Chytej.cz

Slezská Harta necteno

17.9.2007 | Petula | 794.697 zobrazení | 6.261 odpovědí

Vodní dílo leží v okrese Bruntál. Vzniklo přehrazením toku řeky Moravice, která zde protékala úzkým údolím.Ačkoliv mladý rybářský revír,ale uloveno již bylo na této přehradě mnoho trofejních ryb,převážně dravci štika,candát.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pondělí 29. června 2009 v 18:59 ® jiri33 reakce na …

Zdravim,na S.Hartě je voda čistá i u přítoku od Dlouhé Stráně nevím jak to vypadá u Nové Pláně.

reagovat
Pondělí 29. června 2009 ve 13:28 ® jelen

Ahoj lidi,může mi někdo napsat jak to na Hartě vypadá s čistotou vody,jestli není celá Harta kalná po těch deštích,dík

reagovat
Pondělí 29. června 2009 v 6:56 ® Petula
Petula

hezký kousek,já byl v sobotu na večer,ani ťuk

reagovat
Neděle 28. června 2009 ve 14:17 ® jořis reakce na …

Moc krásná blahopřeji.

reagovat
Neděle 28. června 2009 ve 12:12 ® GE-MA reakce na …

gratulace,jak vydno dravci jsou dál od břehu

reagovat
Neděle 28. června 2009 v 11:31 ® inspo reakce na …

ThomasD> Krasavice, blahopřeji.

reagovat
Neděle 28. června 2009 v 11:24 ® ThomasD

Zdravím všechny, tak se mi v sobotu ráno zadařilo na Hartě (Nová Pláň). Štika 91 cm, 6,2 kg. Nástraha srkačka :-) Byli jsme tam s kolegou a tohle byl jediný prut nastražený na kapra, ostatní na rybičku.

reagovat
foto/forum/2009/th-img9220.jpgfoto/forum/2009/th-img9221.jpg
Sobota 27. června 2009 v 6:59 ® Petula
Petula

jo,příroda udělala brigádu

reagovat
Pátek 26. června 2009 v 15:50 ® Zbyněk reakce na …
Zbyněk

…to po těch bouřkách a přívalových děštích… dojelo to z Moravice, voda jak kafe(myslím barvu) a spousta větví,PETek a podobně

reagovat
Pátek 26. června 2009 v 15:41 ® 1Mara reakce na …
1Mara

Zbyněk> Jak to že tam máte takový úhyn ? :-((

reagovat
Pátek 26. června 2009 v 15:25 ® Zbyněk reakce na …
Zbyněk

Vody je dost, ale u přítoku pěknej hnus…spousta bordelu a mrtvých ryb…štičky a pstroušci…škoda jich. Dnes zkusím vláčku.

reagovat
Pátek 26. června 2009 v 9:15 ® Alov reakce na …
Alov

Petula> No nevím, jestli půjde až po pokličku, ale každopádně bude hodně plná :-)

reagovat
Pátek 26. června 2009 v 6:51 ® Petula
Petula

harta jde do plmého stavu!

reagovat
Čtvrtek 25. června 2009 ve 22:23 ® candát

Tak chlapci jak vypadá stav vody na hartičce po tak vydatném dešťovém počasí ? Pro dravce to může být + a doufám , že se tam brzo dostanu a pocuchám jim hřívu.

reagovat
Čtvrtek 25. června 2009 ve 22:22 ® BIGCARP
BIGCARP

Zdarec,chci se zeptat jestli je tady někdo kdo se už na Hartě setkal s ůlovkem nějakého slušnějšího kapra ? Pídím se touto cestou po sebemnší informaci.Dík moc všem

reagovat
Čtvrtek 25. června 2009 v 10:07 ® kasikkaja
kasikkaja

doporucuji revir 471053.mohelnicka jezera,chyt pust…za slunka na hladine nadhera.

reagovat
Čtvrtek 25. června 2009 v 8:13 ® Petula
Petula

jinač to vypadá,že hartička nám půjde do plného stavu s vodou

reagovat
Čtvrtek 25. června 2009 v 8:12 ® Petula
Petula

masaři všude budou ať už s našimi texty tady nebo bez nich

reagovat
Středa 24. června 2009 v 18:18 ® chachar reakce na …
reagovat
Středa 24. června 2009 v 16:59 ® GE-MA reakce na …

