Chytej.cz

Slezská Harta necteno

17.9.2007 | Petula | 795.886 zobrazení | 6.261 odpovědí

Vodní dílo leží v okrese Bruntál. Vzniklo přehrazením toku řeky Moravice, která zde protékala úzkým údolím.Ačkoliv mladý rybářský revír,ale uloveno již bylo na této přehradě mnoho trofejních ryb,převážně dravci štika,candát.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Neděle 23. ledna 2011 v 19:43 ® Marty Mcfly
Marty Mcfly

můžu se zeptat.je to mimo rybařinu.Ukazuje mi to tam profilovou fotku u přízpěvku bo já ji nevidím tak at vím co a jak.Hold zde nováček

reagovat
Neděle 23. ledna 2011 v 19:32 ® Marty Mcfly reakce na …
Marty Mcfly

džigit> tak to potom budeš vědět jak tam rostou hřiby co?A jakou tu máme v podhůři beskyd čistou vodu. Když se podívám z okna z obýváku vidím Lysou Horu dominantu beskyd a když z ložnice tak prašivá Kotař atd…K řece to mám vzdyšnou čárou asi 150m

reagovat
Neděle 23. ledna 2011 v 19:29 ® džigit

LeoC> jj,Raškovice,Praž­mo,Morávka-tam mame boudu.Sice už se tam moc nejezdí,ale dělali jsme tam nějaké tábory :-)

reagovat
Neděle 23. ledna 2011 v 19:28 ® Marty Mcfly reakce na …
Marty Mcfly

džigit> Ten svět je ale malý!!! No vida jak se tu poznáváme.To bych ji mohl určo znát když je ten svět tak malý

reagovat
Neděle 23. ledna 2011 v 19:27 ® Marty Mcfly reakce na …
Marty Mcfly

LeoC> ve volejbale jo,taky jsem hrával.Můj strýc to tam má nastarosti taky rybář :-D ale není předseda volejbalistu.

reagovat
Neděle 23. ledna 2011 v 19:19 ® LeoC reakce na …
LeoC

džigit> I já znám Raškovice, krásný to kraj, můj první turnaj ve volejbale, rande o půlnoci na hřbitově, chytání prstuhů do rukou

reagovat
Neděle 23. ledna 2011 v 19:06 ® džigit reakce na …

Marty Mcfly> jj,Raškovice znám :-) já mám na Pražmě neteř

reagovat
Neděle 23. ledna 2011 v 19:00 ® Stroft reakce na …
Stroft

Marty Mcfly> Tak teď u bude Džigit spokojen, se zoofily má ty nejlepší zkušenosti:-))

reagovat
Neděle 23. ledna 2011 v 18:44 ® Marty Mcfly reakce na …
Marty Mcfly

džigit> bUDU MUSET NA TOM ZAPRACOVAT.Mám hodně zanedbaný profil hned se na to vrhnu.Příště jak tu budeš už to tám bude

reagovat
Neděle 23. ledna 2011 ve 13:56 ® džigit

Marty Mcfly> to dopiš do karty,aspoň se ví zač je toho komu daleko loket :-D
Mně to jenom tak přizvedne,protože to je jak kuřák somrák,taky se zeptám, zda kouřit už bude sám :-) Nic jiného za tím nehledej :-)

reagovat
Neděle 23. ledna 2011 ve 13:32 ® Marty Mcfly reakce na …
Marty Mcfly

džigit> to jsou nejlepší otázky kde berou a na co?sladký smradlavý jahoda nebo oliheň.a chytáš to blízko břehu nebo nahazuješ daleko.to jsou drsné otázky.......ikdyž taky se někdy zeptá berou na hartě?ale neptám se kde.bude to asi tím že to mám skoro 100km.

reagovat
Neděle 23. ledna 2011 v 11:33 ® džigit

inspo> neruš,jsem na vítání šklebátek.
Někdy teho Herodesa chápu :-))

reagovat
Neděle 23. ledna 2011 v 11:25 ® inspo reakce na …

džigit> Kde teď berou? :-)

reagovat
Neděle 23. ledna 2011 v 10:39 ® džigit reakce na …

Marty Mcfly> neboj, někdy jsme jen trošku protivnější,ale v jádru pohoda :-) Pokud to nebudou dotazy typu kde teď berou :-D

reagovat
Neděle 23. ledna 2011 v 0:56 ® Stroft reakce na …
Stroft

rgb23> No vidíš, zase jsi o jednu informaci vzdělanější a už víš, že nemá smysl na info telefonovat:-)

reagovat
Neděle 23. ledna 2011 v 0:13 ® rgb23 reakce na …
rgb23

Stroft> mno, nevím jestli infolinka T-mobile je ten pravý rádce. Při mém posledním info dotazu jsem telefon po 8 (slovy osmy) minutách položil, protože už jsem prostě nejen že neměl nervy poslouchat automatickou hlášku naši operátoři jsou zaneprázdněni, ale chcípala mi i baterka:-((

