Vyhledávání
Slezská Harta
17.9.2007 | Petula | 796.273 zobrazení | 6.261 odpovědí
Vodní dílo leží v okrese Bruntál. Vzniklo přehrazením toku řeky Moravice, která zde protékala úzkým údolím.Ačkoliv mladý rybářský revír,ale uloveno již bylo na této přehradě mnoho trofejních ryb,převážně dravci štika,candát.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 23. července 2012 v 19:05 ® Stroft reakce na …
-
mazar> Jenom Okouny
reagovatCo já bych za ně dal.
- Pondělí 23. července 2012 v 11:54 ® mazar reakce na …
-
šikula> Dravci moc nešli za celou dobu jeden s bídou mírový candát, tak šel zpátky, co jsem se ptal tak kolem chytali max. okouny.
reagovat - Pondělí 23. července 2012 v 11:46 ® Stroft reakce na …
-
šikula> Příští měsíc se do Harty pustím. Teď je doba sumců, tak jsem na řece
reagovat - Pondělí 23. července 2012 v 11:34 ® šikula
-
Nějaké aktualitky z Harty zaměřené na lov dravců? Kde jsi Strofte, Kejro, LeoC a další?
reagovat - Neděle 22. července 2012 v 11:48 ® mazar reakce na …
-
diki.rm> Jj, je to tam děs a o tom bordelu se ani bavit nebudu, my jsme vysbirali plny 18i litrovy kbelik bordelu na fleku 3×3 metry kde jsme bivakovali, tohle proste nikdy nepochopim, proc je takovy problém si odvest to co jsem si přivezl.
reagovat - Sobota 21. července 2012 ve 12:13 @ diki.rm
-
Mohu jen potrvrdit. Před týdnem jsem 2 x dojel pod rázovou i kdž mi bylo řečeno že se tam stanuje, tak jsem netušil do jakeho pavilonu zoologicke zahrady se dostanu. Tohle s rybařením nemělo nic společného.
reagovat - Čtvrtek 19. července 2012 v 7:10 ® šikula reakce na …
-
No jo slavné SZ
reagovat - Středa 18. července 2012 ve 23:44 ® rgb23
-
šikula> předpokládám že bez problémů Ti ji určitě dají na požádání na POD. Víc řešme v poště, osobky jsou moderní
reagovat - Středa 18. července 2012 ve 14:39 ® šikula
-
Zravím pánové, nemáte někdo poznačenou výšku hladiny v m.n.m z července/srpna 2010?
reagovat - Úterý 17. července 2012 v 10:25 ® neny
-
Zdar rybáři, to jste nebyli nikdo o víkendu na Hartičce, že tady nevidím žádné zprávy od vody?
reagovat - Čtvrtek 12. července 2012 ve 23:28 ® kingkubik reakce na …
-
LeoC> ahoj…diky za tu rychlost:Dprut byl na miste driv nez ja doma z ryb:Djinak dopadnul jsem podobne jako vy rano:Dteda jeste malinko hure:Dtakze mizerie:D
reagovat - Čtvrtek 12. července 2012 v 16:12 ® kingkubik reakce na …
-
IV.TO.ŠIRDA>
reagovat:D:D
- Čtvrtek 12. července 2012 v 8:51 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
rybozravec> Strofta jsem osobně viděl vláčet a na něho nikdy ve svém životě nebudeš mít, s tímto se smiř a neurážej dobré ostravské Chytejáky, Širda
reagovat - Čtvrtek 12. července 2012 v 0:08 ® kingkubik
-
LeoC> dobros neni problem…jinak to presmerovani hovoru je dost dobry reseni:D
reagovat - Čtvrtek 12. července 2012 v 0:02 ® LeoC reakce na …
-
kingkubik> Kubo napiš mi SMS, Vodafone tady má špatný signál a já kvůli otravům jsem přesměroval hovory do schránky
reagovat - Středa 11. července 2012 ve 23:38 ® kingkubik reakce na …
-
LeoC> uz volal:Doki ja vam zitra cinknu a domluvime se nejak.mozna budu zita na mezine vlacet kolem pul 5 mozna tam pojedu s feederem a mozna taky z toho nic nebude.ale kdyz to neklapne zitra stavil by jsem se ctvrtek ci patek s tim…jsem z jakartovic takze to mam teoreticky kousek tak kolem pul ta pul 9 zavolam jo?zatim dik moc
reagovat - Středa 11. července 2012 ve 23:30 ® LeoC reakce na …
-
kingkubik> Volal mi Chorchus ohledně Tvého prutu. Budu ráno vláčet vlevo od cesty z Meziny do Karlovce nebo od půl deváté budu hrát tenis v Dlouhé stráni.
