Chytej.cz

Slezská Harta necteno

17.9.2007 | Petula | 794.635 zobrazení | 6.261 odpovědí

Vodní dílo leží v okrese Bruntál. Vzniklo přehrazením toku řeky Moravice, která zde protékala úzkým údolím.Ačkoliv mladý rybářský revír,ale uloveno již bylo na této přehradě mnoho trofejních ryb,převážně dravci štika,candát.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pondělí 23. března 2009 v 7:16 ® Petula reakce na …
Petula

ale ostatně kde dnes není rušno.

reagovat
Sobota 21. března 2009 ve 14:20 ® trip reakce na …
trip

Souhlasím s tebou.

reagovat
Sobota 21. března 2009 v 8:18 ® Petula reakce na …
Petula

nová pláň je dost dobré místo na rybačku avšak hodně navštěvované místo,jak turisty,lodič­káři,tak rybáři.

reagovat
Pátek 20. března 2009 ve 21:55 ® Michal/
Michal/

trip< Ok dík.Jak píšeš o té závoře, tak tam jsem párkráte byl. Jinak zkusím to u toho hradu jak říkáš. Ale to až se tam dostanu :-)

reagovat
Pátek 20. března 2009 v 15:04 ® trip reakce na …
trip

Zdravím, na zavodišti to není špatné ale bývá tam dost lidí. Na druhé straně to je výborné pod hradem (staval tam hrad johanky z arku, kdyz se tam natáčela), ale tam musis vedet, kde si sednout, potom to není špatné před novou plání, tam jdou kolem května krásní kapři a potom hlavně dravci, taky v rázové jsou krásné místa kde jde všechno jak dravci tak kapři. Mám pocit, že přímo naproti závodišti je zakaz rybolovu. Taky v létě je pěkná chytačka u závory, to je, když se podíváš směrem ke kostelu, to tam jistě znáš. Ale je tam mělká voda, chce to tam házet dost daleko. Tak hodně štěstí.

reagovat
Čtvrtek 19. března 2009 v 8:50 ® Petula reakce na …
Petula

zdarec,voda nám stoupá,ale zase má blbnout počasí,takže na rybačku to nebude

reagovat
Středa 18. března 2009 ve 23:06 ® šikula
šikula

Jarivali> jak to s tebou vypadá?

reagovat
Pondělí 16. března 2009 v 16:52 ® Michal/
Michal/

Trip> tak to vypadá dobře. Já nejradši chytám přímo na závodišti. Drží se tam i dravci apod.

Jinak ještě nikdy jsem nechytal z druhé strany Harty. Myslím to takhle. Vždy jsem chytal od strany, na které je Leskovec a závodiště, ale ještě nikdy jsem nechytal na té druhé. Kamarádi říkali, že je to tam docela prudký a je tam dvakrát víc kořenů než na té straně kde chytám. Je to tak pravda?

reagovat
Pondělí 16. března 2009 v 16:48 ® trip reakce na …
trip

Hned za mostem, který je za dlouhou strání a odbočuje se vpravo do lesa. www.mapy.cz viz. odkaz.

reagovat
Pondělí 16. března 2009 v 16:46 ® trip reakce na …
trip

Kdyz se jede z bruntálu a odbocí se u kauflandu u rybníka směrem na dlouhou stráň nebo Rázovou, tak hned za mostem se odbočí vpravo (tam je závodiště- tak se tomu aspon říká) a pokračuje se cestou lesem až se vyjede z lesa na louku a tam se tomu říká sýkorka nebo na sýkorce.

reagovat
Pondělí 16. března 2009 v 15:27 ® rybardusacek reakce na …
rybardusacek

A kde je ta sýkorka?

reagovat
Pondělí 16. března 2009 ve 13:03 ® trip reakce na …
trip

Já jezdím na sýkorku, ale chce to důraznější náhozy. Co se týče vázek, tak tam jsem snad ještě nevysel.

reagovat
Pondělí 16. března 2009 v 10:00 ® ivow
ivow

Mám zájem taky o tu mapu

reagovat
Pondělí 16. března 2009 v 9:06 ® Petula reakce na …
Petula

osobně si myslím,že všude jsou vázky plus mínus o jeden pařez víc či míň,ale nejméně jsem váznul v nové pláni.

reagovat
Neděle 15. března 2009 v 18:00 ® hanz.333

v jake zatoce je nejmin vazek

reagovat
Neděle 15. března 2009 v 7:17 ® Petula reakce na …
Petula

ta mapka by hodně pomohla,jinač zatím berou na hartě plotky a cejni,na kapry je ještě čas

reagovat
Neděle 15. března 2009 v 0:00 ® hanz.333

čaute tak jak to jde na hartě kde je na hartě nejmeně vazen inule sem tam byl a mockrat sem urval poradite

reagovat
Pátek 13. března 2009 ve 20:11 ® inspo

No já bych měl taky zájem, takže by bylo možná nejlépe ji uložit přímo zde do sekce soubory ke stažení. Předpokládám totiž, že zájem má určitě ještě více lidí.

reagovat
Pátek 13. března 2009 v 8:27 ® rohlston

Taky bych prosil o tu mapu. Díky moc.

reagovat
Čtvrtek 12. března 2009 ve 23:26 ® Romak

Ahoj byl bych velice vděčný kdyby ses se mnou taky podělil o tuto mapku díky moc.

reagovat
Čtvrtek 12. března 2009 ve 21:43 ® Petan01

Čaute, taky bych měl zájem o tu mapku. Dík

reagovat
Čtvrtek 12. března 2009 ve 21:39 ® woda reakce na …

FERMR: Taky bych měl velký zájem o mapku:)A tak prosím o zaslaní na mail…Dík

reagovat
foto/forum/2009/th-img8087.jpg
Čtvrtek 12. března 2009 ve 21:36 ® woda

FERMR: Taky bych měl velký zájem o mapku:)A tak prosím o zaslaní na mail…Dík

reagovat
Čtvrtek 12. března 2009 v 16:40 ® Michal/
Michal/

Dlouho to tu nebylo :-)

reagovat
foto/forum/2009/th-img8086.jpg
Čtvrtek 12. března 2009 v 15:52 ® Stanosek
Stanosek

Čau, také bych měl zájem o tu mapku ( nejlepší by bylo, kdyby ta mapa byla v el. podobě )

reagovat
Čtvrtek 12. března 2009 ve 12:51 ® Stroft
Stroft

Ahoj,taky mám velký zájem o mapu.Můžeme se nějak domluvit?Díky

reagovat
Čtvrtek 12. března 2009 ve 12:32 ® OndruchM
OndruchM

FERMR: prosím taky o zaslání mapy – je v el. podobě?

reagovat
Čtvrtek 12. března 2009 v 7:30 ® Petula
Petula

jde vidět,že už se nám to ve vodě probouzí.....­.konečně.o sta­rou mapu zatopení bych měl taky zájem,je ještě mnoho míst které jsem nenavštívil,tak proč si to znechucovat častým navazováním.

reagovat
Středa 11. března 2009 ve 20:39 ® Michal/
Michal/

FERMR< Omlouvám se, tohle se mi stává teď nějak často… Pořád někomu kazím nick.

reagovat
Středa 11. března 2009 ve 20:39 ® Michal/
Michal/

FERMER< Já bych o tu mapu, pokud tedy můžu, měl zájem. Vždycky mě zajímalo jak to tam bylo.

reagovat