Vyhledávání
Slezská Harta
17.9.2007 | Petula | 793.468 zobrazení | 6.261 odpovědíVodní dílo leží v okrese Bruntál. Vzniklo přehrazením toku řeky Moravice, která zde protékala úzkým údolím.Ačkoliv mladý rybářský revír,ale uloveno již bylo na této přehradě mnoho trofejních ryb,převážně dravci štika,candát.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 2. srpna 2008 v 7:14 ® Petula reakce na …
-
rád se sejdu s kým koliv,vláčkařina je nekonečné téma a nekonečné zkušenosti rád vyměním.
reagovat - Pátek 1. srpna 2008 ve 22:21 ® inspo reakce na …
-
sajmon> to já bych zájem i měl, ale čas mám až tak v září…ted mě čekají na konci srpna státnice, tak se musím učit
reagovat - Čtvrtek 31. července 2008 v 18:37 ® sajmon reakce na …
-
Neměl by jste někdo zájem se sejít na Hartě a zkusit vláčet? Prohodit pár slov a vyměnit zkušenosti v oblasti přívlače??
reagovat - Čtvrtek 31. července 2008 v 18:06 ® sajmon reakce na …
-
Včera vláčená ve Valšově. Já absolutní propadák a jinak byl tam jeden chlap hned u mostu a tahal jednoho okouna za druhým. Ale vše do velikosti 25 cm.Asi to nebere vůbec, hlavně candáti, nebo neumím pracovat s twistrama ( to spíš )
reagovat - Čtvrtek 31. července 2008 v 7:26 ® Petula reakce na …
-
Zdarec,včera jsem se vrátil po týdením lovu,Leskovec,Razová.Pár kapříků do 45 cm,dvě štiky 53,55 cm.jinač ani ťuk
reagovat - Středa 30. července 2008 v 15:23 ® Zbyněk reakce na …
-
sajmon:Tak to se tam možná potkáme.I když už prej prší. Dnes to zkusím na rybky a uvidíme jak budou candoší kousat. Tenhle měl 50. Kámoš ve stejnej den 49 a 52. Nic velkýho, ale potěší.
reagovat - Středa 30. července 2008 ve 14:52 ® sajmon reakce na …
-
Já byl taky včera vláčet na Hartě a akorát se mi něco setřepotalo z prutu. Za chvíli odjíždím to zkusit k přítoku ve Valšově.
reagovat - Středa 30. července 2008 ve 13:09 ® Zbyněk reakce na …
-
inspo: tak to každopádně…
reagovat - Středa 30. července 2008 ve 12:21 ® inspo reakce na …
-
ať už to bylo jak chtělo, tak se jistě shodnem na tom, že té štiky je škoda
reagovat… ryb přes metr jistě není mnoho
- Středa 30. července 2008 ve 12:21 ® Zbyněk reakce na …
-
Okounek23: ne, ten most od Valšova směrem k Pláni. Zákaz chytání je od mostu doleva… je to vyznačeno na pilíři.
reagovat - Středa 30. července 2008 ve 12:16 ® Zbyněk reakce na …
-
inspo: nemyslím si že byla normálně chycená, to by snad rybář neuděl…spíš uhynula, možná po těch bouřkách minulej týden, voda tam byla hnus fialovej, tolik bordelu jsem ve vodě ještě neviděl, ani nahodit se tam nedalo… Ale i když vylovím něco takového kvůli trofeji…nevím, aspoň ten „zbytek“ uklidit dál než 1,5m od vody… Snažil jsem se, ale bylo na ní asi „milion“ včel a já sebou měl kluka…
reagovat - Středa 30. července 2008 v 11:55 ® Okounek23
-
Zbyněk: Myslíš ten most za razovou??? Jak už je zákaz chytání??
reagovat - Středa 30. července 2008 v 11:32 ® inspo reakce na …
-
že to někomu stojí za to…já bych kvůli trofeji takovou rybu nikdy nezmasil…vždyť z toho snad ani člověk nemůže mít radost
reagovat - Středa 30. července 2008 v 8:57 ® Zbyněk reakce na …
-
Zdarec všem. Včera večer na přítoku jen okouni kolem 20cm, a jeden brutální záběr na gumu, bohužel JIG to nedal a ohnul se
reagovat(. Jinak jeden smutnej pohled do křoví hned u mostu…neměl jsem foťák a při tom šeru se mobilem fotí blbě…je to štika, bez hlavy…někdo si vzal trofej…torzo mělo tak 85–90cm. Docela by mě zajímalo kolik to dělalo s hlavou…
- Úterý 29. července 2008 ve 22:29 ® Alov
-
Já byl včera večer a ve všech směrech čistá 0
reagovat - Úterý 29. července 2008 ve 22:21 ® rgb23 reakce na …
-
Byl, navečer, ale je moc teplo, aktivita dravců na bodě 0, možná na přítoku by to ale mohlo jít.
reagovat - Úterý 29. července 2008 v 15:42 ® Zbyněk reakce na …
-
Nazdar. Včera jsem vláčel cca 2,5 hoďky na přítoku u mostu a na pařezech. Jedna štička 40–45cm a hafo okounů. 7 jsem zmasil
reagovatpro tátu. Měli 25–30 cm… Candoš žádnej . Tak ať se ti dnes zadaří
- Úterý 29. července 2008 ve 13:07 ® sajmon reakce na …
-
Nazdar. Nebyl jste včera někdo na Hartě?? Dneska se tam chystám, tak doufám že candoši budou kousat. Jedu vláčet, nejedete taky někdo?
