Vyhledávání
Slezská Harta
17.9.2007 | Petula | 796.541 zobrazení | 6.261 odpovědí
Vodní dílo leží v okrese Bruntál. Vzniklo přehrazením toku řeky Moravice, která zde protékala úzkým údolím.Ačkoliv mladý rybářský revír,ale uloveno již bylo na této přehradě mnoho trofejních ryb,převážně dravci štika,candát.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 8. ledna 2013 v 0:26 ® jiris reakce na …
-
zedus> tak podběráček to ne, ale lahváčka to jo, to jo
reagovat - Pondělí 7. ledna 2013 ve 23:54 ® zedus reakce na …
-
janhardyovka> A přestaňte mi prosím radit, co sebou mám brát a nemám a kde to mám mít. Nevíte nic o tom jak a co chytám.
reagovat - Pondělí 7. ledna 2013 ve 23:44 ® zedus reakce na …
-
janhardyovka> Mimochodem, taky skvěle vyplněná karta. Nevím proč bych měl někomu na internetu zdělovat moje jméno a příjmění. Můžete mi někdo říct, co je na tom tak urážlivého? Že sem Jirise nazval hovadem? Znám ho už asi 10 let osobně. Myslím, že si to k němu můžu z legrace dovolit. Nebo to s tím dědkováním? Fakt jsem si s tím nezačal a jesti vás to uráží, tak se omlouvám, měl jsem asi napsat starší občané. K tomu proč tady pláču nad podběrákem. Nepláču nad tím že ho musím tahat, ale nad zbytečností něco takového nařizovat násilně v rybářském řádu. Klidně se dál plácejte po zádech, jak se vám podařilo prosadit něco úúúúúúžasného a světoborného v rybářském řádu. Já si pamatuju dobu kdy to přestalo být povinné a všem to přišlo super. Víte co? Vlezte mě už všichni do ucha. Já sebou ten podělanej rakeťáček budu tahat. Sice ho nikdy nepoužiju, ale někomu se bude asi líp spát.
reagovat - Pondělí 7. ledna 2013 ve 23:01 ® Alov reakce na …
-
janhardyovka> Po pravde, ta Vaše karta taky není zrovna top vyplněná
reagovatJinak souhlas
- Pondělí 7. ledna 2013 ve 22:43 ® janhardyovka reakce na …
-
zedus> když pročítám tady ty Tvoje stesky na to,že musíš používat podběrák,tak mám z toho smíšené pocity.Ve Tvé kartě se o Tobě moc nedovím,snad,že máš asi 36let a tak uvažuji jestli ten podběrák vúbec uneseš v tom Tvém vysokém věku.Hlavně mně imponuje jak se vyjadřuješ ke starším kolegům rybářům.Snad se toho také dožiješ a budeš starý dědek.Já už jsem podle Tebe starý dědek,mám 67 let a tak možná bych měl hnípat doma na televizi nebo nanejvýš někde v hospodě.Mně osobně podběrák nevadí,já jsem totiž muškař a celý život co chytám ryby nosím podběrák na zádech na magnetickém klipu na vestě.Když ještě nebyl klip tak třeba na větším joju.Ale Ty máš problém s baťohem a svačinou a co mně docela dostalo,jsou ty Tvoje lahváče bez ,kterých si asi chytání ryb nedovedeš představit.I hodně velký podběrák váží totiž méně než jeden lahváč,tak si kup pořádnou vestu a nemusíš mít žádný baťoh.Já vím,že vždycky existují a budou i nadále existovat generační rozmíšky,to je život,ale měl bys trošku více uvažovat než napíšeš nějaké vyjádření a zbytečně třeba někoho urážíš.A také by jsi se nemusel schovávat a vyplň si kartu ať víme jak se asponˇjmenuješ,nebo se za svoje projevy,stydíš?
reagovat - Pondělí 7. ledna 2013 v 19:22 ® zedus reakce na …
-
jiris> Tobě sem se neomlouval, na tebe spadá to první oslovení hovado.
reagovat - Pondělí 7. ledna 2013 v 19:14 ® jiris reakce na …
-
zedus> omluvu nepřijímám kurde.