reagovat
Sobota 22. ledna 2011 ve 20:47 ® Stroft reakce na …
Stroft

Marty Mcfly> Přesně tak, až já budu(za dlouho) starý a zkušený, budu radit jak infolinka T-Mobile:-)

reagovat
Sobota 22. ledna 2011 v 19:07 ® Marty Mcfly reakce na …
Marty Mcfly

džigit> My mladí jsme vděční že nám tu a tam nějaký starý mazák poradí a naučí něčemu.já si teda toho aspoň cením a budu v budoucnu pomáhat mladším.

reagovat
Sobota 22. ledna 2011 v 16:30 ® Stroft
Stroft

Přátele chachaři, když se nám nalila Harta a já objevil její kouzlo, tak jsem po mapě toužil jak štamgast po 8pivo po WC uklízečce. Po několika letech, kdy jsem zjistil, že Harta je jedná velká díra bez jakýchkoli pahorků, či zlomů a staré stavby byly před napuštěním srovnány se zemí, má touha po mapě vychladla. Dnes se spokojím s bývalým korytem Moravice.

reagovat
Sobota 22. ledna 2011 v 11:35 ® džigit

klasika,staří orli musí učit mladé :-)) Naopak lze ztěžka :-D

reagovat
Sobota 22. ledna 2011 v 11:35 ® Marty Mcfly reakce na …
Marty Mcfly

LeoC> Neměl jsem v plánu tahat plakát velikosti A0 ale okopírovat z toho danné části.měl bych to jako mustr který můžu kdykoliv kopírovat

reagovat
Sobota 22. ledna 2011 v 11:29 ® AdamHT reakce na …
AdamHT

LeoC> Nebo tak :-D

reagovat
Sobota 22. ledna 2011 v 9:54 ® LeoC reakce na …
LeoC

AdamHT> A nebo to obšlehnu od zkušeného piráta jako jsi ty nebo Stroft :-D :-D :-D

reagovat
Sobota 22. ledna 2011 v 9:09 ® AdamHT
AdamHT

Stejně si myslím , že je to zbytečné. Echolotem projedeš Hartu a zlomy si zapamatuješ tak jako já to stačí.

reagovat
Sobota 22. ledna 2011 v 9:08 ® AdamHT reakce na …
AdamHT

LeoC> Marty Mcfly > hele když si tu Hartu rozdělíte na půl tak to budete mít načmárané rychleji.

reagovat
Sobota 22. ledna 2011 v 8:51 ® LeoC
LeoC

Marty Mcfly> A není lepší mít tu mapu rozkouskovanou na x konkrétních částí a v třeba nižším měřítku a zapisovat si do něj vlastní poznámky a zkušenosti než mít jednu mapu velikosti A0 ? Stejně najednou celou Hartu nemůžeš prochytat. Raději si udělám ze zdroje, který tady níže ukázal Džigit, pár výřezů míst, kde budu chtít chytat, vezmu echolot a budu si zapisovat do mapy informace získné osobním průzkumem. Budu třeba mít 2–3 listy A3 a to určitě za jeden den zvládnu. Představa, že bych měl roztahovat celou mapu ve člunu, mi nějak neleze pod knír.

P.S. Džigit s těmi 3 minutami to ještě trochu nadnesl. Dá se to najít i za 2,5 min.:-D :-D :-D

reagovat
foto/forum/2011/th-img16259.jpg
Sobota 22. ledna 2011 v 6:12 ® džigit

Marty Mcfly> já se nerozčiluji,málo mě znáš.A pokud si myslíš,že je turistická podrobnější,pátrej dál…
Tohle je 5×5km

reagovat
Sobota 22. ledna 2011 v 5:19 ® Marty Mcfly
Marty Mcfly

tak tu sdsamou mám se nemusíš rozčilovat ae není to to pravé.rozkouskované na xxxx části.to bych ani neposkládL SNAD DO KUPY KDYBYCH VYTISKL VŠECHNY useky.Měl jsem na mysli třeba starou turistickou mapu nízkeho jeseníku a pod

reagovat
Pátek 21. ledna 2011 ve 20:30 ® LeoC
LeoC

džigit> Tos jim ale vytřel bulvy !! Jinak cypem bych Tě nikdy nenazval a natož ještě starým. My jsme junáci v nejlepších letech a Ty, beztak přímý potomek J.dC., který si ví skoro se vším rady, a které, nám vědomostichtivým, rád připivo předá…:-D :-D

reagovat
Pátek 21. ledna 2011 v 19:53 ® sus1

Stroft> Nechtěl jsi napsat ,,CeP" ??:-D

reagovat