Vyhledávání
Slezská Harta
17.9.2007 | Petula | 800.812 zobrazení | 6.261 odpovědí
Vodní dílo leží v okrese Bruntál. Vzniklo přehrazením toku řeky Moravice, která zde protékala úzkým údolím.Ačkoliv mladý rybářský revír,ale uloveno již bylo na této přehradě mnoho trofejních ryb,převážně dravci štika,candát.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 11. prosince 2013 ve 20:49 ® kingkubik reakce na …
-
Petula> ano vcera bylo vazne vyborne taky jsem byl u vody neboj se nic nejsem jen monitor z obyvaku:Dudelal jsi chybu a ukoncil psi predcasne jeste bude suprove.....my dneska jeli na flek ale nevysel nam vitr:/(vecny souper)winguru se netrefilo…a na to aby se prejizdelo na dalsi fleky uz nejak nezbyva cas s tim v kolik je tma:/
reagovat - Středa 11. prosince 2013 ve 20:42 ® Petula reakce na …
-
kingkubik> Tak snesu docela dost,ale úmyslně proti přírodním živlů nejdu,vždy mne přeperou,hihi.Včera jsem to ukončil pro letošek a bylo opravdu bezvětří a taky bez záběru,krom dvou pařezů.
reagovat - Středa 11. prosince 2013 ve 20:36 ® kingkubik reakce na …
-
Petula> mno jel by jsem i kdyby foukalo takze to mas celkem jedno jen se podle toho odvijel vyber mista vis…ono neni 2× uzasny stat 4 hodiny v mrazu na navetrne strane a hazet jak urvany…ale jestli chces muzes nekdy zajit s nama?uvidime jak kolik vydrzis nez uteces:D
reagovat - Středa 11. prosince 2013 ve 20:21 ® Petula reakce na …
-
kingkubik> no ono většinou doma nefouká,takže zpráva z obýváku nemůže být brána vážně.chicht
reagovat - Středa 11. prosince 2013 v 19:30 ® kingkubik reakce na …
-
Stroft> a to bezvetri jsi videl kde?ja u vody byl ale o bezvetri by jsem urcite nemluvil…zima jako svine tam dneska byla i kdyz se teploty drzely nad nulou vitr tomu dodal tu spravnou hartackou prichut:D ps:dneska se vindguru poradne seklo:/
reagovat - Středa 11. prosince 2013 v 17:27 ® Holajz2
-
Tak jak to dnes šlo, byly záběry?
reagovatA berou ještě na Hartě kapři?
- Středa 11. prosince 2013 ve 14:47 ® Stroft reakce na …
-
kejra> Balím vercajk a ráno už budu bičovat!
reagovat - Středa 11. prosince 2013 ve 14:26 ® alfík
-
Dnes to bylo OK několik zubatých a dokonce i candoš, ale nikomu ani muk.
reagovat - Středa 11. prosince 2013 ve 13:44 ® kejra reakce na …
-
Stroft>…si piš!!
reagovat - Středa 11. prosince 2013 v 10:14 ® Stroft
-
Chalani, tady to je uplakané jako na Mrku
reagovatValte k vodě je bezvětří a +5°C.
- Středa 11. prosince 2013 v 10:01 ® Petula reakce na …
-
AdamHT> stačilo by sebrat povolenku a nevrátit,možnost vrácení povolenky bych ze zákona vypustil.Pokud bude chycen znovu,tak už by to bylo maření úředního rozhodnutí a to už je trestňák.
reagovat - Středa 11. prosince 2013 v 8:45 ® hraji reakce na …
-
alfík> milý mladý kolego, pytlačilo se i v dobách, kdy za tento zločin bylo trestem oběšení, tedy trest nejvyšší. Tedy je velmi mylné se domnívat, že částka 10 000 korun bude dostačující jako odstrašující. A s těmi úplatky, ono se toho nakecá mezi rybářema.
reagovat - Úterý 10. prosince 2013 ve 23:55 ® fola66 reakce na …
-
Honzo na tom obrasku jsem te poznal jsi u sonaru a Adam smiruje pres rameno.
reagovat - Úterý 10. prosince 2013 ve 20:12 ® AdamHT
-
a už to je zase jen přestupek a ne trestný čin, taky pěkně na pitchu ty zákony
reagovat - Úterý 10. prosince 2013 v 19:44 ® AdamHT reakce na …
-
nejhorší je, co jsem slyšel, že když ti seberou papíry doneseš jím na svaz nějaký uplatek a máš je zpět. s takovým přístupem se nic nezmění.
reagovat - Úterý 10. prosince 2013 v 18:33 ® alfík reakce na …
-
O těch candátech jsem slyšel od porybného, proto si myslím, dokud nebudou pokuty za pytláctví začínat na 10000 Kč tak se pytlačit bude. Alfík
reagovat - Úterý 10. prosince 2013 v 8:16 ® AdamHT reakce na …
-
Petula> Takové cifry to jsem netušil, že se tam dějou takové zvěrstva.
