Chytej.cz

Slezská Harta necteno

17.9.2007 | Petula | 794.658 zobrazení | 6.261 odpovědí

Vodní dílo leží v okrese Bruntál. Vzniklo přehrazením toku řeky Moravice, která zde protékala úzkým údolím.Ačkoliv mladý rybářský revír,ale uloveno již bylo na této přehradě mnoho trofejních ryb,převážně dravci štika,candát.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 6. května 2009 ve 20:33 ® šikula
šikula

Tak zítra opět vyrážím do Bruntálu.Páteční a sobotní odpoledne se chystám strávit na Hartě. Minulý týden jsem podcenil přípravu, tak jsem to pro tentokrát napravil a v klidu se připravil již dnes a ne až pět minut před odjezdem:). Jelikož u nás dnes fučí vítr jako blázen,tak doufám, že se to na víkend zlepší, neboť mně minulý týden v těch vlnách neudržely na místě ani dvě kotvy a při nárazovém větru mně to vždy „utrhlo“ z místa a tak jsem zbytečně ztrácel čas na chytání vracením se na lovné místo

reagovat
Úterý 5. května 2009 v 7:32 ® Petula reakce na …
Petula

ještě to chce o 5 stupňů teplejší vodu

reagovat
Pondělí 4. května 2009 v 7:54 ® šikula reakce na …
šikula

rgb23> Tak to teda gratuluji. Já jsem se trápil s vlnama a ještě asi nemám naučené ty správné fleky-:). Chytal jsem na Hartě teprve po 5, takže stále ještě laboruji.

reagovat
Neděle 3. května 2009 ve 23:42 ® rgb23 reakce na …
rgb23

Šikula: jsem teď byl na Hartě 3 dny po sobě, pokaždé max na 4 hoďky s feederem a když nefoukalo tak i s plavajdou a vytáhl jsem dohromady víc kapříků než od začátku roku na baloši, oborné i městském. Neříkám že to byly nějaká monstra, ale berou. Dokonce jsem jednoho dorostence lapl natvrdo z hecu jen do podběráku protože zaparkoval přímo před prutem:-)

reagovat
Neděle 3. května 2009 ve 23:10 ® šikula
šikula

O víkendu 2 x propluta se sonarem znázorněná trasa. Ryby jsou opravdu v menších hejnech – kapři v hloubce do max dvou metrů pod hladinou. Moje veškerá snaha o kapra a to i přes zakrmení byla nulová. Podařili se přesvědčit pouze plotičky-:).V sobotu jsem poprvé navštívil Balaton, zde jsem se dozvěděl od chytajícich rybářů, že mají známé již 3 dny na Hartě a ti zatím neměli záběr. Jinak na Hartě rybářů jak much, ale neviděl jsem, že by něco tahali. Tento prodloužený víkend chci opět strávit na Hartě,tak doufám, že se aktivita ryb zlepší.

reagovat
foto/forum/2009/th-img8584.jpg
Neděle 3. května 2009 v 19:34 ® Petula reakce na …
Petula

mraky plotic,večer potom ani ťuk

reagovat
Neděle 3. května 2009 v 18:53 ® jarivali reakce na …
jarivali

čau Jaro,jsem zase na 14 dni v bruntále,tak jestli tady budeš,tak se mi spiše ozvi na mobil,na netu ted vubec nejsem.rad bych zajel na ryby..

reagovat
Sobota 2. května 2009 ve 22:41 ® rgb23
rgb23

Nedávali náhodou u Pláně teď někdy násaďáky? Dneska dopoledne opět mraky kaprů 30 až 50cm slunících se v hejnech pár metrů od břehu. Na hloubce brali hlavně cejni.

reagovat
Sobota 2. května 2009 ve 22:24 ® šikula reakce na …
šikula

tak jak jsi dopadl?

reagovat
Sobota 2. května 2009 v 8:48 ® Petula reakce na …
Petula

jedu na ně dnes večer,tak jsem zvědavý

reagovat
Sobota 2. května 2009 v 0:02 ® šikula
šikula

Tak dnes se žádný kaprik nepodařil,pouze plotičky.

