12:33 ® AdamHT reakce na …
AdamHT

Stroft> ale už to bere, okouni a candáti

reagovat
Úterý 9. srpna 2011 ve 22:51 ® rgb23 reakce na …
rgb23

petrikveprik> je to stejný jako každý jiný rok, jedni nadávají že to nebere, jiní si zachytají. V pátek jsem měl problémy chytat s jedním feederem – záběry dřív než jsem položil prut do vidliček, v sobotu na stejném místě 4 pruty a ani záběr:-)

reagovat
Úterý 9. srpna 2011 ve 22:41 ® Stroft
Stroft

Chlapi, mějak se mi nechce věřit, že by ta naše Hartička byla až tak mrtvá. Jakmile se uklidní vítr tak to tam vyzkouším. Cílená ryba Sumec-Candát.

reagovat
Úterý 9. srpna 2011 v 16:55 ®  reakce na …

šikula> chlapi s těma rybama mi to letos připadá úplně v prrrr úplně všude :-( Poslední dobou si připadám na rybách ať už jsem kdekoli jako bych nahazoval do kaluže kde není vůbec nic..

reagovat
Úterý 9. srpna 2011 v 7:46 ® šikula
šikula

Tak už téměř měsíc nucené přestávky bez Harty:-(( A když to tady tak vidím,tak to dobrovolně protáhnu až do září a vyrazím na hřiby:-D

reagovat
Pondělí 8. srpna 2011 ve 22:45 ® džigit

teď tam našli nějakého utopence.Nechybí Vám kamarád?

reagovat
Pondělí 8. srpna 2011 ve 22:31 ® papepa

Jo to je fakt s tim konopím,přidal jsem ho do kukuřice a než jsem zjistil že plave kapři se mohli posrat na hladině jak to sbírali(příště povařit)a já samo nic nechyt.čus.

reagovat
Pondělí 8. srpna 2011 ve 22:17 ® papepa

Čtyři dny na Hartě u ostrova(polo­ostrov)1 kapr pár cejnů a plotic,hloubka 6–10metrů zkoušel jsem i za hranu do 18m. tam přišel ten kapřík krmení kukuřice,pšenice dobře vařená dravci nic,stoupala voda za ty 4.dny cca 15 cm je to tím? bo už jsem z toho jelen.Co je špatně?dík za slušné reakce (jezdím tam už 10.let,ale tohle jsem ještě nezažil letos již podruhé.

reagovat
Sobota 6. srpna 2011 ve 12:34 ® Stroft reakce na …
Stroft

letadloaero> Candát 80cm to je slušný kousek, fotka by nebyla?

reagovat
Sobota 6. srpna 2011 v 11:50 ® letadloaero

Včera hafo cejnů, kapřík 48 a večer candátci 53, 62 a 80 cm a to nepočítám okouny kolem 20 cm pri zkoušce malých rotaček.

reagovat
Sobota 6. srpna 2011 v 11:04 ® trool

Harta od 2. do 4.8.oblast včelí les par cejnů aplotic na fider.Dravci 0.,kaři 2 dorostenci.To­talní rybí vyprask.

reagovat
Čtvrtek 4. srpna 2011 v 16:04 @ pecan

zdarec jak je to na harte s bojkama?muzou se davat?

reagovat
Úterý 2. srpna 2011 ve 22:57 ® Merkury69 reakce na …
Merkury69

:-D diky :-D

reagovat
Úterý 2. srpna 2011 ve 21:18 ® kingkubik

chystate se tedka nekdo jit podrazdit dravce?jo jinak chtel by jsem vedet chodite nekdo na sumce?nebo povedli se vam letos nejaci?

reagovat
Úterý 2. srpna 2011 v 18:38 ® Alov reakce na …
Alov

Look> Jéééžiši kriste :-O

reagovat
Pondělí 1. srpna 2011 ve 20:55 ® Look

Harta je na čtení v podstatě jednoduchá voda – kde je les až k vodě, máš jistotu, že je i pod hladinou, kde do vody jde louka, bude zatopené pole :-) , pokud chceš bivakovat, tak pohodlně se můžeš usadit u mostu na Dlouhé stráni, sice tam je hafo lidí, ale za hranicí dostřelu krmítkářů se pravidelně tam chytají velcí kapři a to naprosto veřejně na neskrytě. Zbytek přehrady s výjimkou pláže v Leskovci, pláže na Pastvinách, pláže na Karlovci a pláže na Nové Pláni ti víceméně zaručuje bezlidný klid a nerušenou pařezorybačku.

reagovat
Neděle 31. července 2011 ve 23:34 ® Merkury69
Merkury69

Petruv Zdar hošani.. Chystáme se s kamarády na Hartu na tři dny a ani jeden s ní nemáme jěště rybářské zkušenosti..počítám že by ryby po oteplení měly vyjet na mělčiny, takže asi někde přítok..jedeme od středy do pátku to by podle předpovědí mělo být OK..nenašla by se nějaká dobrá duše a neporadila nějaké oblasti kde po rozbalení bivaku a prutu zjistime ze máme ve vodě samé pařezi??a kde si v pohodě užijeme chytačku???díky moc za tipy..zatím..

reagovat