Vyhledávání
Slezská Harta
17.9.2007 | Petula | 795.886 zobrazení | 6.261 odpovědí
Vodní dílo leží v okrese Bruntál. Vzniklo přehrazením toku řeky Moravice, která zde protékala úzkým údolím.Ačkoliv mladý rybářský revír,ale uloveno již bylo na této přehradě mnoho trofejních ryb,převážně dravci štika,candát.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 23. ledna 2011 v 19:43 ® Marty Mcfly
-
můžu se zeptat.je to mimo rybařinu.Ukazuje mi to tam profilovou fotku u přízpěvku bo já ji nevidím tak at vím co a jak.Hold zde nováček
reagovat - Neděle 23. ledna 2011 v 19:32 ® Marty Mcfly reakce na …
-
džigit> tak to potom budeš vědět jak tam rostou hřiby co?A jakou tu máme v podhůři beskyd čistou vodu. Když se podívám z okna z obýváku vidím Lysou Horu dominantu beskyd a když z ložnice tak prašivá Kotař atd…K řece to mám vzdyšnou čárou asi 150m
reagovat - Neděle 23. ledna 2011 v 19:29 ® džigit
-
LeoC> jj,Raškovice,Pražmo,Morávka-tam mame boudu.Sice už se tam moc nejezdí,ale dělali jsme tam nějaké tábory
reagovat - Neděle 23. ledna 2011 v 19:28 ® Marty Mcfly reakce na …
-
džigit> Ten svět je ale malý!!! No vida jak se tu poznáváme.To bych ji mohl určo znát když je ten svět tak malý
reagovat - Neděle 23. ledna 2011 v 19:27 ® Marty Mcfly reakce na …
-
LeoC> ve volejbale jo,taky jsem hrával.Můj strýc to tam má nastarosti taky rybář
reagovatale není předseda volejbalistu.
- Neděle 23. ledna 2011 v 19:19 ® LeoC reakce na …
-
džigit> I já znám Raškovice, krásný to kraj, můj první turnaj ve volejbale, rande o půlnoci na hřbitově, chytání prstuhů do rukou
reagovat - Neděle 23. ledna 2011 v 19:06 ® džigit reakce na …
-
Marty Mcfly> jj,Raškovice znám
reagovatjá mám na Pražmě neteř
- Neděle 23. ledna 2011 v 19:00 ® Stroft reakce na …
-
Marty Mcfly> Tak teď u bude Džigit spokojen, se zoofily má ty nejlepší zkušenosti
reagovat - Neděle 23. ledna 2011 v 18:44 ® Marty Mcfly reakce na …
-
džigit> bUDU MUSET NA TOM ZAPRACOVAT.Mám hodně zanedbaný profil hned se na to vrhnu.Příště jak tu budeš už to tám bude
reagovat - Neděle 23. ledna 2011 ve 13:56 ® džigit
-
Marty Mcfly> to dopiš do karty,aspoň se ví zač je toho komu daleko loket
reagovat
Mně to jenom tak přizvedne,protože to je jak kuřák somrák,taky se zeptám, zda kouřit už bude sámNic jiného za tím nehledej
- Neděle 23. ledna 2011 ve 13:32 ® Marty Mcfly reakce na …
-
džigit> to jsou nejlepší otázky kde berou a na co?sladký smradlavý jahoda nebo oliheň.a chytáš to blízko břehu nebo nahazuješ daleko.to jsou drsné otázky.......ikdyž taky se někdy zeptá berou na hartě?ale neptám se kde.bude to asi tím že to mám skoro 100km.
reagovat - Neděle 23. ledna 2011 v 11:33 ® džigit
-
inspo> neruš,jsem na vítání šklebátek.
reagovat
Někdy teho Herodesa chápu - Neděle 23. ledna 2011 v 11:25 ® inspo reakce na …
-
džigit> Kde teď berou?
