Vyhledávání
Slezská Harta
17.9.2007 | Petula | 796.437 zobrazení | 6.261 odpovědí
Vodní dílo leží v okrese Bruntál. Vzniklo přehrazením toku řeky Moravice, která zde protékala úzkým údolím.Ačkoliv mladý rybářský revír,ale uloveno již bylo na této přehradě mnoho trofejních ryb,převážně dravci štika,candát.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 7. listopadu 2012 v 0:58 ® nnnap reakce na …
-
kingkubik> je to spíše pověst,o té hartě a kořenech. Je to bujná lidská fantazie. Pravdou je, že tam jsou zlobiví vodničtí tovaryši , kteří mne už obrali o nejednu třpytku. Jsou jak marnivý africký ženy. Pak je slyším samou radostí tlouci dřevem do vody.
reagovat - Středa 7. listopadu 2012 v 0:11 ® kingkubik reakce na …
-
jajco> jo ja byl od 7 do 10 a normalne jsem utekl…ale pozor zalezi hooodne kde jsi byl zmenil jsem jednou fleka a tam to bylo uplne nuda o proti tomu prvnimu mistu…neumel jsem ani rozepnout karabinku.,dokonce jsem ani nastartovat nemohl:Drano jedu zas:Dmel jsi rici ze tam nekde budes…ale jedine pozitivni je ze MRZNEEEEE jako prase:D
reagovat - Středa 7. listopadu 2012 v 0:08 ® kingkubik reakce na …
-
Alov> hh to je mazec jak uz se tady rozdavaji navody kde na harte najit parezy:D dyt jsou vsudeD
reagovat - Úterý 6. listopadu 2012 ve 21:58 ® jajco reakce na …
-
Alov> Ryby tam nejsou,až na ty mraky plotiček,ale pařezy super
reagovat.Byl sem tam v neděli i dnes.Musím si pořídit kapesní pilku abych mohl obšas něco i uřezat,páč se to celé nevleze do kufru.Mám taky pěkné kousky,po oškrábání měkého dřeva vypadají parádně.
- Úterý 6. listopadu 2012 ve 21:29 ® Alov reakce na …
-
jajco> Od Bruntálu když jedeš, tak cca 500 m před Leskovcem doprava z toho prudkého kopce po asfaltce a dole se dáš doleva, pak cca po 300 m necháš auto stát a slezeš k vodě a hledáš. Jsou tam pěkné kousky. Teda pařezy samo
reagovat - Úterý 6. listopadu 2012 ve 21:26 ® jajco reakce na …
-
Alov> A kde je včelín?Mojě řeč,na Hartě není krom havěti vůbec nic!Fotky co sem dávají ostatní je sprostá fotomontáž!
reagovat - Úterý 6. listopadu 2012 ve 21:22 ® Alov reakce na …
-
jajco> Na pařezy do akvárka si zajed ke včelínu doleva ke skalám. Kor ted, když je málo vody. Mám už od tama 3 parádní kousky
reagovat
Jinak na ryby se mě neptej. Podle mě je Harta vytrávená… - Úterý 6. listopadu 2012 v 18:39 ® jajco reakce na …
-
kingkubik> Já byl taky dneska a celkem v pohodě,myslím teplota.Byl sem dopoledne na návětrné straně a po poledni jak začalo foukat,tak vlny natlačily mraky rybek ke břehu.Ryba samozřejmně žádná,ale spíš sem se kochal a hledal nějakej pařez do akvárka.
reagovat - Úterý 6. listopadu 2012 ve 13:58 ® kingkubik reakce na …
-
Hatori> vbc netusim.ale v sobotu jsem videl spoustet lod na mezine a tam to myslim taky je celkem v klidecku…nevim ale jak je to s tema klicema od zavory atd…to je bohuzel spanelska vesnice pokud by jsem neco zaslechnul dam echo. mno musim uznat je je me Martcv dost povdene… kdy zase jedete?
reagovat - Úterý 6. listopadu 2012 ve 13:51 ® Hatori reakce na …
-
kingkubik> Jo dělá je Martcv, mi streamery dobře fungovaly na začátku sezóny. Teď už je doba gumová.. Nevíš, jak dlouho budou na tom sjezdu v Roudně ty šutry? Je to tam furt nesjízdné?
reagovat - Úterý 6. listopadu 2012 ve 13:26 ® Stroft reakce na …
-
AdamHT> JO,JO to je ono. Teplota kolem 0°C.
reagovat - Úterý 6. listopadu 2012 ve 13:04 ® kingkubik reakce na …
-
Hatori> byl jsem tam v sobotu ale bylo to hlavne o mensich.....ale aspon sem tam neco kleplo…dneska vbc nic…male gumy,velke gumy,dokonce i woblery jsem se hecnul vyzkouset:Djen za tim tvym streamrem se mi jich par otocilo a dovedl jsem je pod nohy ale ten uz to ma taky za sebou ale byl dost dobrej…delas si je sam?nebo to je made by martcv?
reagovat - Úterý 6. listopadu 2012 ve 12:49 ® Hatori
-
kingkubik> Solidní kusy, se prý dají chytnout na Mezině. Tam nechodíš?
reagovat - Úterý 6. listopadu 2012 ve 12:40 ® Hatori
-
Takového krokodýla bych chtěl chytnout chlapi a věřím, že na Hartě jich pár plave!
