Chytej.cz

Slezská Harta necteno

17.9.2007 | Petula | 794.713 zobrazení | 6.261 odpovědí

Vodní dílo leží v okrese Bruntál. Vzniklo přehrazením toku řeky Moravice, která zde protékala úzkým údolím.Ačkoliv mladý rybářský revír,ale uloveno již bylo na této přehradě mnoho trofejních ryb,převážně dravci štika,candát.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 23. července 2009 v 8:36 ® Petula
Petula

teď mám 14 dní dovolenou,část budu věnovat hartě,tak uvidíme

reagovat
Úterý 21. července 2009 v 6:51 ® Petula
Petula
reagovat
foto/forum/2009/th-img9539.jpg
Úterý 21. července 2009 v 6:33 ® Petula
Petula

ryby bez aktivity,vše se vyhřívá u hladiny

reagovat
Pondělí 20. července 2009 v 7:11 ® šikula
šikula

Sobotní dopoledne strávené na hladině Harty (od přítoku Moravice, přes Novou Pláň do Roudna). Pár náhozů jsem zkusil, ale jen jeden kontakt s rybou, která se po chvíli vypnula. Na břehu spousta „rybářských kempů“, voda křišťálová, viděno zmasení několika kapříků. Z mého hlediska – ať už je po prázdninách.

reagovat
Neděle 19. července 2009 ve 23:21 ® rgb23
rgb23

víkend je u konce… máte nějaké novinky nebo úlovky?

reagovat
Pátek 17. července 2009 v 15:38 ® sajmon

voda je čistá že by se dala pít

reagovat
Čtvrtek 16. července 2009 ve 23:39 ® šikula
šikula

Tak jak to tady podle příspěvků z Harty za poslední měsíc z dálky sleduji, tak to zatím žádná bůhvíjaká sláva není. Je voda ještě pořád tak průzračná nebo ty deště a teplo ji už zakalili? Zvažoval jsem v sobotu jednu rychlonávštěvu, tak ať mám čerstvé info. Jo a co hříbky? Díky

reagovat
Středa 15. července 2009 v 9:25 ® sajmon

včerejší lov na hartě byl pro mě ve znamení smůly a pro kámoše ve znamení štěstí. Já jsem zapřáhl 2 štiky, první cca. 1m a druhá cca. 60 cm. Na prut do 7 g, se silonem 0,12 mm se nebylo možná čemu divit, ale tu 60 tku jsem nakonec já udělal blbou chybu a u noh jsem ji blbec urval. Nakonec jsem ještě vymodlil 4 okouny. Kamarád, který letos byl po 5 té narybách, letos poprvé vláčel, tak štiky 2×60 cm, 1×52 cmm, 1×32 cm a zhruba 70 cm spadla. Málem jsem ho hodil do vody.

reagovat
Středa 15. července 2009 v 8:46 ® Petula
Petula
reagovat
foto/forum/2009/th-img9491.jpg
Pondělí 13. července 2009 v 17:30 ® Dredaty
Dredaty

Chystame se s klukama na par dni na Hartu. Mate nekdo nejaky typ, kde tam levne pujcit lodku? Pripadne nejakou cast Harty, kde je vic okounu? Chci trochu zasvetit kamarada do vlacky, tak aby si taky neco vytahl… Dik

reagovat
Pondělí 13. července 2009 v 7:20 ® Petula
Petula

sobotní vyjížďka ve znamení malých kaprů a to ve velmi omezeném počtu,prostě tu a tam záběr

reagovat
Neděle 12. července 2009 ve 21:39 ® Michal/
Michal/

rgb23< Aha, díky moc za info. Říkáš za hrází, poptám se na to, díky moc.

reagovat
Neděle 12. července 2009 ve 12:19 ® GE-MA

Já osobně v pátek na večer asi do22:00dva candatky mikro štiku a okouna a ohromné množství pařezů

reagovat
Neděle 12. července 2009 v 9:09 ® candát

Právě jsem se vrátil z harty a můžu potvrdit , že ryby moc neberou. Za dva dny pár cejnů a malí kapříci , v noci dva záběry od candátího dorostu a ráno malá štika. V sobotu ráno proběhla na hartě velká akce ryb. stráže . Kontrola nočního rybolovu od 24:00 do 4:00 dvě loďky o 6 ks strážců a podle informací opět získali pár povolenek. Tak doufám , že to bude častěji a snad se dočkáme na hartě pořádku.

reagovat
Sobota 11. července 2009 ve 23:56 ® rgb23 reakce na …
rgb23

teď jsem se z harty vrátil z večerního lovu a byla to bída… na feeder dohromady 3 větší cejni, na rybku ani ťuk.

