Vyhledávání
Slezská Harta
17.9.2007 | Petula | 794.472 zobrazení | 6.261 odpovědíVodní dílo leží v okrese Bruntál. Vzniklo přehrazením toku řeky Moravice, která zde protékala úzkým údolím.Ačkoliv mladý rybářský revír,ale uloveno již bylo na této přehradě mnoho trofejních ryb,převážně dravci štika,candát.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 21. února 2009 v 10:42 ® šikula reakce na …
-
pěkná fota, to máš z googlu
reagovat - Sobota 21. února 2009 v 10:41 ® šikula reakce na …
-
jj
reagovat - Sobota 21. února 2009 v 10:41 ® jarivali reakce na …
- reagovat
- Sobota 21. února 2009 v 10:41 ® jarivali reakce na …
-
tam se z lodí nedostaneš,spíše z planě od toho mola.
reagovat - Sobota 21. února 2009 v 10:40 ® jarivali reakce na …
-
myslíš tenhle,že?
reagovat - Sobota 21. února 2009 v 10:38 ® šikula reakce na …
-
V Karlovci-kostel sv. jana Nepomuckého
reagovat - Sobota 21. února 2009 v 10:37 ® jarivali reakce na …
-
je hodně dobrých mist ,ale už jsou tam většinou zavory.Možna v plani pod rybníkem,jak je to molo,tam by se to dalo spustit.
reagovat - Sobota 21. února 2009 v 10:33 ® jarivali reakce na …
-
myslíš ke kostelu v plani nebo v karlovci?
reagovat - Sobota 21. února 2009 v 10:28 ® šikula
-
Mohli by jste mi dát typa, odkud je to nejsnadnější dostat člun na vo1du – v případě, že bych ho měl na vozíku za autem? Chtěl jsem si vyřídit povolenku k vjezdu od Nové Pláně ke kostelu.Má to cenu?
reagovat - Sobota 21. února 2009 v 10:26 ® jarivali reakce na …
-
někde bych měl mít docela podrobnou vojenskou mapu harty před napuštěním,je tam zakresleny skoro každy křach,jsou tam vrstevnice,každa cestička…
reagovat - Sobota 21. února 2009 v 10:19 ® šikula
-
alov, jarivali< Děkuji
reagovat - Sobota 21. února 2009 v 10:18 ® jarivali reakce na …
-
jj,naskenoval jsem to z RŘ
reagovat - Sobota 21. února 2009 v 10:17 ® OndraČ reakce na …
-
jarivali> to je z řádu že?
reagovat - Sobota 21. února 2009 v 10:14 ® jarivali reakce na …
-
tady je ta mapka
reagovat - Sobota 21. února 2009 v 10:07 ® jarivali reakce na …
-
Lov ryb z loděk, vyvážení návnad a nástrah povoleno na hlavní zátopě nádrže od hranice zákazu rybolovu u hráze po kostel v bývalém Karlovci mimo zátoky Pod Volárnou, Razovská, Za potokem, Leskovecká. Lov ryb z loďky mimo vyhrazený prostor je důvodem k zadržení povolenky k rybolovu. Hlubinná přívlač je povolena v prostoru s povolením lovu z loďky.
Lov ryb z loděk je prováděn z loďky nebo z plovoucí nafukovací pomůcky určené k rybolovu.
Lov z loďky, pojíždění a přistávání musí být prováděno tak, aby nerušilo a neomezovalo ostatní lovící a uživatele vodní plochy.
Lovící z loďky nesmí mít nastražen jiný prut mimo loďku. Za lov z loďky se nepovažuje lov z loďky navalené na přirozený břeh. Lov ryb z ostrovů je zakázán.Lov nástražních ryb do čeřínku z loďky zakázán.
Při lovu z loďky musí lovící respektovat plavební předpisy a předpisy upravující provoz plovoucích zařízení .