reagovat - Pondělí 7. ledna 2013 v 17:18 ® zedus reakce na …
-
rudla> Já sem o dědkách nezačal. Já s tím jenom pokračoval. Prvně jsem psal hovada, tím bylo myšleno staří i mladí. Nedá se to házet do jednoho pytle. Tímto se omlouvám všem slušně se chovajícím dědkům.
reagovat - Pondělí 7. ledna 2013 v 16:47 ® rudla reakce na …
-
zedus> Nezlob se ale umíš napadat i mladší rybáře?Myslíš že vše špatné dělají jen dědci?Myslím si že i chování rybářů mladších ročníků by si zasloužilo někdy pár facek.Ty jsi zatím relativně mladý, já mám pár přátel důchodového věku, kteří jsou rádi že se k vodě vůbec dostanou (o berlích) a mnozí mladí by se od nich mohli učit pořádku u vody.Tobě taky jednou bude 70 a nebudeš třeba tak pohyblivý jako teď.Netvrdím že tahat rybu po kamení je košér ale jak už jsem uvedl nedělají to jen dědci.Nechci tady vyvolávat spor ale to se mi opravdu nelíbí.Vše se v poslední době svalí jen na dědky ale u vody je to trochu jinak.
reagovat - Pondělí 7. ledna 2013 v 16:45 ® zedus reakce na …
-
Spacirek> Jasný já souhlasím, nemá cenu se o tom dál bavit. Já se s tím nějak vypořádám, hlavně aby se už dalo vyrazit lovit.
reagovat - Pondělí 7. ledna 2013 ve 14:29 ® Spacirek reakce na …
-
zedus> ja koncim tuto diskuzi, nejsme tady na mrku abychom se hadali… zdur, zadna kloudna diskuze by z toho stejne nevzesla…
reagovat - Pondělí 7. ledna 2013 v 7:57 ® Glockler
-
Ja ryby radši vyháčkuji ve vodě a netahám je vůbec na břeh
reagovat - Pondělí 7. ledna 2013 ve 2:43 ® zedus reakce na …
-
relis> Ste všichni jak navedení. Ste tak najivní, že si myslíte, že ti dědci se změní tím, že je napsaný v řádu, že má mít u sebe podběrák? Kolik jich ho u sebe má už teď a nepoužije? Kolik no kolik?????
reagovat - Neděle 6. ledna 2013 ve 20:49 ® relis
-
zedus> Kolik lidí chytá z kajaku a kolik tahá ty ryby po břehu no kolik?
reagovat - Neděle 6. ledna 2013 v 15:33 ® Spacirek reakce na …
-
zedus> ja se brodim tez a podberak mi v nicem nevadi , ale to je jedno:) hlavne at s rybou kazdy zachazi setrne ac s podberakem ci bez nej…
reagovat - Neděle 6. ledna 2013 ve 14:26 ® zedus reakce na …
-
Spacirek> Já chytám ruznýma technikama. Když si jdu posedět na feeder tak mám samozřejmě u sebe taky podběrák a taky mi nijak nevadí. Jenomže, když chytám na kajaku tak už je to něco jinýho, už musím přemýšlet kde co dám a místa tam není mnoho. Tam se to ale dá vyřešit tím že ho prostě dám někam do podpalubí jenom pro případ kontroly. Nejhůř je na tom brození a chytání na řece, kde se pohybuju s baťůžkem na zádech pouze se svačinou, nástrahama a lahváčem. Fakt nevím kam ten podběrák dám a i když bych ho bral, tak ho stoprocentně nechám někde ležet, báč chytám nejvíc v po tmě. Bubu to muset řešit nějakou tou síťkou na motýly jak dával Kingkubik. Prostě zbytečnost to dávat rozkazem.
reagovat - Neděle 6. ledna 2013 ve 13:52 ® Spacirek reakce na …
-
zedus> myslim nebo pevne verim za to , ze se zvedne 40% vic tech , kteri by se nezvedli kdyby ten podberak povinny nebyl , ale urcite je to uz postihnutelne, ale musi byt RS ktera ma zajem to resit , jak si psal nize to s tou RS tak to je docela smutne…pro me podberak nikdy nebyl pritez , kdyz si vemes kolik toho vercajku je ,tak i byť maly podberak lepsi jak zadny a ten se vleze vsude
reagovat - Neděle 6. ledna 2013 ve 12:40 ® zedus
-
Mělo to zůstat jak to bylo. Rybář se rozhodne jestli ten podběrák bude mít nebo ne a sám se rozhodne ho použít. Už se stalo a některým lidem to akorát komplikuje rybolov a efekt žádný. To je můj názor.
