Vyhledávání
Slezská Harta
17.9.2007 | Petula | 794.668 zobrazení | 6.261 odpovědí
Vodní dílo leží v okrese Bruntál. Vzniklo přehrazením toku řeky Moravice, která zde protékala úzkým údolím.Ačkoliv mladý rybářský revír,ale uloveno již bylo na této přehradě mnoho trofejních ryb,převážně dravci štika,candát.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 25. května 2009 v 0:17 ® rgb23 reakce na …
-
kasikkaja> jestli ti jde o Hartu, tak v té knížce se soupisem revírů co se fasuje s povolenkou. Písni mi do osobky ať na to nezapomenu a pošlu ti jí mailem
reagovat - Neděle 24. května 2009 v 17:22 ® šikula reakce na …
-
Petula> Mohl bys mi dát prosím echo o jaký revír se jedná.Díky
reagovat - Neděle 24. května 2009 v 11:04 ® kasikkaja
-
kde najdu mapu na lov z lodek_?
reagovat - Sobota 23. května 2009 ve 23:09 ® Petula reakce na …
-
na dravce už se taky těším,ale.......ono je to rok co rok horší s nima
reagovat - Sobota 23. května 2009 ve 23:07 ® Petula reakce na …
-
MP
reagovat - Sobota 23. května 2009 v 15:34 @ kasikkaja
-
mám v planu po odhajeni dovču a hura na ně!asi zase přítok N.Plan
reagovat - Sobota 23. května 2009 v 8:27 ® šikula reakce na …
-
Petula> Prosím, jednalo se o pstruhovou nebo mimopstruhovou vodu?
reagovat - Pátek 22. května 2009 ve 21:50 ® Petula reakce na …
-
dnes jsem byl raději na řece,šlo to spousta malých parem,parádní chytačka
reagovat - Čtvrtek 21. května 2009 v 7:16 ® Petula reakce na …
-
voda ubývá a ubývá,z výtěru nebude asi nic
reagovat - Čtvrtek 21. května 2009 v 6:48 ® Petula reakce na …
-
na sumce kdekoliv,jelikož je tam všude mnoho pařezů a hlavně hodně potravy,tak jsou sumci všude
reagovat - Středa 20. května 2009 ve 22:42 @ kasikkaja
-
kde na harte na sumce?
reagovat - Středa 20. května 2009 v 5:27 ® Petula reakce na …
-
každý rok čla voda na jaře na horu a ryby braly,teď je pravý opak,voda jde dolů neustále a ryby neberou,to bude sezona
reagovat - Úterý 19. května 2009 ve 20:30 ® Look
-
v neděli chytáno na Dlouhé stráni, v zátočině pod mostem se třou cejni,tak to tam sice vřelo, ale házet jim to do ložnice by fér nebylo, tak jsem zkoušel házet do koryta, ale za Hodinu a půl jen 3 cejni a dva okouni. Na pláži blázinec, v zátoce v pařezovce za 3 hodky jeden cejn a asi 10 plotek, no ryby zrovna chuť nemají, maloval jsem si to jinak.
reagovat - Úterý 19. května 2009 ve 12:20 ® Petula reakce na …
-
co dodat...........já nemám slov
reagovat - Pondělí 18. května 2009 ve 23:16 ® Alov reakce na …
-
Petula> Za chvilku nebudou mít na čem hodovat, protože povodí Odry opět úprkem hartu upouští. Během víkendu spadla tak o 15 cm. Letos půjde Moravice a splav u Pláně vidět už o prázdninách. Ne jako loni až v zimě. Na rybu se na Hartě prdí. Hlavní je dodržet dodávky elektřiny. Šmejdi jedni debilní…
reagovat - Pondělí 18. května 2009 ve 23:08 ® Petula reakce na …
-
mám ty samé poznatky,kapři hodují na jikrách
reagovat - Pondělí 18. května 2009 v 9:41 @ kasikkaja
-
Na přítoku N.Pláň za 12 hodin žádný kapr. Třecí aktivivita… Plotice, cejni – spousta…
reagovat - Neděle 17. května 2009 ve 22:50 ® rgb23
-
dneska odpoledne v Pláni docela bída. Kapřata jezdí kolem břehu, pár se jich nechalo vytáhnout, ale větší ryby jsou neznámo zde… ve středu jsem byl na baloši a byla to paráda, za 2a půl hoďky 8 kaprů 40–45, 2× karas přes 30, amur 46cm a pár cejňat. Vše na stejném místě ±5m kousek od břehu.
