Chytej.cz

Slezská Harta necteno

17.9.2007 | Petula | 794.477 zobrazení | 6.261 odpovědí

Vodní dílo leží v okrese Bruntál. Vzniklo přehrazením toku řeky Moravice, která zde protékala úzkým údolím.Ačkoliv mladý rybářský revír,ale uloveno již bylo na této přehradě mnoho trofejních ryb,převážně dravci štika,candát.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Neděle 28. srpna 2011 ve 12:32 ® sajmon

taky předevčírem smáčkovaná na hartě a čisté zero, uvidíme dneska. večer vyrážím. třeba se potkáme

reagovat
Sobota 27. srpna 2011 ve 20:03 ® Look

Včera jsem vláčel na Nové pláni od 21 do 24 hod, ouklejí a dalších rybek se na hladině krmily hmyzem mrtě, ale dravec do nich ani do nástrahy nebouchl žádný.

reagovat
Sobota 27. srpna 2011 v 17:05 ® jajco reakce na …
jajco

kingkubik> Ještě nevím,asi do Razové.Letos sem jezdil jen tam a úspěchy byli.

reagovat
Sobota 27. srpna 2011 ve 14:54 ® kingkubik reakce na …

jajco> to zase nebude problem najit parezovku:Da kam presne se chystas?

reagovat
Sobota 27. srpna 2011 v 11:32 ® jajco reakce na …
jajco

kingkubik> Zítra jim ukážu!Mám v plánu chytat na rotačku,někde v pařezovce.

reagovat
Sobota 27. srpna 2011 v 11:03 ® kingkubik reakce na …

jajco> no tak ja uz jsem z5:D od 4 do pul 10 u vody.samoz­drejme jsem jako cely srpen dostal na prdel:Dcapnul jsem candatka asi 30cm a jednoho okouna.mozna jsem mel zaber jeste od candata ale jsem jsem ucitil jak se tam zatrepal a byl fuc…jinak stiky total zero…joooo a jeden okoun dlanove velikosti:Dtwis­try,smacky,ko­pyra,nymfy,xra­py dokonce i k plandavce jsem se snizil…vsechno plavalo a niiiiiic:D

reagovat
Sobota 27. srpna 2011 v 0:46 ® kingkubik reakce na …

jajco> ty ja jedu za tri hodinky:Dz rana pletenka +wobik a s postupnym rozednivanim zacinam gumovat pocitam ze zkoncim na 0,16vlasci a smackem na nem. v nedeli by jsem chtel jet taky …bohuzel mi to neklapne mam fotbal a pak uz to nestiham:(ale jako neni problem se domluvit kdykoliv zajit

reagovat
Pátek 26. srpna 2011 v 18:15 ® jajco reakce na …
jajco

kingkubik> V neděli pojedu tak jestli chceš,můžem to zkusit.Mám v plánu zkusit někde přes den štiku a večer na svůj flek zkusit candáta.

reagovat
Pátek 26. srpna 2011 ve 13:05 ® kingkubik reakce na …

jajco> jo to ja kdyz jdu vlacet tak jdu 8az 10tihodinovku a a vbc me to tedka nejde dycky tak po jedne rybe a to muzu byt rad…jinak pokud uloupim rano auto tak jedu na sichr.....po tomhle tydnu se fakt potrebuju dostat k vode za cenu 5 urvanych rapal

reagovat
Čtvrtek 25. srpna 2011 v 15:19 ® jajco reakce na …
jajco

kingkubik> Já sem letos spokojený,byl sem tam šestkrát a jen jednou sem byl bezrybka.Všechny vycházky na přívlač a to max. na 4hodinky.

reagovat
Čtvrtek 25. srpna 2011 v 11:45 ® kingkubik reakce na …

jajco> tak to ti gratuluji k uspechu jelikoz s hartou to ted neni moc dobre:(

reagovat
Středa 24. srpna 2011 v 19:41 ® jajco
jajco

Ahoj,tak já sem byl opět na noc na přívlač a nic.Přespal sem a ráno sem si zpravil trošku náladu dvojicí okounů kolem 20cm.ta samá velikost candáta a štika kolem 55,takže přespat se mi vyplatilo.Mě stači ke spokojenosti málo a to sem ani jedné rybě nešlápl za hlavu.:-> .

reagovat
Neděle 21. srpna 2011 ve 13:29 ® manchester11

Zdar tak jsme byli z pátku na sobotu a nic moc! zakrmili jsme na kapry! V pátek večer jeden candátek kolem 35 cm na živou rybku, v sobotu ráno jeden kapr a štička 40 cm taky na rybku! Vše vráceno Hartě.. Moc to tam poslední dobou nebere! Nezkoušel někdo sumíky? Petrův zdar

reagovat
Neděle 21. srpna 2011 ve 12:25 ® sajmon

tak fičím po x týdnech na hartu, zkusím okouny, ti by snad mohli brát.Dám pak echo. Pěknou neděli

reagovat
Sobota 20. srpna 2011 ve 22:17 ® rgb23 reakce na …
rgb23

kingkubik> tak třeba já jsem Bruntalák:-) copak potřebuješ?