Lovící z loďky se nesmí zdržovat ve vyznačené plavební dráze
reagovat - Sobota 21. února 2009 v 10:05 ® Alov
-
šikula> V RŘ resp. spupisu revírů je mapka, kde lze s člunem. Jinak hlásit ot nemusíš a elektromotor byt musí…
reagovat - Sobota 21. února 2009 v 10:01 ® jarivali reakce na …
-
o žadne mapě nevím a ani jsem neslyl o nějaké povinosti hlasit člun.A myslím,že je to omezené jen u hráze a přítoky.Na lodkách jsem viděl chytat lidi skoro všude.S tím eloktromotorem máš pravdu.Každopadně za chvilku jdu k nam na sádky ,tak se poptam chlapů.
reagovat - Sobota 21. února 2009 v 9:56 ® šikula reakce na …
-
jj, i takoví jsou mezi námi-:( a bohužel jich není málo. já trávím v okolí Harty poměrně dost času a vidívám tam tyto taky rybáře. Nevíš jak je to s pravidly pro používání člunu na Hartě? Vím, že může být pouze elektromotor. Musí se to někam hlásit, když chceš chytat z člunu délky do 3 metrů? A kam se může, respektive jestli je nějaká mapa s vyznačením prostoru, kde se může chytat z člunu?
reagovat - Sobota 21. února 2009 v 9:49 ® jarivali reakce na …
-
Ale ted už se dají chytit fakt krásné trofejní kousky.Loni jsem uvláček kapra na twistera,měl 78cm
reagovat - Sobota 21. února 2009 v 9:48 ® jarivali reakce na …
-
Ja už na Hartě chytam od napuštění a nepopiram,že jsem tam nechodil když se napouštěla.Ty štiky tam braly jak blbe,nacokoli,lidi tam chodily s kusem ohnuteho plechu a tahaly se tam krásné štiky.Dokonce jsem viděl vytahnutou štiku na vršek od piva
reagovat.65štiky tam pouštěl skoro každy.Loni jsem viděl masaře a chlubil se mi 52cm štíhlátkem,hruza.
- Sobota 21. února 2009 v 9:41 ® šikula reakce na …
-
Přesně to jsem si myslel- že kamenem úrazu bude počet ztracených nástrah-:). Já jsem Hartu zkoušel tak před 8 lety a moc to nedopadlo. I když co se týče okounů tak to bylo super. Pak jsem měl posledních 7 let papíry na soukromou vodu a jinam jsem nejezdil, ale od letošního roku to chci zase změnit.
reagovat - Sobota 21. února 2009 v 9:34 ® jarivali reakce na …
-
A když už jsem kamoše vytahl na vláčku,po dlouhém přemlouvání a lákaní na to,co jsem vytáhl já,tak je to po pul hodině přestalo bavit,že nic nevytahli a ještě urvali…
reagovat - Sobota 21. února 2009 v 9:31 ® jarivali reakce na …
-
přitom tak zajímavá voda na dravce.Dokonce aji s muškařskym prutem jsem se vyřádil,nevěřil bys,jaky jsou na Hartě tloušti.I kapři mi brali na muchu.kdysi dávno jsem začínal s jedním proutkem u rybníka,jako bobkař,ale toje dost dávno
reagovat - Sobota 21. února 2009 v 9:27 ® šikula reakce na …
-
já jsem si již na toto téma dopisoval se sajmonem a ten měl ten samý problém – kamarády výhradně kapraře.Je pravda, že jsem si při výletech na Hartu všimnul velkého počtu výhradně rybářů, zabývajících se lovem kapra – nechápu-:)
reagovat - Sobota 21. února 2009 v 8:40 ® jarivali reakce na …
-
Docela si pamatuju dno od přítoků po roudno,chodíval jsem tam na řeku před napuštěním.Tam byla chytačka
reagovat - Sobota 21. února 2009 v 8:36 ® jarivali reakce na …
-
hej ,to by bylo super.Já mam kamarády většinou zaryté kapraře a ty o vláčce nechcou ani slyšet.Takže bych byl moc rád…
reagovat - Sobota 21. února 2009 v 8:31 ® šikula reakce na …
-
jelikož jezdím obvykle tak na dva víkendy v měsíci do Bruntálu,tak kdyby jsi chtěl, tak bych tě na člun mohl vzít
reagovat - Sobota 21. února 2009 v 8:00 ® jarivali reakce na …
-
nj,v mezině to zaroste,oni to na chvilu zaplaví a pak to hned spouští.To je naprd.Jak kdyby nemohli cvhilu počkat,než se to vytře a vykulí.
reagovat - Sobota 21. února 2009 v 0:47 ® rgb23
-
njn, ale letos je hladina extrémně nízko a už moc není co upouštět, pro dravce to může být katastrofa, horko těžko se vytřou sotva na trdlišti v Mezině. Bílá ryba na tom snad bude lépe, přes jaro by už mohla hladina stoupat, takže jikry snad nevyschnou.
reagovat - Pátek 20. února 2009 ve 21:05 ® jarivali
-
chce to loďku,po břehu je to naprd.Znam tolik míst,ale ze břehu se tam nedá dohodit
reagovat