Vyhledávání
Slezská Harta
17.9.2007 | Petula | 794.512 zobrazení | 6.261 odpovědí
Vodní dílo leží v okrese Bruntál. Vzniklo přehrazením toku řeky Moravice, která zde protékala úzkým údolím.Ačkoliv mladý rybářský revír,ale uloveno již bylo na této přehradě mnoho trofejních ryb,převážně dravci štika,candát.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 25. února 2009 ve 23:07 ® jarivali reakce na …
-
Tak se dívam,že se debata pěkně zvrhla
reagovat - Středa 25. února 2009 ve 23:04 ® Alov
-
Michal>
reagovatD Ale víš jak. Jak bys to chtěl jinak řešit??? Už ted jich tam je v létě jak v přístavu
- Středa 25. února 2009 ve 23:02 ® Michal/
-
heh to by byl Titanic
reagovatVim co 100 gramů dokáže na 20 metrů. navíc s takovym prutem a na takovou dálku… Budeš muset treénovat
Už vidím ten titulek v novinách. Šílený rybář opět udeřil, další loď šla ke dnu
- Středa 25. února 2009 ve 23:02 ® Alov
-
rgb> Samo jsem to psal trošku s nadsázkou, ale podstata je jasná. Bud se budem s lodkařema tolerovat nebo někdo musí jít. A nebudu po nich valit olovem když plavou ve vodě že. Ale ono když jim to občas šplouchne kolem lodě, tak to radší vzdají a přesunou se si myslím
reagovat - Středa 25. února 2009 ve 23:02 ® 1Mara
-
No omylem se mi dostala do krmení matka?:D No nechám toho,ale Harty je my líto to samý bude u nás v Mostě až napustí to jezero tak hlavně kvůli sportovnímu vyžití a rekreačního bordelu od lidí.
reagovat - Středa 25. února 2009 ve 23:00 ® rgb23 reakce na …
-
Alov: lovu zdar
reagovat100g olovo do palice na 40m, ani nevím jak se tomu říká, jestli neúmyslné zabití, nebo zabití z nedbalosti
Při dobré trefě by tak ale laminátová loď asi šla i potopit a to už by taková hrůza nebyla
- Středa 25. února 2009 ve 22:58 ® Michal/
-
vzduchovka do pouzdra ať se nehádáte
reagovat - Středa 25. února 2009 ve 22:58 ® Alov
-
Mara> To jo. Ale to už není rybaření, ale ohrožování s úmyslem. V tom je ten rozdíl
reagovat - Středa 25. února 2009 ve 22:57 ® 1Mara
-
Alov prak a 16 matky jsou učinější
reagovat - Středa 25. února 2009 ve 22:55 ® Alov
-
Vozím s sebou 3,5 lbs teleskop na krmení raketou. Jednou nám na krmném místě cca 40 m od břehu přistála partička s plachetnicí a začala dělat bugr. Teleskop jsem osedlal 100 g olovem a poté, co jim to plesklo 3 x cca 2 m od lodě, tak se spakovali a papá… Tak to budu řešit i nadále. Nic tím neporuším…A jestli tím někdo dostane do palice, tak at si jde stěžovat. Já to neudělal úmyslně…
reagovat - Středa 25. února 2009 ve 22:28 ® šikula reakce na …
-
Ta věta o zprovoznění mola v letošní sezóně v tisku ještě pokračovala, že by mělo sloužit ke kotvení lodí, záchranných člunú atd. Už ale vidím realitu-hrstka vyvolených co budou jen dělat bordel svým rozežraným chováním a nemyslím si, že budou jezdit s elektromotorama
reagovat - Středa 25. února 2009 ve 22:28 ® 1Mara
-
No prostě jednoduše – vše bude v Pr..li .
reagovat. A zase to je jen pro určitou sortu lidí která na tom vydělá peníze a nikoho už ochrana přírody nezajímá.
