Vyhledávání
Slezská Harta
17.9.2007 | Petula | 794.767 zobrazení | 6.261 odpovědí
Vodní dílo leží v okrese Bruntál. Vzniklo přehrazením toku řeky Moravice, která zde protékala úzkým údolím.Ačkoliv mladý rybářský revír,ale uloveno již bylo na této přehradě mnoho trofejních ryb,převážně dravci štika,candát.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 4. září 2009 v 1:41 ® SumecDravec reakce na …
-
vlkous> Souhlasím s tebou. Dobře jsi to napsal.
reagovat - Pátek 4. září 2009 v 1:41 ® SumecDravec reakce na …
-
Piranha> Jo bude mi 12. A trotl jsi Ty, protože jsi trochu mimo v tom, očem tady je řeč. Ty jsi na sumcách že? Tak tam zůstaň. První si přečti o čem se tady píše a pak se do toho ser magore.
reagovat - Pátek 4. září 2009 v 1:28 ® SumecDravec reakce na …
-
1Mara> Ty se radějí starej o sebe, protože ani nevíš, kde Harta vůbec je. A léčit by jsi se měl Ty. Já díky tomu videu byl aspoň v Amsterdamu na lodi, ale ty jsi byl zřejmě tak v pr…
reagovat - Pátek 4. září 2009 v 0:21 ® Piranha
-
A ted trochu i na RS.Chlapi jen se zeptam a myslim si, ze pokud odebira RS rybaruv majetek, neboli rybarskou vybavu, tak to muze jen v pripade ze nevlastni lovici rybarskej listek a ten majetek pak musi myslim do 14 dnu odevzdat na prislusnou Mo. Pokud RS zjisti prestupek v rybarskem zakone, mela by jej resit za ucasti lovicicho, nebo lovicich (pokud tedy na miste zustanou).V pripade ze by RS odebrala rybaruv majetek bez jeho svoleni a vedomi, da se pravne hovorit o kradezi.Myslim si ze ale skoda nepresahla castku 5000,– a tak se jedna o prestupek, ktery na miste muze resit poradkova policie, resp. MP
reagovat - Pátek 4. září 2009 v 0:13 ® Piranha reakce na …
-
SumecDravec> jako co ty ses za magora?Bud ti je nejakejch 13 let, soudim dle mentality, nebo ses fakt pako s nasilnickejma sklonama.Ne, uz to mam, ty koukas hodne na RAMBA co. za 1. ty trotle, pokud je neco zakazano, jako např. ta bojka a chces sumit(masit) tak existuje treba podvodni splavek. A za 2. bych ti pral, aby za tmy jsi toho RS trefil a on mel zrovna na vode u sebe clena PČR.Myslim si ze ty dva roky co je za pytlactvi by asi bylo malo proti utoku na verejne cinitele a ublizeni na zdravi. Opravdu uz dlouho jsem tu nepotkal takovyho vymatlance.
reagovat - Čtvrtek 3. září 2009 ve 23:49 ® 1Mara reakce na …
-
SumecDravec> U mně bys hochu nepochodil , a ani s pejskem . A je vidět co jsi zač jak jsi dával na net ty stupidní videa , tak teď urážíš rybářskou stráž . Právě kvůli takovýmhle lidem co si říkají rybáři a porušujou rybářský řád a vyhrožujou lidem zastřelením tak ti by se mněli léčit a né rybářská stráž. Chudák Harta , tam to po takovíhlech pitomů musí vypadat
reagovat - Čtvrtek 3. září 2009 ve 23:32 ® mihy.san reakce na …
-
Rybářská stráž> nenechte se odradit, většina rybářů to vítá. To, že zde je několik primitivů, kteří umí argumentovat jen tím, že vás příště střelí ze své supervzduchovky neberte vážně. Většinou když na ně pak člověk promluví „úředním jazykem“, tak si ani nevzpomenou jak se jmenují … Ale to asi sami dobře znáte.
vlkous> blbouni jsou všude, to je věc na kterou možná časem i přijdeš. Ale nejde to přece globalizovat. Jednoduchá řešení uní navrhnout každý, ono se to dobře kecá, ale opravdu je zrealizovat, to už je jiná.
reagovat - Čtvrtek 3. září 2009 v 19:59 ® vlkous
-
POkud se snažíte odstranit bojky z vody jako rybářská stráž, dělejte to za světla a po prokázání odznakem RS. Domluvte, dejte zápis atd…ale takto a pokud ještě máte na té lodi prupovídky, nedivím se pokud by Vás tím olovem, nekdo nasolil..... Nejhorší je pokud BLB dostane moc v podobě oznaku RS. Taky jsem tam jednoho tento rok potkal. Jedu kolem břehu objíždím 2 vláčkaře a míjím je, než to stačím(plný výkon elektromotoru), jsem na jeho úrovní, napere to přede mne tak na 40 m s firelinkou. A huláká na mě, že ho omezuju, že vidim šňuru a, že si na me počka atd.....jsem naprosto nekonfliktní typ, nemám to rád, ale takovým bych nechal udělat psycho testy..... tak asi tak. Čest všem slušným RS. vlk
reagovat - Čtvrtek 3. září 2009 v 19:53 ® chachar reakce na …
-
Rybářská stráž-A jak víš,že bojka neoznačuje třeba pařez u kterého se loví candáti?To zakázáno není!Víš co dá práce ho bez echa znovu najít?Kde máte oprávnění?