reagovat - Neděle 6. ledna 2013 ve 12:37 ® zedus reakce na …
-
Spacirek> a mysíš, že ten dědek zvedne prdel aby si ten podběrák podal? Zase bude tahat ryby až k sobě po šutrech. Nehledě na to že podběrákem tý rybě ublížíš skoro stejně jak těma šutrama.
reagovat - Neděle 6. ledna 2013 v 11:57 ® Spacirek reakce na …
-
zedus> nemuzes to brat jen ze sve stranky vlackare , koukni nekdy na stare dedky jak se chovaj k rybe kdyz ji tahaj z vody ven, sedi si na zidli a dokud ji nodotlaci az k sve zidli tak nevstanou, musis to brat z vice hledisek, pak se ryba omlati o kameny,protahne bahnem a co se s ni stane kdyz ji nedejbuh pusti ? zdechne na zaplisneni…myslim ze podberak je dobra vec a vzdy a vsude se to da vyresit tim ze si ho vemes…az tolik mista nezabere…
reagovat - Pátek 4. ledna 2013 ve 3:34 ® Stroft reakce na …
-
LeoC> Tak na to bych nesázel
reagovat - Čtvrtek 3. ledna 2013 ve 21:22 ® LeoC reakce na …
-
Stroft> jj, už se těším, doufám, že se mi poštěstí něco pochytit od velkého učitele – Tebe
reagovat - Čtvrtek 3. ledna 2013 v 18:49 ® Stroft reakce na …
-
LeoC> Konečně se dostaneme na ty pruhy +50!!!!
reagovat - Čtvrtek 3. ledna 2013 v 15:52 ® kingkubik reakce na …
-
zedus> jn vo to tady jde:D mno mozna by me zajimalo proc ten podberak rusily a proc je najednou zase poviny?tady aby se v tom kkt vyznal fakt ze jo…
reagovat - Čtvrtek 3. ledna 2013 v 15:49 ® LeoC reakce na …
-
Stroft> Tak máš pravdu, mluvil jsem s Ing. Jaroněm, povolení je na celou zátopu mimo míst se zákazem rybolovu, tzn. hráz apod.
reagovat - Čtvrtek 3. ledna 2013 v 15:29 ® zedus reakce na …
-
kingkubik> Ale podběrák maj ne? To je důležitý.
reagovat - Čtvrtek 3. ledna 2013 v 15:28 ® kingkubik reakce na …
-
zedus> asi tak nejak ale ja to s tou sitkou mozna risknu aspon udelame trochu peklo na svazu:Dsam za sebe musim rici ze me to taky obtezuje uz tak toho taham na vlacku tri p… asi tak kdo to ma v have v poradku vylovi mokrou rukou uz se mi stalo ze jsem sel pro rybu po kolena do vody jen aby jsem ju nedojebal(a taky neztratil):Dza tyden sednu na kapry a vedle me sedi clen RS(znam ho od videni) a taha kapry smykem i se svym 12tiletym klukem…pak chytnou cecko…taky smykem ven..nakonec sednou do auta ale nez odjedou najebou bordel co udelaly za sipkovy ker…tam to prece neni videt…a trada za maminkou pochlubit se jak vyborni jsou rybari.....by te jeblo…
reagovat - Čtvrtek 3. ledna 2013 v 15:11 ® zedus
-
kingkubik> Jo něco takového sem taky přemýšlel. Když už tak je pořádně nasrat.
reagovatNe Prostě hodím nějaký starý podběrák do podpalubí a nechám ho tam na furt. Horší, že se mě to fakt nechce tahat když jdu mušit nebo vláčet. Zbytečnost a hovada budou stejně tahat ryby po šutrech dál.
- Čtvrtek 3. ledna 2013 ve 14:22 ® Stroft reakce na …
-
LeoC> To vypadá na starý zápis, na MRK je už fotka nové mapky, kde je lov povolen od Nové pláně až po cedule u hráze, včetně všech zátok.
reagovat - Čtvrtek 3. ledna 2013 ve 14:12 ® LeoC
-
Stroft> tak ti Petře nevím…: http://www.rybsvaz-ms.cz/…ostrava.html
reagovat