reagovat - Středa 11. července 2012 ve 22:40 ® kingkubik reakce na …
-
rybozravec> no jo no vlacka na harte neni lehka kolikrat se mi stane ze kdyz jdu na podzim po okounech urvu i 15× za den mno:Dale da se to trosicku vychytat…teda ja na to mam malou vychytavku…isce ne kazdy by do toho sel ale me to zachranilo hodne penez a funguje to
reagovat - Středa 11. července 2012 ve 22:21 ® rybozravec reakce na …
-
kingkubik>Kdyz jsem tam jednou byl tak jsem zahacil asi 40 krat od Leskovce a jel jsem domu takova vlacka me nebavila!!
reagovat - Středa 11. července 2012 ve 22:12 ® kingkubik reakce na …
-
LeoC> bud klidny ja vcera 7 h vlacky ve dvou lidech a 10 okounu a jeden candati dorostenec…stiky to maji pekne na haku …totalni nezajem a muzes tam hazet od plandavek pres gumy az po woblery…i peri jsme zkousely vbc nic
reagovat - Středa 11. července 2012 ve 22:00 ® rybozravec reakce na …
-
Stroft>Ale ne urcite nejsi lepsi jako ja to teprve uvidis frajere!!
reagovat - Středa 11. července 2012 ve 21:36 ® jajco reakce na …
-
Stroft> Tož pěkné slépky vážeš!
reagovat - Středa 11. července 2012 ve 14:39 ® Stroft
-
LeoC> Mluvil jsem s Procházkou(RPS-fishing) a ten mi tvrdil, že jediné ryby co nachytali, tak na troling 1 metr pod hladinou (candáty)
reagovatSvět si mění pravidla, jak se mu zachce
- Středa 11. července 2012 ve 14:03 ® LeoC reakce na …
-
fola66> Dnešní ranní přívlač: 2 candošci a to jsem s klukem šli na štiky, které vesele lovily kolem nás, ale našich gum si moc nevšímaly..... Jinak obecně to jde jak komu a jak kde a jak které ryby. Minulý týden 2 x čtyřhodinový trolling a kulové.....
reagovat - Středa 11. července 2012 ve 13:15 ® Stroft reakce na …
-
fola66> Víš víš je to každoroční folklor,počkej do září, pak jim dáme na prdel
reagovat - Středa 11. července 2012 ve 12:23 ® fola66 reakce na …
-
Ahoj tak bere to nekomu vůbec na te naší Hartičce? Co jsem tam byl v poslední době tak max 3okouniky na malé smaky ,ale fakt okouni…macky tak 15cm
reagovat - Sobota 7. července 2012 v 18:05 ® kingkubik reakce na …
-
Chorchus> sz
reagovat - Pátek 6. července 2012 v 16:59 ® Stroft reakce na …
-
kingkubik> Na takové „špeky“ chodím do OVA ke Kotlářovi. Ale pokud ti ho nabízí Chorchus, tak máš po problému.
reagovat - Pátek 6. července 2012 v 16:48 ® Chorchus reakce na …
-
kingkubik> ahoj, u Chorchuse na sklade je Fuji Hardloy. Jestli se nepletu, koncovka je 6-ka.Navrhuji ti tento postup, premer suplerou vnitrni prumer ocka a vnejsi prumer trubicky. Pokud to bude souhlasit, tak ti ho poslu. Pak z moji dalsi vetsi obednavkou bychom objednali ten alconit, protoze doprava a balne jsou drahe a jedno ocko by se nevyplatilo.
reagovat - Pátek 6. července 2012 v 15:48 ® kingkubik
-
Stroft> jj a nevim kde v okoli opavy popripade ovy neco sehnat?nejlepsi by bylo original ocko co tam je(fuji alconite ale sehnat ho:(
reagovat