reagovat
Sobota 20. srpna 2011 v 17:57 ® Petula
Petula

Dnes jsem se vrátil po tří denním snažení.3 kapři 45cm největší,dvě malé štičky,mraky plotic a cejnů.Večer na živou či mrtvou rybku ani brnk.Bída

reagovat
Sobota 20. srpna 2011 v 11:40 ® kingkubik

podavam nejnovejsi info…harta uplne mrtva ve stredu vlacka.....dcva okouni jinak zero…dneska kapri…cejni + ocka a jinak uplne hovno:(ma ted vbc smysl tam jezdit?POPROSIL BY JSEM JESTE NENEI TADY NEKDO PRIMO Z BRUNTALU?POT­REBOVAL BY JSEM SE NA NECO OPTAT.....DEKUJI

reagovat
Pátek 19. srpna 2011 ve 20:33 ® džigit reakce na …

LeoC> nejen na Hartě :-((

reagovat
Pátek 19. srpna 2011 ve 20:04 ® LeoC
LeoC

aktuálnĕ: chčije:-( :-( :-(

reagovat
Čtvrtek 18. srpna 2011 v 6:27 ® mycek reakce na …
mycek

Na Kružberku je voda zelená,až mi to bylo líto.Brčál.

reagovat
Čtvrtek 18. srpna 2011 v 6:25 ® mycek
mycek

šikula> Už jsem doma.S rybama to bylo mizerné,ale hřibů jsme našli hodně.Dole v Roudně je velký ponton,o něm jsem nevěděl.Naproti Roudna jsme potkali divočáky.Když jsem naskakoval do lodě,tak se stala chyba,a loď se nám chtěla potopit.

reagovat
foto/forum/2011/th-img18089.jpgfoto/forum/2011/th-img18090.jpgfoto/forum/2011/th-img18091.jpgfoto/forum/2011/th-img18092.jpg
Středa 17. srpna 2011 v 19:17 ® voloda1
reagovat
Středa 17. srpna 2011 ve 12:49 ® MatesKGB reakce na …
MatesKGB

Díky, docela dobrá stránka;-)

reagovat
Úterý 16. srpna 2011 v 18:48 ® džigit reakce na …

MatesKGB> http://www.rybsvaz-ms.cz/…-roudno.html

reagovat
Úterý 16. srpna 2011 v 18:08 ® MatesKGB
MatesKGB

Zdravím přátelé závisláci:-D Letos se chci na Hartu určitě mrknout, bohužel to nemám rzrovna za humny. CHtěl sjem se zeptat jestli se dá někde půjčit loďka , popřípadě kde konkrétně a kolik to tak stojí. Vubec nemám totiž o tomhle představu :-O

reagovat
Úterý 16. srpna 2011 v 16:00 ® zedus reakce na …
zedus

Stroft> Mám vypnutý fish ID, sleduju jenom čáry, je pravda že to bude bílá ryba a kapři, ale takové množství sem nečekal. Mám lowrance mark 5× pro. Hejna malých rybek poznám, to jsou takové tmavé velké fleky na monitoru. Zkusím se jich příště trochu víc držet. :-)

reagovat
Úterý 16. srpna 2011 v 15:51 ® Stroft reakce na …
Stroft

zedus> Záleží co máš za sonar. Předpokládám ,že nemáš zapnutou funkci ID Fish. Ryby v určité hloubce na dlouhém úseku, to bude skočná vrstva teploty. Na Hartě je spousta bílé ryby a ty dělají na echáči černá kola a dravci budou nedaleko. Lepší je, když je bílá ryba při hladině, to už jsou atakovány dravci.

reagovat
Úterý 16. srpna 2011 v 15:14 ® zedus reakce na …
zedus

Stroft> Mouchu sem zkoušel na hartě asi dvakrát z jara, ale vzhledem k velikosti nástrah kerou jsem si dovolil v tu dobu dát tak to bylo celkem fajn. Jinak sem tam zkusím hlubinou mouchu, ale zatím bez úspěchu. :-) V neděli to byla čistě vláčka s gumama, ani dropshot jsem navytáhl. Taky ti ukazuje sonar furt ryby? Já jsem si říkal, koupím si sonar najdu si rybí hejna a budu kolem nich zkoušet chytat a ony jsou tam ryby uplně všude. :-) Ať jedu kam chci tak se mi ukazuje rybí polívka do určité hloubky a pak jako když utne a ryby jsou jenom do té hloubky i když jedu třeba nad 30m.

reagovat
Pondělí 15. srpna 2011 ve 23:31 ® Stroft
Stroft

jajco> Jo,vábnička byla moje, kolem 20hod jsem bouchal před Razovskou zátokou.Ale loď jsem nakládal u hráze.

reagovat
Pondělí 15. srpna 2011 ve 20:35 ® letadloaero

Stroft: foto nebylo, vozím s sebou pouze mobil a půl jedenácté byla tma jako v prd… O5 tři dny na Hartě a po změně počasí bída, pouze dva candati 62 a 40 cm, kopa cejnů a plotic a čtyři kapři 35 až 45 cm,

reagovat