reagovat - Neděle 23. ledna 2011 v 10:39 ® džigit reakce na …
-
Marty Mcfly> neboj, někdy jsme jen trošku protivnější,ale v jádru pohoda
reagovatPokud to nebudou dotazy typu kde teď berou
- Neděle 23. ledna 2011 v 0:56 ® Stroft reakce na …
-
rgb23> No vidíš, zase jsi o jednu informaci vzdělanější a už víš, že nemá smysl na info telefonovat
reagovat - Neděle 23. ledna 2011 v 0:13 ® rgb23 reakce na …
-
Stroft> mno, nevím jestli infolinka T-mobile je ten pravý rádce. Při mém posledním info dotazu jsem telefon po 8 (slovy osmy) minutách položil, protože už jsem prostě nejen že neměl nervy poslouchat automatickou hlášku naši operátoři jsou zaneprázdněni, ale chcípala mi i baterka
reagovat - Sobota 22. ledna 2011 ve 20:47 ® Stroft reakce na …
-
Marty Mcfly> Přesně tak, až já budu(za dlouho) starý a zkušený, budu radit jak infolinka T-Mobile
reagovat - Sobota 22. ledna 2011 v 19:07 ® Marty Mcfly reakce na …
-
džigit> My mladí jsme vděční že nám tu a tam nějaký starý mazák poradí a naučí něčemu.já si teda toho aspoň cením a budu v budoucnu pomáhat mladším.
reagovat - Sobota 22. ledna 2011 v 16:30 ® Stroft
-
Přátele chachaři, když se nám nalila Harta a já objevil její kouzlo, tak jsem po mapě toužil jak štamgast po 8
reagovatpo WC uklízečce. Po několika letech, kdy jsem zjistil, že Harta je jedná velká díra bez jakýchkoli pahorků, či zlomů a staré stavby byly před napuštěním srovnány se zemí, má touha po mapě vychladla. Dnes se spokojím s bývalým korytem Moravice.
- Sobota 22. ledna 2011 v 11:35 ® džigit
-
klasika,staří orli musí učit mladé
reagovatNaopak lze ztěžka
- Sobota 22. ledna 2011 v 11:35 ® Marty Mcfly reakce na …
-
LeoC> Neměl jsem v plánu tahat plakát velikosti A0 ale okopírovat z toho danné části.měl bych to jako mustr který můžu kdykoliv kopírovat
reagovat - Sobota 22. ledna 2011 v 11:29 ® AdamHT reakce na …
-
LeoC> Nebo tak
reagovat - Sobota 22. ledna 2011 v 9:54 ® LeoC reakce na …
-
AdamHT> A nebo to obšlehnu od zkušeného piráta jako jsi ty nebo Stroft
reagovat - Sobota 22. ledna 2011 v 9:09 ® AdamHT
-
Stejně si myslím , že je to zbytečné. Echolotem projedeš Hartu a zlomy si zapamatuješ tak jako já to stačí.
reagovat - Sobota 22. ledna 2011 v 9:08 ® AdamHT reakce na …
-
LeoC> Marty Mcfly > hele když si tu Hartu rozdělíte na půl tak to budete mít načmárané rychleji.
reagovat - Sobota 22. ledna 2011 v 8:51 ® LeoC
-
Marty Mcfly> A není lepší mít tu mapu rozkouskovanou na x konkrétních částí a v třeba nižším měřítku a zapisovat si do něj vlastní poznámky a zkušenosti než mít jednu mapu velikosti A0 ? Stejně najednou celou Hartu nemůžeš prochytat. Raději si udělám ze zdroje, který tady níže ukázal Džigit, pár výřezů míst, kde budu chtít chytat, vezmu echolot a budu si zapisovat do mapy informace získné osobním průzkumem. Budu třeba mít 2–3 listy A3 a to určitě za jeden den zvládnu. Představa, že bych měl roztahovat celou mapu ve člunu, mi nějak neleze pod knír.
P.S. Džigit s těmi 3 minutami to ještě trochu nadnesl. Dá se to najít i za 2,5 min.
reagovat - Sobota 22. ledna 2011 v 6:12 ® džigit
-
Marty Mcfly> já se nerozčiluji,málo mě znáš.A pokud si myslíš,že je turistická podrobnější,pátrej dál…
reagovat
Tohle je 5×5km - Sobota 22. ledna 2011 v 5:19 ® Marty Mcfly
-
tak tu sdsamou mám se nemusíš rozčilovat ae není to to pravé.rozkouskované na xxxx části.to bych ani neposkládL SNAD DO KUPY KDYBYCH VYTISKL VŠECHNY useky.Měl jsem na mysli třeba starou turistickou mapu nízkeho jeseníku a pod
reagovat - Pátek 21. ledna 2011 ve 20:30 ® LeoC
-
džigit> Tos jim ale vytřel bulvy !! Jinak cypem bych Tě nikdy nenazval a natož ještě starým. My jsme junáci v nejlepších letech a Ty, beztak přímý potomek J.dC., který si ví skoro se vším rady, a které, nám vědomostichtivým, rád při
reagovatpředá…
- Pátek 21. ledna 2011 v 19:53 ® sus1
-
Stroft> Nechtěl jsi napsat ,,CeP" ??
reagovat