Vyhledávání
Slezská Harta
17.9.2007 | Petula | 793.986 zobrazení | 6.261 odpovědí
Vodní dílo leží v okrese Bruntál. Vzniklo přehrazením toku řeky Moravice, která zde protékala úzkým údolím.Ačkoliv mladý rybářský revír,ale uloveno již bylo na této přehradě mnoho trofejních ryb,převážně dravci štika,candát.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 18. října 2008 v 16:45 ® sajmon
-
nejnovější zpráva z Harty. Bratranec chytil štiku 80 cm. Jak se daří Vám??
reagovat - Sobota 18. října 2008 ve 12:03 ® sajmon
-
Dnes od 6:00 vláčka, ale vůbec nic. Jenom jsem ráno pořádně vymrz a jinak nic. Kupodivu jsem urval jen jednoho twistera
reagovat.
- Sobota 18. října 2008 v 6:45 ® Petula reakce na …
-
máš to jednodušší,než sis myslel.konkrétně v roudně se dá dobře rybařit bez velkých ztrát,to díky hloubce která tam je.
reagovat - Čtvrtek 16. října 2008 ve 20:18 ® Aero900 reakce na …
-
Sorry sem se preklik.
reagovat - Čtvrtek 16. října 2008 ve 20:18 ® Aero900 reakce na …
-
l
reagovat - Čtvrtek 16. října 2008 ve 13:48 ® OSUD reakce na …
-
chlapi prosím Vás jsem nováček v rybaření a chtěl bych si zajet zachytat na slzskou Hartu ale vůbec nevím kde tam.Ubytování bych měl mít někde v roudné tak aby to nebylo daleko.Prý pokud člověk neví kde chytat tak ztrácí vlasec nad vlascem že pokud neví kde je skalisko tak jen trhá navasce.Pomůže mi někdo.Dík
reagovat - Čtvrtek 16. října 2008 v 9:03 ® Petula reakce na …
- reagovat
- Středa 15. října 2008 v 7:18 ® Petula reakce na …
-
koukám,že vyžrané jsou pořád stejně,když už příjde,tak je to kus krásné ryby.
reagovat - Úterý 14. října 2008 ve 21:15 ® Alesio
-
A jak to vypadá s položenou?
reagovat - Úterý 14. října 2008 v 10:33 ® Alf
-
Celý minulý týden jsem tam byl s parťákem vláčet. První kudla 65 přišla asi na patnáctý nához. Takže jsme byli natěšení jak si zachytáme. Bohužel to bylo přesně naopak. Voda šla dolů a ryby nechtěli kousat. Každý záběr byl doslova vydřený. Okýši nešli vůbec, jestli jsme jich vytáhli deset. Až na jednoho čtyřicátníka (hodně potěšil) jen menší. Štiky tak průměrně dvě za den. Okolo 65 jsem jich vytáhl pět + k tomu jedna lepší. Candát bohužel žádný. Až na jednu štiku všechno puštěno. Celkově žádná velká sláva, ale bylo tam hezky. Jinak spousta rybičkářů a kaprařů. Všichni jednotně říkali, že to nejde. Hláška týdne jednoho „taky rybáře“ :„Jóo loni, to bylo jiný, to jsem měl tolik candátů a kaprů, že jsem nevěděl co s masem. Museli jsme z toho dělat klobásy a zavařovat to“ …dokud se u nás nezmění myšlení jemu podobných, tak to lepší nebude.
reagovat - Úterý 14. října 2008 v 8:37 ® Zbyněk reakce na …
-
Včerejší vláčka na přítoku od Valšova o ničem. Jedna kudla, okyš žádnej… Vody mám víc ve vaně… Hrůza a děs
reagovat - Úterý 14. října 2008 v 7:20 ® Petula reakce na …
-
pořád stejná bída,alespoň dorostou
reagovat - Pondělí 13. října 2008 v 17:47 ® sajmon
-
o víkendu vláčka a akorát mi něco ukouslo ocásek twisteru.
reagovat - Pondělí 13. října 2008 ve 13:26 ® Zbyněk reakce na …
-
tak to dnes jdu prubnout…vody je sice žalostně málo, ale snad se něco splete
reagovat - Pondělí 13. října 2008 v 6:32 ® Petula reakce na …
- reagovat
- Neděle 12. října 2008 v 6:52 ® Petula reakce na …
-
chystám se do Valšova o výkenku
reagovat - Sobota 11. října 2008 v 7:12 ® Petula reakce na …
-
co candoši,berou někomu?
reagovat - Pátek 10. října 2008 v 9:33 ® Petula reakce na …
- reagovat
- Pátek 10. října 2008 v 9:26 ® Petula reakce na …
- reagovat
- Čtvrtek 9. října 2008 v 7:21 ® Petula reakce na …
-
voda jde rapidně dolů,vliv na ryby to má velký,když přestanou brát i okouni,je to zlé
reagovat - Úterý 7. října 2008 ve 23:17 ® rgb23 reakce na …
-
Na přítoku od Valšova jezdila předevčírem urvaná, asi dost velká, štika i s káčou. Trošku to připomínalo tu scénu z Čelistí, kdy ten žralok plaval s těma žlutýma sudama. Pár štiček se chytit nechalo, ale všechny tak odhadem do 55 cm. Pak tam najelo hejno 5ti současně lovících ryb, asi boleni, ale přesvědčit se nenechali.
reagovat - Úterý 7. října 2008 ve 22:46 ® Alov
-
Já osobně za poslední 3 návštěvy na Hartě čisté zero. Povodí Odry upouští jak před 100 letou vodou a ryba se stahuje do chladné hloubky. Jezdili jsme s echem a mělčiny jsou mrtvé. Vše sedí v 10 – 15 metrech a bez pohybu a aktivity. Občas se něco lapne, ale jedná se spíš o náhodu. Jinak nedávno byl v Roudně vysazen Kapr a konaly se tam doslova jatka. Ale jen 2 dny. Pak se to prý rozjelo a šlus. S kaprovitou rybou to je letos na Hartě podle mého ende. Bohužel. Snad se pletu…
reagovat - Pondělí 6. října 2008 ve 21:59 ® rgb23 reakce na …
-
Owner: jj, je upuštěná řádně.
reagovat - Pondělí 6. října 2008 ve 21:33 ® Owner
-
Petula:Je hodně upuštěná voda? dík
reagovat - Pondělí 6. října 2008 v 7:16 ® Petula reakce na …
-
včera v roudně na vláčku pár okounů a jedna štika,ale malá,zatím žádné zázraky
reagovat - Čtvrtek 2. října 2008 v 5:57 ® Petula reakce na …
-
kde jsou ty velké štiky???
reagovat - Neděle 28. září 2008 v 10:01 ® sajmon reakce na …
-
Včerejší vláčka v leskovecké zátoce zhruba 5 hodin ve znamení 2 malých štik a 2 štik spadlých u břehu. JInak je harta zase bohatší asi o 8 twisterů a 1 woblera.
reagovat - Neděle 28. září 2008 v 7:06 ® Petula reakce na …
-
podzim už je tady
reagovat - Úterý 23. září 2008 ve 12:23 ® novas32
-
Ahoj, 25.-28.rijna se chystam navstivit Moravu a rad bych si zkusil zachytat na Harte, nicmene, vubec to tam neznam, nikdy jsem tam nebyl. nasel by se rybar, komu by nektery z uvedenych dnu nevadila moje pritomnost? Preferuju privlac, mozna je i polozena. Diky za pripadnou nabidku.
reagovat - Úterý 23. září 2008 v 5:48 ® Petula
- reagovat