reagovat - Pondělí 9. prosince 2013 ve 23:08 ® Stroft reakce na …
-
Hatori> Uf, ještě že nejsem z Ostravy
reagovat - Pondělí 9. prosince 2013 ve 21:59 ® Hatori
-
Největší ZLO pro Hartu jsou lodičkáři z Ostravy s echolotama! Troling a hlavně živou rybku bych zakázal
reagovat - Neděle 8. prosince 2013 v 19:55 ® Petula
-
Ona non stopka pro mnoho rybářů už je tam léta,profi stráž o tom ví,ale jak sami tvrdí,nic s tím nenadělají.Nějaké pravidla?Je jen málo těch,kteří dodržují běžná pravidla RŘ natož něco nového.Když byl povolen lov non stop na Vrbici a to pouze lov sumců,byly pravidla jasné včetně nástražní ryby a její délky.Však praxe byla taková,že sumce lovil jeden z deseti rybářů,ti ostatní volně chytali kapry a candáty.A RS? ta byla bezmocná dokonce ani MP a PČR s tím nic nenadělala.Je to v lidech.Povolenku má kde kdo a když o ní příjde,tak ji má do týdne zpět.
reagovat - Neděle 8. prosince 2013 v 19:20 ® kingkubik reakce na …
-
kdyz uz nonstop tak pravidla k nemu a kdyz chcou z harty delat velky cirkus tak s porybnyma a lidmi co na ten cirkus budou dohlizet jelikoz je to cim dal casteji bez pravidel:/opakuji se jako kazdej rok a ale i letos uz mm pres 100dochazek na hartu a jednu jedinou kontrolu ktera probehla na hned po rozmrznuti:/
Alov>kdyz byl v ov vznesen navrh aby nonstopka mela aspon nejaky pravidlo a tim by byla minimalni delka nastrazene rybicky -zasmali se z plnych plic a smetli navrh ze stolu s tim ze k takovemu pocinu nevidi jediny duvod
reagovat - Neděle 8. prosince 2013 ve 13:07 ® Petula reakce na …
-
RADE4EK> Lodičkář-nelodičkář,když je v té loďce vůl a né rybář,což značí,že je to jenom v lidech.Dva příklady z letoška.Jeden ze břehu,druhý z lodě.Na břehu přichycena skupinka chytajících volů,která měla v mobilním mrazáku 38ks kapra,lovili druhým dnem podle povolenky a byli čtyři.Druhá kontrola na vodě,tři rybáři na člunu a 22ks candáta 35–50cm.Je jedno odkud se loví,jde o přístup lidí samotných.
reagovat - Sobota 7. prosince 2013 ve 21:37 ® RADE4EK
-
No můj názor je takový, že v lodích to nebude. S kolegou za posledních 5 let 4× na Hartě z lodi a odnesen celkem jeden candoš a dva duháci.
reagovat - Sobota 7. prosince 2013 ve 13:32 ® Alov
-
Ve chvilce na oběd si dovolím reakci mou, jakožto pobřežní suchozemské krysy (copy stroft).
reagovat
Podle mého není problém ani ve flotylách ani u dědků. Problémem jsou houfní nájezdníci, kteří když dojedou, tak loví a berou. A berou doslova vše. Od céček 30 cm po okouní potěr. O kapři se ani nemá význam bavit. To se pytluje ve velkém. Znám pár porybných a i někteří lodičkáři si dělají co chtějí a doslova drancujou.
Takže zas a opět je to jen a pouze o lidech. Dokud se ty hovada nevystřílí, tak to půjde od 10 k 5. A ta nonstopka. Bože!!! Proč to nenechali jen na sumce? Nepochopím. Tohle je špatně… - Sobota 7. prosince 2013 ve 13:05 ® Pařez
-
Loděmi to nebude. Koncem 90 let nebyl problém, když ryby braly, chytit 10 štik za hodinu. Když najelo hejno kaprů, druhý prut se odložil, protože dva pruty se nedaly obsloužit. Před 6 roky, kdy se mohlo začít chytat z lodě, už na toto období zbyla jen vzpomínka. Harta je sice rozsáhlá voda, ale díky velké hloubce kousek od břehu nemá úživný potenciál pro velkou rybí obsádku. Když křižuji lodí Hartu, málokdy vidím rybáře něco chytit. A to už celých těch 6 let.
reagovat - Pátek 6. prosince 2013 ve 14:06 ® sajmon
-
AdamHT – samozřejmě – lodě na to nemají vliv.
reagovat - Pátek 6. prosince 2013 v 8:09 ® AdamHT reakce na …
-
sajmon> to určitě ano, ale nemyslím si že se to dá vychytat z lodi, tolik jich tam nejezdí.
reagovat - Pátek 6. prosince 2013 v 8:08 ® AdamHT
-
taky jsem od něho dostal librsbrif
reagovat - Čtvrtek 5. prosince 2013 v 19:49 ® sajmon
-
Hatori: souhlasím co si napsal, ale mám jen skromnou připomínku: každá voda se dá vychytat, i Harta !!!!!!!
reagovat - Čtvrtek 5. prosince 2013 v 17:35 ® Stroft
-
Panové, možná Vás to překvapí ale nedávno jsem byl vyzván rybářskou stráži abych připlul ke břehu ke kontrole. Pán zkontroloval co zkontrolovat měl a po shlédnutí úlovkého lístku mě se slovy, snad někdy něco chytnete, poslal zpět na vodu
reagovat