Nejsem ten kdo bere každou rybu a Hartu za ty roky znám obstojně a pár slušných candátu jsem tam taky chytl.Každý se rád pochlubí ja taky ,ale jen těm kterým věřím a vím že mé info nezneužijí k plnění mrazáku.Víš jací rybáři to mohou číst,ale to je jen můj názor.

reagovat
Středa 24. června 2009 ve 12:31 ® Skalpi reakce na …

Naprostý souhlas…

reagovat
Středa 24. června 2009 ve 12:30 ® Skalpi
reagovat
Středa 24. června 2009 v 7:15 ® Petula
Petula

vláčená rybka je osvědčený recept na všech vodách,musí se však počítat s mnohým navazováním,což rozhodně není pro slabé nátury

reagovat
Středa 24. června 2009 v 0:28 ® rgb23 reakce na …
rgb23

rybář> to zase neboj, rozhořčení rybáři nechodí na 2 hoďky cíleně vláčet candáty kolem břehů a pařezů… i když znám pár míst kde už jsem pár těhle drobků do 93 cm v ruce držel, a kupodivu se chytli na vláčenou gumu:-)

reagovat
Středa 24. června 2009 v 0:16 @ ???

Rozhořčeným „rybářům“ bych chtěl říct, že pokud jdou na candáty pouze na dvě hodiny a do míst kam běžně chodí na kapry (vystřídá se tam za den spousta rybářů, je tam mělko a hlavně se tam o nic neháčí), tak ať raději zůstanou doma a jenom kecaj o tom, že to nebere. Chytejte na hlubších, odlehlých místech, kde jsou vázky a mnohokrát za den urvete, ale jenom tak budete úspěšní. Zahoďte gumy, plechy a jiné nesmysly, mrtvá rybka je to nejlepší – kvůli vázkám zásadně nevláčím, jenom vzduchem nafouklou rybku občas lehce potahuji pres olůvko 5–10 cm. dolů a zas ji nechám vystoupat. Stačí vám 18–22 vlasec bez lanka a větší jednoháček, a trpělivost. Kvůli vázkám sekám několik vteřin po záběru, vpohodě to stačí, candát je hltavější než štika a zásek skoro vždy sedí a aspoň se nemordují malé kusy. A nezapomeňte, že neberou vždy a všude, to své místo si musíte najít a „ošahat“ a to někdy trvá dlouho, ale potom taháte jednu za druhou – pokud zrovna bohužel nervete, ale tomu se nikdo na Hartě nevyhne.

reagovat
Úterý 23. června 2009 ve 21:13 ® BIGCARP
BIGCARP

Zdarec,chci se zeptat jestli je tady někdo kdo se už na Hartě setkal s ůlovkem nějakého slušnějšího kapra ? Pídím se touto cestou po sebemnší informaci.Dík moc všem

reagovat
Úterý 23. června 2009 ve 20:18 ® welik reakce na …
welik

někteří určítě nevychytaj,jen ty „VYDRY“jak jim já osobně říkam,před těma jsou všechny ryby,rybky,rybičky v nebezpečí!!!takže musíme jen doufat!

reagovat
Úterý 23. června 2009 ve 20:14 ® šikula
šikula

No já se teď minimálně měsíc k Hartě nedostanu, tak jen doufám, že voda moc nespadne a že ji za tu dobu nevychytáte :-)

reagovat
Úterý 23. června 2009 ve 20:12 ® šikula
šikula

rybář> no já jsem potkal spoustu rybářů chytajících na rybku, sice v jiné části Harty (hloubka okolo 8 metrů), ale téměř všichni byli bezúspěšní.

reagovat
Úterý 23. června 2009 ve 20:12 ® welik
welik

A ty tomu věříš?(o těch candátech)Vždyt si tu muže každý napsat co chce,nee?!!!!A jes­tli nekecá,tak se omlouvam a smekám!!!

reagovat