Vyhledávání
Slezská Harta
17.9.2007 | Petula | 794.697 zobrazení | 6.261 odpovědí
Vodní dílo leží v okrese Bruntál. Vzniklo přehrazením toku řeky Moravice, která zde protékala úzkým údolím.Ačkoliv mladý rybářský revír,ale uloveno již bylo na této přehradě mnoho trofejních ryb,převážně dravci štika,candát.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 29. června 2009 v 18:59 ® jiri33 reakce na …
-
Zdravim,na S.Hartě je voda čistá i u přítoku od Dlouhé Stráně nevím jak to vypadá u Nové Pláně.
reagovat - Pondělí 29. června 2009 ve 13:28 ® jelen
-
Ahoj lidi,může mi někdo napsat jak to na Hartě vypadá s čistotou vody,jestli není celá Harta kalná po těch deštích,dík
reagovat - Pondělí 29. června 2009 v 6:56 ® Petula
-
hezký kousek,já byl v sobotu na večer,ani ťuk
reagovat - Neděle 28. června 2009 ve 14:17 ® jořis reakce na …
-
Moc krásná blahopřeji.
reagovat - Neděle 28. června 2009 ve 12:12 ® GE-MA reakce na …
-
gratulace,jak vydno dravci jsou dál od břehu
reagovat - Neděle 28. června 2009 v 11:31 ® inspo reakce na …
-
ThomasD> Krasavice, blahopřeji.
reagovat - Neděle 28. června 2009 v 11:24 ® ThomasD
-
Zdravím všechny, tak se mi v sobotu ráno zadařilo na Hartě (Nová Pláň). Štika 91 cm, 6,2 kg. Nástraha srkačka
reagovatByli jsme tam s kolegou a tohle byl jediný prut nastražený na kapra, ostatní na rybičku.
- Sobota 27. června 2009 v 6:59 ® Petula
-
jo,příroda udělala brigádu
reagovat - Pátek 26. června 2009 v 15:50 ® Zbyněk reakce na …
-
…to po těch bouřkách a přívalových děštích… dojelo to z Moravice, voda jak kafe(myslím barvu) a spousta větví,PETek a podobně
reagovat - Pátek 26. června 2009 v 15:41 ® 1Mara reakce na …
-
Zbyněk> Jak to že tam máte takový úhyn ?
reagovat - Pátek 26. června 2009 v 15:25 ® Zbyněk reakce na …
-
Vody je dost, ale u přítoku pěknej hnus…spousta bordelu a mrtvých ryb…štičky a pstroušci…škoda jich. Dnes zkusím vláčku.
reagovat - Pátek 26. června 2009 v 9:15 ® Alov reakce na …
-
Petula> No nevím, jestli půjde až po pokličku, ale každopádně bude hodně plná
reagovat - Pátek 26. června 2009 v 6:51 ® Petula
-
harta jde do plmého stavu!
reagovat - Čtvrtek 25. června 2009 ve 22:23 ® candát
-
Tak chlapci jak vypadá stav vody na hartičce po tak vydatném dešťovém počasí ? Pro dravce to může být + a doufám , že se tam brzo dostanu a pocuchám jim hřívu.
reagovat - Čtvrtek 25. června 2009 ve 22:22 ® BIGCARP
-
Zdarec,chci se zeptat jestli je tady někdo kdo se už na Hartě setkal s ůlovkem nějakého slušnějšího kapra ? Pídím se touto cestou po sebemnší informaci.Dík moc všem
reagovat - Čtvrtek 25. června 2009 v 10:07 ® kasikkaja
-
doporucuji revir 471053.mohelnicka jezera,chyt pust…za slunka na hladine nadhera.
