Vyhledávání
Slezská Harta
17.9.2007 | Petula | 794.439 zobrazení | 6.261 odpovědíVodní dílo leží v okrese Bruntál. Vzniklo přehrazením toku řeky Moravice, která zde protékala úzkým údolím.Ačkoliv mladý rybářský revír,ale uloveno již bylo na této přehradě mnoho trofejních ryb,převážně dravci štika,candát.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 9. února 2009 ve 20:50 ® sajmon
-
jen ať voda konečně stoupá, hlavně aby pak nečarovali s vodou, až se budou ryby třít
reagovat - Pondělí 9. února 2009 v 19:56 ® šikula reakce na …
-
Kéž by to vydrželo. Ale předpověď není moc příznívá-:( Ale jak to bylo v Mrazíkovi?… „Počkej do jara …“ – nateče
reagovat - Pondělí 9. února 2009 v 19:14 ® Michal/
-
NO KONEČNĚ
reagovat - Pondělí 9. února 2009 v 19:07 ® Alov
-
Tak v Hartičce nám vody přibývá a to je hodně dobře
reagovat - Pondělí 9. února 2009 v 17:42 ® šikula reakce na …
-
Mě by to taky nevadilo, počítám, že o prázdninách budu trávit poměrně dost času v okolí Br., takže se nechám rád vytáhnout na vodu-:)
reagovat - Pondělí 9. února 2009 v 16:10 ® inspo reakce na …
-
sajmon> Super. Tak mi když tak pošli na sebe nějaký kontakt, nejlépe ICQ a v létě se budu tešit
reagovat. Vím, že červenec a srpen není zrovna to pravé období na dravce, ale to mám klid od školy a tudíž nejvíce volného času.
- Pondělí 9. února 2009 v 15:57 ® sajmon reakce na …
-
já jsem pro, mě to určitě vadit nebude
reagovat - Pondělí 9. února 2009 ve 12:15 ® inspo
-
šikula, sajmon and all> Kdyby to nevadilo, taky bych se rád přidal. Hartu neznám, mám to kousek z ruky, ale už několik let uvažuji, že se ji trochu začnu „věnovat“. Bohužel žádný z mých nejbližších rybářských kamarádů není vláčkař, takže bych si na takové vodě sám a bez zkušeností vylámal zuby.
reagovat - Neděle 8. února 2009 ve 23:22 ® Michal/
-
Alov< Stejně je to zajímavý co tak blbnou.
reagovat - Neděle 8. února 2009 ve 23:11 ® Alov reakce na …
-
Odtok a přítok je samo v m3 / sekundu…
reagovat - Neděle 8. února 2009 ve 13:00 ® Michal/
-
Alov< Díval sem se před chvílí a vypadá to slibně
reagovat - Neděle 8. února 2009 ve 12:54 ® Alov
-
Tak slovně… Odtok stále 6,82 m3/ min Přítok 10,16 m3 / min..
reagovat - Neděle 8. února 2009 ve 12:53 ® Alov
-
Do čtveřice…
reagovat - Neděle 8. února 2009 ve 12:52 ® Alov
-
Snad ted…
reagovat - Neděle 8. února 2009 ve 12:51 ® Alov
- reagovat
- Neděle 8. února 2009 ve 12:50 ® Alov
-
Tak konečně jsme po hodně dloooooouhé době v plusových číslech, ale v zhledem k předpovědi se to asi zas vrátí do mínusových s předešlých dnů…
reagovat - Neděle 8. února 2009 ve 12:42 ® Michal/
-
Tak dneska sem se vrátil z hor a taje to tam fest rychle, ale pokud je odtok tak moc velký, tak budu jezdit na řeku a ne na přehradu.
reagovat - Sobota 7. února 2009 ve 23:12 ® sajmon reakce na …
-
Opravdu takovou mapu mám, ale je důkladně střežena.
reagovat - Sobota 7. února 2009 ve 21:12 ® Stroft
-
Sajmon-Hele za podrobnou mapu Harty před zatopením,ti dám co si řekneš!Pokud opravdu takovou mapu máš,napiš určitě se domluvíme.Díky
reagovat - Pátek 6. února 2009 ve 22:23 ® šikula reakce na …
-
Tak dej vědět na můj mail, kdyby ses chtěl potkat v PV
reagovat - Pátek 6. února 2009 ve 22:18 ® šikula reakce na …
-
Myslíš kvůli dopadu na aktivitu ryb?
reagovat - Pátek 6. února 2009 ve 21:53 ® sajmon reakce na …
-
jj beru, já se zase každý týden 2× vyskytuji v Prostějově
reagovat - Pátek 6. února 2009 ve 21:33 ® Zubac65 reakce na …
-
Přeji Vám hodně uspéchu ale diky stale padajíci vodě je to velký problém-dlouholeté zkušenosti z Harty.zdar
reagovat - Pátek 6. února 2009 ve 21:16 ® šikula reakce na …
-
Jezdím poměrně často do Bruntálu, tak můžeme někdy dát pivko a probrat to.
reagovat - Pátek 6. února 2009 ve 21:02 ® sajmon reakce na …
-
dobré já to beru. Já mám kamarády pouze kapraře a ti téměř nevláčí. Tak jsem bohužel vždycky vláčel sám a to taky člověka pořád nebaví. Mám velice podrobnou mapu Slezské Harty před zatopením
reagovat - Pátek 6. února 2009 ve 20:59 ® šikula reakce na …
-
OK. Sháním parťáka, takže to můžem zkusit.
reagovat - Pátek 6. února 2009 ve 20:43 ® sajmon reakce na …
-
ahoj, já s tebou na loďku klidně vyrazím. Nějaké zkušenosti už na Hartě mám. Chytám zde již od roku 1998.Teda pokud chceš.
reagovat - Pátek 6. února 2009 v 19:34 ® šikula
-
Určitě to není snadný revír, před pár lety jsem to zkoušel ze břehu a nebylo to vůbec jednoduché.Neznal jsem ani jak to vypadalo dřív s terénem,neměl jsem patřičné zkušenosti ani výbavu,tak to spíš nedopadlo. Ale věřím tomu a od známých kluků vím, že se dají najít super místa na chytání. Jde mi především o přívlač, takže se budu snažit do června získávat informace o profilu dna a potažmo zajímavých místech, které si uložím do gps a pak je budu postupně zkoušet.
reagovat - Pátek 6. února 2009 v 18:46 ® Stroft reakce na …
-
Letošní sezonu se rovněž chystám důsledně prochytat Sl.Hartu,ale zatím jsem nepotkal nikoho komu by se to povedlo.Harta je pro mne ta nejtěžší voda na které jsem rybařil.
reagovat - Pátek 6. února 2009 v 16:50 ® šikula
-
Našel by se někdo, kdo by měl chuť a zájem v letošní sezóně rybařit na Hartě ve dvou z člunu?
reagovat