reagovat - Čtvrtek 3. září 2009 v 17:19 ® SumecDravec reakce na …
-
Rybářská stráž> Já bych se měl seznámit s předpisy a vy tře by jste měli odevzdat odznak a průkaz. A proč jste nepřišli vy? Strach vám nedovolil. Dovolili jste si vyskakovat jen na vodě. Chtěl jsem si pro tu bójku dojít, protože jsem tam měl i psa a s ním bych si tu bójku odnesl v pohodě, ani bych se neptal. Protože jen kdyby se z vás někdo jen kousíček pohnul a nebo naznačil, že něco vytahuje, tak by vás sežral. Proto jsem tam radějí nešel. Pokud zjistím, že se ještě jednou předemnou pohybujete bez osvětlení před mými pruty, tak do vás nakropím, celý zásobník paintballových kuliček 150ks z Cyborg RX Black Dust. To nezabije, ale docela to bolí. Protože u mě jste zlodějí. A bez osvětlení a nemožného se prokázaní, jako rybařská stráž, nemáte kolem udic co hledat a už né na vodě. Snad to bylo naposled, co jste vyjeli na vodu v době lovu za snížene viditelnosti bez osvětlení.
reagovat - Čtvrtek 3. září 2009 v 15:56 @ ??? reakce na …
-
SumecDravec> Řekl bych,že by jste se měl tedy lépe seznámit s rybářskými předpisy, neboť používání plovoucích a jiných předmětů označujících krmná místa se zakazuje. Jinak bójky nekrademe(nemáme to zapotřebí) pouze je odstraňujeme a rybáře pokud provádíme kontrolu ze břehu na tento přestupek zatím pouze upozorňujeme a žádáme o odstranění. Ale jak jsem již jednou napsal, skutečně jsme čekali že si pro bójku přijdete s povolenkou v ruce. A na závěr, s některými rybáři a pytláky to adrenalin opravdu je. Nemáte nám co závidět.
Petrův zdar, ale pouze pro skutečné rybáře.
reagovat - Čtvrtek 3. září 2009 v 15:38 ® SumecDravec reakce na …
-
Rybářská stráž> Já si prostudovávat nic nemusím. Ale vy se zamyslete nad tím, že jezdíte po vodě, kolem rybářských prutu jako zlodějí. Místo toho, aby jste ty rybáře upozornili, ať ty bójky stáhnou, tak je kradete. A ty vaše blbé posměšky a kecy co si mezi sebou na te vodě vedete, tak na ty také nikdo není zvědavý. Nebudu to tady vypisovat. Když nebudete osvětlení, tak ať vás každý bere jako zloděje. Vím, že to berete jako veliké dobrodružsví a adrenalin, ale dál tomu tak nebude. Buď řádně osvětlení, nebo vůbec.
kety.vydra> Budu tvrdit, že jsem tam nikoho neviděl v té tmě. Takže nic vyšitého nebude
reagovat. Jejích mínus, že nebyli viditelní.
- Čtvrtek 3. září 2009 v 15:05 ® kety.vydra reakce na …
-
SumecDravec> Jo,trefíš je olovem a máš z to útok na veřejného činitele jak vyšitý…
reagovat - Čtvrtek 3. září 2009 ve 14:29 ® SumecDravec reakce na …
-
Rybářská stráž> Já si prostudovávat nic nemusím. Ale vy se zamyslete nad tím, že jezdíte po vodě, kolem rybářských prutu jako zlodějí. Místo toho, aby jste ty rybáře upozornili, ať ty bójky stáhnou, tak je kradete. A ty vaše blbé posměšky a kecy co si mezi sebou na te vodě vedete, tak na ty také nikdo není zvědavý. Nebudu to tady vypisovat. Když nebudete osvětlení, tak ať vás každý bere jako zloděje. Vím, že to berete jako veliké dobrodružsví a adrenalin, ale dál tomu tak nebude. Buď řádně osvětlení, nebo vůbec.
reagovat - Čtvrtek 3. září 2009 v 10:17 ® Libor reakce na …
-
Rybářská stráž> Zdar, nechceš se zaregistrovat? Lidí do diskuze není jikdy dost..
reagovat - Čtvrtek 3. září 2009 v 8:58 @ ??? reakce na …
-
SumecDravec> Nemnějte strach o naše životy, spíš si prostudujte předpisy o rybářství a Bpvrp. V tomto případě Bpvrp na revírech ČRS § 13 odst. 9 zák.99/2004 Sb. článek VI. Chování při lovu.
