Chytej.cz

Slezská Harta necteno

17.9.2007 | Petula | 796.526 zobrazení | 6.261 odpovědí

Vodní dílo leží v okrese Bruntál. Vzniklo přehrazením toku řeky Moravice, která zde protékala úzkým údolím.Ačkoliv mladý rybářský revír,ale uloveno již bylo na této přehradě mnoho trofejních ryb,převážně dravci štika,candát.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 3. ledna 2013 ve 14:04 ® Stroft reakce na …
Stroft

kejra> Koupíš dlouhé lano a lyže a na Žerkách budeš surfovat turisty:-) Přesně, oprášit mušák a příští víkend hurá na ně:-)

reagovat
Čtvrtek 3. ledna 2013 ve 13:33 ® skwor reakce na …
skwor

zedus> Tady ve Středních Čechách máme už zase podběrák na většině vod taky povinný. Považuju to za zbytečnost, ale co můžu dělat.

reagovat
Čtvrtek 3. ledna 2013 ve 13:13 ® kejra reakce na …
kejra

Stroft>Kuwa co já s tím spalovákem budu robit?…každopádně by to byla pecka!…jdu hledat mušák

reagovat
Čtvrtek 3. ledna 2013 ve 13:02 ® kingkubik reakce na …

zedus> nasel jsem optimalni reseni http://www.pet-food.cz/…0066912.html co mi muzou?

reagovat
Čtvrtek 3. ledna 2013 ve 12:54 ® Stroft reakce na …
Stroft

kejra> Tak teď nevím, jestli má smysl kupovat SK papíry:-((

reagovat
Čtvrtek 3. ledna 2013 v 9:52 ® rohlston reakce na …

Stroft> Je to tak, v novém soupisu je lov z loďky v zátokách povolen kromě úseků se zákazem lovu.

reagovat
Čtvrtek 3. ledna 2013 v 0:29 ® Stroft reakce na …
Stroft

zedus> Mam v lodi rakeťák(na Slovensku je povinný) nikdy jsem ho nepoužil, ale je tam.

reagovat
Středa 2. ledna 2013 ve 22:56 ® zedus reakce na …
zedus

Spacirek> To si dělaj prdel. Před pár letama se nám všem oddychlo, že sebou nemusíme tahat podběráky jak trotlové a zase to tam je. Naco mě na kajaku je podběrák, když používám kleště, naco mě je podběrák, když chodím vláčet sumce a stojím po pás ve vodě atd atd… Zase budu muset kdesi hluboko ve skříni vylovit pstruhovej rakeťáček abych symbolicky splnil nesmysl rybářského řádu. Good job!!!!!!!!!!­!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!­!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!­!!!!!!!!!!!!!!

reagovat
Středa 2. ledna 2013 ve 22:41 ® Spacirek

jojo , podberak tam uz konecne je zde si muzes pocist vice, ale RŘ jsem jako takovi jeste nikde nenasel tak nevim…je jen doplnek jako uz par roku nazpet http://www.rybsvaz-ms.cz/…truhove.html

reagovat
Středa 2. ledna 2013 ve 22:09 ® kingkubik

a neslysel nekdo o povinem podberaku?udajne to tam je taky

reagovat
Středa 2. ledna 2013 ve 21:18 ® Stroft
Stroft

V nových papírech, údajně, zakázané zátoky, chybí.Že by se ledy hnuly:-)

reagovat
Středa 2. ledna 2013 ve 20:07 ® kejra
kejra

Donesli se mi nějaké kuloární zvěsti,že snad v blízké době,by měl být povolen lov z loďky i v zálivech…nemáte o tom nějaké povědomí?

reagovat
Úterý 1. ledna 2013 v 15:34 ® alfík
alfík

Tak Vám všem nej ryby v příštím roce.

