Vyhledávání
Slezská Harta
17.9.2007 | Petula | 794.658 zobrazení | 6.261 odpovědí
Vodní dílo leží v okrese Bruntál. Vzniklo přehrazením toku řeky Moravice, která zde protékala úzkým údolím.Ačkoliv mladý rybářský revír,ale uloveno již bylo na této přehradě mnoho trofejních ryb,převážně dravci štika,candát.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 6. května 2009 ve 20:33 ® šikula
-
Tak zítra opět vyrážím do Bruntálu.Páteční a sobotní odpoledne se chystám strávit na Hartě. Minulý týden jsem podcenil přípravu, tak jsem to pro tentokrát napravil a v klidu se připravil již dnes a ne až pět minut před odjezdem:). Jelikož u nás dnes fučí vítr jako blázen,tak doufám, že se to na víkend zlepší, neboť mně minulý týden v těch vlnách neudržely na místě ani dvě kotvy a při nárazovém větru mně to vždy „utrhlo“ z místa a tak jsem zbytečně ztrácel čas na chytání vracením se na lovné místo
reagovat - Úterý 5. května 2009 v 7:32 ® Petula reakce na …
-
ještě to chce o 5 stupňů teplejší vodu
reagovat - Pondělí 4. května 2009 v 7:54 ® šikula reakce na …
-
rgb23> Tak to teda gratuluji. Já jsem se trápil s vlnama a ještě asi nemám naučené ty správné fleky-:). Chytal jsem na Hartě teprve po 5, takže stále ještě laboruji.
reagovat - Neděle 3. května 2009 ve 23:42 ® rgb23 reakce na …
-
Šikula: jsem teď byl na Hartě 3 dny po sobě, pokaždé max na 4 hoďky s feederem a když nefoukalo tak i s plavajdou a vytáhl jsem dohromady víc kapříků než od začátku roku na baloši, oborné i městském. Neříkám že to byly nějaká monstra, ale berou. Dokonce jsem jednoho dorostence lapl natvrdo z hecu jen do podběráku protože zaparkoval přímo před prutem
reagovat - Neděle 3. května 2009 ve 23:10 ® šikula
-
O víkendu 2 x propluta se sonarem znázorněná trasa. Ryby jsou opravdu v menších hejnech – kapři v hloubce do max dvou metrů pod hladinou. Moje veškerá snaha o kapra a to i přes zakrmení byla nulová. Podařili se přesvědčit pouze plotičky-:).V sobotu jsem poprvé navštívil Balaton, zde jsem se dozvěděl od chytajícich rybářů, že mají známé již 3 dny na Hartě a ti zatím neměli záběr. Jinak na Hartě rybářů jak much, ale neviděl jsem, že by něco tahali. Tento prodloužený víkend chci opět strávit na Hartě,tak doufám, že se aktivita ryb zlepší.
reagovat - Neděle 3. května 2009 v 19:34 ® Petula reakce na …
-
mraky plotic,večer potom ani ťuk
reagovat - Neděle 3. května 2009 v 18:53 ® jarivali reakce na …
-
čau Jaro,jsem zase na 14 dni v bruntále,tak jestli tady budeš,tak se mi spiše ozvi na mobil,na netu ted vubec nejsem.rad bych zajel na ryby..
reagovat - Sobota 2. května 2009 ve 22:41 ® rgb23
-
Nedávali náhodou u Pláně teď někdy násaďáky? Dneska dopoledne opět mraky kaprů 30 až 50cm slunících se v hejnech pár metrů od břehu. Na hloubce brali hlavně cejni.
reagovat - Sobota 2. května 2009 ve 22:24 ® šikula reakce na …
-
tak jak jsi dopadl?
reagovat - Sobota 2. května 2009 v 8:48 ® Petula reakce na …
-
jedu na ně dnes večer,tak jsem zvědavý
reagovat - Sobota 2. května 2009 v 0:02 ® šikula
-
Tak dnes se žádný kaprik nepodařil,pouze plotičky.
