Chytej.cz

Slezská Harta necteno

17.9.2007 | Petula | 794.935 zobrazení | 6.261 odpovědí

Vodní dílo leží v okrese Bruntál. Vzniklo přehrazením toku řeky Moravice, která zde protékala úzkým údolím.Ačkoliv mladý rybářský revír,ale uloveno již bylo na této přehradě mnoho trofejních ryb,převážně dravci štika,candát.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 12. ledna 2010 v 19:55 ® Stroft
Stroft

Já mám motor 30 liber a 100kg loď.Na Hartu,kterou na šířku „přechčím“uplně stačí.Ale pokud máte love tak co nejsilnější..­........nejlé­pe 15HP:-)

reagovat
Úterý 12. ledna 2010 v 19:22 ® šikula
šikula

Já osobně mám 44 librový motor a určitě bych po zkušenostech volil motor 54 librový. Nikoliv kvůli vlnám (protože ve vlnách nevyužiji ani plný výkon 44 lbs – hrozí převrácení člunu), ale kvůli tomu, abych se mohl v případě blížících bouřek co nejrychleji dostat na břeh.

reagovat
Úterý 12. ledna 2010 v 18:39 ® LeoC reakce na …
LeoC

AdamHT> Myslíš ve vlnách, které jsou na Hartě? Dneska jsem se podíval do obchodu SEMY. Mají tam elektromotory RHINA a celkem dost dobře jsme pokecali. Původně jsem se díval na 34, ale po diskuzi se začínám klonit spíše k 44.

reagovat
Úterý 12. ledna 2010 v 17:31 ® AdamHT reakce na …
AdamHT

LeoC> já mám seahawk 4 a motor minkotu 24 liber, ve vlnách je pomalejší, ale celkem to stačí, takže si myslím že 30 taky postačí. A když bude moc foukat tak si zajedeš do psí zátoky a budeš mít klid. jee jak já se těším až zas na Hartě nafouknu člun a byrazím na vodu chytat.

reagovat
Úterý 12. ledna 2010 ve 14:52 ® LeoC reakce na …
LeoC

candos> není problém, budu rád

reagovat
Pondělí 11. ledna 2010 ve 20:42 ® candos reakce na …

na hartě jsou pěkné vlny,,pokud bys chtěl tak se můžeme domluvit na ryby a tam třeba pokecat

reagovat
Pondělí 11. ledna 2010 ve 20:38 ® LeoC
LeoC

candos> to je fakt, jenom 140 kg na zádi předek „mírně“ zvedne… Původní dotaz bych konkretizoval co se týče elektromotoru. Myslíš, že bude stačit 30 lbs v tahu nebo je lepší o něco vyšší výkon. Beru to s ohledem na Hartu a ne na moře a pod.

reagovat
Pondělí 11. ledna 2010 v 15:15 ® candos reakce na …

dá se i chytat lepší je být ale ve dvojici,at' je lepe vyvážený,pokud sedíš vzadu tak počítej sebe+ cca 25kg baterka + motor,předek máš pak ve vzduchu a může tě to převrhnout,

reagovat
Pondělí 11. ledna 2010 ve 13:46 ® LeoC reakce na …
LeoC

Máte někdo zkušenosti s používáním naf. člunu (Fishhunter 360) s elektromotorem na Hartě? Dá se v něm i chytat nebo radši jen zakrmovat?

reagovat
Pondělí 11. ledna 2010 v 10:20 ® AdamHT reakce na …
AdamHT

jarivali> http://www.slezskaharta.cz/…jekty1.phtml?… tady jsou webky, minulý týden ještě fungovaly, ale teď nevím nevím

reagovat
Sobota 9. ledna 2010 v 15:37 ® jarivali
jarivali

Zdar lidi,preji vsem do Noveho roku hodne krasnych ulovku. Chtel jsem se zeptat,jak to vypada na harte,jak je voda,klesa stoupa,kdyby byly nejake fotky,bylo by to super. Jsem ted nejakou dobu ve skotsku a docela mi harticka chybi…diky moc

reagovat
Čtvrtek 7. ledna 2010 v 16:52 ® AdamHT
AdamHT

Tak jsem si dal ještě 30.12. přívlač z loďky. Nějaký candoš se mi na to pověsil a taky mojí chybou se potom odvěsil. Kolega taky chytil jeden kousek. Jinak foukalo pršelo, ale byla pohodička, tak jsem byl spokojen.

reagovat
Středa 6. ledna 2010 ve 20:57 ® šikula
šikula

Děkuji a přeji Vám všem to samé.