reagovat - Pondělí 28. července 2008 v 0:06 ® novacek reakce na …
-
Tak já v sobotu v levo ud Rázovské zátoky na podobnou směs a 1 kapřík 39cm a 2 cejni,jinak pase,ale minulý týden taky krásná jízda takže tam větší kousky budou.
reagovat - Neděle 27. července 2008 ve 23:15 ® tinca
-
Čau harťáci,dnes jako pozorovatel,v rámci smažení mé polovičky na sluníčku ,kousek od Nové pláně,za kostelem.Znalí vědí jen mě momentálně vypadlo jméno toho kostela.Bylo tam pár kaprařů,tak jsem měl na co koukat.Od 10.00 do15.00 dva kontakty s rybou jedna tak kolem 60 cm.Dřív jsem tam jezdíval, ale byli jen samé menší fishe.Tak jsem to tam vypustil,ale kdo si chce zachytat můžu doporučit.
reagovat - Neděle 27. července 2008 v 16:29 ® Alov
-
Ještě samo v té směsi kukuřice jsem zapomněl
reagovat - Neděle 27. července 2008 v 16:28 ® Alov
-
sajmon> 4 zrnka kuku pod hačkem. Vnazeno krmelcem kuku šrot+řepkový šrot+ řepka + ždibec strouhanky. Ještě ted, když si na to vzpomenu, tak se mi klepou ruce
reagovat - Neděle 27. července 2008 v 15:54 ® rgb23 reakce na …
-
Byl jsem víc směrem k Rázové, skoro naproti Roudnu.
reagovat - Neděle 27. července 2008 ve 14:46 ® sajmon reakce na …
-
Alov Podobný osud jsem zažil taky před pár dny na Hartě. Vláčet jsem s rotnou, najednou záběr, rybu jsem nebyl schopen zastavit, pak spadla a rotačka měla slisované háčky. Asi osud a naprostá smůla, ale super zážitek
reagovat - Neděle 27. července 2008 ve 14:42 ® sajmon reakce na …
-
Alov Jo tak to jsem byl já. Vytáhl jsem akorát jednoho malého okiše a jinak pár menších záběrů, hlavně jsem tam zase nechal hafo twisterů. A to ti zabrala ryba na tu kukuřici nebo jsi měl hozenou rybku na dravce??
rgb23 Kde si přesně byl??
reagovat - Neděle 27. července 2008 ve 13:24 ® rgb23 reakce na …
-
Kousek od tama jsem včera taky brodil. Štička tak 55cm a 2× se mi vypnul candát úplně u břehu, oba 65+. Byl jsem tam od 6 do 1/2 10, všechny 3 záběry mezi 8–8:30. Jinak ani ťuk.
reagovat - Neděle 27. července 2008 v 11:57 ® Alov
-
sajmon> Nebrodil si s vláčákem u včelaře směrem od Leskovce? Jsem tam sledoval nějakého týpka téměř po pas ve vodě a bez úspěchu. Já tam včera na cca 500 m úseku zkoušel vše od gum, přes poppy, woblery konče rotnama a prd. Tak jsem zasedl v zátoce a zkoušel kuku pod hák.Poté, co se nám s klukem podařilo odradit plotky jsme konečně v klidu zasedli. Přišel jeden kapřík cca 45 cm a potom, kolem 23:00 po krásném ukázkovém záběru ryba, která se mi po cca 30 vteřinách zdolávání otočila a už jsem nebyl schopen ji zastavit. Potom povolil návazec z 0,10 pletenky a byla fuč. Tohle se mi stalo po hrozně dlouhé době abych upral rybu
reagovatAle zřejmě šlo o životku no
- Neděle 27. července 2008 v 10:56 ® sajmon reakce na …
-
Včerejší vláčka na Hartě asi do 22:30 a pouze jeden menší okoun, jinak nic. Hafo koupajících a také mnoho jachet a člunů. Pokus o candáta,ale bez úspěchu. Snad zítra
reagovat - Sobota 26. července 2008 v 11:49 ® Alov
-
Pánové, nejsem konfliktní typ. Snažím se většinu věcí řešit s klidem. Pěsti používám jen jako obranu
reagovatOnoho skřítka jsem tam viděl už poněkolikáté a ne jednou jsem při lovu seděl kousek od něj. Takže vím, že ten člověk nepatří mezi mega hovada, které by přehradu plenily pravidelně. Ba naopak jsem už byl i svědkem toho, jak nejednu mírovou rybu pustil. Proto jsem nechápal jeho počin. Jsem možná naivní, ale osobně si myslím, že to co udělal si už napříště dobře rozmyslí. Alespon tomu chci věřit. Jediné pozitivum tohodle činu bylo to, že se můj 13ti letý syn utvrdil v tom, že obdobné věci nikdy dělat nebude a podle jeho slov mu toto připadalo jako čin z jiné galaxie, kterého on se nikdy nedopustí. A tomu prozměnu věřím
- Pátek 25. července 2008 ve 23:19 ® inspo
-
nejlépe obojí…dát mu na hubu a pak ho ještě nahlásit
reagovat