reagovat - Pátek 1. května 2009 v 15:45 ® rgb23
-
kapříci se sluní se do 3m od břehu v hejnech, dají se chytat na splávek a červa sestavou na plotičky. Spletl se i jeden barevnej
reagovat - Pátek 1. května 2009 v 0:39 ® Alov reakce na …
-
1Mara> Voe neprud. Necháme vyřádit těžiče násadáků (kteří už prý mimochodem jdou) a pak se vrhnem na mastodonty
reagovat - Pátek 1. května 2009 v 0:36 ® 1Mara reakce na …
-
Petula> Vy tam s Alovem ňejak zaostáváte ne s fiškama
reagovatno jó jste v horách tak není divu
- Čtvrtek 30. dubna 2009 v 10:55 ® Petula reakce na …
-
voda jde nepatrně dolů.ale žádné zprávy o tom jestli už začali kousat kapři
reagovat - Středa 29. dubna 2009 ve 21:54 ® Michal/
-
Jak to tam teď vypadá s vodou? Na povodí je ve statistikách přítok 4.8 mám dojem a odtok 6.82. Bude to v pytli jestli nám ji letos zase tak razantně vypustí.
reagovat - Středa 29. dubna 2009 v 8:09 ® šikula reakce na …
-
Počkej do pondělí-:)
reagovat - Středa 29. dubna 2009 v 7:09 ® Petula reakce na …
-
žádné čerstvé zprávy?
reagovat - Pondělí 27. dubna 2009 v 11:53 ® trip
-
o víkendu jdu na ně, tak jsem zvědavý…
reagovat - Neděle 26. dubna 2009 v 6:31 ® Petula reakce na …
-
už se nám to pomalu prohřívá,měli by už kapříci brát
reagovat - Čtvrtek 23. dubna 2009 v 6:54 ® Petula reakce na …
-
voda je ještě studená,však kolem harty na horách je ještě hodně sněhu
reagovat - Středa 22. dubna 2009 v 18:53 ® Alov
-
To samé, co rgb. Je to zatím na prd. Voda jak led. Cca 7 stupnů
reagovat - Středa 22. dubna 2009 v 18:43 ® rgb23
-
Petula> mraky cejnů, plotek a pár minikaprů
reagovat - Středa 22. dubna 2009 ve 13:30 ® Petula reakce na …
-
tak nikdo nic?žádné úlovky?
reagovat - Neděle 19. dubna 2009 ve 12:35 ® šikula reakce na …
-
Zdravím tě,jak budou na začátku května ty dva prodloužený víkendy,tak bych měl být v Br. Podnikneme nějakou společnou výpravu za rybama?
reagovat - Neděle 19. dubna 2009 v 8:09 ® Petula reakce na …
-
včera jsem byl na ně a pouze plotky a cejni.
reagovat - Sobota 18. dubna 2009 v 19:38 ® jarivali
-
zdar lidi,tak jsem tady zase pk dlouhé době,byl jsem bez internetu.vykradli mi byt,vzali mi co se dalo…jinak na hartě berou kapři jak o dušu,dneska jsem jich nachytal kolem 30,plotice a cejny ani nepočítam,joo,feeder je feeder
reagovatJinak balaton je už trochu vybrany,berou tam už jen kapříci do 50cm.A i ty za chvilku dědci vychytaji
- Sobota 18. dubna 2009 v 7:26 ® Petula reakce na …
-
tak uvidíme co chytneme
reagovat - Středa 15. dubna 2009 ve 22:11 ® rgb23
-
Hartu zkusím o víkendu, na městským i baloši to začátkem týdne bralo perfektně. Voda už se konečně ohřívá.
reagovat - Středa 15. dubna 2009 v 15:20 ® paia
-
Seš na omylu, v Roudnu probíhala nějaká slezina hospodářů/předsedů MO z celýho kraje, měli to tam snad celej víkend. My měli zrovna v sobotu dopoledne schůzi MO, tak nám předseda říkal, že jede zrovna zpět do Roudna.
reagovat