AdamHT> Zatím 12,6 ráno:) http://www.windguru.cz/cz/index.php?…
reagovat - Úterý 6. listopadu 2012 ve 12:38 ® kingkubik reakce na …
-
Stroft> jj na harte nepotrebujes ani echelot:Dstaci jak jej maji ti druzi:D
reagovat - Úterý 6. listopadu 2012 ve 12:36 ® kingkubik
-
tak co byl dneska nekdo?ja dostal raaadne na prdel od harty…vitr+ dest+ku..ska zima:(jeste jsem si vazl blbou bundu tak po trech hodkach lovu jsem byl durch:Do rybu jsem absolutne nazavadil a porval jsem co se dalo:Druce tak zmrzle ze uz nesla ani karabinka rozepnout!kde ti previti zase jsou????zitra jedu zas a budu pripravenejsi!!!!bobkaru vsude haba kuuuk
reagovat - Úterý 6. listopadu 2012 ve 12:14 ® AdamHT reakce na …
-
Hatori> podle větru parťáku
reagovat - Úterý 6. listopadu 2012 ve 12:14 ® AdamHT reakce na …
-
Stroft> takhle
reagovat - Úterý 6. listopadu 2012 v 11:01 ® Hatori reakce na …
-
fola66> Zdenek ty máš kura štěstí, podseknout Céčko se mi ještě nepodařilo. To máš grif z Norska:)
Dredaty> Prochy je těžký profík, máme se ještě co učit.. maximální respekt!
jajco> Jo, jo to jsem byl já:) tebe si pamatuju bo si chytnul minulý rok tu velkou štiku.
AdamHT> V neděli repete?
reagovat - Úterý 6. listopadu 2012 v 9:55 ® AdamHT reakce na …
-
Stroft> nějak tak, ale nemužu najít tu fotku stím cečkem kde je celé od sněhu
reagovat - Úterý 6. listopadu 2012 v 9:43 ® Stroft reakce na …
-
kingkubik> Přesně tak jsem začínal. Několik loďí při sobě, šup a už jsem byl tam
reagovat - Pondělí 5. listopadu 2012 ve 23:45 ® kingkubik reakce na …
-
jajco> mas recht jak chcesw vypozorovat dobrej flek nemisis sledovat rybicky ani nic podobneho:Dstaci jak narazis na tri lodickare po kupe:D
reagovat - Pondělí 5. listopadu 2012 v 19:39 ® jajco
-
Jinak koukám,že vás tady jezdí spousta od Ov,kdyby náhodou někdo neměl s kým jet na loď,tak se rád přidám.Jezdím tam většinou sám a to si na loď netroufnu.
reagovat - Pondělí 5. listopadu 2012 v 19:14 ® jajco
-
kejra> Před sliderem 10cm v barvě okouna mi u břehu skákali plotice na břeh,rybek je tam ještě mraky.
reagovat - Pondělí 5. listopadu 2012 v 19:11 ® Stroft reakce na …
-
AdamHT> Myslíš, takhle?
reagovat - Pondělí 5. listopadu 2012 v 19:11 ® jajco
-
Hatori> To ty si říkal tomu tragédovi na břehu zdar?Že by první chyteják,kterého sem potkal?Flek super,to sem poznal podle zájmu námořníků na lodích.Ze břehu to bylo marný,ale šel sem po štikách víceméně né moc hluboko.U skal sem utrhl dvě gumy a odporoučel sem se.
reagovat - Pondělí 5. listopadu 2012 v 18:12 ® AdamHT reakce na …
-
Stroft> však místa je tam dost
reagovatuž se těším sníh, zima jak v ruské čítance a cečko na prutě
- Pondělí 5. listopadu 2012 v 15:40 ® Stroft
-
Jak tak sleduji, tak zanedlouho to bude vypadat jak na L.Maře na zahájení, loď na loďi
reagovatDoufám
že teplomilové odpadnou a prosincová Harta zůstane jen pro skalní
- Pondělí 5. listopadu 2012 ve 13:51 ® Dredaty
-
Hatori> jojo, byl jsem s Procházkou
reagovat - Pondělí 5. listopadu 2012 ve 13:45 ® AdamHT
-
ale jinak bylo krásně viz foto kejra za rozbřesku
reagovat