Vyhledávání
Slezská Harta
17.9.2007 | Petula | 796.269 zobrazení | 6.261 odpovědí
Vodní dílo leží v okrese Bruntál. Vzniklo přehrazením toku řeky Moravice, která zde protékala úzkým údolím.Ačkoliv mladý rybářský revír,ale uloveno již bylo na této přehradě mnoho trofejních ryb,převážně dravci štika,candát.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 24. června 2012 v 16:25 ® romanek26
-
chlapi nevite nekdo jak to vypada v okoli roudna a razove??jedem ve stredu,tak at vim na co se pripravit,dik…
reagovat - Čtvrtek 21. června 2012 ve 20:55 ® Alov reakce na …
-
Stroft> To souhlasí. Za tou hranou je tam padák na starou cestu. Jakmile hodím za hranu, můžu montáží udělat pápáááá
reagovat - Čtvrtek 21. června 2012 ve 20:36 ® Stroft reakce na …
-
Alov> Jo, znám, jednou jsem tam zpouštěl loď a po těch hrbech jsem jezdil.Jestli si dobře pamatuji, tak nějakých 7 metrů cca 50m od břehu.
reagovat - Čtvrtek 21. června 2012 ve 20:16 ® Alov reakce na …
-
Stroft> Máš SZ
reagovat - Čtvrtek 21. června 2012 ve 20:06 ® Alov reakce na …
-
Stroft> Myslím tu závoru za Hranexem směrem k vodě po asfaltce doleva. Karel Solastr ví. Jezdíme tam i vláčit v zimě
reagovat - Čtvrtek 21. června 2012 ve 20:00 ® Stroft reakce na …
-
Alov> Nejsem si jistý kde to je.Myslíš závoru u pily? Klidně SZ.
reagovat - Čtvrtek 21. června 2012 v 19:50 ® Alov reakce na …
-
Stroft> Pařezovka mezi Hranexem a závorou přibližně uprostřed. Je tam podle stavu vodní hladiny 20 – 30 m od břehu hrana. Před ní směrem ke břehu je hloubka podel hladiny 1,5 – 2,5 m cca.
reagovat
Jinak s těma lidma souhlas. Naprostý souhlas. Ty vodní kryso - Čtvrtek 21. června 2012 ve 13:08 ® Stroft reakce na …
-
Alov> Hele, moc to řešíš. Svině zůstane sviní a je jedno jestli na břehu nebo v lodi. Na Hartě si může každá svině, za pár kaček půjčit v Roudně loďku a neznalí tohoto lovu, dělají prasárny i na té loďi. Jak vidím loď z půjčovny a na ní 4–5 kusů, voda 5cm od hrany bortu, tak zvedám kotvy a mizím. Taky by mě zajímalo kde je 1,5m vody, 30 metrů od břehu.Vyjma zátoky kde se z lodě nesmí chytat. Napadá mě snad jediné místo ze strany Leskovecké zátoky.
reagovat - Čtvrtek 21. června 2012 v 0:08 ® Alov reakce na …
-
zedus> Ale je. Mělké místa najdeš i tam. I když je fakt, že mám na vzdálenost ze břehu docela špatný odhad. Mohlo to být i mín než 30 m. Snažím se chytat spíš blíže u břehu. Nejradši potichoučku pod nohama jak se říká
reagovat - Čtvrtek 21. června 2012 v 0:00 ® zedus reakce na …
-
Alov> To ale není příhoda z harty co? kde by se tam vzalo 30m od břehu 1,5m hloubky.
reagovat - Středa 20. června 2012 ve 23:41 ® Alov
-
Stroft> Jako souhlasím s Tebou, že jako národ stojíme za hovno. To je fakt. Ale kastovat všechny lidi u vody jako závistivce mi přijde divné. Já už si taky vrhnul po lodičkáři. Chytal jsem zhruba 30 m od břehu v 1,5m hloubce, kde jsem i 3 dny vnadil. Když to konečně začlo jít, tak se mi přímo v tom místě zakotvil lodičkář. Slušně jsem ho ze břehu (bohužel nemám lodičku, abych mu zajel rozbít tlamu osobně) poprosil, jestli by se nemohl posunout kousek dál, že mi stojí nad lovným místem, kde už 3 dny vnadím a konečně mi to začíná brát. Odpověd zněla „já si možu do piče stát kaj chcu a nějaké tvoje braní mi je u prdele“. Řekl jsem mu „dík, jak myslíš“. Stáhl jsem jeden prut, osedlal ho 100g gripem, 2 x mu to prosvištělo kolem lodky a jak se rychle přestěhoval. I když s odstupem času vím, že znova bych to už neudělal. Trefit ho tak tou gripou mezi uši, tak by to byl asi slušný průser.
reagovat
Každopádně tím jen chci říct, že slušnosti je poskromnu na obou stranách. Nejsem konfliktní typ člověka. Vždy se snažím slušně domluvit. Ale vždy to bohužel holt neklapne.