Michal/> o Kružberk jsem se zajímal loni… přímo na Kružberku se chytat nesmí a povolenky se nevydávají. Poměrně obtížně se dá sehnat povolenka na Lobník, což je vyrovnávací nádrž, takovej apendix za hrází Kružberku.

reagovat
Sobota 11. července 2009 ve 22:04 ® hanz.333

ThomasD> čauu kdes chytal na hartě

reagovat
Sobota 11. července 2009 ve 14:19 ® Michal/
Michal/

Jak to tak čtu po dlouhé době, tak to snad ani nemá cenu na Hartu jezdit, pokud se člověk nechce plazit mezi hafo "turistama :-D " K tomu stanování je to tak, že se stanovat může. Jednou jsme se tam ptali porybnýho a říkal, že stany bez podlážky jsou povoleny, ale i tak se najdou jedinci, kteří jsou schopní se s tebou hádat…

Jo a chtěl bych se zeptat, jestli někdo neví, jak je to s chytáním na Kružberku? Chytat se tam může jen na zvláštní povolenku. Nedávno jsem se na závodech bavil s jedním chlapíkem, říkal, že se tam dá pěkně zachytat, akorát musí být ta povolenka. Nevíte někdo, kde se dá ta povolenka sehnat?

reagovat
Pátek 10. července 2009 ve 12:51 ® GE-MA reakce na …

Romeo> Sorry ta reakce nepatří tobě

reagovat
Pátek 10. července 2009 ve 12:50 ® GE-MA reakce na …

Problém je v tom že rekreantům se nic nemůže stát ,naopak rybáře mohou postihovat a postihují za bordel právě po těch to turistech.Harta má užasnou přírodu tak si ji važme a skuste ty odpadky odnášet domů, tím že se nahážou za ty smrčky jste ulevyly možná svému svědomí ,ale né přírodě.

reagovat
Pátek 10. července 2009 v 10:45 ® Romeo reakce na …

semtexino> Tam už je tolik stanů,že jeden nebo dva stany nikomu nebude vadit.Jak už se psalo je to jeden velkej kempovej tábor,což asi většině rybářů dost vadí.Podle mého názoru by jsi ale měl použít bivak a nebo stan bez podlážky.Ale jinak přeji příjemný lov

reagovat
Pátek 10. července 2009 v 9:52 @ semtexino

chtěl bych se zeptat jestli se může u vody postavit stan.chceme jet na hartu asi na 3 dny rybařit ale nechceme platit ubytování.samoz­řejmě respektujeme dobu lovu a rozdělávání ohně u vody.díky předem za odpověď.

reagovat
Pátek 10. července 2009 v 6:50 ® Petula
Petula

kapři začali konečně brát,jsou prázdniny a dovolené,tak harta je plná táborů,stanařů a taky rybářů,není se čemu divit

reagovat
Čtvrtek 9. července 2009 ve 22:49 ® jiri33 reakce na …

tak to maš smulu žadný kemp jsme tam neměli,jen přístřešek.To bude asi omyl,taky jsme to zabalili po 17hod.

reagovat
Čtvrtek 9. července 2009 ve 20:30 @ semtexino

chtěl bych se zeptat jestli se může u vody postavit stan.chceme jet na hartu asi na 3 dny rybařit ale nechceme platit ubytování.samoz­řejmě respektujeme dobu lovu a rozdělávání ohně u vody.díky předem za odpověď.

reagovat
Čtvrtek 9. července 2009 v 15:51 ® Alov reakce na …
Alov

jořis> Tu vaši bandičku jsem tam viděl.Camp jste měli kousek od rodinky celkem hlučných lájošů. I kvůli Vám jsem nezůstal. Ale neberto to osobně. Celá Harta je ted momentálně jeden velký camp. No hnus. Jedině dobře, ževoda leze furt nahoru.Pokud to vydrží, tak nevím, kde ty campy budete stavět. V tom lesíku asi sotva. Pevně věřím, že ta pěkná štika plave dál. Teda ne v oleji samo :-D D

reagovat
Čtvrtek 9. července 2009 v 15:17 ® jořis reakce na …

Tak to je ta štika 79 cm ze soboty.

reagovat
foto/forum/2009/th-img9458.jpg
Čtvrtek 9. července 2009 v 6:47 ® Petula
Petula

to jo,haha

reagovat
Středa 8. července 2009 ve 12:35 ® Olda74
Olda74

Asi moc velká

reagovat
Středa 8. července 2009 ve 12:21 ® jořis reakce na …
reagovat
Středa 8. července 2009 ve 12:19 ® jořis

Posílám foto ze sobotního dne na Slezké Hartě. Ulovila jsem štiku 79 cm.

reagovat