reagovat - Čtvrtek 25. června 2009 v 8:13 ® Petula
-
jinač to vypadá,že hartička nám půjde do plného stavu s vodou
reagovat - Čtvrtek 25. června 2009 v 8:12 ® Petula
-
masaři všude budou ať už s našimi texty tady nebo bez nich
reagovat - Středa 24. června 2009 v 18:18 ® chachar reakce na …
- reagovat
- Středa 24. června 2009 v 16:59 ® GE-MA reakce na …
-
Nejsem ten kdo bere každou rybu a Hartu za ty roky znám obstojně a pár slušných candátu jsem tam taky chytl.Každý se rád pochlubí ja taky ,ale jen těm kterým věřím a vím že mé info nezneužijí k plnění mrazáku.Víš jací rybáři to mohou číst,ale to je jen můj názor.
reagovat - Středa 24. června 2009 ve 12:31 ® Skalpi reakce na …
-
Naprostý souhlas…
reagovat - Středa 24. června 2009 ve 12:30 ® Skalpi
- reagovat
- Středa 24. června 2009 v 7:15 ® Petula
-
vláčená rybka je osvědčený recept na všech vodách,musí se však počítat s mnohým navazováním,což rozhodně není pro slabé nátury
reagovat - Středa 24. června 2009 v 0:28 ® rgb23 reakce na …
-
rybář> to zase neboj, rozhořčení rybáři nechodí na 2 hoďky cíleně vláčet candáty kolem břehů a pařezů… i když znám pár míst kde už jsem pár těhle drobků do 93 cm v ruce držel, a kupodivu se chytli na vláčenou gumu
reagovat - Středa 24. června 2009 v 0:16 @ ???
-
Rozhořčeným „rybářům“ bych chtěl říct, že pokud jdou na candáty pouze na dvě hodiny a do míst kam běžně chodí na kapry (vystřídá se tam za den spousta rybářů, je tam mělko a hlavně se tam o nic neháčí), tak ať raději zůstanou doma a jenom kecaj o tom, že to nebere. Chytejte na hlubších, odlehlých místech, kde jsou vázky a mnohokrát za den urvete, ale jenom tak budete úspěšní. Zahoďte gumy, plechy a jiné nesmysly, mrtvá rybka je to nejlepší – kvůli vázkám zásadně nevláčím, jenom vzduchem nafouklou rybku občas lehce potahuji pres olůvko 5–10 cm. dolů a zas ji nechám vystoupat. Stačí vám 18–22 vlasec bez lanka a větší jednoháček, a trpělivost. Kvůli vázkám sekám několik vteřin po záběru, vpohodě to stačí, candát je hltavější než štika a zásek skoro vždy sedí a aspoň se nemordují malé kusy. A nezapomeňte, že neberou vždy a všude, to své místo si musíte najít a „ošahat“ a to někdy trvá dlouho, ale potom taháte jednu za druhou – pokud zrovna bohužel nervete, ale tomu se nikdo na Hartě nevyhne.
reagovat - Úterý 23. června 2009 ve 21:13 ® BIGCARP
-
Zdarec,chci se zeptat jestli je tady někdo kdo se už na Hartě setkal s ůlovkem nějakého slušnějšího kapra ? Pídím se touto cestou po sebemnší informaci.Dík moc všem
reagovat - Úterý 23. června 2009 ve 20:18 ® welik reakce na …
-
někteří určítě nevychytaj,jen ty „VYDRY“jak jim já osobně říkam,před těma jsou všechny ryby,rybky,rybičky v nebezpečí!!!takže musíme jen doufat!
reagovat - Úterý 23. června 2009 ve 20:14 ® šikula
-
No já se teď minimálně měsíc k Hartě nedostanu, tak jen doufám, že voda moc nespadne a že ji za tu dobu nevychytáte
reagovat - Úterý 23. června 2009 ve 20:12 ® šikula
-
rybář> no já jsem potkal spoustu rybářů chytajících na rybku, sice v jiné části Harty (hloubka okolo 8 metrů), ale téměř všichni byli bezúspěšní.
reagovat - Úterý 23. června 2009 ve 20:12 ® welik
-
A ty tomu věříš?(o těch candátech)Vždyt si tu muže každý napsat co chce,nee?!!!!A jestli nekecá,tak se omlouvam a smekám!!!
reagovat