Vyhledávání
Slezská Harta
17.9.2007 | Petula | 794.744 zobrazení | 6.261 odpovědí
Vodní dílo leží v okrese Bruntál. Vzniklo přehrazením toku řeky Moravice, která zde protékala úzkým údolím.Ačkoliv mladý rybářský revír,ale uloveno již bylo na této přehradě mnoho trofejních ryb,převážně dravci štika,candát.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 15. srpna 2009 v 6:56 ® Petula
-
co sumci?chytil tam letos někdo nějakého?
reagovat - Čtvrtek 13. srpna 2009 v 7:08 ® Petula
-
na hrázce v podhradí se letos chytat skoro nedá,teče ledová voda z elektrárny,ryby nejsou vytřené,je to děs.
reagovat - Středa 12. srpna 2009 ve 14:17 ® Petula reakce na …
-
já se tedy setkal s razancí za asistence PČR
reagovat - Středa 12. srpna 2009 v 11:23 ® trip reakce na …
-
Romeo> Rybářská střáž je netečna nejenom ke stanům ale i k bojkám, které před jejich zraky typek šoupe do vody ze člunu…co na to řict? Jinak s těma stanama potvrzuju..rybářská stráž na to kašle…
reagovat - Středa 12. srpna 2009 v 9:02 ® Petula
- reagovat
- Středa 12. srpna 2009 v 9:01 ® Petula
- reagovat
- Středa 12. srpna 2009 v 9:00 ® Petula
- reagovat
- Středa 12. srpna 2009 v 8:44 ® Petula reakce na …
-
před 14 dni po zátahu tam nebyl stan k vidění,ale rybáři jsou nepoučitelní,pak všichni jen nadávají,ale děláme si to sami.
reagovat - Úterý 11. srpna 2009 v 11:26 ® Romeo
-
V pátek jsem byl svědkem jak rybářská stráž kontrolovala rybáře kteří měli rozděláno několik stanů a na stany neřekli vůbec nic!!!A že těch stanů nebylo málo!Sami víte jak to tam vypadá.Tak Petův zdar
reagovat - Úterý 11. srpna 2009 v 9:30 ® trip reakce na …
-
Petula> Na hartě a razie? to se divím…zažil jsem ji naposled před třemi lety…
reagovat - Úterý 11. srpna 2009 v 7:19 ® Petula
-
dávejte si však pozor kam jezdíte autem a hlavně nestanovat,byly tam razie a další se chystají
reagovat - Pondělí 10. srpna 2009 v 10:54 ® trip reakce na …
-
Petula> Zcela souhlasím…byl jsem v sobotu taky na hartě a bída…par malých kaprů a jedna štika ale taky malá…
reagovat - Neděle 9. srpna 2009 v 19:37 ® Petula
-
právě jsem se vrátil z dovolené,několik krát jsem navštívil hartu a musím říct,že je to docela bída,voda plná sinic a řas,dravci berou jen sporadicky,kapři tu a tam taky vezmou,žádná sláva
reagovat - Úterý 4. srpna 2009 v 15:50 ® trip reakce na …
-
Stroft> Jo to je blbý, já z loděk nechytám vubec, takže jen vím, že tam někdo něco pujčoval, ale kdyz říkáš, že jsou to kocábky, no tak bych do toho taky nešel. No máš pravdu, že je tam závora a před tou závorou se lod zavést do vody nedá? Jinak by to asi šlo na sýkorce, to asi víš, kde je..když pojedeš vrchem přes pole, tak tam zákaz nikde není…teda nebyl když jsem tam jezdil..
reagovat - Úterý 4. srpna 2009 v 15:46 ® trip reakce na …
-
candát> No pokud vím, tak poslední zprávy mám z minulé středy a to stálo uplně za nic…Nicméně jsem se byl v neděli podívat u vody a viděl jsem lovit dvě štiky..takže se možna dravci i probudí…
reagovat - Neděle 2. srpna 2009 ve 14:50 ® Stroft reakce na …
-
misel> Přesně tak,diskuze s p.stroftem nemá význam.Protože,má plný rukáv nezratných argumentů.Nepotřebuju někde někam volat a něco zařízovat abych si spustil loď na vodu.Raději zajedu někam jinam,kde je toto rybářské právo bez dalších komplikací.Tímto s Váma končím a přeju Vám hodně zhrbených hřbetu při vyřizování povolení vjezdu.
reagovat - Neděle 2. srpna 2009 ve 13:56 ® candát
-
Máte někdo čerstvé zprávy jak jdou na Hartě štiky a candáti .
reagovat - Pátek 31. července 2009 ve 22:20 ® misel reakce na …
-
rgb23> myslím že s panem „Stroftem“ nemá cenu diskutovat, asi bude malinko „mimo mísu“
reagovat - Pátek 31. července 2009 ve 2:06 ® rgb23
-
říct že kdo dostane loď legálně na vodu je buď lhář nebo nezná význam slova legálně svědčí o jediném, že takový člověk se ani nepokusil zjistit jak to vlastně provést lze. Strejdy na lesních a jiných správách ani nekomentuju, do teď jsem žádná speciální povolení k rybařině nebo sjezdu na Hartě kupodivu nepotřeboval. Mno, sic tam nejezdím na dovolené posledních 10 let, přesto se tam i 10× za měsíc leckdy ukážu, někdy dokonce i s lodí, kterou na ramenech do vody rozhodně nenosím
reagovat - Pátek 31. července 2009 v 1:39 ® rgb23 reakce na …
-
Stroft> nezlob se na mě, ale když se dopředu domluvíš a internet máš, takže najít si kde a za jakých podmínek určitě zvládneš, pak nemůže být problém tu loď do vody LEGÁLNĚ dostat… pokud máš pocit ukřivděnosti, že když na Hartu přijedeš ve 4 ráno a nikdo ti nechce bez předchozí domluvy odemknout závoru, pak sorry ale rozumím tomu.