Všem slušným a poctivým rybářům Petrův zdar!
reagovat - Středa 2. září 2009 ve 23:47 ® SumecDravec reakce na …
-
Sorry za překlep. Hlavně, že víte o co jde. Píšu hodně rychle. Ale když už tam někdo do vody něco dá, tak má snad natolik rozumu, že to opět vytáhne a nenechá tam po sobě bordel. Souhlasím s Alovem. Má pravdu, že to pak vypadá hrozně. Ale osvětlení, by jste měli být a to řádně. Pokud Vám to něco nepovoluje, tak se to bude muset změnit. Neexistuje aby jste jezdili v době lovu za snížene viditelností (tmy)bez osvětlení. Tak si jezděte v hodinách, kdy není lov povolen. Protože se může vážně stát, že Vás tím olovem někdo zasáhne, a může to dopadnout hodně škaredě. Dokonce i smrti. To olovo nějakou tu rychlost přece jen má. Divím se, že jste ty dvě hodiny, dokázali ujet bez střetu s olovem. Třeba se pletu a ten člunek máte obrněný a na hlavách helmy, ale o tom silně pochybují, když jsem Vás viděl. S pozdravem S.D.
reagovat - Středa 2. září 2009 ve 12:19 ® šikula reakce na …
-
Bravo, bravo, bravo.
reagovat - Středa 2. září 2009 ve 12:11 ® Alov reakce na …
-
SumecDravec> Nic proti, ale i kdyby to sbírali kotvou z motorového neosvětleného člunu, tak jim zatleskám a poděkuju. Po prázdninách to dycky na hladině vypada jak ve stoce. Samá petka, kanystr a polystyrén. Pokud se budou rybáři chovat jak hovada, tak jsem všema 10 pro…
reagovat - Středa 2. září 2009 v 10:38 ® mihy.san reakce na …
-
Rybářská stráž> Jen tak dál, držím palce.
Rok od roku je to přes léto na Hartě horší, na vině budou asi i obce, že nezřizují kempy v dostatečném počtu a pak to na březích vypadá jako v jednom velkém cikánském táboře. Tak snad už to st. správa a samospráva začnou řešit …
reagovat - Středa 2. září 2009 v 9:26 @ ??? reakce na …
-
SumecDravec> Pokud chcete hovořit o kašparech na Hartě tak si především vyřešte svůj pravopis, protože jste narazil nebo narazyl??? na RS. Pro bójku jste si mohl přijít s povolenkou v ruce, čekali jsme Vás.
reagovat
S pozdravem RS. - Úterý 1. září 2009 ve 23:58 ® SumecDravec
-
Zdravím Harťáky! Z pátku na sobotu od 22:30 do 4:30 rána, jezdili na loďce nějací kašpaří kolem Harty a sbírali všechny bojky na které narazyli. Zřejmě s nočním viděním. Se zelenou nivou a vozíkem s loďkou sjeli v Mezině až k vodě (měli klíče od závory). POZOR!!! V těchto hodinách, nebyla loďka viditelně osvětlená. Tak pokud na ně někdo příště narazíte, tak po nich perte olovem, protože neosvětlení, tam nemají co dělat. Když jsme na ně zařvali, tak tvrdili, že jsou rybářská stráž. Byli tři. Jinak za ten jeden den kapři: 59cm,52cm,52cm,50cm,48cm,42cm,41cm a jeden macek se vypnul. Všechny záběry až po 20:00 na boilies. Dravci vůbec, krom jedné štičky cca 35cm. A při potápění 40ks třpytek a twisteru (poklad). Tak ať také něco ulovíte. Ať už živého, nebo třpytivého.
reagovat - Úterý 1. září 2009 v 7:18 ® Petula
-
září je tady,tak jsem zvědavý jestli se rybačka zlepší
reagovat - Pondělí 31. srpna 2009 v 8:44 ® Petula reakce na …
-
sumců je na hartě hodně,včetně jejich potravy
reagovat - Neděle 30. srpna 2009 v 11:13 ® sajmon reakce na …
-
letos pokus několikrát o sumce, ale ani jednou nevyšel, ale občas někdo chytil pár metrů ode mne, nej. měl 130 cm
reagovat - Neděle 30. srpna 2009 v 7:23 ® Petula
-
narazil letos někdo na sumce?osobně jsem pár krát měl na ně nahozeno,ale bez záběru
reagovat - Sobota 29. srpna 2009 v 9:53 ® šikula
-
Včera naježděno 8km na Hartě, s prochytáváním zajímavých míst a výsledkem byli 3 pruhovaní okolo 30 cm. Chytáno od 15 do 21 hod. Teplota vody 50 cm pod hladinou byla odpoledne 23,9 °C při odjezdu byla teplota 23°C. Chce to aby byla voda tak o 10 °C chladnější – aspoň co se týká dravců.
reagovat - Sobota 29. srpna 2009 v 6:52 ® Petula
-
je to bída na všech vodách
reagovat - Pátek 28. srpna 2009 ve 22:28 ® ivow
-
Od soboty do čtvrtku ve třech tři candátci do cca 45cm,jeden okoun 38cm,takže žadná sláva.Ve středu jedu znovu tak uvidíme.
reagovat - Pátek 28. srpna 2009 ve 22:23 ® kasikkaja
-
tak jak to jde na harte reakce jsou tu ruzne.kazdopadne plotice jdou ne? tak zabava je.
reagovat