reagovat - Sobota 16. května 2009 v 9:34 ® Alov
-
Včera od 4 do půlnoci pod Roudným. Záběru hodně, ale sekáno do prázdna. Nakonec se na břeh mrklo několik cejnů a 3 kapři něco málo přes 40. Tření bílé ryby je v plném proudu. Voda vře
reagovat - Sobota 16. května 2009 v 7:15 ® Petula reakce na …
-
tak co?žádná zpráva?voda jde zase dolů z bílé ryby po vytření asi opět nic nebude
reagovat - Středa 13. května 2009 v 6:14 ® Petula reakce na …
-
chystám se ted v sobotu,tak uvidíme
reagovat - Úterý 12. května 2009 v 7:04 ® Petula reakce na …
-
večer jak malovaný,ale ani neťuklo
reagovat - Pondělí 11. května 2009 ve 13:21 ® šikula reakce na …
-
Kontakt by určitě nebyl na škodu. Díky
reagovat - Pondělí 11. května 2009 ve 13:04 ® trip reakce na …
-
Já tě zdravím, jedná se o soukromou vodu, povolenka stojí kolem 200 kč ale nevím na jak dlouho potom platí ale pokud bys měl zájem, můžu ti napsat konkretní lidi, kteří to obhospodařují a kteří také prodávájí povolenky.
reagovat - Neděle 10. května 2009 ve 20:08 ® šikula
-
Mohl by jste mi prosím někdo dát informaci o rybníku v Andělské Hoře? Jedná se o svazovou nebo soukromou vodu?
reagovat - Neděle 10. května 2009 ve 20:05 ® šikula
-
Tak Vás všechny zdravím, v sobotu od 7.00 do 12.30 stráveno pět a půl prutohodin na Hartě. Ryby byly v hloubce 10 a více metrů oproti minulému týdny, kdy se objevovaly převážně v hloubce okolo 2 metrů. Vzhledem ke způsobu lovu jsem se do těchto hloubek nedostal (vyrážím kupovat nový proutek:)), proto jsem si na kapra nešáhnul, ale vynahradili mi to plotičky a okounci, připadal jsem si jak na závodech. I při změně místa stačilo mírně zakrmit a plotice okamžitě reagovali. Plotice již mají silnou třecí vyrážku.Opět si mi stalo, že zdolávaná ploťka vydráždila k útoku štiku a to dokonce ve třech případech. Voda má 30 cm pod hladinou teplotu 12,5 C°.
reagovat - Neděle 10. května 2009 ve 12:26 ® trip reakce na …
-
zdravím, v sobotu to na hartě stálo za nic, záběr pouze občas a většinou cejni, potom jsem změnil prut a hodil jsem to trošku dál, tak jsem vytáhl dva kapry, ale malé 40 a 41 a to bylo vše, odpoledne jsem se byl podívat na oborné a tam jsem zase nestíhal přehazovat, šli kapři ale průměrná velikost 20 cm těch sem chytl tak kolem 30 někdy i dva najednou a větší kapr jenom jeden tem mohl mít tak kolem 35cm…chytačka super ale ještě to moc nejde
reagovat - Neděle 10. května 2009 v 6:55 ® Petula reakce na …
-
zajímavé,jelikož jde voda nahoru jak stav tak i teplota.
reagovat - Sobota 9. května 2009 ve 12:38 ® rgb23 reakce na …
-
byl jsem včera a oproti minulému týdnu katastrofa… kapříci neznámo kde, plotek minimum, z hloubky občas cejn
reagovat - Sobota 9. května 2009 v 6:53 ® Petula
-
tak jak se daří?všude už to bere jen harta se nechce probudit,nebo už ano?
reagovat