reagovat
Pátek 1. května 2009 v 15:45 ® rgb23
rgb23

kapříci se sluní se do 3m od břehu v hejnech, dají se chytat na splávek a červa sestavou na plotičky. Spletl se i jeden barevnej:-)

reagovat
foto/forum/2009/th-img8567.jpg
Pátek 1. května 2009 v 0:39 ® Alov reakce na …
Alov

1Mara> Voe neprud. Necháme vyřádit těžiče násadáků (kteří už prý mimochodem jdou) a pak se vrhnem na mastodonty :-D

reagovat
Pátek 1. května 2009 v 0:36 ® 1Mara reakce na …
1Mara

Petula> Vy tam s Alovem ňejak zaostáváte ne s fiškama :-) no jó jste v horách tak není divu :-)

reagovat
Čtvrtek 30. dubna 2009 v 10:55 ® Petula reakce na …
Petula

voda jde nepatrně dolů.ale žádné zprávy o tom jestli už začali kousat kapři

reagovat
Středa 29. dubna 2009 ve 21:54 ® Michal/
Michal/

Jak to tam teď vypadá s vodou? Na povodí je ve statistikách přítok 4.8 mám dojem a odtok 6.82. Bude to v pytli jestli nám ji letos zase tak razantně vypustí.

reagovat
Středa 29. dubna 2009 v 8:09 ® šikula reakce na …
šikula

Počkej do pondělí-:)

reagovat
Středa 29. dubna 2009 v 7:09 ® Petula reakce na …
Petula

žádné čerstvé zprávy?

reagovat
Pondělí 27. dubna 2009 v 11:53 ® trip
trip

o víkendu jdu na ně, tak jsem zvědavý…

reagovat
Neděle 26. dubna 2009 v 6:31 ® Petula reakce na …
Petula

už se nám to pomalu prohřívá,měli by už kapříci brát

reagovat
Čtvrtek 23. dubna 2009 v 6:54 ® Petula reakce na …
Petula

voda je ještě studená,však kolem harty na horách je ještě hodně sněhu

reagovat
Středa 22. dubna 2009 v 18:53 ® Alov
Alov

To samé, co rgb. Je to zatím na prd. Voda jak led. Cca 7 stupnů :-((

reagovat
Středa 22. dubna 2009 v 18:43 ® rgb23
rgb23

Petula> mraky cejnů, plotek a pár minikaprů:-)

reagovat
Středa 22. dubna 2009 ve 13:30 ® Petula reakce na …
Petula

tak nikdo nic?žádné úlovky?

reagovat
Neděle 19. dubna 2009 ve 12:35 ® šikula reakce na …
šikula

Zdravím tě,jak budou na začátku května ty dva prodloužený víkendy,tak bych měl být v Br. Podnikneme nějakou společnou výpravu za rybama?

reagovat
Neděle 19. dubna 2009 v 8:09 ® Petula reakce na …
Petula

včera jsem byl na ně a pouze plotky a cejni.

reagovat
Sobota 18. dubna 2009 v 19:38 ® jarivali
jarivali

zdar lidi,tak jsem tady zase pk dlouhé době,byl jsem bez internetu.vykradli mi byt,vzali mi co se dalo…jinak na hartě berou kapři jak o dušu,dneska jsem jich nachytal kolem 30,plotice a cejny ani nepočítam,joo,fe­eder je feeder:-) Jinak balaton je už trochu vybrany,berou tam už jen kapříci do 50cm.A i ty za chvilku dědci vychytaji:-((

reagovat
Sobota 18. dubna 2009 v 7:26 ® Petula reakce na …
Petula

tak uvidíme co chytneme

reagovat
Středa 15. dubna 2009 ve 22:11 ® rgb23
rgb23

Hartu zkusím o víkendu, na městským i baloši to začátkem týdne bralo perfektně. Voda už se konečně ohřívá.

reagovat
Středa 15. dubna 2009 v 15:20 ® paia
paia

Seš na omylu, v Roudnu probíhala nějaká slezina hospodářů/předsedů MO z celýho kraje, měli to tam snad celej víkend. My měli zrovna v sobotu dopoledne schůzi MO, tak nám předseda říkal, že jede zrovna zpět do Roudna.

reagovat