reagovat
Úterý 1. ledna 2013 ve 2:23 ® šikula
šikula

Vse nej nej nej…

reagovat
Pondělí 31. prosince 2012 v 17:53 ® mravenec

všem rybařum vše nej v novém roce

reagovat
Pondělí 31. prosince 2012 v 16:50 ® tom.fík
tom.fík

Tak ať nám to všem v tom novém na Hartičce kouše :-) .

reagovat
Pátek 28. prosince 2012 v 15:19 ® jajco reakce na …
jajco

kingkubik> Radu nepotřebuju,jedu na opačnou stranu.Jinak zítra nejde někdo vymrznout?

reagovat
Čtvrtek 27. prosince 2012 ve 21:17 ® jajco reakce na …
jajco

kingkubik> Ještě mi poraď kde ze strany Roudna je hloubka.Tahle strana je pro mně velká neznámá.

reagovat
Čtvrtek 27. prosince 2012 ve 20:37 ® kingkubik reakce na …

jajco> jasny musis zkouset porad…

reagovat
Čtvrtek 27. prosince 2012 v 17:37 ® jajco reakce na …
jajco

kingkubik> Loni sem se taky šel rozloučit a víceméně projít kolem vody a jak to dopadlo!Nikdy nevíš co tě překvapí.

reagovat
Čtvrtek 27. prosince 2012 v 17:28 ® kingkubik reakce na …

jajco> prvnim nadhodem na stedry den kolega lapil cecko 50cm a myslime si ze to vazlo na propad ale tezko rici chytalo se na hloubce kolem 20m:Djinak uz pak cely den bez zaberu.....dneska to same bez jedineho kontaktu s rybou…a co jsem potkal vlackare vsichni na tom byly stejne dokonce jsem videl dva hrdiny na lodich ale nevidel jsem ze by neco dostali. jo ted uz je to spise o prochazkach kolem vody a o krutem pocasi …jako napriklad dnes.

reagovat
Čtvrtek 27. prosince 2012 v 17:21 ® jajco reakce na …
jajco

kingkubik> To sem právě četl na mrku.V sobotu tam jedu,tak zjišťuju co a jak.A co ty si lapil na štědrej den?

reagovat
Čtvrtek 27. prosince 2012 v 17:10 ® kingkubik reakce na …

jajco> ty dneska jsem byl v roudnu a tam je to ok.minuly tyden prej byla nova plan pod ledem a na nem byla voda ze to vypadalo ok ale nebylo…ale nevim co tam udelalo to otepleni

reagovat
Čtvrtek 27. prosince 2012 v 15:57 ® jajco
jajco

Nevíte někdo jestli je okolí Nové Pláně zamrzlé?

reagovat
Pondělí 24. prosince 2012 v 15:15 ® kingkubik reakce na …

jajco> tak a jsem tu:Ddneska tam bylo krasne:Dteda az na to hejno cernejch… minimalne 300 kormoranu:(

reagovat
Pondělí 24. prosince 2012 v 11:44 ® jajco reakce na …
jajco

Stroft> To věřím a taky veřím,že tam pojedu.Jen hypotéka mi v tomhle trošku svazuje nohy.

reagovat
Pondělí 24. prosince 2012 v 11:24 ® Stroft reakce na …
Stroft

jajco> Nerozmýšlej a jeď. Je tam krásně.

reagovat
foto/forum/2012/th-img90814.jpg
Pondělí 24. prosince 2012 v 9:40 ® jajco reakce na …
jajco

Stroft> Já to chci na 40ti gramového sportíka.Do Norska mám taky možnost jet,jen se nemůžu odhodlat a drahá polovička ani slyšet.

reagovat
Pondělí 24. prosince 2012 v 1:10 ® Stroft reakce na …
Stroft

jajco> Kamarádi si ho koupili na moře. Dobrý „utahovák“.

reagovat
Pondělí 24. prosince 2012 v 1:01 ® jajco
jajco

kingkubik> Ja asi Penn Battle,ale necham to na jaro.

reagovat