reagovat
Středa 6. ledna 2010 v 8:41 ® trip
trip

Přeji Vám všem vše nejlepší v novém roce a hlavně hodně štěstí i toho rybářškého!!

reagovat
Pondělí 21. prosince 2009 v 7:00 ® Petula
Petula

tak a sezona je pomalu,ale jistě za náma,přeji všem hezké prožití vánočních svátků a ať je ten následující nový rok ve znamení dalších hezkých zážitků od vody.

reagovat
Sobota 19. prosince 2009 v 9:38 ® GE-MA reakce na …

slabá 50satka

reagovat
Neděle 13. prosince 2009 ve 22:26 ® Desire reakce na …
Desire

kolik měla???…

reagovat
Neděle 13. prosince 2009 ve 14:03 ® GE-MA

Mynulý týden,pouze tato sorta

reagovat
foto/forum/2009/th-img11255.jpgfoto/forum/2009/th-img11256.jpg
Pátek 11. prosince 2009 v 11:28 ® toska2

chtěl jsem to jet jestě zkusit ale bohužel už mi to nevyjde přeju všem pohodu,klid a hodně uspěchu

reagovat
Středa 9. prosince 2009 ve 21:13 ® Desire reakce na …
Desire

ja mam z Harty 1 candata 80 cm,ale ten už byl mrtvej…

reagovat
Středa 9. prosince 2009 v 19:26 ® welik reakce na …
welik

diky za radu,jen jsi nejsem jist jestli zjistim co je baloš a oborná.jsem z Bílovce,takže přespolnák,jak jim říkate!Doufam,že tě to nebude ted mrzet,že dávaš rady cizákovi,ale jestli tě to uklidní,napatřím mezi ty drancovače co jezdijou na Hartu udělat binec a vyplenit vodu!!!U mě je to hlavně o klidku u vody a relaxu,i když v poslední době toho klidku na té Hartičce je poskromnu!!!takže ještě jednou moc díky za radu a at se ti daří s těma zubatýma rybakama!!!

reagovat
Středa 9. prosince 2009 v 15:49 ® AdamHT
AdamHT

Já byl teď v Neděli 6.12. na skale mezi Leskovcem a Razovou. Okiši přes 30cm , metr pod hladinou a na smaka jen koukali a ani ťuk. Dokazal jsem je přilákat z hloubky k hladině vždycky to je očuchali a nic.

reagovat
Středa 9. prosince 2009 v 11:13 ® Petula
Petula

letos mě zklamali na hartě candoši na to kolik jich tam je tedy moc nebrali

reagovat
Středa 9. prosince 2009 v 0:31 ® rgb23 reakce na …
rgb23

welik> řekl bych že na Hartě jdou kapři přes zimu dost špatně každoročně a obzvláště při teplé zimě, ale protože kapr není moje cílová ryba, tak soudím hlavně podle zkušeností a vyprávění kamarádů a mých náhodných nepravidelných úlovků. Jestli si chceš „dopřát štěstí“ a chytit si třeba vlastního běžně mírového Vánočního kapra, vyraž na kaprodrom typu baloš nebo oborná-

reagovat
Úterý 8. prosince 2009 ve 21:21 ® welik reakce na …
welik

byl jsem taky o vikendu pod roudnem a za dva dny ani dlub!!date nekdo typ,kde jdou ti lumpi šupinatí?chtel bych letos ješte zkusit štěstí.předem dik jestli se nekdo ozve.

reagovat
Neděle 6. prosince 2009 ve 21:11 ® toska2

byl jsem v sobtu a v neděli dopoledne nějake zaběry byli na to že je prosinec tak to není taková bída

reagovat
Neděle 6. prosince 2009 v 18:27 ® Stroft
Stroft

To snad né!Ještě jim dám jednu šanci 15.12 zajedu na tři dny a zkouknu nová místa, někde u hráze,ještě jsem tam nikdy nechytal ale dle vrstevnic, by to tam mělo být in.

reagovat
Neděle 6. prosince 2009 v 6:58 ® Petula reakce na …
Petula

hmmm,tak se zdá,že pro letošek nám to ryby odpískaly

reagovat
Sobota 5. prosince 2009 v 15:52 ® Stroft
Stroft

2 dny na lodi,candáta jsem neviděl,okouni jen náhodně a štiky jen 2ks.Počasi bylo idealní, ráno –5°,nevím kdy na ně bude lepší čas?!!!!

reagovat
Sobota 5. prosince 2009 v 6:33 ® Petula
Petula

co candoši?má někdo zprávy?

reagovat