P.S: Pohádka supr. Fakt - Úterý 19. června 2012 v 16:14 ® kingkubik
-
poslusne hlasim vcerejsi privlac od 4 odpoledne do 12 vecer opet zero:Djeden kousanec jsem na gume od cecka nasel ale tim to skoncilo:D
reagovat - Pondělí 18. června 2012 ve 23:13 ® nnnap
-
hele kluci, když už jste tam v těch prdelích, kupujte si od místních mléko, sýry. Mohu doporučit! Tvaroh božský!
reagovat - Pondělí 18. června 2012 ve 14:24 ® Stroft reakce na …
-
kingkubik> Né, ne. ráno a večer dodržuji noční klid.Bouchám jenom přes oběd
reagovat - Pondělí 18. června 2012 v 9:49 ® kingkubik
-
Stroft> nemlatil jsi do hladiny naproti nove plane na te hloubce?kolem 6–7rano?nekdo tam busil jako o zivot:D
reagovat - Neděle 17. června 2012 ve 21:52 ® Stroft reakce na …
-
Hatori> To je sumčák, chvilku jsem i klepal. Spálený......ruce po lokty a od kolen dolů......ale jak rak
reagovatDnes už, jsem to zabalil ve 14hod, už jsem to nemohl vydržet
- Neděle 17. června 2012 ve 21:27 ® Hatori reakce na …
-
Stroft> Na co máš ten multiplikátor? Já jsem spálený jako svině!
reagovat - Neděle 17. června 2012 v 19:00 ® Stroft
-
Na Hartě jen pár lodí, až na to žluté kulaté na obloze, pohoda.Rybám se nechtělo, vydřel jsem 4×C, 1׊. Okoun, sumec ani náhodou.
reagovat - Neděle 17. června 2012 ve 14:42 ® jajco reakce na …
-
zedus> Ono možná dost lidí odradí tak jak mě, to co tam bylo loni a předloni.Nemám rád nával lidí.
reagovat - Neděle 17. června 2012 ve 14:11 ® zedus reakce na …
-
jajco> Já se od začátku připravoval na potyčky se suchozemcema a nakonec to bylo v pohodě. Sem tam nařídko skupinka rybářů, vůbec sem je nerušil stejně tak oni mě a na hladině taky pohůdka. Semo tamo boutař a loď. Takže netuším o jakém bláznění je řeč. Byl jsem v useku od bójí po roudno.
reagovat - Neděle 17. června 2012 ve 14:07 ® kingkubik
-
Hatori> jo ´tak aspon nekomu se zadarilo…ty a co okouni?povedlo se neco?ty ten drzak si muzes vyzvednout kdy chces jsem bud na harte nabo se zastavis u me doma v jakartovicich stejne pres ne jezdite ne?cislo mas v osobce
reagovat - Neděle 17. června 2012 ve 14:05 ® kingkubik reakce na …
-
jajco> trvaaa.do toho milion koupajicich a buh vi ceho mozneho …
reagovat - Neděle 17. června 2012 ve 12:48 ® jajco
-
Už skončil zahajovací blázinec,nebo ještě trvá?
reagovat - Sobota 16. června 2012 ve 21:29 ® Hatori reakce na …
-
kingkubik> My jsme s Adamem zachytali. Přišli dvě céčka 60 cm max a jedna štika. Nedomluvíme se někdy na ten držák na prut? Pošli mi na sebe mobil. Dík
reagovat - Sobota 16. června 2012 v 11:37 ® kingkubik
-
tak co kolegove:Djak jste dopadli dneska:Ddoufam ze ne jako ja:Djelikoz ja jsem vbc nezahajil:D po 5 hodinach vlaceni bez jedineho zaberu…slo se po okounech ale dokonce ani toho jsem nevidel .....po peti hodinach jsem nevydrzel sebral se a jel domu…jen dodam ze mistem to nebylo jelikoz to jsem 3× zmenil po 7km.jedine me dva ulovky jsou dve klistata:D
reagovat - Pátek 15. června 2012 ve 23:49 ® kingkubik reakce na …
-
jajco> cauec:Dzoo lesna?jde videt ze jsi asi prezbrojil na sakra radny trojhaky:Dto bude nejaky kapitalni ulovek:Dtaky jsem mel jet na vecer v nedeli ale v praci pruser vsechno specha takze v nedeli mi nahlasili ze musim na nocni aby to do rana bylo vse ready…jsem myslel ze me jebne:D
reagovat - Pátek 15. června 2012 ve 23:47 ® kingkubik
-
Alov> ja to nevydrzim…z kapru uz mi hrabe ale roudno jezdim taky hodne ale tak mam to kousek tudis to prave silenstvi vypukne pres tyden…treba se potkame…budu mit cepici fox:D
reagovat - Pátek 15. června 2012 ve 20:08 ® Stroft reakce na …
-
jajco> Přesně, jsme Češi a někde v nitru jsme patrioti. Ale kamkoli přijedeš, tak lépe se s tím nechlubit
reagovatPs. neboj, sumce budu klepat v okurkové době(v poledne) večer a ráno věnuji Pruhům a Céčkam.
- Pátek 15. června 2012 v 18:02 ® jajco
-
Stroft> Taky je mi občas z nás čechů jak píšeš ty na grcku,myslím všeobecně co se tady děje.U vody se děje to samé,co třeba v politice!Nechci se nadřazovat,že takovej nejsem,ale sem čech a když se mě kdokoliv zeptá jestli sem na to hrdej,tak odpovím,že ne.
reagovat - Pátek 15. června 2012 v 17:55 ® jajco
-
kingkubik> Já budu v zoo Lešná,ale v neděli před setměním asi neodolám!Pojedu kolem a jestli už bude klidneji tak se pokusím o candáta a jestli stroft nepoblázní sumce,tak tajně doufám že se nějakej splete.Sem přezbrojil na nočních favoritech trojháky,tak tajně doufám.
reagovat