reagovat - Pátek 31. července 2009 v 0:57 ® Stroft reakce na …
-
misel> Hele, píšeš uplně mimo mísu.Tak samo jsi, si mohl pujčit klíče Ty a postavit tam bivak.Diskuze byla o legalním sjezdu s lodí bez závor a zákazu.Navíc Vaše začerněné tváře hovoří o tom že chcete být ilegalní.
reagovat - Čtvrtek 30. července 2009 ve 22:19 ® rgb23 reakce na …
-
mihy.san> vlastně jsem ani neodpověděl, protože podle toho jak jsi položil otázku jsem předpokládal že odpověď znáš. Ano, je tam závora, stejně jako na ostatních cestách, které vedou rovnou do vody. Důvod proč tam jsou přesně popsal misel v posledním příspěvku. Od všech těchto závor se dají po předchozí domluvě domluvit klíče, resp. že je někdo odemkne a umožní spuštění lodě na vodu.
reagovat - Čtvrtek 30. července 2009 ve 21:38 ® misel
-
Stroft> počkej, jestli někdo řekne že si půjčí klíče od závory ,pustí loď na vodu a klíče zase vrátí, tak je lhář a chová se ilegálně ???????Dokážeš si představit jak by to vypadalo, kdyby byl přístup k vodě autem volný, už vidím ty „stanaře“ jak maj auto píchnutý až u vody, stan vedle a tebe jak přes ně pouštíš lod na vodu. podobné případy znám z Hněvkovic atd.
reagovat - Čtvrtek 30. července 2009 v 19:18 ® Stroft reakce na …
-
trip> v Nové pláni směr kostel je zákaz a cesta do lesa ma závoru.Už jsem tam jednou vjel(byla otevřená)a na zpáteční cestě ji někdo zamknul.Naštěstí mám ofroud.Ty plastové loďky co na Hartě pujčujou se jmenujou opilý sebevrah,do takové bych nesedl ani náhodou.Už mě na L.Maře zalila vlna na daleko lepší lodi.Vůbec se divím do čeho jsou lidi schopni nasednout a co hůř,obchodníci takové kocábky nabízejí,jako bezpečné nepotopitelné lodě.
reagovat - Čtvrtek 30. července 2009 v 15:02 ® trip reakce na …
-
Stroft> Zkoušel jsi to v nové pláni? Vím, že tam na te zadni cestě je zakaz až od toho lesa..a vím, že tam lidi s loďkama jezdí…Myslím, že tam se dá dokonce lodka i pujčit…
reagovat - Čtvrtek 30. července 2009 ve 14:11 ® Stroft
-
misel> Kde vitězoslavně spouštíš loď je stará cesta v Roudně.Na ní je samozřejmě závora.Klíče se dají sehnat v rybařském domě ale pokud přijedu ve 4ráno,už vidím jak tahám správce z postele aby mi pujčil klíče.Na Hartu jezdím 10 let a pokud tydy někdo tvrdí že spustit na Hartě loď není problém,tak je lhář nebo neví co znamená legálně!
reagovat - Čtvrtek 30. července 2009 ve 12:03 ® mihy.san reakce na …
-
misel> Dík.
reagovat - Čtvrtek 30. července 2009 v 8:16 ® misel reakce na …
-
Máš pravdu , není to normálně přístupné. je tam závora.
reagovat - Čtvrtek 30. července 2009 v 6:29 ® mihy.san reakce na …
-
rgb23> Stačilo odpovědět ano nebo ne. Proč mi ale odpovídá někdo jiný než „misel“, to nechápu, navíc vlastně ani neodpoví … V diskuzi na toto téma je to můj první příspěvek a opravdu mě to zajímá. Znovu opakuji, že jsem se ptal na to, jestli je příjezd k tomuto sjezdu na snímku bez zákazů nebo ne. O tom, co jde udělat jinak nebo nejde se nebavím.
reagovat - Čtvrtek 30. července 2009 v 1:22 ® rgb23
-
mihy.san> nebo-li lodě, které plavou po Hartě se tam dostali jak? „nelegálně“ přes závory a zákazy vjezdů, nebo je spustili vrtulníkem
reagovat? Přeci jen bárku hrázného na zádech neunese ani Rambo
Jdu do extrémů stejně jako tato debata. Každopádně loď na Hartě do vody z vozíku zaparkovat jde a nepotřebuji k tomu ani bezbariérový přístup. LEGÁLNĚ se dá dostat na spoustu míst, dokonce i bez známostí a úplatků, akorát to chce vyvinout nějakou snahu. Skoro mi připadá že děláte z Harty vojenský prostor kam se dostanete jen pokud ojedete generálovu dceru…