- Středa 25. února 2009 ve 22:15 ® Alov
-
Mara> To není tak jednoduché. Některé fleky jsou tak fajn rozparcelované, že si třeba koupíš parcelu u vody, ale bez příjezdové cesty. Takže opět helikoptéra nebo výpalné…
reagovat - Středa 25. února 2009 ve 22:14 ® Alov
-
jarivali> Ale to už bude pozdě…
reagovat - Středa 25. února 2009 ve 22:07 ® jarivali reakce na …
-
ÚS ČRS pro Severní Moravu a Slezsko to ted ale neřeší,všude se dostanou,ale až budou chtít nějací papaláši zachytat a nebo dovezou ryby a všude bude vstup zakázán,pak se možna začne něco řešit.
reagovat - Středa 25. února 2009 ve 22:04 ® 1Mara
-
Alov – kupte si cestičky jinak si tam už ani nebrnknete a všude budete mít sou. pozemek vstup zakázán.A hlavně bordel po lidech jako je doteďkan všude u velkých vod.
reagovat - Středa 25. února 2009 ve 22:02 ® jarivali reakce na …
-
je to fakt humus,bohužel stím nic nenadělame.Připomína mi to,jak jsme před lety dělali vylov na chovném potučku a jednomu majiteli vadilo,že jsme mu kabel od agregatu tahli přes pozemek,tak nám ten kabel přestřihl.Tak jen aby to pak nebylo na hartě podobné.Někam dojedeš autem a majiteli se to tve auto nebude líbit,tak ti vypustí kola.To už na Hartě bylo,jen je prořezával ten dotyčny.
reagovat - Středa 25. února 2009 ve 21:41 ® Alov
-
Největší prdel je, že ÚS ČRS pro Severní Moravu a Slezsko opět hraje ukázkového mrtvého brouka. Parcely už jsem téměř všude prodané a že by si US vydupal příjezdové cesty k vodě?? Ani howno. Budem muset bud lítat helikoptérou a přistávat na vodě nebo platit pseudoposkytovatelům kvalitních služeb nechutné vjezdné přes jejich políčka a louky. Už tak tu máme pyczu kde chytat a ted tohle. Nemůžu o tom ani psát neb se mi dělá rudo před očima…
reagovat - Středa 25. února 2009 ve 20:52 ® jarivali reakce na …
-
počítam stím a už teď mam chuť na pivko.
reagovat - Středa 25. února 2009 ve 20:48 ® šikula reakce na …
-
Číslo na tebe mám uložené, tak počítej, že se ti v ten pátek ozvu.
reagovat - Středa 25. února 2009 ve 20:42 ® jarivali reakce na …
-
no ,netaje,je furt kolem nuly, spiš pod.Ale na lyže je to dobrý
reagovat - Středa 25. února 2009 ve 20:40 ® šikula
-
Díval jsem se na stav vody v Hartě a přítok je poloviční jako odtok.Takže ten sníh u vás ještě nějak moc netaje
reagovat - Středa 25. února 2009 v 19:53 ® jarivali reakce na …
-
A kdyby bylo těch 12 nad nulou, to by se dalo za chvilu chytat…
reagovat - Středa 25. února 2009 v 19:52 ® jarivali reakce na …
-
V Prostějově asi jo,ale tady to tak nevypadá.Včera zase nasněžilo
reagovatBruntál to je prostě brutal
- Středa 25. února 2009 v 19:50 ® šikula reakce na …
-
Pro Moravu na příští týden hlásí až 12 nad. Dneska ráno už tady zpívali ptáci jak blbí,tak snad to jaro pomalu přichází
reagovat - Středa 25. února 2009 v 19:50 ® jarivali reakce na …
-
po dvou tydnech v posteli…to se nedivím,že maš chut na
reagovat - Středa 25. února 2009 v 19:49 ® jarivali reakce na …
-
ja tu budu…čtu si članky.zatím se měj
reagovat - Středa 25. února 2009 v 19:49 ® šikula
-
Taky to tak vidím na ten pátek.Ležel jsem teď dva týdny a bral dvoje antibiotika,tak budu muset opatrně-:)
reagovat - Středa 25. února 2009 v 19:48 ® jarivali
-
ted jsem dívam na počasí na Bruntál a má být v patek slunečno,v sobotu se to ma kazit a oteplovat.
reagovat - Středa 25. února 2009 v 19:47 ® šikula
-
Kdyby něco,tak za hodinku budu zpátky na netu
reagovat